Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κριτική One by Wacom: Καλό δημιουργικό tablet με στυλό για αρχάριους;

Κριτική One by Wacom: Καλό δημιουργικό tablet με στυλό για αρχάριους;

Αν σκεφτόσασταν να πάρετε ένα iPad κάποια μέρα για να εξασκηθείτε στην αναπαραγωγή, το One by Wacom μπορεί να είναι ένα καλό εργαλείο για αρχάριους. Με μια ευαίσθητη στην πίεση γραφίδα, το tablet One by Wacom pen είναι εξαιρετικά προσιτό και εύκολο στη χρήση και στη ρύθμιση. Έρχεται με καλώδιο θύρας USB-A και μύτες έξτρα ευαίσθητες στην πίεση.

Το One by Wacom διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου χωρίς χρέωση που είναι εξαιρετικά ελαφριά και εργονομική. Το μαύρο μπροστινό πάνελ και το κόκκινο πίσω πάνελ το κάνουν να ξεχωρίζει και να του δίνουν μια κομψή εμφάνιση. Είναι μια προσιτή συσκευή και προσφέρει ομαλή διαχείριση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Είναι το τέλειο tablet για αρχάριους για όποιον θέλει να ασχοληθεί με τη γραφιστική και να δει αν ταιριάζει στο στυλ του.

Κριτική One by Wacom: Καλό δημιουργικό tablet με στυλό για αρχάριους;

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το tablet One by Wacom pen και θα σας ενημερώσουμε για τις προδιαγραφές του, ώστε να αποφασίσετε αν αξίζει να το αγοράσετε.

Μπορείτε να διαβάσετε απευθείας την κριτική μας εδώ ή να μεταβείτε στα παρακάτω θέματα με ευκολία:

Διαβάστε επίσης: Κριτική: Σύστημα διπλού ασύρματου μικροφώνου Maono WM821

Το One by Wacom είναι διαθέσιμο στο Amazon για 3307 ₹ (μικρό tablet) ή 49,95 $ στον ιστότοπό του. Αυτή τη στιγμή διατίθεται σε δύο μεγέθη: μικρό και μεσαίο.

Ακολουθούν οι τεχνικές προδιαγραφές για το tablet δημιουργικού στυλό One by Wacom:

Ανάγνωση:  Ένας σύντομος οδηγός για τη βιβλιοθήκη στοιχείων μέσων κοινωνικής δικτύωσης το 2024
Χρώμα Εμπρός – Μαύρο
Πλάτη – Κόκκινο
Βάρος Μικρό δισκίο: 250 γρ
Μεσαίο δισκίο: 432 g
Στυλό: 9 γρ
Τύπος γραφίδας Στυλό ευαίσθητο στην πίεση, ασύρματο, χωρίς μπαταρία
Ανάλυση 2540 lpi
Σύνδεση Θύρα USB A
Συμβατότητα Υπολογιστής: Windows 7 ή νεότερη έκδοση
Mac: OS X 10.10 ή νεότερη έκδοση
Chromebook: Chrome OS 87 ή νεότερη έκδοση (απαιτείται πυρήνας 4.4 +)
Επίπεδα πίεσης στυλό 2048
Ενεργή περιοχή Μικρό: 152,0 x 95,0 mm (6,0 x 3,7 ίντσες)
Μέσο: 216,0 x 135,0 mm (8,5 x 5,3 ίντσες)
Διαστάσεις προϊόντος Μικρό: 210 x 146 x 8,7 mm / 8,3 x 5,7 x 0,3 ίντσες
Μέσο: 277 x 189 x 8,7 mm / 10,9 x 7,4 x 0,3 ίντσες
Αριθμός μοντέλου Μικρό: CTL-472
Μέσο: CTL-672
Πολλαπλής αφής Οχι
Εργονομία Είτε με δεξιόχειρες είτε με αριστερόχειρες
Μπαταρία Απαιτείται 1 μπαταρία ιόντων λιθίου

Εδώ, θα εξετάσουμε το δημιουργικό tablet με στυλό One by Wacom. Οι τομείς που αναφέρονται παρακάτω θα σας βοηθήσουν να έχετε μια καλή εικόνα για αυτό το tablet με στυλό:

Σχεδιασμός και ποιότητα κατασκευής

Το One by Wacom έχει πολύ ελαφριά και εργονομική σταθερότητα που το καθιστά εύκολο στο χειρισμό. Μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε. ολόκληρο το κουτί είναι τόσο μεγάλο όσο ένα σημειωματάριο Α5. Είναι βολικό για τη δημιουργία σημειώσεων ή την επεξεργασία φωτογραφιών. Το διπλό κόκκινο και μαύρο χρώμα του tablet με στυλό το κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος και να φαίνεται έξυπνο. Έχει συμπαγή σχεδιασμό με μεγάλη ενεργή περιοχή, που το καθιστά βολικό για αρχάριους στο σχέδιο, το σκίτσο ή την επεξεργασία.

