Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κριτική Anstrex: Είναι το καλύτερο εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων; (+ Κωδικός κουπονιού έκπτωσης 20%)

 Κριτική Anstrex: Είναι το καλύτερο εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων; (+ Κωδικός κουπονιού έκπτωσης 20%)

Anstrex Review 2024: Είναι το καλύτερο εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων στον κλάδο; Σίγουρα ισχυρίζεται ότι είναι, και αφού το χρησιμοποιούσα για πάνω από ένα μήνα δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ. Ωστόσο, μπορείτε εντελώς και πρέπει, τουλάχιστον μέχρι να καταλάβετε όλα όσα προσφέρει και καθιστά δυνατά.

Εάν χρειάζεστε ένα μαγικό ραβδί που σας λέει ποιες διαφημίσεις, σε ποια δίκτυα (και ακόμη και ιστότοποι εκδοτών) έχουν την καλύτερη απόδοση, το ακριβές CPC που απαιτείται για να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και πολλά άλλα, Anstrex μπορεί ενδεχομένως να είναι αυτό το ραβδί που αναζητάτε.

Πίνακας περιεχομένων

Αν και κάνει πολλά περισσότερα από το να «κατασκοπεύει τις διαφημίσεις». Κάντε like, δημιουργήστε για εσάς ένα ακριβές αντίγραφο (με τις δικές σας επεξεργασίες) της σελίδας προορισμού μιας διαφήμισης σε δευτερόλεπτα (Κυριολεκτικά). Αλλά ας μην δίνουμε spoilers ε;

Σε όλο αυτό το κομμάτι, θα σας καθοδηγήσω σε κάθε μεμονωμένη δυνατότητα που προσφέρει το εργαλείο. Μόλις περάσετε από αυτήν την κριτική του Anstrex και ρίξετε μια ματιά σε όλες τις υπερδυνάμεις του, πιστεύω ότι θα είστε σε καλύτερη θέση να επιλέξετε ή να απορρίψετε το Anstrex.

Εάν συμμετέχετε σε αυτήν την κριτική Anstrex, είμαι βέβαιος ότι έχετε τουλάχιστον κάποια εμπειρία προβολής διαφημίσεων. Ωστόσο, ακόμα κι αν είστε απόλυτος αρχάριος, υπόσχομαι ότι αυτή η κριτική θα σας αποδειχθεί γόνιμη.

Anstrex Review 2024

Τι καλύπτω σε αυτό το κομμάτι:

 • Διεπαφή χρήστη
 • Λεπτομερές Ad-Insight
 • Τα φίλτρα αναζήτησης
  • Αναζήτηση που δεν βασίζεται σε λέξεις-κλειδιά/φίλτρα
  • Συγκεκριμένες αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών
 • Προχωρημένη Αναζήτηση
 • Σελίδα προορισμού- Όλα σε ένα Editor/Ripper/Website Builder
 • Υποστήριξη.

Κάτι μου λέει ότι καλύπτει τα περισσότερα αν όχι όλα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει τα πακέτα εργαλείων στο οπλοστάσιό του.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Anstrex είναι ένα εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων που προσφέρει δεδομένα από 38 δίκτυα διαφημίσεων, 168, 864 διαφημιστές και 92 χώρες. Από σήμερα, διαθέτει μια βάση δεδομένων διαφημίσεων που αποτελείται από 10.401.875+ διαφημίσεις.

Επίσης, προσφέρει σαφώς μια σειρά από δυνατότητες που κανένα άλλο εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων δεν προσφέρει αυτή τη στιγμή (λεπτομέρειες αργότερα).

