Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κριτική HD Video Converter Factory Pro

Κριτική HD Video Converter Factory Pro

Εάν είναι ένας μετατροπέας βίντεο που αναζητάτε, αυτή η κριτική HD Video Converter Factory Pro μπορεί πιθανώς να σας βοηθήσει. Όντας Videophile, γνωρίζουμε τη σημασία της μετατροπής βίντεο από τη μια μορφή στην άλλη και τις δυσκολίες που σχετίζονται με αυτό.

Ενώ η μετατροπή βίντεο μας επιτρέπει να αναπαράγουμε το ίδιο βίντεο σε πολλές συσκευές, συχνά οδηγεί σε εξόδους χαμηλότερης ποιότητας. Μερικές φορές τα συστήματά μας απλώς κλείνουν και παγώνουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μετατροπής. Και πιο συχνά, οι μετατροπείς χρειάζονται ηλικίες για την έξοδο.

Επίσης, οι περισσότεροι μετατροπείς περιορίζονται στη “μετατροπή βίντεο”. Λοιπόν, μπορεί να χρειαστούμε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο ή ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο, σωστά;

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που στοχεύουμε να αντιμετωπίσουμε και ελπίζουμε να λύσουμε μέχρι το τέλος αυτής της ανασκόπησης HD Video Convertor Factory Pro.

Τώρα έχουμε ασχοληθεί με αρκετούς μετατροπείς και προγράμματα επεξεργασίας βίντεο μέχρι στιγμής, οπότε όταν παίρνουμε στα χέρια μας έναν νέο μετατροπέα, ασυνείδητα και αυτόματα παίρνουμε μια “συγκριτική” στάση σε αυτόν. Είναι καλύτερος από τον άλλο μετατροπέα που εξετάσαμε; Αν ναι, πώς;

Κριτική HD Video Converter Factory Pro

Εδώ είναι οι κύριοι παράγοντες που μας ενδιέφεραν περισσότερο για αυτόν τον μετατροπέα:

 • Υποστήριξη Hyper Threading και Hardware Acceleration.
 • Αναβάθμιση και μείωση μεγέθους βίντεο.
 • 5x ποσοστά συμπίεσης! (έως και 80%).
 • Ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.
 • Ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης βίντεο όλα σε ένα.
 • 300+ μορφές μετατροπής.
 • Υποστηρίζεται η δημιουργία και η εξαγωγή υποτίτλων.

Αν και σημειώστε ότι δεν πρόκειται να πούμε εάν αυτός είναι ο απόλυτος καλύτερος μετατροπέας βίντεο εκεί έξω ή όχι. Αυτή είναι μια απόφαση που πρέπει να λάβετε οι μορφωμένοι. Θα καλύπταμε όλες τις δυνατότητες που παρέχει το εργαλείο με εξαιρετική λεπτομέρεια και διαφάνεια και, στη συνέχεια, θα σας αφήσουμε στην απόφαση.

Διεπαφή χρήστη HD Video Converter Factory Pro

Με τον όρο διεπαφή χρήστη, εννοούμε την «ευκολία χρήσης του εργαλείου». Είναι σημαντικό γιατί χρησιμοποιήσαμε εξαιρετικά πλούσια σε χαρακτηριστικά εργαλεία τα οποία ήταν δύσκολο να τα επεξεργαστούμε και, ως εκ τούτου, οδήγησαν σε μια συνολική δυσάρεστη εμπειρία.

Καλά, HD Video Converter Factory Pro εμπορεύεται ως ένα εργαλείο που είναι «εύκολο στην πλοήγηση για όλα τα επίπεδα». Ας δούμε πόσο αλήθεια είναι αυτό;

Το κύριο ταμπλό είναι πολύχρωμο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι τακτοποιημένα. Για παράδειγμα, τα κύρια χαρακτηριστικά του εργαλείου χωρίζονται σε:

Ανάγνωση:  Socratic By Google Review | Ένα λεπτομερές & Χρήσιμη κριτική 2024!

Και μετά υπάρχουν τα αντίστοιχα εργαλεία, δηλαδή Convertor, Downloader, Recorder και Gif Maker. Ακόμη και ο πρώτος χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να εντοπίσει το ακριβές εργαλείο που ψάχνει και μετά να το βρει.

Υπάρχει επίσης η επάνω γραμμή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές λειτουργίες και ενότητες του προγράμματος (εκτός από τα κύρια χαρακτηριστικά).