Ανάγνωση:  13 Εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου για 5 φορές τα έσοδα της επιχείρησής σας
Κριτική One by Wacom: Καλό δημιουργικό tablet με στυλό για αρχάριους;

«One by» είναι το όνομα της σειράς παραγωγής Wacom, η οποία είναι αρκετά απλή στη ρύθμιση. Μπορείτε να συνδέσετε το tablet δημιουργικού στυλό στη συσκευή σας, η οποία θα πρέπει να έχει την πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome OS. Η γραφίδα είναι επίσης αρκετά ελαφριά και διαθέτει δύο κουμπιά.

Συνδεσιμότητα

Για να χρησιμοποιήσετε το One by Wacom tablet με στυλό, θα πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης. Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του προγράμματος οδήγησης ή μπορείτε δείτε το εδώ. Κατευθύνομαι προς αυτή τη σελίδα του ιστότοπού τους για να εγκαταστήσετε απευθείας το πρόγραμμα οδήγησης εγκατάστασης τόσο για Windows όσο και για Mac OS. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε το tablet με στυλό:

 • Κατεβάστε το πρόγραμμα οδήγησης από την ιστοσελίδα τους.
 • Κάντε κλικ στο αρχείο που κατεβάσατε και κάντε κλικ στο Ναι. Αφήστε το αρχείο να τρέξει και να εγκατασταθεί μόνο του.
 • Θα ζητήσει τη συμφωνία σας και για την πολιτική απορρήτου της. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα σας ζητήσει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση.
Κριτική One by Wacom: Καλό δημιουργικό tablet με στυλό για αρχάριους;

Αφού ολοκληρωθεί η ρύθμιση, το One by Wacom είναι εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να συνδέσετε το tablet με στυλό στη συσκευή σας με μια τυπική θύρα USB-A. Μπορείτε να δοκιμάσετε το tablet σε μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων.

Ανάγνωση:  Πώς να απενεργοποιήσετε το Android Auto;

Προσωπική εμπειρία

Το One by Wacom αποδείχθηκε ότι είχε περισσότερα εκπληκτικά χαρακτηριστικά από ό,τι αναμενόταν. Έχει ένα εξαιρετικά ελαφρύ σώμα, καθιστώντας το εύκολο στη μεταφορά ενώ ταξιδεύετε. Αρχικά υποθέσαμε ότι ο απλός σχεδιασμός και το εύκολο στήσιμο δεν άφησαν πολλά στη φαντασία. Πόσο λάθος κάναμε! Το One by Wacom είναι το τέλειο tablet γραφικού σχεδιασμού για αρχάριους και όσους αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για iPad. Αυτό το tablet με στυλό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση κατά τη δημιουργία ψηφιακής τέχνης και να σας βοηθήσει να εξασκηθείτε αρκετά στο ψηφιακό μέσο.

Κριτική One by Wacom: Καλό δημιουργικό tablet με στυλό για αρχάριους;

Εξαιρετικά προσιτό και εύκολο στη χρήση, το tablet με στυλό «One by» της Wacom μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σημειώσεων, την επεξεργασία φωτογραφιών και το σκίτσο σχεδίων. Αυτή η γραφίδα μπορεί να είναι το πρώτο σας ψηφιακό στυλό πρακτικής και το One by tablet μπορεί να είναι η είσοδός σας στον κόσμο της ψηφιακής τέχνης. Μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που ανακαλύψαμε στο tablet με στυλό της One by Wacom είναι:

 • Το στυλό μπορεί να λειτουργήσει ως ποντίκι. Τοποθετήστε το στυλό πάνω από το tablet σε κοντινή απόσταση ενός εκατοστού και το εικονίδιο του ποντικιού σας θα τοποθετηθεί σε όλη την οθόνη σας, θα κάνει ζουμ ή αναίρεση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο οθόνης για να πληκτρολογήσετε οπουδήποτε.
 • Τα δύο κουμπιά στη γραφίδα ή το στυλό μπορούν να έχουν δύο διαφορετικές λειτουργίες που μπορείτε να επιλέξετε και να αλλάξετε από το λογισμικό. Μπορούν να εκτελέσουν μια ποικιλία λειτουργιών.
 • Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την ενεργή περιοχή, τη μέγιστη περιοχή του tablet που χρησιμοποιείται.
 • Η απεικόνιση της οθόνης της συσκευής από το tablet μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τον προσανατολισμό της εργασίας σας, οριζόντια, κάθετη και μερικές ακόμη ρυθμίσεις.
 • Μπορείτε να γράψετε το όνομά σας σε ένα μικρό κενό διάστημα στο πίσω μέρος αυτού του tablet με στυλό. Διαθέτει και θήκη για στυλό στο πλάι.
Ανάγνωση:  Σφάλμα Roomba 14: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το κουτί του tablet One by Wacom pen αποτελείται από:

Κριτική One by Wacom: Καλό δημιουργικό tablet με στυλό για αρχάριους;
 • Ένα δισκίο στυλό με μια μικρή ταινία βάσης για στυλό στο πλάι
 • Ένα στυλό
 • Ανταλλακτικές μύτες
 • Μεταλλικό αφαίρεσης μύτης
 • Καλώδιο USB
 • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
 • Κάρτα εγγύησης
Κριτική One by Wacom: Καλό δημιουργικό tablet με στυλό για αρχάριους;

Διαβάστε επίσης: 7 εφαρμογές Graphic Designer που πρέπει να έχουν οι χρήστες iPhone