Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κριτική Proficonf + εκπτωτικό κουπόνι (ΕΚΠΤΩΣΗ έως 15%)

Κριτική Proficonf + εκπτωτικό κουπόνι (ΕΚΠΤΩΣΗ έως 15%)

Είναι Proficonf το καλύτερο εργαλείο τηλεδιάσκεψης στον κλάδο; Αυτό θα συζητήσουμε σε όλη αυτή την κριτική του Proficonf.

Στην πραγματικότητα αγόρασα το εργαλείο, το δοκίμασα και, στη συνέχεια, κατέβασα αυτή την κριτική του Proficonf. Αυτό γίνεται για να ξέρετε ότι δεν είναι μόνο η «άποψή» μας αλλά και η εμπειρία μας.

Αν ψάχνετε για μια λύση τηλεδιάσκεψης, αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία σας στάση. Τώρα δεν δηλώνω ότι είναι η καλύτερη λύση. Αυτό που θα κάνω είναι να αναδείξω όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η εταιρεία. Εάν επιβεβαιώσουν τις ανάγκες σας, μπορείτε να το δοκιμάσετε ή μήπως όχι; Αυτό είναι εντελώς δικό σου.

Αναθεώρηση Proficonf: Τι είναι το Proficonf;

Το όνομα όταν αφαιρεθεί σημαίνει «Κέρδος-Συνέδριο». Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε ότι σημαίνει.

Τέλος πάντων, η εταιρεία προσφέρει μια λύση τηλεδιάσκεψης. Το κύριο σημείο πώλησης (από την εμπειρία μας) ήταν ότι είναι αρκετά εύκολο να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από τους πιο αρχάριους χρήστες, και ωστόσο αρκετά ικανό να φιλοξενήσει τα πιο επαγγελματικά και μεγάλου μεγέθους συνέδρια.

Διαθέτει μια βάση πελατών που αποτελείται από εταιρείες όπως “Reply”, “History Search”, “DIGR” κ.λπ.

Για τους σκοπούς αυτής της κριτικής του Proficonf, ας συζητήσουμε πρώτα τις διαθέσιμες λειτουργίες; Στη συνέχεια, μπορούμε να προχωρήσουμε στη χρήση του ίδιου του εργαλείου.

Βασισμένο σε πρόγραμμα περιήγησης/ Δεν απαιτείται εγκατάσταση

Το προσωπικό μου αγαπημένο χαρακτηριστικό είναι ότι δεν χρειάζεται να “εγκατασταθεί”! Είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης και ανοίγει πολλές νέες πόρτες.

Το καλύτερο από τα οποία είναι ότι τα άλλα μέλη της συνδιάσκεψής σας δεν θα χρειαζόταν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή. Αυτό πιστεύω ότι δέχεται περισσότερες αποδοχές στην πρόσκληση, κάτι που μπορεί να σημαίνει περισσότερες μετατροπές, ψήφους ή απλώς καλύτερη συζήτηση.

Στη συνέχεια, ολοκληρώνεται το ζήτημα “Συμβατότητα OS”. Ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα στο οποίο βρίσκονται τα άλλα μέλη, μπορείτε να συμμετάσχετε στο συνέδριο.

Επιτρέπονται 250 συμμετέχοντες

Ανέφερα ότι είναι ικανό για συνέδρια επαγγελματικού επιπέδου νωρίτερα σε αυτήν την κριτική του Proficonf, έτσι δεν είναι;

Δεν έχει σημασία ποιο είναι το μέγεθος του κοινού σας. Μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο 1 άτομο για ένα ιδιωτικό διαδικτυακό σεμινάριο ή μια συμφωνία δισεκατομμυρίων δολαρίων με έως και 250 μέλη του διοικητικού συμβουλίου και μετόχους.

Αυτό πιστεύω ότι προσφέρει επίσης στην εταιρεία ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της. Δεν υπάρχουν πολλές λύσεις τηλεδιάσκεψης στον κλάδο (με παράλληλα χαρακτηριστικά) υποστηρίζοντας 250+ συμμετέχοντες.

Ανάγνωση:  Κωδικός έκπτωσης Jungle Scout 2024 – Κουπόνι έκπτωσης 81% (OCT)

Εκτεταμένες επιλογές κοινής χρήσης/συνεργασίας

Μια τηλεδιάσκεψη δεν χρειάζεται να είναι «μόνο» μια τηλεδιάσκεψη, σωστά; Το Proficonf μάς επιτρέπει να μοιραζόμαστε έγγραφα, πολυμέσα, βίντεο στο Youtube και πολλά άλλα σε αυτά τα συνέδρια. Οι κεντρικοί υπολογιστές έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενεργοποιούν τις λήψεις με ένα κλικ, κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα.