 • Δικτυακός τόπος: https://www.anstrex.com/
 • Δίκτυα διαφημίσεων: 38
 • Χώρες: 92
 • Χαρακτηριστικά της σελίδας προορισμού: Λήψη/ Επεξεργασία / Ανάπτυξη / Αποκάλυψη συνδέσμων με απόκρυψη.
 • Δεδομένα προσφοράς CPC: Ναι
 • Λειτουργίες αναζήτησης: Εξαιρετικά προηγμένο.
 • Ένδειξη δημοτικότητας διαφήμισης: Ναι (Τόσο πρόσφατα όσο και δεδομένα διάρκειας ζωής).
 • Τύποι διαφημίσεων: Push + Native.
 • Σχέδια που ξεκινούν από: 59,99 $/μήνα.

20% εκπτωτικό κουπόνι Anstrex Code- UpdateLand Exclusive

Είμαι χρήστης του Anstrex εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά, δεν θέλω να πάτε να ξοδέψετε χρήματα ακόμα. Θα ήθελα ακόμα να διαβάσετε πρώτα αυτήν την κριτική του Anstrex και, στη συνέχεια, αν πιστεύετε ότι αξίζει τον χρόνο σας, σας έχω ένα δώρο.

Εδώ είναι ένας κωδικός κουπονιού Anstrex 20%:updl_20

Εφαρμόστε αυτόν τον εκπτωτικό κωδικό Anstrex στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς και το 20% της τιμής του καλαθιού σας θα αφαιρεθεί!

Τελική ετυμηγορία

Ποτέ δεν ήμουν διστακτική για τα πράγματα που με εντυπωσίασαν, και ειλικρινά ο Anstrex είναι ένα από αυτά τα πράγματα.

Έτσι, προσφέρει κάθε δυνατότητα που προσφέρουν τα περισσότερα, αν όχι όλα τα διαφημιστικά εργαλεία κατασκοπείας εκεί έξω, και μετά μερικά. Με απλά λόγια, η μέτρηση προσφοράς CPC ή οι λειτουργίες σύνθετης αναζήτησης δεν έχουν προηγούμενο.

Καλύπτει τόσο τις διαφημίσεις Push όσο και τις εγγενείς διαφημίσεις. Ήταν εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και κατανοητό ακόμη και την πρώτη μου μέρα. Και είναι εξαιρετικά πλούσιο σε δεδομένα. Απλώς δεν βλέπω αρκετούς “downers” να το πω.

Όσο για την τιμολόγηση, έχω ξοδέψει πολύ περισσότερα για πολύ λιγότερα στο παρελθόν, οπότε πραγματικά δεν μπορώ να παραπονεθώ.

Υπέρ και κατά

Ας σας δώσουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και για τις δύο όψεις του νομίσματος Anstrex.

Πλεονεκτήματα:

 • Εμφανίζει τα ποσά προσφοράς (CPC) για κάποιες διαφημίσεις.
 • Εξαιρετικά σε βάθος δεδομένα και στατιστικά.
 • Εξαιρετικά προηγμένα φίλτρα και δυνατότητες αναζήτησης.
 • Αποκαλύπτει κρυφές σελίδες προορισμού.
 • Αυτοματοποιημένη δυνατότητα “αντιγραφή/επεξεργασία & μεταφόρτωση” για σελίδες προορισμού.

Μειονεκτήματα:

 • Η προσφορά CPC δεν είναι διαθέσιμη για όλες τις ενότητες διαφημίσεων.
 • Η ζωντανή συνομιλία δεν είναι 24Χ7.
Ανάγνωση:  Τι είναι το B2B SaaS; Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για επιχειρηματικό λογισμικό

Προγράμματα τιμολόγησης

Προτού προχωρήσετε περαιτέρω σε αυτήν την κριτική Anstrex, είναι σημαντικό να γνωρίζετε εάν είναι εντός του προϋπολογισμού σας.

Έτσι προσφέρει τρία σχέδια:

 • Μόνο εγγενής: 59,99 $/μήνα.
 • Push μόνο: 79,99 $/μήνα.
 • Push + Native: 124,99 $/μήνα.

