Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κριτική Star Chef 2: Είναι το καλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης εστιατορίου;

Κριτική Star Chef 2: Είναι το καλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης εστιατορίου;

Κριτική Star Chef 2 2023: Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν παιχνίδι μαγειρικής/εστιατορίου, αυτό το κομμάτι είναι για εσάς. Ναι, είναι εντελώς δωρεάν και από την εμπειρία μου δεν είστε αναγκασμένοι να ξοδέψετε χρήματα. Σχεδόν όλα ξαναγεμίζονται αυτόματα και χωρίς πολύ μεγάλη περίοδο αναμονής.

Το παιχνίδι φαίνεται να έχει πολλά μίνι παιχνίδια μέσα του. Φυσικά, αυτή η ανασκόπηση στοχεύει να συζητήσει όλα αυτά και πολλά άλλα.

Ας μην χάνουμε χρόνο με ευχάριστες στιγμές και ας ξεκινήσουμε;

Τι είναι το Star Chef 2;

Όπως μάλλον υποδηλώνει το όνομα, Star Chef 2 είναι ένα παιχνίδι που περιστρέφεται γύρω από έναν «σεφ». Ναι, αυτός ο σεφ είσαι εσύ.

Στην επιφάνεια του, είναι ένα παιχνίδι εστιατορίου. Ξεκινάτε με ένα μικρό εστιατόριο και στόχος σας είναι να το επεκτείνετε, να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, να κερδίσετε επίπεδα κ.λπ.

Ωστόσο, καθώς προχωράτε, το παιχνίδι γίνεται πολύ περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι εστιατορίου. Ξεκλειδώνετε τη μαγεία, χτίζετε κτίρια, βελτιώνετε τη διακόσμηση, εισάγετε συστατικά και ούτω καθεξής. Όλα αυτά προφανώς είναι για να σας βοηθήσουν να επεκτείνετε το εστιατόριό σας.

Από τεχνική άποψη, είναι ένα παιχνίδι εστιατορίου + γεωργίας + κατασκευής βάσης. Ναι, όλα αυτά τα στοιχεία είναι κρίσιμα για το παιχνίδι.

Ας σας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά;

Το UI του παιχνιδιού

Δείτε πώς φαίνεται το παιχνίδι όταν το ξεκινήσετε για πρώτη φορά:

Ναι, έχει αυτή τη φανταστική όψη που με ηρεμεί μόλις το δω.

Στο άκρο επάνω αριστερά βρίσκεται το εικονίδιο του προφίλ σας. Στη συνέχεια, υπάρχει η περιοχή παιχνιδιού, η κύρια οθόνη ή όπως αλλιώς την αποκαλείτε. Εδώ παίζετε το παιχνίδι.

Επάνω δεξιά, υπάρχουν τρεις κύριες επιλογές.

 • Ο πρώτος (χρυσό Γ) εικονίδιο είναι τα “κέρματά σας”. Θα τα χρειαστείτε για να αναβαθμίσετε και να αγοράσετε διάφορα πράγματα. Μπορείτε να τα αποκτήσετε δωρεάν εξυπηρετώντας πελάτες στο εστιατόριό σας, ολοκληρώνοντας καθημερινές εργασίες, πουλώντας αντικείμενα ή παίζοντας το παιχνίδι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
 • Βλέπετε αυτό το πακέτο “πράσινων μετρητών”; Αυτό είναι επίσης ένα νόμισμα εντός του παιχνιδιού και είναι πιο δύσκολο να το αποκτήσετε από τα “κέρματα”. Τα μετρητά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για αναβαθμίσεις, επιτάχυνση ενός μάγειρα ή άλλα παρόμοια οφέλη.
 • Το “καλάθι αγορών” που βλέπετε είναι η δυνατότητα αγορών σας. Είναι βασικά σαν δωρεάν χρήματα. Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα από το σούπερ μάρκετ που ισοδυναμούν με τη δυνατότητα αγορών σας δωρεάν. Το καλάθι ξαναγεμίζει αυτόματα δωρεάν.
Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε γρήγορα το σφάλμα πλήρους γρατσουνίσματος του δίσκου του Photoshop;

Θα παρατηρήσετε επίσης ένα εικονίδιο “σαν μήνυμα” στα δεξιά. Αυτό θα σας οδηγήσει ουσιαστικά στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις και βοήθεια.