Επιπλέον, μπορούμε ακόμη και να μοιραστούμε τις οθόνες μας ζωντανά. Έτσι, αυτό το καθιστά ουσιαστικά μια δυνατότητα κοινής χρήσης γενικής χρήσης. Επειδή ανεξάρτητα από το τι θέλετε να μοιραστείτε, απλώς εκτελέστε το στην οθόνη σας και θα κοινοποιηθεί.

Αυτό δεν σας κόβει; Τι θα λέγατε για ζωντανούς πίνακες;

Χρησιμοποιώντας το Proficonf εμείς ως χρήστες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους διαδραστικούς πίνακες του για να εξηγήσουμε καλύτερα τα πράγματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχεδιάσει γραμμές και σχήματα σε πραγματικό χρόνο και να μοιραστεί με το κοινό.(Περισσότερα στις επόμενες ενότητες).

Εάν επιτρέπει ακόμη και την κοινή χρήση μουσικής, ίσως για να φτιάξετε τη διάθεση;

Ηχογράφηση συνεδρίων

Ιδέες, δεδομένα, ερωτήσεις και εισροές πρέπει να καταγράφονται, τελεία. Το Proficonf επιτρέπει την εγγραφή των συνεδρίων σε 120 λεπτά (Pro σχέδιο) και προσαυξήσεις 180 λεπτών (Πρόγραμμα Premium) για κάθε αρχείο. Έτσι, ενώ μια περίοδος σύνδεσης του εγγεγραμμένου βίντεο δεν μπορεί να υπερβαίνει αυτά τα χρονικά πλαίσια, δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες τέτοιες συνεδρίες μπορούν να εγγραφούν.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα “Αυτόματη έναρξη εγγραφής”. Απλώς πρέπει να ενεργοποιηθεί κατά τη δημιουργία του συμβάντος. Μόλις ολοκληρωθούν, τα συνέδρια καταγράφονται αυτόματα χωρίς να απαιτείται χειροκίνητη παρέμβαση.

Όσον αφορά την αναπαραγωγή, τα βίντεο που έχουν εγγραφεί αναπαράγονται σε ποιότητα HD που για μένα ήταν άλλη μια μεγάλη πώληση.

Στιγμιαία/Προγραμματισμένα και Μόνιμα Δωμάτια

Το εργαλείο επιτρέπει 3 τύπους δημιουργιών δωματίων. Το πρώτο είναι το “Instant” δωμάτιο. Είναι το πιο γρήγορο στη δημιουργία και ο σύνδεσμος του δωματίου μπορεί να κοινοποιηθεί άμεσα με τους συμμετέχοντες.

Το δεύτερο είναι το “Προγραμματισμένο” δωμάτιο. Δημιουργείται εκ των προτέρων και ξεκινά σε μια προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα.

Τέλος, τα «Μόνιμα» δωμάτια είναι τα πιο προηγμένα είδη δωματίων. Αυτά τα δωμάτια μόλις δημιουργηθούν διατηρούν τις διευθύνσεις URL τους για την επόμενη φορά. Αυτό σημαίνει ότι η διεύθυνση URL δεν αλλάζει. Ο ίδιος σύνδεσμος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές θέλει ο κεντρικός υπολογιστής. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη επανειλημμένης κοινής χρήσης του συνδέσμου πρόσκλησης.

Σημειώστε ότι στις άλλες δύο περιπτώσεις (στιγμιαία και προγραμματισμένη) οι διευθύνσεις URL είναι εφάπαξ. Κάθε φορά που ένα από αυτά τα δωμάτια κλείνει, οι διευθύνσεις URL απορρίπτονται και δημιουργούνται νέες διευθύνσεις URL για τις επόμενες αίθουσες/εκδηλώσεις.

Μόνο πρόσκληση/Ιδιωτικά δωμάτια

Δεν πρόκειται για συγκεκριμένη εκδήλωση/τύπο δωματίου, αλλά για μια πρόσθετη ρύθμιση για συμβάντα. Όταν είναι ενεργοποιημένο, κάθε συμμετέχων θα πρέπει να εγκριθεί με μη αυτόματο τρόπο από τον οικοδεσπότη ή τον συντονιστή.