Όλα τα προγράμματα συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 2 ημερών. Λοιπόν, ναι, συμφωνώ ότι μια ελαφρώς μεγαλύτερη περίοδος δοκιμής θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Διεπαφή χρήστη

Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατήρησα με το Anstrex είναι η εξαιρετικά εύκολη, καλά οργανωμένη διεπαφή χρήστη. Ακόμη και για έναν εντελώς αρχάριο, αμφιβάλλω ότι υπάρχει μεγάλη καμπύλη μάθησης. Απλώς ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης:

Μπορεί να χωριστεί σε τρεις διακριτές ενότητες:

 1. Η επάνω μπάρα.
 2. Τα φίλτρα κάτω από την επάνω γραμμή.
 3. Καταχώρηση-χώρος.

Η επάνω γραμμή είναι βασικά ο πίνακας “φίλτρου”. Εδώ μπορείτε να περιορίσετε τις αναζητήσεις σας και να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. (Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα “Λειτουργικότητα αναζήτησης” σε αυτήν την κριτική Anstrex).

Όσο για την περιοχή με την ένδειξη “2” στο στιγμιότυπο οθόνης, και αυτά είναι φίλτρα. Ωστόσο, αυτά σας βοηθούν να φιλτράρετε τις διαφημίσεις με βάση την “απόδοσή” τους.

Και μετά η υπόλοιπη οθόνη είναι αφιερωμένη στον χώρο καταχώρισης. Με άλλα λόγια, τα αποτελέσματα αναζήτησης και όλα τα άλλα δεδομένα που σχετίζονται με τις διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ. Επιτρέψτε μου να σας ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά.

Ο χώρος καταχώρησης

Τι ακριβώς πληροφορίες εμφανίζει λοιπόν αυτός ο χώρος καταχώρισης; Όσο για το Anstrex, ορίστε πώς φαίνεται μια γενική ενότητα διαφημίσεων:

Επιτρέψτε μου μερικά λεπτά να εξηγήσω όλες τις μετρήσεις που ανακτά για εμάς.

Στην κορυφή των ενοτήτων δημιουργικού, εμφανίζονται δύο ημερομηνίες. Η αριστερή ημερομηνία είναι όταν εμφανίστηκε η διαφήμιση για πρώτη φορά και η δεύτερη ημερομηνία υποδεικνύει την ημερομηνία τελευταίας προβολής.

Στη συνέχεια, υπάρχει ο τίτλος/επικεφαλίδα διαφήμισης που χρησιμοποιήθηκε και οποιαδήποτε περιγραφή που μπορεί να έχει εισαχθεί. Υπάρχουν δύο μικρογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν για φορητές συσκευές και για συσκευές μεγαλύτερου μεγέθους (Η/Υ/Φορητοί υπολογιστές). Αυτές οι εικόνες όταν γίνονται κλικ εμφανίζονται στην αρχική τους ανάλυση.

Μέχρι στιγμής, όχι πολύ «μοναδικό» ή εντυπωσιακό. Τυπικά δεδομένα μπορεί να σας πάρει οποιοδήποτε άλλο εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων. Αλλά μετά έρχονται τα:

 • Βαρύτητα διαφήμισης (εικονίδιο που μοιάζει με διαστημόπλοιο)
 • Και Ad-Strength. (Αυτό το μικρό εικονίδιο “γραφήματος”).

(Ανατρέξτε στο σημάδι #1 στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης).

Σε γενικές γραμμές, και οι δύο αυτές μετρήσεις μας βοηθούν να μετρήσουμε τη δημοτικότητα/την επιτυχία μιας διαφήμισης. Αυτά εκχωρούνται εσωτερικά από την Anstrex για κάθε διαφήμιση, με βάση τη διάρκεια προβολής των διαφημίσεων, την κατάταξη alexa της σελίδας, τον αριθμό των φορών που εμφανίστηκε και ούτω καθεξής.