Μέχρι στιγμής, υποθέτω ότι θα συμφωνήσετε ότι είναι αρκετά φιλικό για αρχάριους. Δεν απαιτείται επιστήμη πυραύλων για να κατανοήσουμε τι εμφανίζεται ή πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Υποστήριξη Hyper Threading και Hardware Acceleration

Σχεδόν όλα όσα κάνει το πρόγραμμα πραγματοποιούνται από αυτήν τη δυνατότητα. Ως εκ τούτου, συζητείται εδώ σε αυτήν την κριτική HD Video Converter Factory Pro.

Ποιο είναι το κύριο πρόβλημα με τους περισσότερους άλλους μετατροπείς βίντεο; Πιο αργές ταχύτητες και καθυστερημένο σύστημα που μερικές φορές έχει ως αποτέλεσμα ακόμη και το πάγωμα του υπολογιστή. Αυτό λύνει αυτό το χαρακτηριστικό.

Αυτός ο μετατροπέας υποστηρίζει Hyper-threading, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν μόνο μικροεπεξεργαστή, ως δύο ξεχωριστούς επεξεργαστές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα δύο ξεχωριστά αλλά ταυτόχρονα νήματα εντολών για την CPU.

Με απλούς όρους, η CPU μπορεί να κάνει περισσότερες εργασίες, σε σχετικά μικρότερο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια, υπάρχει η Επιτάχυνση Υλικού. Ενώ οι περισσότεροι άλλοι μετατροπείς χρησιμοποιούν απλώς την CPU (λογισμικό) για να γίνει η δουλειά. Το HD Video Converter Factory Pro κάνει χρήση της GPU (σκεύη, εξαρτήματα) επισης.

Η GPU είναι η «Μονάδα Επεξεργασίας Γραφικών» ενός συστήματος. Η χρήση της GPU διασφαλίζει ότι υπάρχει μικρότερο φορτίο στη CPU που οδηγεί σε μια ομαλή διαδικασία μετατροπής χωρίς καθυστέρηση.

Η επιτάχυνση υλικού μειώνει επίσης πολλαπλάσια τον συνολικό χρόνο μετατροπής. Ακολουθεί μια εικόνα που εξηγεί τη διαφορά μεταξύ μιας μετατροπής βίντεο μόνο με CPU και μιας διαδικασίας μετατροπής βίντεο με επιτάχυνση υλικού.

Διαδικασία μετατροπής βίντεο με επιτάχυνση υλικού

Ο θεός της GPU συνεχίζει να δίνει, με επιτάχυνση υλικού, ακόμη και οι υπολογιστές χαμηλού επιπέδου μπορούν να μετατρέψουν βίντεο με μεγαλύτερες ταχύτητες, χωρίς καθυστερήσεις (ή μικρότερες καθυστερήσεις).

Ας συζητήσουμε μερικές άμεσες δυνατότητες σε αυτήν την κριτική HD Video Converter Factory Pro;

300+ μορφές και ενσωματωμένα προφίλ

Προφανώς η κύρια δουλειά που κάνει ένας μετατροπέας βίντεο είναι η μετατροπή βίντεο. Ως εκ τούτου, ο αριθμός των μορφών που υποστηρίζει είναι πρωταρχικής σημασίας, έτσι δεν είναι;

Αυτό από την προσωπική μου εμπειρία είναι ένας από τους πιο πλούσιους σε μορφή μετατροπείς ποσοτικά.

Η πλατφόρμα όχι μόνο υποστηρίζει περισσότερες από 300 μορφές, αλλά έχει και προσεκτικά ταξινομημένα προκατασκευασμένα προφίλ. Δείτε πώς φαίνεται η οθόνη επιλογής μορφής:

μορφή-επιλογή

Οι χρήστες μπορούν πρώτα να επιλέξουν εάν επιθυμούν να μετατρέψουν τα πολυμέσα τους σε τυπικό βίντεο, βίντεο 4K/HD, μορφή που υποστηρίζεται από το web ή/και μορφή ήχου. Αυτό εξαλείφει τα κοινά σφάλματα μέσων ιστού όπως “το μέγεθος αρχείου δεν υποστηρίζεται”, “δεν μπορεί να μεταφορτωθεί το βίντεο” κ.λπ.