Κάτω από αυτό είναι προφανώς το κουμπί “ρυθμίσεις”. Σας επιτρέπει να ελέγχετε τη βασική προσαρμογή του παιχνιδιού:

 • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη μουσική ή να αλλάξετε τη γλώσσα του παιχνιδιού.
 • Σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε το Facebook σας εάν το επιθυμείτε.
 • Ειδοποιήσεις
 • Έχει επίσης την επιλογή επαφής
 • Και τέλος ένα κουμπί «σχετικά με εμάς» που είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ.

Ακριβώς κάτω από το κουμπί “Ρυθμίσεις” βρίσκεται το “Αστέρι σεντούκι”. Είναι ένα μπαούλο που ξαναγεμίζει αυτόματα με την πάροδο του χρόνου. Μόλις γεμίσει, μπορείτε να το συλλέξετε.

Όταν συλλέγετε το μπαούλο, θα λαμβάνετε γενικά δωρεάν νομίσματα, δυνατότητα αγορών, εργαλεία ή άλλα προνόμια. Αυτό είναι 100% δωρεάν.

Με λίγα λόγια, θα έλεγα ότι το UI είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και κατανοητό. Δεν συμφωνείτε;

Τα κύρια κτίρια/σταθμοί εργασίας στο παιχνίδι

Επειδή πρόκειται για παιχνίδι εστιατορίου, υπάρχουν προφανώς μερικά κύρια κτίρια με τα οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε.

Ας δούμε τι αστέρι έχει φτιάξει για εμάς το Chef 2;

Μόλις ξεκινήσετε, θα δείτε αυτό:

 1. Αυτά είναι τα τραπέζια φαγητού. Εδώ εξυπηρετείτε τους πελάτες σας.
 2. Αυτός είναι ο σταθμός σούπας. Εκεί ψήνεται η σούπα (προφανώς).
 3. Τέλος, αυτή είναι η αποθήκευση. Εκεί αποθηκεύονται τα πιάτα και τα υλικά σας.

Μετά υπάρχει το «κατάστημα σεφ». Αυτή είναι μια αγορά όπου άλλοι παίκτες αγοράζουν αντικείμενα που έχετε βάλει προς πώληση.

Κριτική Star Chef 2

Αυτό το κτίριο δέχεται τα πάντα, όπως πιάτα, καλλιέργειες, εργαλεία κ.λπ. Εσείς ορίζετε τις τιμές για κάθε είδος που είναι ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά στο παιχνίδι.

Υπάρχει επίσης μια «Ακαδημία Αρχιμαγείρων». Εδώ μπορείτε να εκπαιδεύσετε τους σεφ σας, κάτι που τους δίνει λάτρεις και τους κάνει καλύτερους.

Θα δείτε επίσης μια δομή VIP, σε σχήμα V.

Star Chef 2 VIP Δομή

Αυτό το κτίριο δείχνει το επίπεδο VIP σας. Το επίπεδο VIP σας βασίζεται στο πόσα πραγματικά χρήματα έχετε ξοδέψει στο παιχνίδι. Το επίπεδο VIP αναβαθμίζεται κάθε φορά που αγοράζετε νομίσματα ή μετρητά. Αυτό είναι εντελώς προαιρετικό.

Θα δείτε επίσης ένα κτίριο «Chef Masters». Αυτό είναι βασικά το τμήμα co-op που σας επιτρέπει να ανταγωνιστείτε με άλλους παίκτες στο παιχνίδι.

Κάθε 20 λεπτά στο παιχνίδι, υπάρχει επίσης ένα φορτηγό τροφίμων με το οποίο μπορείτε να αλληλεπιδράσετε. Είναι μια άλλη πηγή από την οποία μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα/προϊόντα. Ωστόσο, αυτό το φορτηγό τροφίμων δεν είναι αποκλειστικό για εσάς. Δηλαδή, άλλοι παίκτες έχουν πρόσβαση στο ίδιο φορτηγό. Ως εκ τούτου, πρέπει να αγοράσετε αυτό που χρειάζεστε, γρήγορα!

