Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κριτική NightCafe: Είναι η καλύτερη γεννήτρια τέχνης AI;

Κριτική NightCafe: Είναι η καλύτερη γεννήτρια τέχνης AI;

Ανασκόπηση NightCafe 2023: Με όλα αυτά τα εργαλεία δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης από κείμενο σε εικόνα, είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποια από αυτά αξίζουν τον χρόνο σας, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, ένας τέτοιος υποψήφιος είναι το NightCafe. Εάν χρειάζεστε μια “για πάντα δωρεάν” δημιουργία κειμένου σε εικόνα, που προσφέρει τόνους προηγμένων ρυθμίσεων και ελέγχου, αυτή η κριτική είναι για εσάς.

Φυσικά, μπορεί να κάνει κλικ μαζί σας ή όχι. Σε όλη αυτή την ανασκόπηση, θα συζητήσω τις ισχυρότερες και τις πιο αδύναμες πτυχές της και θα σας αφήσω να αποφασίσετε αν αξίζει τον χρόνο σας.

Ας ξεκινήσουμε τότε;

Τι είναι το NightCafe;

Το NightCafe είναι ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης από κείμενο σε εικόνα. Σας επιτρέπει να γράψετε μια προτροπή και δημιουργεί μια εικόνα για εσάς.

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

 • Δικτυακός τόπος: https://creator.nightcafe.studio/
 • Για πάντα ελεύθερος
 • 9 μοντέλα AI
 • 40+ στυλ
 • Προηγμένο πρόγραμμα δημιουργίας εντολών
 • Εξαιρετικός έλεγχος στις εικόνες (ανάλυση/αναλογία διαστάσεων κ.λπ.)
 • Καθημερινές προκλήσεις
 • Πιστώσεις που δεν λήγουν ποτέ.

Διεπαφή χρήστη

Αυτό θα δείτε όταν προσγειωθείτε για πρώτη φορά στο στούντιο Nightcafe. Τα περισσότερα από αυτά που πρέπει να χρησιμοποιήσετε βρίσκονται στην αριστερή πλαϊνή γραμμή. Φυσικά, αυτό θα συζητήσουμε αναλυτικά σε όλη αυτή την κριτική του Nightcafe.

Η κεντρική οθόνη είναι όπου εμφανίζονται οι δημιουργίες σας και η δεξιά πλαϊνή γραμμή είναι όπου λαμβάνετε πρόσθετες λειτουργίες, όπως συνομιλία/ιστορικό κ.λπ.

Εάν κάνετε κλικ στο “μηχανισμός” εικονίδιο στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, θα αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα “ρυθμίσεις”. Έχει βασικές ρυθμίσεις που οι περισσότεροι από εσάς δεν θα αγγίζατε καν. Για Π.χ. μπορείτε να αλλάξετε τη σκοτεινή λειτουργία/ εναλλαγή στην παλιά διεπαφή κ.λπ.

Ρυθμίσεις διεπαφής χρήστη Nightcafe

Μέχρι στιγμής, η διεπαφή δεν φαίνεται «σκληρή». Ωστόσο, εάν είναι η πρώτη σας εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης από κείμενο σε εικόνα, οι επιλογές μπορεί να φαίνονται λίγο συντριπτικές. Θα μάθετε περισσότερα για τη διεπαφή καθώς προχωράμε σε αυτήν την κριτική του Nightcafe.

9 μοντέλα AI για να διαλέξετε

Τα μοντέλα AI είναι βασικά η «γνώση» του AI σχετικά με την τέχνη. Αυτό είναι που λέει στο AI τι μπαίνει στο επόμενο pixel, ποια σχήματα πηγαίνουν και ούτω καθεξής. Η τέχνη σας θα ποικίλλει δραματικά ανάλογα με το μοντέλο που έχετε επιλέξει.

Ανάγνωση:  Οι καλύτεροι ιστότοποι για παρακολούθηση ροής Anime

Το Nightcafe σας προσφέρει 9 μοντέλα AI για να διαλέξετε.

Nightcafe AI Models

 • Σταθερή Διάχυση
 • Συναφής
 • Καλλιτεχνικός
 • Μεταφορά στυλ
 • DALL-E2
 • Πολλαπλές εκδόσεις SDXL

Εάν δεν είστε σίγουροι ποιο να επιλέξετε, μπορείτε απλώς να δείτε τα παραδείγματα προεπισκοπήσεων. Μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε πώς θέλετε να μοιάζει η εικόνα σας.

Πάνω από 40 διαφορετικά στυλ

Ο επόμενος σημαντικός έλεγχος που έχετε πάνω από την εικόνα σας είναι το πραγματικό στυλ. Αυτή είναι η «αισθητική» γνώση του AI. Ποια χρώματα να χρησιμοποιήσετε, πώς θα πρέπει να μοιάζει το σχέδιο, το “vibe” ή αυτό και οτιδήποτε άλλο.