Η “Ισχύς διαφήμισης” υποδεικνύει τη συνολική ή την απόδοση μιας διαφήμισης όλων των εποχών. Το “Ad-Gravity” είναι σχεδόν ακριβώς το ίδιο, με τη μόνη διαφορά ότι λαμβάνει υπόψη μόνο την πρόσφατη απόδοση αυτών των διαφημίσεων.

Με άλλα λόγια, το Ad-Gravity μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετρήσει εάν μια διαφήμιση είναι καλή στην τρέχουσα περίοδο. Ενώ το Ad-Strength μας λέει πώς ήταν μια διαφήμιση καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της. Το υψηλότερο είναι καλύτερο και με τις δύο αυτές μετρήσεις.

Ακριβώς δίπλα σε αυτά, μερικές φορές μπορείτε να βρείτε ένα σύμβολο “$”. Παρέχει μια λεπτομερή εικόνα για το ιστορικό προσφορών διαφημίσεων (περισσότερα για αυτό αργότερα στην ενότητα “Λεπτομερείς πληροφορίες διαφήμισης”).

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε το όνομα των δικτύων διαφημίσεων που εκτελούν τις διαφημίσεις.

Τέλος, υπάρχουν τα εικονίδια συσκευών που εμφανίζουν τις στοχευμένες συσκευές για αυτές τις διαφημίσεις. Βλέπετε αυτές τις σημαίες χωρών; Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι γνωρίζετε τι υποδεικνύουν, ναι, ναι, οι στοχευμένες χώρες (Μπα!)

Συνολικά, αυτές οι καταχωρίσεις εμφανίζουν αρκετές πληροφορίες για να μας βοηθήσουν να διαλέξουμε τις καλύτερες επιλογές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αλλά αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα, έτσι δεν είναι; Ας δούμε ποιες πληροφορίες αντλεί ο Anstrex αφού επιλέξουμε ακριβώς τη διαφήμιση που μπορεί να προσπαθήσουμε να αναπαραγάγουμε.

Λεπτομερές Ad-Insight

Αυτή είναι αναμφισβήτητα η πιο σημαντική πτυχή για οποιοδήποτε εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων εκεί έξω. Ο τύπος των πληροφοριών που μπορεί ένα εργαλείο να εξάγει από διαφημίσεις είναι ακριβώς αυτό που κάνει τη μία καλύτερη από την άλλη.

Επομένως, όταν κάνετε κλικ σε ένα διαφημιστικό κείμενο, ακολουθεί ο αναλυτικός πίνακας διαφημίσεων που βλέπετε:

Πίνακας διαφημίσεων Anstrex

Και πάλι έχει μια δική του διεπαφή. Τίποτα όμως που θα σας μπερδέψει ή θα σας απογοητεύσει. Υπάρχει μια προσεγμένη επάνω γραμμή που σας επιτρέπει να επιλέξετε διάφορες μετρήσεις για τη διαφήμιση που προβάλλετε.

Σύνοψη

Η “Σύνοψη” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατανόηση των πτυχών “ιστότοπος/σελίδα” των διαφημίσεων. Για π.χ. την ακριβή διεύθυνση URL, τις αλυσίδες URL (τόσο εισερχόμενο όσο και εξερχόμενο) και τα λοιπά. (Το URL-Chains είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία που βοηθά στην αποκάλυψη κλειστών/κρυμμένων σελίδων προορισμού, λεπτομέρειες στις επόμενες ενότητες).

Εάν κάνετε κλικ στη μικρογραφία που εμφανίζεται στη σύνοψη, εμφανίζει ένα πλήρες στιγμιότυπο της σελίδας προορισμού.

Ανάγνωση:  43 Συμβουλές διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να βελτιώσετε την απόδοση κατά 10 φορές το 2024

Η σύνοψη περιλαμβάνει επίσης την «Κατάταξη Alexa» της σελίδας προορισμού (όταν είναι διαθέσιμο και είναι >0).