Ανάγνωση:  Κριτική Anstrex: Είναι το καλύτερο εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων; (+ Κωδικός κουπονιού έκπτωσης 20%)

αυτοί (ο οικοδεσπότης/συντονιστές) θα λάβει ένα αίτημα από πρόθυμους συμμετέχοντες. Αυτοί οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μόνο όταν εγκριθούν. Με άλλα λόγια, η απλή σύνδεση του συνεδρίου δεν θα τους επέτρεπε να συμμετάσχουν σε αυτό, αλλά θα απαιτούσε έγκριση.

Ιδιωτικό δωμάτιο

Συγκεκριμένοι ρόλοι για τους συμμετέχοντες

Μιλήστε για το να είστε μια λύση επαγγελματικού επιπέδου για συνέδρια. Το εργαλείο επιτρέπει την ανάθεση συγκεκριμένων ρόλων στους συμμετέχοντες. Υπάρχουν συνολικά τέσσερις ρόλοι:

 • Πλήθος
 • Ομιλητής
 • Μεσολαβητής
 • Και Συμμετέχων.

Από προεπιλογή, το κοινό συμμετέχει ως “Ομιλητής”. Στη συνέχεια, μπορούν να αναβαθμιστούν/υποβιβαστούν σε συγκεκριμένους ρόλους είτε από τον οικοδεσπότη είτε από τον συντονιστή.

Ο κεντρικός υπολογιστής έχει πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις. Μπορεί να κάνει σίγαση σε άλλους συμμετέχοντες, να τους ζητήσει να ενεργοποιήσουν την κάμερα/το μικρόφωνό τους, να αλλάξουν ρόλους χρηστών, να τερματίσουν μια διάσκεψη, να αλλάξουν την κοινή χρήση και άλλες ρυθμίσεις απορρήτου κ.λπ.

Ο Επόπτης έχει σχεδόν τα ίδια στοιχεία ελέγχου με τον κεντρικό υπολογιστή. Η μόνη διαφορά είναι ότι το Mod δεν μπορεί να αλλάξει τον ρόλο ενός Host, ωστόσο ένας Host μπορεί να αλλάξει τον ρόλο ενός Moderator.

Όσον αφορά το “Speaker”, μπορούν να επιλέξουν να ενεργοποιήσουν/απενεργοποιήσουν την κάμερα και το μικρόφωνό τους. Και έχουν πρόσβαση στο κέντρο λήψης/κοινής χρήσης. Ο «Συμμετέχων» έχει μόνο παθητικούς ρόλους. Όπως και στο παρελθόν, μπορεί να παρακολουθήσει τη διάσκεψη, αλλά δεν μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει το μικρόφωνο/την κάμερα. Τα κοινόχρηστα αρχεία μπορούν να έχουν πρόσβαση και από τους συμμετέχοντες.

Εύκολη Πρόσκληση-Επιλογές

Μόλις δημιουργηθεί μια εκδήλωση, είναι πολύ εύκολο να μοιραστείτε την εκδήλωση και να λάβετε συμμετέχοντες. Θα λάβετε έναν άμεσο σύνδεσμο που μπορεί να κοινοποιηθεί, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο φέρνετε τους χρήστες απευθείας στην εκδήλωση.

Ή μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε χρήστες απευθείας χρησιμοποιώντας τα αναγνωριστικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Ασφαλές-Περιβάλλον

Οι εφαρμογές Ιστού είναι όλο και πιο επιρρεπείς σε hacks και άλλες επιθέσεις. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό τα δεδομένα και οι επικοινωνίες σας να διατηρούνται ασφαλή.

Το Proficonf χρησιμοποιεί το TSL μαζί με το WebRTC για μετάδοση δεδομένων. Αυτό διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα κατά τη μεταφορά και η ανταλλαγή δεδομένων πραγματοποιείται μόνο μεταξύ ασφαλών τοποθεσιών.

Έτσι, αυτό είναι για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει, η ουσία του ούτως ή άλλως. Ας δούμε λοιπόν κάποιες άλλες πτυχές του Proficonf;

Διεπαφή χρήστη

Ανέφερα ότι είναι απλό-αρκετά για χρήση ακόμα και από αρχάριους χρήστες, εννοούσα αυτό που είπα. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, ακολουθεί η κύρια οθόνη που σας καλωσορίζει:

Διεπαφή χρήστη Proficonf

Οι δύο εύκολα αναγνωρίσιμες επιλογές που εμφανίζονται είναι:

 • Στιγμιαίο συμβάν
 • Και προγραμματισμένη εκδήλωση.