Κοιτάξτε αυτές τις μικρογραφίες παραδειγμάτων και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται:

Νυχτερινό καφέ διαφορετικά στυλ

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε ένα στυλ και η εικόνα σας δημιουργείται σε αυτό ακριβώς το στυλ για εσάς.

Ανάλυση/Μέγεθος και άλλες προσαρμογές

Ακριβώς όπως το IMGCreator, το NightCafe σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε τις εξόδους σας.

Προσαρμογές εικόνας νυχτερινού καφέ

Για αρχή, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των εικόνων που θέλετε να δημιουργηθούν για κάθε προτροπή. Λάβετε υπόψη ότι κάθε εικόνα κοστίζει πιστώσεις, επομένως είναι συνετό να δημιουργήσετε 1 ή 4 αντί για 9 ή 16.

Από την άλλη πλευρά, εάν χρειάζεστε μαζικά σχέδια, αυτοί οι υψηλότεροι αριθμοί βοηθούν στην εξοικονόμηση πολύ χρόνου και προσπάθειας.

Όσον αφορά την ανάλυση εξόδου, το NightCafe προσφέρει μόνο μία επιλογή – 1024X1024. Αν και η έλλειψη επιλογών είναι κάτι που μειώνει, η ίδια η ανάλυση είναι αρκετά υψηλής ποιότητας, έτσι δεν είναι;

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το “χρόνο εκτέλεσης”. Αυτός είναι βασικά ο χρόνος που αφιερώνει η τεχνητή νοημοσύνη στην εικόνα σας.

Όσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος εκτέλεσης, τόσο πιο λεπτομερές και καλύτερο θα είναι το βίντεό σας. Φυσικά, αυτό έχει ως αποτέλεσμα πιο αργές εξόδους. Βασικά μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ταχύτητας/ποιότητας.

Και τέλος, μπορεί να επιλεγεί και η αναλογία διαστάσεων. Έχετε 5 επιλογές με το NightCafe:

Αυτές οι επιλογές συνολικά είναι που κάνουν το NightCafe πιο απλό από το Midjourney κατά τη γνώμη μου.

Προηγμένη λειτουργία (άμεσο βάρος και σπόροι)

Αυτό είναι που διαχωρίζει το NightCafe από τα περισσότερα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης κειμένου σε εικόνα εκεί έξω.

Υπάρχει μια “προηγμένη λειτουργία” που σας προσφέρει περισσότερο έλεγχο των εικόνων που δημιουργείτε. Έχει κάποιες ρυθμίσεις που έχουμε ήδη συζητήσει παραπάνω, αλλά και επιπλέον τροποποιήσεις που μπορείτε να κάνετε.

Ανάγνωση:  Πώς να λάβετε την κλήση σας μέσω της υποστήριξης πελατών

Για αρχή, υπάρχει “συνολικό άμεσο βάρος”. Αυτό ουσιαστικά αποφασίζει πόσο παρόμοια/ακριβής/κλειστή είναι η νέα σας εικόνα, με την προτροπή που χρησιμοποιείτε.

Αυξάνοντας το άμεσο βάρος αυξάνει τις πιθανότητές σας να λάβετε ακριβώς αυτό που πληκτρολογήσατε ενώ μειώνεται η δημιουργική ελευθερία για το AI

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε γενικά 50% prompt βάρος, ώστε η τεχνητή νοημοσύνη να έχει το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι «Σπόροι». Αυτοί είναι εξαιρετικά σημαντικοί αριθμοί που δημιουργούνται για κάθε εικόνα.

Τώρα, από προεπιλογή, το NightCafe χρησιμοποιεί έναν νέο, τυχαίο σπόρο για κάθε δημιουργία. Αυτό σας δίνει αυτά τα νέα, διαφορετικά, μοναδικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Ωστόσο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τους “τυχαίους σπόρους”. Στη συνέχεια, θα λάβετε τον σπόρο που χρησιμοποιείται για την εικόνα σας.

Αυτό σας δίνει σχεδόν τον βασικό έλεγχο των μελλοντικών εικόνων σας. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον σπόρο, τον ίδιο σπόρο που είχατε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, η εικόνα που δημιουργήθηκε πρόσφατα θα είναι πολύ παρόμοια με ό,τι έχετε δημιουργήσει στο παρελθόν.

Φυσικά, μπορείτε να εισάγετε μια νέα προτροπή και να αλλάξετε άλλες ρυθμίσεις. Ωστόσο, δύο εικόνες με τον ίδιο σπόρο θα μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, με μόνο αυτές τις αλλαγές που έχετε εισαγάγει χειροκίνητα στις επόμενες εικόνες.

