Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κριτική Collaborator.Pro: Είναι η καλύτερη πλατφόρμα μάρκετινγκ περιεχομένου;

Κριτική Collaborator.Pro: Είναι η καλύτερη πλατφόρμα μάρκετινγκ περιεχομένου;

Κριτική του Collaborator.Pro: είναι η καλύτερη πλατφόρμα μάρκετινγκ περιεχομένου στον κλάδο; Αυτή είναι μια απόφαση που θα πάρετε μόλις περάσετε από αυτήν την αξιολόγηση.

Η δουλειά μου εδώ είναι να σας δώσω μια λεπτομερή, ειλικρινή και διαφανή ιδέα για το εργαλείο και την πλατφόρμα. Θα μοιραστώ μαζί σας όλες τις πολιτικές, τις χρεώσεις, τις δυνατότητες και τα ζητήματα.

Εάν είστε κάποιος που χρειάζεται μια κριτική, PR ή απλώς ένα άρθρο που δημοσιεύεται για backlinks, το Collaborator.pro ίσως αξίζει μια ματιά.

Μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε ένα αξιοπρεπές κομμάτι χρημάτων εάν έχετε έναν ιστότοπο που λαμβάνει τουλάχιστον 5000 επισκέψεις/μήνα.

Ας ξεκινήσουμε τότε;

Τι είναι το Collaborator.pro;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, Συνεργάτης.pro είναι μια πλατφόρμα «Συνεργασίας». Βασικά είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ περιεχομένου που σας επιτρέπει να αποκτήσετε έκθεση για την εφαρμογή/ιστότοπό σας/εκκίνηση κ.λπ. Σας επιτρέπει επίσης να κερδίσετε χρήματα εάν είστε από την άλλη πλευρά και είστε σε θέση να προσφέρετε την εν λόγω έκθεση. Βασικά λειτουργεί ως μεσεγγυούχος/διαμεσολαβητής διασφαλίζοντας ότι και τα δύο μέρη εκπληρώνουν τους στόχους της συμφωνίας τους.

Συνδέει εκδότες (αυτοί που χρειάζονται έκθεση) με διαφημιστές (αυτοί που μπορούν να προσφέρουν έκθεση).

Μπορείτε να εγγραφείτε εάν είστε κάτοχος ενός προϊόντος/υπηρεσίας που χρειάζεται προώθηση ή έχετε έναν ιστότοπο/κανάλι Telegram που μπορεί να προσφέρει την προώθηση.

Ναι, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες Συνεργασίας, το Collaborator.pro δεν περιορίζεται μόνο στους “Ιστότοπους”. Το άκουσες καλά. Σίγουρα, μπορείτε να προωθήσετε τον ιστότοπο και το έργο σας σε ιστότοπους, αλλά μπορείτε επίσης να προωθήσετε σε κανάλια Telegram!

Συγκεκριμένα, μπορείτε είτε να δημοσιεύσετε την ανάρτηση/άρθρα σας σε έναν ιστότοπο είτε να κοινοποιήσετε τους «συνδέσμους» σας σε κανάλια Telegram.

Ακολουθεί μια επισκόπηση όλων των βασικών χαρακτηριστικών του:

 • Δικτυακός τόπος: https://collaborator.pro/
 • Προσφορές σε: Ιστότοποι και κανάλια Telegram
 • Τρόποι πληρωμής: Κρυπτονομίσματα, Τραπεζικές μεταφορές, Κάρτες, Payoneer κ.λπ.
 • Προμήθεια κατάθεσης: 10%
 • Χρέωση απόσυρσης: 15%
 • Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία
 • Προστασία 1 έτους κατά της διαγραφής και της αφαίρεσης δείκτη.

Ενιαίος λογαριασμός τόσο για Εκδόσεις όσο και για Διαφήμιση

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που έψαχνα απεγνωσμένα. Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς για δημοσίευση και διαφήμιση.

Ανάγνωση:  BuhoCleaner: Καλύτερη εφαρμογή καθαρισμού και βελτιστοποίησης Mac

Αντίθετα, ένας μεμονωμένος λογαριασμός σάς επιτρέπει να συνδέεστε τόσο ως εκδότης όσο και ως διαφημιστής. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ανά πάσα στιγμή.