Ανάγνωση:  Τι είναι το CloudFresh; Οργανισμοί που χρησιμοποιούν το CloudFresh

Στη συνέχεια, υπάρχει επίσης η επιλογή πολλών εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Apple, Samsung, Nokia, Amazon, Honor, OnePlus, Mi, Asus, Motorola και ούτω καθεξής. Επιπλέον, κάθε μάρκα έχει έναν αριθμό συσκευών και μοντέλων που καθορίζονται επίσης.

Αυτό κάνει την επιλογή μορφής εξαιρετικά εύκολη. Ακόμα και ο πιο βασικός χρήστης, χωρίς προηγούμενη γνώση μορφών ή μετατροπών βίντεο, μπορεί να βρει την κατάλληλη μορφή.

Μερικές μόνο από τις διαθέσιμες μορφές είναι:

 • HEVC
 • MOV
 • MPG
 • MP4
 • TS
 • XVID κλπ.

Το εργαλείο δεν υποστηρίζει μόνο κινητά τηλέφωνα, αλλά και τηλεοράσεις, προβολείς, PlayStation(α) και οικιακούς κινηματογράφους.

Οι καλύτερες και καταλληλότερες μορφές για τον Ιστό καθώς και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Vimeo, Youtube κ.λπ.) είναι επίσης προ-προφίλ.

Σημειώστε επίσης ότι ο μετατροπέας υποστηρίζει τους πιο πρόσφατους κωδικοποιητές H265 (HEVC). Αυτό με την απλούστερη γλώσσα σημαίνει ότι είναι δυνατή η μετατροπή βίντεο σε και από ποιότητες 4K/HD, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του βίντεο.

Αυτό με τη σειρά του κάνει τη μεταφόρτωση, τη ροή, την κοινή χρήση και τη μεταφορά τέτοιων βίντεο υψηλής ποιότητας συγκριτικά πιο γρήγορη.

Μείωση μεγέθους βίντεο χωρίς απώλεια ποιότητας

Αυτό είναι άλλο ένα από τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας που δικαιολογεί αναφορά σε αυτήν την κριτική HD Video Converter Factory Pro.

Ενώ με τα περισσότερα άλλα προγράμματα, ακόμη και όταν η ανάλυση είναι μειωμένη, το μέγεθος του αρχείου δεν μειώνεται πολύ. Αυτό το εργαλείο μπορεί να μειώσει τα «μεγέθη» των αρχείων βίντεο, χωρίς ουσιαστικά να μειώσει την ποιότητα.

Υπάρχει αυτή η λειτουργία Smart-Fit που ορίζει αυτόματα την καλύτερη μορφή για κάθε έξοδο βίντεο. Ως εκ τούτου, η έξοδος που προκύπτει είναι μικρότερου μεγέθους αρχείου, αλλά της ίδιας ποιότητας με το αρχικό βίντεο.

Αναβάθμιση ποιότητας βίντεο

Αυτό είναι αναμφισβήτητα το πιο αποκλειστικό και μοναδικό χαρακτηριστικό που έχω συναντήσει ποτέ με έναν μετατροπέα βίντεο. Πόσους μετατροπείς γνωρίζετε που μας επιτρέπουν όχι απλώς να αλλάξουμε τη μορφή, αλλά να «αυξήσουμε» την ποιότητα ενός βίντεο;

Λοιπόν, το HD Video Converter Factory Pro διαθέτει αυτές τις δύο μοναδικές επιλογές στον πίνακα ρυθμίσεων:

Η ενεργοποίησή τους διασφαλίζει ότι τα βίντεο χαμηλότερης ποιότητας μετατρέπονται σε μορφές υψηλότερης ποιότητας (4K/HD) δεν είναι θολά και φουσκωμένα. Έτσι, σε αντίθεση με άλλους μετατροπείς που αλλάζουν μόνο τη “μορφή”, αυτό το εργαλείο κάνει πραγματικά τα βίντεο καλύτερα σε ποιότητα.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο μετατροπέας μπορεί να γεμίσει χαμένα pixel με παρόμοια pixel γύρω του. Ως εκ τούτου, τα θολά βίντεο είναι πλέον στην πραγματικότητα πιο ευκρινή βίντεο, επειδή δεν υπάρχουν ανατινάξεις pixel.

Έτσι τα βίντεο 420p μπορούν να μετατραπούν σε 720p (ή υψηλότερο)το ίδιο ισχύει για τα βίντεο 1080p που μετατρέπονται σε 2K/4K και ούτω καθεξής.

Ένα πρόσθετο κεράσι στο επάνω μέρος είναι, ενώ η υψηλότερη ανάλυση σχετίζεται γενικά με μεγαλύτερα μεγέθη αρχείων, αυτό δεν συμβαίνει εδώ.