Αν και, ο σπόρος εξαρτάται επίσης από τα μοντέλα και τους αλγόριθμους. Ορισμένα μοντέλα αντιμετωπίζουν πολύ αυστηρά ακόμη και την παραμικρή αλλαγή σπόρων (Συνεκτικά μοντέλα) ενώ κάποιοι δεν δίνουν μεγάλη σημασία στις αλλαγές των σπόρων ούτως ή άλλως (καλλιτεχνικά μοντέλα).

Προηγμένοι επεξεργαστές προτροπής

Ξέρω τι σκέφτεστε, Απλώς συζητήσαμε την προηγμένη λειτουργία, καλά, δεν το κάναμε. Αυτό για το οποίο μιλάω τώρα είναι οι “προτάσιμοι συντάκτες”.

Ναι, το NightCafe διαθέτει αυτήν την προηγμένη δυνατότητα όπου μπορείτε να “δημιουργήσετε προτροπές” ή, καλύτερα από ό,τι θα κάνατε συνήθως.

Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο εάν ΔΕΝ είστε καλλιτέχνης. Το πρόγραμμα επεξεργασίας προτροπής σάς δίνει πρόσβαση σε στυλ και λέξεις-κλειδιά που διαφορετικά δεν θα γνωρίζατε.

Μπορείτε να προσθέσετε την προεπιλογή (στυλ εικόνας) αλλά οι “τροποποιητές” είναι αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

NightCafe Advanced Prompt Editors

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές επιλογές, μερικές από αυτές είναι:

 • Καλλιτέχνες
 • Χρωματιστά
 • Μεσαίο
 • Κίνημα τέχνης
 • Φωτογραφία
 • Πολιτισμός
 • Κλασικό κλπ.

Κάθε ένα από αυτά επεκτείνεται όταν κάνετε κλικ. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένους καλλιτέχνες, μέσα ζωγραφικής, περιγραφικούς όρους και πολλά άλλα. Απλώς συνεχίστε να κάνετε κλικ σε αυτό που θέλετε να συμπεριλάβετε και περιλαμβάνεται στις προτροπές σας.

Ανάγνωση:  Βέλτιστες πρακτικές για αυτοματοποιημένες δοκιμές

Δεν ήξερα καν ότι μπορώ να γράψω κάτι σαν «Mona Lisa in Zdzisław Beksiński style, pre-raphaeliti, σουρεαλισμός» προτού βρω τον γρήγορο συντάκτη!

Η ίδια οθόνη σάς δίνει επίσης “ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ”. Αυτά είναι εξαιρετικά χρήσιμα εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι ορισμένα στοιχεία δεν εμφανίζονται στις εικόνες σας. Ό,τι πληκτρολογείτε στο αρνητικό πλαίσιο προτροπής εξαιρείται από την εικόνα σας (π.χ. «αυτοκίνητα»).

Έναρξη εικόνων

Μπορεί να είστε κάποιος που χρειάζεται λίγο περισσότερο κράτημα στο χέρι, και αυτό είναι εντάξει. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο λειτουργίας.

Το NightCafe έχει μια λειτουργία “Έναρξη εικόνων”. Μπορείτε να αναζητήσετε και να επιλέξετε από εκατοντάδες δωρεάν εικόνες.

Δυνατότητα εικόνων έναρξης NightCafe

Στη συνέχεια, μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα έναρξης μέχρι να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Καθημερινές προκλήσεις

Το NightCafe είναι μεγάλο για την οικοδόμηση κοινότητας. Ένα από τα πράγματα που προσφέρει προς τον ίδιο στόχο είναι η «καθημερινή πρόκληση».

Κάθε μέρα δημοσιεύεται ένα θέμα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως αυτοκίνητο, γοργόνες, διαστημόπλοια, φυτά και ούτω καθεξής.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις εικόνες σας και να τις υποβάλετε στις προκλήσεις (υπάρχει ένα ενσωματωμένο κουμπί που σας επιτρέπει να το κάνετε).

Νυχτερινό καφέ καθημερινές προκλήσεις

Στη συνέχεια, άλλοι θεατές/δημιουργοί ψηφίζουν αυτές τις εικόνες. Στο τέλος κάθε ημέρας επιλέγεται ένας νικητής.

Λαμβάνετε δωρεάν πιστώσεις εάν η συμμετοχή σας είναι εντός του κορυφαίου 20%. Επίσης, λαμβάνετε δωρεάν πιστώσεις απλά για να ψηφίζετε 20 εικόνες κάθε μέρα.

Δωμάτια συζήτησης

Ανέφερα νωρίτερα σε αυτήν την κριτική του NightCafe ότι έχει μεγάλη σημασία για την οικοδόμηση κοινότητας, έτσι δεν είναι;

Όπως το Midjourney, το NightCafe έχει επίσης μια λειτουργία “φωνητικής συνομιλίας”. Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε τη δική σας είτε να συμμετάσχετε σε ομάδες που έχουν δημιουργηθεί από άλλους.