Ανάγνωση:  Πώς να επιταχύνετε τα Windows 10

Υπάρχει ένα άλλο κτίριο που ονομάζεται Kekoa’s Adventure. Σας προσφέρει χρονομετρημένη εκδήλωση που σας προσφέρει εργασίες και ανταμοιβές για την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών. Με πιο απλά λόγια, προχωράς πιο γρήγορα αν συμμετέχεις και ολοκληρώσεις στην Περιπέτεια.

Γύρω από το ποτάμι, μπορείτε επίσης να εντοπίσετε την αποβάθρα. Μόλις ξεκλειδωθεί, σας επιτρέπει να εισάγετε υλικά υψηλής ποιότητας που σας βοηθούν να δημιουργήσετε μαγεία (στο εργαστήριο μαγειρικής).

Το “Drive In” είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται, ένα επιπλέον μέρος για να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας.

Υπάρχει ένα επιπλέον κτήριο που ονομάζεται “Celebrity Manor”. Εδώ εξυπηρετείτε ειδικούς καλεσμένους, διασημότητες, κριτικούς. Αυτές οι δραστηριότητες σας κερδίζουν ειδικές ανταμοιβές, μπόνους και σας βοηθούν να προχωρήσετε πιο γρήγορα.

Όποιος είπε ότι «η μαγειρική είναι επιστήμη» είχε δίκιο. Το Star chef 2 έχει ένα “εργαστήριο μαγειρικής”.

Star chef 2 Cooking Lab

Εδώ συμβαίνει η μαγεία, κυριολεκτικά! Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μαγεία για να ενισχύσετε το παιχνίδι σας μέσω επιταχύνσεων, μπόνους κ.λπ.

Υπάρχει επίσης ένα “Joe’s Delivery”. Αυτό το κτίριο/κατάστημα σας επιτρέπει βασικά να προσλάβετε τον “Joe”, ο οποίος σας παραδίδει αντικείμενα. Με άλλα λόγια, είναι σαν μια υπηρεσία σε πακέτο που σας επιτρέπει να παραγγείλετε διάφορα είδη. Σημειώστε ότι υπάρχει μια περίοδος ψύξης μετά από κάθε χρήση (κουράζεται) και ως εκ τούτου δεν είναι το μαγικό σας ραβδί.

Πρόσφατα πρόσθεσαν αυτήν την επέκταση “Foodland”. Βασικά σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με το φαγητό και να κερδίσετε “κάρτες συνταγών”. Αυτές οι κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση ζωνών τροφίμων και τη βελτίωσή τους.

Τέλος, υπάρχει το «Σούπερ Μάρκετ». Όπως πιθανότατα έχετε μαντέψει μέχρι τώρα, εκεί αγοράζετε υλικά για το εστιατόριό σας.

Μπορείτε επίσης να πατήσετε στον “περιστρεφόμενο τροχό” για να λάβετε ένα τυχαίο μπόνους.

Αυτό είναι όλο (ή τα περισσότερα από τα κτίρια/στοιχεία με δυνατότητα αλληλεπίδρασης) στη διάθεσή σας όταν ξεκινάτε το παιχνίδι.

Καθώς προχωράτε, αγοράζετε περισσότερους εξοπλισμούς και ξεκλειδώνετε πρόσθετα κτίρια που προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες.

Αν με ρωτάτε, θα έλεγα ότι υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε και να αλληλεπιδράσετε. Δεν συμφωνείτε;

Πρωτογενής μηχανική παιχνιδιών

Όπως ήδη αναφέρθηκε, ξεκινάτε με έναν μικρό χώρο εστιατορίου.

Μπορείτε να δείτε έναν αριθμό εργαζομένων (NPC) κίνηση και συμμετοχή σε διάφορες εργασίες. Δεν απαιτείται άμεση αλληλεπίδραση μαζί τους. Είναι κυρίως παρόντες για να προσφέρουν εμβάπτιση και ρεαλισμό στο παιχνίδι.

Θυμάστε εκείνα τα τραπέζια στο κέντρο; Από εκεί ξεκινάς. Θα έβλεπες πελάτες να έρχονται και να κάθονται σε ένα από αυτά τα τραπέζια.