Ανάγνωση:  Κορυφαίες 15 εναλλακτικές λύσεις FlixHQ για ταινίες & Τηλεοπτικές εκπομπές στο Διαδίκτυο

Αντίθετα, τα ληφθέντα μεγέθη αρχείων είναι στην πραγματικότητα χαμηλότερα από το αρχείο προέλευσης στις περισσότερες περιπτώσεις. Στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, μετατρέπω ένα MP4 (εγγεγραμμένο σε κινητό) βίντεο σε HD MKV, με πολύ υψηλότερη ανάλυση. Ωστόσο, το μέγεθος του αρχείου είναι σχεδόν 25% μικρότερο από την πηγή!

Titbit: Η εταιρεία προσκλήθηκε στην πραγματικότητα από την Intel λόγω της καινοτόμου έρευνάς της σχετικά με τις μετατροπές βίντεο από τυπική σε υψηλή ποιότητα.

Μαζικές μετατροπές (MultiTasking)

Οι περισσότεροι υπολογιστές σήμερα υποστηρίζουν πολλαπλές εργασίες, ενώ οι περισσότεροι μετατροπείς μπορεί να μην υποστηρίζουν. Ευτυχώς, το HD Video Converter το κάνει.

Επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν πολλά βίντεο ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να γίνει είτε χρησιμοποιώντας τη διεπαφή Drag&Drop. ή χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη επιλογή “Προσθήκη φακέλου βίντεο”.

Τέλος πάντων, αυτό μας επιτρέπει να μετατρέψουμε έως και 10 βίντεο ταυτόχρονα!

Ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως σε αυτήν την κριτική HD Video Converter Factory Pro, το πρόγραμμα διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης. Επιτρέπει στους χρήστες Λήψη βίντεο Youtube 1080p.

Και όχι μόνο το Youtube, μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από σχεδόν όλους τους ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο εκεί έξω, εντελώς δωρεάν. Μερικές μόνο από τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες είναι:

 • Youtube
 • Vimeo
 • Facebook.
 • Κελάδημα
 • Liveleak
 • Dailymotion κ.λπ.

Ενώ υπάρχουν μεμονωμένα εργαλεία λήψης βίντεο εκεί έξω, τα περισσότερα από αυτά δεν είναι δωρεάν. Και μερικά κοστίζουν ακόμη και μια περιουσία. Λοιπόν, με αυτόν τον μετατροπέα βίντεο, η δυνατότητα είναι εντελώς δωρεάν.

Η λήψη βίντεο είναι όσο πιο εύκολη γίνεται. Απλώς αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο από την οθόνη όπου αναπαράγεται και επικολλήστε την στο πρόγραμμα λήψης.

Χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα για να αναλυθεί το βίντεο και, στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις ιδιότητες βίντεο. Η Μορφή, η ανάλυση καθώς και το επιθυμητό μέγεθος μπορούν να επιλεγούν πριν από τη λήψη του αρχείου.

Δεν είναι μόνο αυτό, το εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως «εξαγωγέας ήχου» απευθείας από διαδικτυακά βίντεο! Δηλαδή, τα βίντεο μπορούν να ληφθούν και ως αρχεία “μόνο για ήχο”. Αυτό θα εξαλείψει την ανάγκη μετατροπής τους σε μορφές ήχου αργότερα, το καλύτερο για τη λήψη τραγουδιών.

Όπως μπορεί να έχετε μαντέψει σε όλη αυτή την ανασκόπηση HD Video Converter Factory Pro, το εργαλείο δεν αφήνει τίποτα ανοιχτό. Ως εκ τούτου, ενσωμάτωσε επίσης ένα “κατέβασμα υποτίτλων” με το πρόγραμμα λήψης βίντεο, οπότε όχι, δεν χάνετε τους υπότιτλους.

Ενσωματωμένος Δημιουργός Gif

Εκτός από τον μετατροπέα βίντεο και το πρόγραμμα λήψης βίντεο. το εργαλείο διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο δημιουργό Gif.

Και όχι μόνο η μορφή, αλλά και τα πραγματικά κινούμενα Gif μπορούν να δημιουργηθούν. Οι εικόνες Gif είναι βασικά κινούμενες φωτογραφίες ή φωτογραφίες με πολλά καρέ, όπως ίσως ήδη γνωρίζετε.

Επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν οποιοδήποτε βίντεο σε Gif, επομένως οι χρήστες μπορούν εύκολα μετατρέψτε το WebM σε Gif μεταξύ πολλών άλλων υποστηριζόμενων μορφών.

Ανάγνωση:  Ο καλύτερος εξομοιωτής για το PlayStation 1

Αυτές οι εικόνες Gif μπορούν να δημιουργηθούν είτε από ένα βίντεο είτε με τη σύνδεση πολλών στατικών φωτογραφιών. Η ποιότητα, καθώς και η χρονική καθυστέρηση για κάθε gif μπορούν να επιλεγούν χειροκίνητα.

Πρόσθετα Εργαλεία

Η εταιρεία φρόντισε ώστε μαζί με έναν μετατροπέα να λυθούν και πολλές άλλες ανάγκες βίντεο ενός χρήστη. Η δυνατότητα “ToolBox” είναι αυτό που θα συζητήσουμε σε αυτήν την ενότητα HD Video Converter Factory Pro Review.

Κάνοντας κλικ στην «Εργαλειοθήκη» μεταφέρονται οι χρήστες στην ακόλουθη οθόνη:

Εργαλειοθήκη HD Video Converter Factory Pro

Όπως είναι εμφανές, προσφέρει μια σειρά από εργαλεία τα οποία είναι:

 • Photo to Video Maker.
 • Δημιουργός βίντεο διαίρεσης οθόνης.
 • Ringtone Studio
 • Και Subtitle Extractor.

Το “Photo to Video Maker” επιτρέπει στους χρήστες να ενώνουν πολλές φωτογραφίες και να δημιουργούν ένα βίντεο. Το “Split Screen Video Maker” είναι ένα είδος δημιουργίας κολάζ-βίντεο. Ακριβώς όπως οι φωτογραφίες κολάζ, μπορούν να δημιουργηθούν βίντεο κολάζ χωρισμένα σε πολλές οθόνες.

Δημιουργός βίντεο διαίρεσης οθόνης

Στη συνέχεια, υπάρχει το “Ringtone Studio” που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία Ήχων κλήσης για Android, καθώς και συσκευές iOS.

Και τέλος, το Subtitle Extractor μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή υπότιτλων από ένα βίντεο. Αν και σημειώστε, το εργαλείο προσφέρει επίσης μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να προσθέτουν υπότιτλους σε ένα βίντεο.

Τιμολόγηση

Τα χαρακτηριστικά είναι συντριπτικά, αλλά είναι φιλικό προς την τσέπη; Λοιπόν, έχει τρία βασικά σχέδια τιμολόγησης:

 • Πρόγραμμα 1 έτους-1 PC: 29,95 $ USD
 • Διάρκεια ζωής- 1 ΤΕΜ: 34,95 USD $.
 • Διάρκεια ζωής- 3 υπολογιστές: 59,95 USD $

Προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και δέχεται μια πληθώρα επιλογών πληρωμής!

HD Video Converter Factory Pro Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Σε όλη αυτήν την ανασκόπηση, συναντήσαμε ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για το εργαλείο, ας τα αναφέρουμε όλα παρακάτω:

Πλεονεκτήματα:

 • Πολλά δωρεάν πρόσθετα.
 • 300+ Μορφές.
 • Εύχρηστος.
 • Εξαιρετικές ταχύτητες μετατροπής.
 • Δυνατότητα αναβάθμισης ποιότητας βίντεο.

Μειονεκτήματα:

Τελική ετυμηγορία- Αναθεώρηση HD Video Converter Factory Pro

Ας ολοκληρώσουμε λοιπόν αυτήν την κριτική HD Video Converter Factory Pro; Αν μου ζητήσετε μια τελική ετυμηγορία, θα έλεγα ότι είμαι εντυπωσιασμένος.

Θέλω να πω, υπάρχει λόγος να μην είναι; Σημειώνει όλα τα κουτάκια. Hardware Acceleration, Hyper Threading, Πολλαπλές μορφές, εύχρηστη διεπαφή, πρόγραμμα λήψης, δημιουργία gif και τι όχι!

Συγκριτικά μιλώντας, δεν υποθέτω ότι υπάρχει μια δυνατότητα με άλλα παρόμοια εργαλεία που λείπει από το Factory pro.

Αλλά και πάλι, μπορεί να κάνω εντελώς λάθος. Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτήν την κριτική HD Video Converter Factory Pro, καθώς και για το εργαλείο γενικά.