Διατηρεί ιστορία

Ό,τι και να δημιουργήσετε δεν περιορίζεται μόνο στις οθόνες σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις δημιουργίες σας ακόμα και μετά τον τερματισμό της λειτουργίας του συστήματός σας ή την αποσύνδεση.

Υπάρχει ένα κουμπί “Η δημιουργία μου” στο επάνω μέρος που διατηρεί όλα όσα έχετε δημιουργήσει χρησιμοποιώντας το NightCafe.

Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εγγραφείτε, αλλά χρειάζεται μόνο ένα αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι κακός αντάλλαγμα ε;

Πιστώσεις που δεν λήγουν ποτέ

Το NightCafe έχει αυτή τη μοναδική δυνατότητα πιστώσεων που αξίζει απλώς τη δική του ενότητα σε αυτήν την κριτική του NightCafe.

Ανάγνωση:  Τι είναι η υπέρβαση του ορίου τιμών στο Twitter; Μπορείτε να το παρακάμψετε

Για αρχή, κάθε πίστωση μπορεί να δημιουργήσει περίπου 4 εικόνες.

Στη συνέχεια, σε αντίθεση με όλα τα άλλα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης κειμένου σε εικόνα που έχω χρησιμοποιήσει, οι πιστώσεις του NightCafe δεν λήγουν ποτέ.

Τυχόν αχρησιμοποίητες πιστώσεις στον λογαριασμό σας μεταφέρονται στον επόμενο μήνα!

Τιμές NightCafe – 100% δωρεάν

Ας απευθυνθούμε στον Ελέφαντα στο δωμάτιο. Πόσο κοστίζει το NightCafe;

Τίποτα! Είναι δωρεάν. 100%. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το NightCafe δωρεάν καθώς λαμβάνετε μερικές δωρεάν πιστώσεις ως μπόνους εγγραφής και στη συνέχεια δωρεάν πιστώσεις κάθε μέρα για προκλήσεις/ψηφοφορία. Λαμβάνετε επίσης 5 δωρεάν πιστώσεις κάθε μέρα απλά για την εγγραφή σας.

Δεν χρειάζεστε καν πιστώσεις, αρκεί να χρησιμοποιείτε ένα βασικό μοντέλο Stable Diffusion για τις εικόνες σας! Αυτό κάνει το NightCafe πραγματικά και για πάντα δωρεάν.

Φυσικά, εάν χρειάζεστε περισσότερες πιστώσεις, θα πρέπει να τις αγοράσετε.

Υπάρχουν δύο επαναλαμβανόμενα σχέδια:

Σχέδια τιμολόγησης νυχτερινού καφέ

 • 4,79 $/μήνα – 100 πιστώσεις (~ 400 εικόνες)
 • 7,99 $/μήνα- 200 πιστώσεις/μήνα. (~ 800 εικόνες)

Το NightCafe έχει μια συνεχή προώθηση και, ως εκ τούτου, λαμβάνετε 50% πίστωση μπόνους σε κάθε πρόγραμμα εάν Εγγραφείτε σήμερα.

Υπάρχουν άλλα «μη επαναλαμβανόμενα» σχέδια, που ξεκινούν από 7,99 $ για 100 πιστώσεις. Αυτά είναι πακέτα πίστωσης εφάπαξ που δεν χρεώνονται επανειλημμένα. Αν και, αυτά κοστίζουν διπλάσιο από τα επαναλαμβανόμενα σχέδια, γι’ αυτό θα σας πρότεινα να τα αποφύγετε.

Αναθεώρηση NightCafe-Τελική ετυμηγορία

Ώρα για την προσωπική μου γνώμη τότε; Αισθάνομαι ότι το NightCafe είναι το καλύτερο “μπαμ για τα χρήματα”. Όπως και στο, προσφέρει τις περισσότερες δυνατότητες λαμβάνοντας υπόψη τι χρεώνει.

Είναι σίγουρα μια από τις φθηνότερες συσκευές δημιουργίας εικόνων AI που κυκλοφορούν. Τα δεκάδες μοντέλα και στυλ του σίγουρα δεν αντικατοπτρίζουν αυτό. Και μετά, οι προχωρημένοι οικοδόμοι κάνουν τους πάντες καλλιτέχνες.

Για να είμαι ειλικρινής? Απλώς δεν υπάρχουν αρκετά σημεία για να παραπονεθώ. Φυσικά μπορείτε να (και πρέπει) έχουν διαφορετική άποψη.

Εγγραφείτε, χρησιμοποιήστε το NightCafe (γιατί είναι δωρεάν) και σχηματίστε μια καλύτερη γνώμη από αυτό που μπορώ να σας προσφέρω για αυτήν την κριτική του NightCafe.