Κάνοντας κύλιση προς τα κάτω, θα βρείτε δωμάτια “Προσεχόμενα”, δωμάτια “Ολοκληρωμένα” και “Μόνιμα”. Διατηρεί τα πράγματα οργανωμένα.

Ανάγνωση:  Πώς να αλληλεπιδράσετε με πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στην επάνω δεξιά γωνία βρίσκεται η ρύθμιση προφίλ του χρήστη. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ ή τη χρέωση χρησιμοποιώντας την επιλογή.

Ακόμη και η δημιουργία μιας αίθουσας/εκδήλωσης είναι τόσο απλή και εύκολη όσο θα μπορούσε κανείς να ελπίζει. Για παράδειγμα, αν κάνω κλικ στο «Στιγμιαίο συμβάν», δημιουργείται αμέσως ένα δωμάτιο και ιδού τι λαμβάνω:

Δημιουργία στιγμιαίας εκδήλωσης

Αυτή είναι η γενική διεπαφή. Το ίδιο ισχύει ακόμη και για τα Προγραμματισμένα συμβάντα, αν και σε αυτήν την περίπτωση προσφέρονται μερικές ακόμη ρυθμίσεις.

Στην επάνω μπάρα παρέχονται οι επιλογές για κάμερα, μικρόφωνο και «αποχώρηση» από το συνέδριο συνολικά. Οι επιλογές πρόσκλησης, το κουμπί εγγραφής και η επιλογή ρυθμίσεων βρίσκονται επίσης στην επάνω γραμμή.

Στην αριστερή πλευρική γραμμή προσφέρονται τρεις επιλογές:

 • Συμμετέχοντες
 • Κουβέντα
 • Και Αρχεία.

Κάνοντας κλικ στο «Συμμετέχοντες» εμφανίζεται μια λίστα με όλους όσους συμμετέχουν στη διάσκεψη. Εδώ ένας οικοδεσπότης/mod μπορεί να εκχωρήσει ρόλους, να περιορίσει την πρόσβαση ή να κάνει αλλαγές στο ρόλο ενός συμμετέχοντα στη διάσκεψη.

Η επιλογή “Συζήτηση” προφανώς επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα συνομιλίας. Και μετά υπάρχει η επιλογή “Αρχεία”. Αυτό είναι το κέντρο κοινής χρήσης. Δείτε πώς φαίνεται:

Κέντρο κοινής χρήσης Proficonf

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να μοιράζεστε την οθόνη σας, έναν πίνακα, περιεχόμενο ή αρχεία Youtube. Απλώς κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε να μοιραστείτε και μπορείτε να ξεκινήσετε να το μοιράζεστε.

Χώρος κοινής χρήσης αρχείων

Αυτό αναφέρεται μεμονωμένα σε αυτήν την κριτική Proficonf επειδή έχει τις δικές του ιδιότητες. Έτσι, το συνολικό μέγεθος των αρχείων που μπορεί να μοιραστεί ο κεντρικός υπολογιστής εξαρτάται από τον λογαριασμό Proficonf του κεντρικού υπολογιστή.

Ωστόσο, κάθε συμμετέχων έχει και τον δικό του χώρο αρχείων. Παρέχονται 500MB χώρο από προεπιλογή. Αυτό είναι το συνολικό μέγεθος των αρχείων που μπορεί να μοιραστεί κάθε συμμετέχων.

Τα αρχεία διατηρούνται ακόμη και μετά τη λήξη της διάσκεψης. Εάν ο χρήστης χρησιμοποιεί το ίδιο αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συμμετάσχει σε άλλα συνέδρια στο Proficonf, η πρόσβαση στα αρχεία εξακολουθεί να είναι δυνατή.

Υποστηρίζει τα περισσότερα μεγάλα προγράμματα περιήγησης

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως σε αυτήν την ανασκόπηση του Proficonf, δεν απαιτεί εγκαταστάσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης και μια σύνδεση στο διαδίκτυο (ακόμα και τόσο αργά όσο τα 256 Kbps λειτουργεί τέλεια).

Προς το παρόν υποστηρίζονται τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης ιστού:

 • Google Chrome
 • Mozilla Firefox
 • ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
 • Ακρη
 • Σαφάρι

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε συσκευή Android, το Google Chrome και το Opera μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Proficonf. Οι συσκευές iOS υποστηρίζονται επίσης εάν διαθέτουν Safari 12.1+.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη είναι μια σημαντική πτυχή που δίνω προσοχή σε όλες τις κριτικές μου, το ίδιο ισχύει και για αυτήν την κριτική Proficonf.