Διαφημιστής- Διεπαφή χρήστη

Χρειάζεται να είστε τεχνικός για να χρησιμοποιήσετε το Collaborator; Οχι ακριβώς. Ακόμα κι αν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το Collaborator, δεν θα αισθάνεστε χαμένοι.

Το λέω γιατί αυτό βλέπετε όταν συνδέεστε για πρώτη φορά ως διαφημιζόμενος:

Εστιάστε στη γραμμή προόδου στην κάτω αριστερή πλαϊνή γραμμή. Έχει μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνετε. Εάν απλώς ακολουθήσετε αυτήν τη λίστα και ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα, τελειώσατε. Είναι σχεδόν μια καθοδηγούμενη διαδικασία, έτσι δεν είναι;

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αριστερή πλευρική γραμμή για να μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου, σε έργα, να περιηγηθείτε σε μια λίστα διαθέσιμων τοποθεσιών κ.λπ.

Συνολικά, είμαι βέβαιος ότι η οθόνη είναι αρκετά εύκολη στην κατανόηση και στην πλοήγηση, έτσι δεν είναι;

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής

Φυσικά πρέπει να δούμε και τους τρόπους πληρωμής, έτσι δεν είναι; Ευτυχώς, το Collaborator προσφέρει περισσότερους από έναν τρόπους για να κάνετε τις πληρωμές σας.

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας:

 • Καρτέλλες
 • Κρυπτονομίσματα (USDT)
 • Payoneer
 • Και τραπεζικές μεταφορές.

Τώρα αυτά που πιστεύω ότι είναι υπεραρκετά για να σε καλύψουν από όπου κι αν είσαι και ποιες πληρωμές προτιμάς, δεν συμφωνείς;

Προμήθειες κατάθεσης συνεργατών

Λοιπόν, πόσα πληρώνετε για να καταθέσετε στο Collaborator; Σημειώστε ότι πρόκειται ειδικά για τις «προμήθειες κατάθεσης». Ισχύει επίσης κυρίως για τους διαφημιστές, καθώς μόνο αυτοί χρειάζεται να καταθέσουν κεφάλαια για τα έργα τους.

Η χρέωση θα εξαρτηθεί κυρίως από τον τρόπο κατάθεσης που χρησιμοποιείται.

 • Τραπεζικές κάρτες: 3,5%
 • USDT: 4%
 • Τραπεζικές μεταφορές: 1%
 • Payoneer- Δωρεάν.

Επιπλέον, υπάρχει μια προμήθεια κατάθεσης 10%. Ναι, φαίνεται υψηλό αλλά δεν είναι. Με τις περισσότερες άλλες πλατφόρμες, πληρώνετε μια προμήθεια για κάθε «δουλειά». Από την άλλη, πληρώνετε εφάπαξ προμήθεια κατάθεσης στον Συνεργάτη και τέλος. Αυτό στην πραγματικότητα μειώνει το κόστος «ανά δουλειά» σε σύγκριση με την πληρωμή για κάθε εργασία.

Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι ακριβώς «ακριβό», έτσι;

Άμεσες & καθημερινές αναλήψεις

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο χαρακτηριστικό που χάνουν οι περισσότερες άλλες παρόμοιες πλατφόρμες. Με τις περισσότερες άλλες πλατφόρμες συνεργασίας που έχω χρησιμοποιήσει, υπάρχει συνήθως κάποιος χρόνος αναμονής πριν μπορέσω να ζητήσω τα χρήματά μου.

Επίσης, αυτές οι άλλες πλατφόρμες στέλνουν γενικά χρήματα σε συγκεκριμένες ημέρες του μήνα/εβδομάδας.

Στο Collaborator.pro, οι εκδότες μπορούν να ζητήσουν άμεσες αναλήψεις μόλις εκκαθαριστεί το έργο τους. Το πιο σημαντικό, η πλατφόρμα στέλνει αναλήψεις κάθε μέρα! Όχι άλλη αναμονή!

Ρυθμίσεις δημιουργίας έργου

Λοιπόν, πώς ακριβώς δημιουργείτε ένα έργο για προώθηση στο Collaborator; Γεια σας, αν ξοδεύετε το χρόνο σας σε αυτήν την κριτική του Collaborator.pro, θα φροντίσω να λάβετε κάθε δυνατή πληροφορία!