Εάν τα πατήσετε, θα εμφανιστούν τα αιτήματά τους για φαγητό:

Star chef 2 αιτήματα για φαγητό

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στον πίνακα ανακοινώσεων «Παραγγελίες εστιατορίου» (αριστερά από την αποθήκευση του πιάτου σας). Αυτό εμφανίζει επίσης όλα τα τρέχοντα αιτήματα για φαγητό στο εστιατόριό σας.

Ανάγνωση:  Έκθεση ψηφιακού μάρκετινγκ 101: Ποιες είναι οι βασικές ερωτήσεις απόδοσης;

Αυτό είναι χρήσιμο όταν το εστιατόριό σας μεγαλώνει και δεν είναι πρακτικό να κάνετε κλικ σε κάθε πελάτη με μη αυτόματο τρόπο.

Έχετε όλες τις απαιτήσεις για φαγητό; Στη συνέχεια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη «κουζίνα σούπας» που μαγειρεύει το απαιτούμενο φαγητό.

Μόλις τελειώσετε, κάνετε κλικ στην τραπεζαρία που το ζήτησε, σύρετε το φαγητό στο τραπέζι και τελειώστε. Ένα κινούμενο σχέδιο δείχνει ένα από τα NPC να βγάζει το φαγητό από την αποθήκευση του πιάτου και να το βάζει στο τραπέζι.

Επεκτάσεις και προσαρμογές

Το παιχνίδι προφανώς υποστηρίζει επεκτάσεις. Ξεκινάτε με μια μικρή περιοχή, ωστόσο, μπορείτε να χτίσετε μια τεράστια αυτοκρατορία με την πάροδο του χρόνου.

Να τι έχει φτιάξει ένας από τους κορυφαίους παίκτες του παιχνιδιού (ναι, μπορείτε να επισκεφτείτε άλλους παίκτες και τα εστιατόριά τους).

Star Chef 2 Expansions

Έτσι, οι επεκτάσεις ξεκλειδώνουν στο επίπεδο 7. Ξεκινάς αγοράζοντας οικόπεδα. Μόλις αποκτήσετε τη γη, μπορείτε να αγοράσετε τα τραπέζια, τα πλακάκια δαπέδου και τη διακόσμηση για την περιοχή.

Πισω αυλη

Το Backyard είναι μια άλλη από τις επιλογές επέκτασης. Ωστόσο, αξίζει το δικό του τμήμα για διάφορους λόγους.

Είναι σαν ένα μίνι παιχνίδι από μόνο του. Εδώ φυτεύετε καλλιέργειες για το εστιατόριό σας. Μπορείτε να μαζέψετε τους καρπούς/καλλιέργειες αλλά πρέπει επίσης να τους συντηρήσετε μην αφήνοντάς τους να πεθάνουν.

Υπάρχουν επιπλέον κτίρια/περιουσιακά στοιχεία που μπορείτε να τοποθετήσετε στην πίσω αυλή για καλύτερη συντήρηση της πίσω αυλής.

Καθημερινές Εργασίες

Όπως τα περισσότερα άλλα παιχνίδια, το Star Chef 2 έχει επίσης «καθημερινές εργασίες». Ολοκληρώνοντας αυτές τις ανταμοιβές έχετε επιπλέον μπόνους. Αυτά τα μπόνους είναι γενικά “κέρματα”, ωστόσο μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις ενημερώσεις του παιχνιδιού.

Οι εργασίες δεν απαιτούν ειδικά βήματα από εσάς. Αυτές είναι οι καθημερινές σας δραστηριότητες, όπως το να σερβίρετε ένα συγκεκριμένο πιάτο μία φορά, να αγοράσετε κάτι X no. φορές από το σούπερ μάρκετ κ.λπ.

Κάθε χαρακτήρας στο εστιατόριό σας έχει τις δικές του εργασίες. Και πάλι, όταν ολοκληρώνετε μια εργασία, αυτές εκχωρούνται αυτόματα στον σωστό χαρακτήρα.

Προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις

Μπορείτε να επιλέξετε ποιες εργασίες πρέπει ή όχι να σας στέλνουν ειδοποιήσεις.

Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν:

 • Συνταγή μαγειρεμένη
 • Πισω αυλη
 • Η κατασκευή ολοκληρώθηκε
 • Ομαδικό Τουρνουά
 • Τροφοδοσία
 • Η παράδοση του Τζο
 • Και σχεδόν μισή ντουζίνα άλλα γεγονότα εντός του παιχνιδιού!

Αυτό διασφαλίζει ότι το παιχνίδι δεν αφαιρεί χρόνο από το πρόγραμμά σας και ωστόσο τα πιο σημαντικά γεγονότα δεν θα χάνονται.

Προαιρετικές αγορές

Το παιχνίδι είναι 100% δωρεάν. Ωστόσο, σίγουρα μπορείτε να αγοράσετε νομίσματα και μετρητά για να επιταχύνετε τα πράγματα. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα νομίσματα και μετρητά για να αγοράσετε διάφορα περιουσιακά στοιχεία/ενισχυτές και άλλα αντικείμενα εντός του παιχνιδιού.

Ανάγνωση:  Γιατί ένα VPN είναι απαραίτητο για απομακρυσμένους εργαζόμενους

Υπάρχουν 6 πακέτα για κάθε νόμισμα εντός παιχνιδιού που μπορείτε να αγοράσετε. Εάν είναι η πρώτη σας αγορά, λαμβάνετε ένα τεράστιο μπόνους (20%-50% επιπλέον νομίσματα/μετρητά).

Σημειώστε ότι είναι δυνατό να παίξετε το παιχνίδι χωρίς να ξοδέψετε ποτέ ούτε ένα δολάριο σε αυτό. Η αγορά είναι εντελώς προαιρετική.

Κοινωνικά χαρακτηριστικά

Είμαι κορόιδο για συνεταιρισμούς. Αν και το Star Chef 2 δεν είναι ακριβώς COD:MW, εξακολουθεί να είναι ένα co-op κατά κάποιο τρόπο. Όπως αναφέρθηκε ήδη σε αυτήν την κριτική του Start Chef 2, προφανώς μπορείτε να επισκεφτείτε άλλους παίκτες και να προσφέρετε/λάβετε βοήθεια.

Ωστόσο, μπορείτε να τους προσθέσετε και ως φίλους. Η προσθήκη φίλων έχει τα δικά της οφέλη. Κυρίως, οι φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να αναβιώσετε τα νεκρά φυτά της αυλής σας δωρεάν. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε ή να λάβετε βοήθεια από φίλους για την εκτέλεση παραγγελιών.

Οι φίλοι μπορούν επίσης να στέλνουν ο ένας στον άλλο καθημερινά δώρα που βοηθούν εξίσου όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Διατίθεται τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS

Το StarChef 2 μπορεί να παιχτεί και στα δύο κορυφαία λειτουργικά συστήματα για κινητά, δωρεάν. Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι εδώ:

Κριτική Star chef 2: Τελικές λέξεις

Λοιπόν, κατά τη γνώμη μου, το Star Chef 2 είναι καλό παιχνίδι; Σίγουρα. Όχι απλά καλό, έχει όλα τα συστατικά για να είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους.

Αυτή η κριτική, παρά τις προσπάθειές μου, θα μπορούσε να καλύψει μόνο ένα κλάσμα όλων των χαρακτηριστικών/στοιχείων του παιχνιδιού. Υπάρχουν πολλά άλλα, όπως μαεστρία πιάτων, πίστες χορού και ούτω καθεξής.

Μου άρεσε πολύ η νοοτροπία “χωρίς αρπαγή μετρητών” που φαίνεται να έχουν οι προγραμματιστές. Δεν σε αναγκάζουν να ξοδέψεις χρήματα. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να φτάσετε πραγματικά στους βαθμολογικούς πίνακες χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα δολάριο στο παιχνίδι.

Σημαντικό είναι ότι αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι μαγειρικής cum farming, το Star Chef 2 είναι για εσάς. Γεια, γιατί να δεχτώ τον λόγο μου; Να πάτε να το κατεβάσετε και να περάσετε λίγο χρόνο στον κόσμο; Είναι 100% δωρεάν, για πάντα και αυτό θα σας έδινε μια καλύτερη ιδέα, έτσι δεν είναι;