Η εταιρεία προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24Χ7. Το δοκίμασα, είναι πλήρως διαθέσιμο όλο το εικοσιτετράωρο. Πολλοί εκπρόσωποι υποστήριξης είναι διαθέσιμοι για να μας βοηθήσουν όταν χρειάζεται.

Ανάγνωση:  Κριτική HD Video Converter Factory Pro

Η ταχύτητα δεν είναι αστραπιαία, αλλά ο χρόνος απόκρισης δεν ξεπέρασε ποτέ τα 2 λεπτά στην προσωπική μου εμπειρία.

Αν και ο ιστότοπος έχει μια αρκετά κατατοπιστική ενότητα «βοήθειας». Διαθέτει οδηγούς βήμα προς βήμα (με στιγμιότυπα οθόνης) για το πώς να τα κάνετε όλα. Αυτά τα άρθρα είναι αρκετά κατατοπιστικά και λύνουν τα περισσότερα προβλήματα.

Αλλά σε περίπτωση που δεν απαντήθηκαν οι ερωτήσεις σας, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω e-mail. Συνολικά, η υποστήριξη είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Προγράμματα τιμολόγησης & εκπτωτικό κουπόνι

Τέλος, για αυτήν την κριτική Proficonf, ας δούμε πώς (σε)ακριβό είναι το εργαλείο; Έχει λοιπόν τρία βασικά σχέδια:

Προγράμματα τιμολόγησης Proficonf
 • Δωρεάν – 0,00 USD/μήνα.
 • Pro- 12,00 USD/μήνα.
 • Premium – 25,00 USD/μήνα.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ για το UpdateLand Readers: Καταφέραμε να σας εξασφαλίσουμε μια ειδική έκπτωση 15% σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αγοράσετε στο Proficonf! Απλώς χρησιμοποιήστε το κουπόνι:UpdateLand“.

Η τιμολόγηση διαφέρει ανάλογα με τον χώρο αρχείων, τον συνολικό αριθμό συμμετεχόντων, τον αριθμό των ιδιωτικών δωματίων και ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά.

Για τους περισσότερους χρήστες στο επίπεδό μου, βρήκα ότι το σχέδιο “Pro” είναι το καλύτερο. Δεν έχει γελοία τιμή και προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητώ. Ωστόσο, για μεγάλες επιχειρήσεις και εταιρείες, το πρόγραμμα Premium με 250 συμμετέχοντες είναι πιθανώς καλύτερο.

Κατώτατη γραμμή, είμαι χαρούμενος γιατί το δωρεάν σχέδιό τους μας δίνει έναν τρόπο να δοκιμάσουμε τα νερά πριν επενδύσουμε στην εφαρμογή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Proficonf

Τι είναι λοιπόν το καλύτερο και τι θα μπορούσε να βελτιωθεί με την εταιρεία; Ορίστε η γνώμη μου:

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις.
 • Ιδιωτικά δωμάτια.
 • Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα.
 • Διατίθεται η εγγραφή και η κοινή χρήση αρχείων.
 • Μπορούν να ανατεθούν ρόλοι.

Μειονεκτήματα:

Τελική ετυμηγορία- Αναθεώρηση Proficonf

Λοιπόν, εγώ υπογράφω αυτήν την κριτική Proficonf. Η εφαρμογή σημειώνει σχεδόν όλα τα σωστά πλαίσια που θα έπρεπε. Αυτό περιλαμβάνει το μέγεθος του κοινού, το δωρεάν σχέδιο για να αποδείξει την αξία του (και εξακολουθεί να είναι πολύ λειτουργικό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά)πρωτόκολλα ασφαλείας και όλες τις άλλες προηγμένες λειτουργίες για τις οποίες μιλήσαμε.

Θα μπορούσε να βελτιωθεί; Οπωσδηποτε. Τίποτα δεν είναι τέλειο. Αλλά δεν υπάρχουν σημαντικά “μειονεκτήματα” που μπορώ να αναφέρω αμέσως.

Επίσης, αυτή η κριτική του Proficonf ήταν απλώς η προσωπική μου εμπειρία. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν το δοκιμάσεις μόνος σου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν ένα δωρεάν πρόγραμμα, τι σας εμποδίζει; Επιστρέψτε και πείτε μας πώς πάει όμως.