Ανάγνωση:  Upfaithandfamily/Activate – Πώς να παρακολουθήσετε το UP Faith And Family στην τηλεόραση

Λοιπόν, αυτή είναι η σελίδα δημιουργίας έργου:

Ρυθμίσεις δημιουργίας έργου

Απλώς εισάγετε τη διεύθυνση URL του έργου σας, το όνομα, τη χώρα, την περιοχή, την πόλη και το κεντρικό σας θέμα.

Λάβετε υπόψη ότι η επιλογή “Χώρα” δεν είναι απόλυτη. Αυτό σημαίνει ότι το έργο σας μπορεί επίσης να παραληφθεί από οποιονδήποτε εκδότη σε όλο τον κόσμο και την περιοχή. Ωστόσο, ο καθορισμός μιας χώρας/περιοχής μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε από εκδότες από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Στη συνέχεια, μπορείτε να καθορίσετε τη δική σας άγκυρα κείμενα. Το ιδιαίτερο είναι ότι μπορεί να επιτρέψετε τροποποιήσεις ή όχι. Εάν επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου “Να επιτρέπεται η απόρριψη”, ο εκδότης μπορεί να αλλάξει το κείμενο αγκύρωσης. Αυτό μπορεί να τους επιτρέψει να περιλαμβάνουν πιο κατάλληλα και πιο συγκεκριμένα κείμενα αγκύρωσης.

συγκεκριμένα κείμενα άγκυρας

Για αυτό πρόκειται! Μόλις δημιουργήσατε το πρώτο σας έργο!

Εξαιρετικά διαφανές (και επαληθεύτηκε) στατιστικά εκδότη

Όσον αφορά την έκθεση, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξετε τους κατάλληλους ιστότοπους. Όχι μόνο από α προοπτική μετατροπής αλλά η δημοσίευση σε λάθος θέση αναστατώνει ακόμη και το SEO σας.

Ευτυχώς, το Collaborator προσφέρει μια εξαιρετικά λεπτομερή λίστα με στατιστικά στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επαληθεύσετε τα πρότυπα ενός ιστότοπου.

Με την πρώτη ματιά, θα δείτε βασικές λεπτομέρειες όπως:

Εξαιρετικά διαφανή και επαληθευμένα στατιστικά εκδοτών

 • URL ιστότοπου
 • Θέμα (κόγχη)
 • ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ (επαληθεύτηκε και ελήφθη από το Google Analytics/ SimilarWeb ή άλλες παρόμοιες πηγές).
 • Αξιολόγηση Τομέα
 • Αριθμός κριτικών
 • Και Τιμολόγηση

Αυτές οι πληροφορίες από μόνες τους είναι αρκετές για να έχετε μια περισσότερο από αξιοπρεπή ιδέα για έναν ιστότοπο, έτσι δεν είναι;

Ωστόσο, εάν κάνετε κλικ σε οποιονδήποτε ιστότοπο από αυτήν τη λίστα, έχετε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες

Όπως δείχνει το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, η σελίδα λεπτομερών πληροφοριών περιλαμβάνει:

 • ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ (επαληθευμένα δεδομένα που λαμβάνονται από το Google Analytics)
 • Αξιολόγηση τομέα (ελήφθη από το Ahrefs)
 • Ποσό που χρεώνεται (στα δεξιά) και τα λοιπά.
 • Κριτικές
 • Και ακόμη και “Ενότητα όπου θα τοποθετηθεί”

Στην ίδια σελίδα, εάν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, είναι επίσης διαθέσιμες πολλές άλλες πληροφορίες. Αυτό περιλαμβάνει:

Πολλές άλλες πληροφορίες είναι διαθέσιμες

 • Απαίτηση ανάρτησης
 • Ταχύτητα τοποθέτησης
 • Βαθμολογία εμπιστοσύνης και βαθμολογία αναφοράς (παρελήφθη από Μεγαλοπρεπής)
 • Διαφημιστικό σήμα: Η παρουσία ή η έλλειψη ετικέτας που θα υποδεικνύει ότι το άρθρο είναι χορηγία.
 • Ευρετήριο Google: Ο συνολικός αριθ. σελίδων με ευρετήριο για τον ιστότοπο.
 • Τύπος τοποθεσίας
 • Τύπος συνδέσμου: Dofollow/Nofollow
 • Αριθμός επιτρεπόμενων αγκυρών
 • Πάνω από 2 δωδεκάδες δεδομένα Ahrefs. Αυτό περιλαμβάνει την κατάταξη Ahrefs, DR, UR, Οργανική επισκεψιμότητα σύμφωνα με Ahrefs, τομείς παραπομπής, συνδεδεμένους τομείς, συνολικούς backlinks και πολλά άλλα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Ahrefs και τις υπερδυνάμεις του αν διαβάσετε αυτό το εξαιρετικά λεπτομερές Κριτική Ahrefs.
 • Δεδομένα Serpstat: Όπως και τα δεδομένα Ahrefs, ο Συνεργάτης ανακτά επίσης δεδομένα από το Serpstat και σας εμφανίζει SDR, τομείς παραπομπής, εισερχόμενους συνδέσμους, όχι. των αποτελεσμάτων “Κορυφαία 100” και πολλά άλλα. Και πάλι, έχουμε μια εξαιρετικά λεπτομερή Αναθεώρηση Serpstat αν θέλετε να μάθετε τι άλλο αποκαλύπτει η Serpstat.
Ανάγνωση:  15 άτομα με τα περισσότερα followers στο Twitter από τώρα (2024 Ενημερώθηκε)

Δεν είναι μόνο αυτό.

Εάν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, εμφανίζει επίσης τη μηνιαία επισκεψιμότητα καθώς και τις πηγές επισκεψιμότητας.

Πηγές επισκεψιμότητας

Υπάρχει ένα γράφημα που δείχνει την κυκλοφορία και οι διαφορετικές πηγές επισκεψιμότητας παρατίθενται στο πλάι.

Συμπέρασμα? Θα λάβετε μια εξαιρετικά λεπτομερή εικόνα για κάθε καταχωρημένο ιστότοπο. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτά τα στατιστικά στοιχεία επαληθεύονται και είναι εγγυημένα σωστά.

Ασφάλιση κατά της διαγραφής και της απαρίθμησης

Τώρα αυτό είναι κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό, αλλά δεν προσφέρεται από τις περισσότερες εναλλακτικές λύσεις συνεργατών.

Ο συνεργάτης έχει μια «ασφάλιση» που μπορείτε να επιλέξετε. Είναι πάντα σε σταθερή τιμή 10% της συνολικής συναλλαγής σας.

Αν πάτε για το Insurance, το Collaborator.Pro προστατεύει το άρθρο σας για 1 χρόνο. Από τι προστατεύει;

Διαγραφή και απο-ευρετηρίαση. Με πιο απλά λόγια, διασφαλίζεται ότι το άρθρο σας δεν θα διαγραφεί ή θα αποσυμπιεστεί για τουλάχιστον 1 χρόνο.

Αποδεκτοί μόνο ιστότοποι/κανάλια Telegram υψηλής ποιότητας

Η ποιότητα των ιστοσελίδων είναι υψίστης σημασίας, έτσι δεν είναι; Σίγουρα, το να αποδέχεται το “όλοι” ο συνεργάτης ακούγεται καλό, ειδικά για τους εκδότες, αλλά θα σκότωνε την ποιότητα.

Ευτυχώς δεν είναι έτσι. Ο συνεργάτης έχει πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις όσον αφορά την αποδοχή. Οι ιστότοποι γίνονται δεκτοί μόνο εάν πληρούν αυτές τις μετρήσεις.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι ο ιστότοπος πρέπει να έχει τουλάχιστον 300 επισκέψεις/ημέρα ή, στη χειρότερη περίπτωση, 5000 επισκέψεις/μήνα. Εάν ο ιστότοπός σας δεν βλέπει 5000 επισκέψεις/μήνα, δεν θα γίνει αποδεκτός.

Επιπλέον, λαμβάνονται υπόψη και άλλα κριτήρια όπως η θέση, η εξουσία, ο σχεδιασμός κ.λπ.

Όσον αφορά τα κανάλια Telegram, γίνονται δεκτά μόνο κανάλια με ελάχιστους 500 συνδρομητές.

Επιπλέον, απαιτεί επίσης τουλάχιστον 500 συνδρομητές σε ένα κανάλι Telegram για να γίνει αποδεκτό.

Τώρα, έχει μια πολύ μεγάλη λίστα με «απαγορευμένα» θέματα. Αυτό περιλαμβάνει τον τζόγο, την πολιτική, τα ναρκωτικά και ούτω καθεξής. Αλλά hey, αυτό είναι μόνο για να διατηρούνται τα πράγματα νόμιμα και ηθικά.

Τέλος ανάληψης

Όπως όλες οι άλλες πλατφόρμες που χρησιμοποιούν σύστημα πορτοφολιού/κατάθεσης, υπάρχει φυσικά ένα τέλος ανάληψης.

Ο συνεργάτης χρεώνει 15% για το κόστος ανάληψης στο Collaborator είναι λίγο υψηλό κατά την προσωπική μου γνώμη. Αλλά hey, αυτό είναι όλο αυτό, προσωπική μου άποψη.

Ανάγνωση:  Επίδραση των αναδυόμενων τάσεων των μέσων ενημέρωσης στη δημιουργία περιεχομένου και στον προγραμματισμό μέσων

Υποστήριξη

Φυσικά, κάθε πλατφόρμα που προσφέρει γρήγορη και γρήγορη υποστήριξη είναι επιθυμητή, έτσι δεν είναι; Ο Συνεργάτης έχει ζωντανή συνομιλία 24Χ7.

Επιτρέψτε μου να είμαι ειλικρινής. Η ζωντανή συνομιλία δεν είναι ακριβώς «στιγμιαία». Χρειάζονται μερικές ώρες για να απαντήσουν σε ερωτήματα. Ωστόσο, εάν είστε ενεργοί και απαντάτε αμέσως μόλις λάβετε μια απάντηση, οι επόμενες απαντήσεις είναι άμεσες.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να τους στείλετε ταχυδρομείο εάν αυτός είναι ο τρόπος επικοινωνίας που προτιμάτε.

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε:

#1. Ως εκδότης, ποια είναι η περίοδος κριτικής μου;

Εάν ένας διαφημιζόμενος αποδεχτεί την εργασία σας και σας έχει στείλει ένα τελικό προσχέδιο του τι πρόκειται να δημοσιεύσει, έχετε 3 ημέρες για να το αποδεχτείτε ή να το στείλετε για περαιτέρω έλεγχο.

#2. Είναι καλοί οι ιστότοποι του Collaborator.pro;

Όπως εξηγείται σε αυτήν την αναθεώρηση, λαμβάνετε λεπτομερή και επαληθευμένα στατιστικά για κάθε ιστότοπο που αναφέρεται. Αυτό σας βοηθά να αποφασίσετε ποιος ιστότοπος είναι αρκετά καλός για εσάς και ποιος θα παραλείψετε.

#3. Θα με εξαπατήσει ο άλλος;

Αυτό απλά δεν είναι δυνατό. Μία από τις κύριες εργασίες του Collaborator.pro είναι να ενεργεί ως διαμεσολαβητής. Σε περίπτωση που το άλλο μέρος δεν σας προσφέρει αυτό που πρέπει, δεν πληρώνονται. Τα χρήματά σας αποδεσμεύονται στο άλλο μέρος μόνο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας.

Αναθεώρηση Collaborator.pro-Τελική ετυμηγορία

Λοιπόν, είναι το Collaborator.pro η καλύτερη πλατφόρμα μάρκετινγκ περιεχομένου στον κλάδο; Λοιπόν, είναι σίγουρα ένα από αυτά αν όχι «το καλύτερο».

Το λέω μόνο επειδή έχει τόνους πράσινων σημαιών. Η τρέχουσα βάση δεδομένων του ιστότοπου και του τηλεγραφήματος, η εύκολη διεπαφή χρήστη, οι πολλαπλοί τρόποι πληρωμής, η προσιτή χρέωση, οι άμεσες αναλήψεις, η ασφάλιση κ.λπ. δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για παράπονα, έτσι δεν είναι;

Φυσικά, μια χαμηλότερη χρέωση θα εκτιμηθεί πολύ. Αλλά hey, έχω πληρώσει είτε ίση είτε υψηλότερη αμοιβή πολλές φορές σε άλλες πλατφόρμες, οπότε δεν παραπονιέμαι πολύ.

Αυτό είναι περίπου παιδιά. Γιατί δεν εγγραφείτε; Είναι δωρεάν, άμεσο και θα σας δώσει μια πολύ καλύτερη ιδέα για την πλατφόρμα από αυτήν την κριτική του Collaborator.pro.