Σημειώστε ότι το κουμπί “Λήψη και ανάπτυξη” κάτω από το στιγμιότυπο διαφήμισης; Είναι ένα αρκετά προηγμένο και ενδιαφέρον χαρακτηριστικό από μόνο του επίσης. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την κριτική του Anstrex και τελικά θα καταλήξετε σε μια ενότητα “Σελίδες προορισμού – Όλα σε ένα Editor/Ripper/Website Builder” που εξηγεί το ίδιο.

Στατιστική

Μετά τη Σύνοψη, υπάρχει η επιλογή «Στατιστικά». Δείτε πώς φαίνεται:

Αποτελείται από δύο κύριες μετρήσεις:

Η μέτρηση βασικά μας δίνει μια ιδέα για το πόσες φορές προβλήθηκε η διαφήμιση σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Όσον αφορά την “Κατάταξη”, αυτή βασίζεται στην προτεραιότητα που μπορεί να έχει λάβει οποιαδήποτε διαφήμιση έναντι άλλων διαφημίσεων με ίδια ή παρόμοια προφίλ στόχευσης. Π.χ. εάν μια διαφήμιση έχει υψηλότερη “Κατάταξη”, εμφανιζόταν πριν από άλλες διαφημίσεις που είχαν επίσης παρόμοια στόχευση για τον εαυτό τους.

Ιστορικό προσφορών/δεδομένα CPC (Αποκλειστικά στο Anstrex)

Η Anstrex “ισχυρίζεται” ότι κανένα άλλο εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων δεν διαθέτει αυτήν τη μέτρηση. Λοιπόν, είναι πρακτικά και οικονομικά αδύνατο για μένα να επικυρώσω αυτόν τον ισχυρισμό (καθώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσω όλα τα υπάρχοντα εργαλεία στον κλάδο). Αν και πρέπει να πω ότι ο ισχυρισμός ισχύει σε σύγκριση με τα 3 άλλα εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων με τα οποία έχω εμπειρία.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μας δείχνει την ημερομηνία, τη χώρα και την ακριβή προσφορά για τη διαφήμιση.

Ιστορικό Προσφορών

Έτσι, αντί να πειραματιζόμαστε που απαιτούν αρκετά χρήματα και χρόνο, αυτό μας λέει άμεσα πόσα ακριβώς πρέπει να προσφέρουμε για να υπερβούμε την υπάρχουσα διαφήμιση.

Δημιουργικά

Εάν είχατε προβάλει διαφημίσεις στο παρελθόν, θα συμφωνήσετε ότι το να βρίσκετε αυτά τα τέλεια βελτιστοποιημένα δημιουργικά με την υψηλότερη μετατροπή δεν είναι ακριβώς μια βόλτα στο πάρκο. Τι θα γινόταν αν ήξερες ακριβώς τι λειτουργεί και τι όχι;

Η καρτέλα “Δημιουργικά” από την Anstrex μας δίνει όλα τα δημιουργικά που έχουν εκτελεστεί από αυτόν τον διαφημιστή. Έτσι, με λίγα λόγια, θα έχετε μια εικόνα για όλες τις αποτυχίες και την επιτυχία τους.

Αυτά εμφανίζουν όλες τις μετρήσεις που συζητήσαμε προηγουμένως στην ενότητα “χωρός καταχώρισης” σε αυτήν την κριτική Anstrex.

Μετρήσεις

Αυτά τα διαφημιστικά διαφημιστικά κείμενα μπορούν επίσης να είναι φίλτρα που βασίζονται σε Ad-Strength, Ad-Gravity, Date, Duration, Ad-Networks και στοχευμένες συσκευές. Χρειάζεστε τις πιο επιτυχημένες και επί του παρόντος κερδοφόρες διαφημίσεις; Απλώς ρυθμίστε τα φίλτρα σε υψηλή ένταση διαφήμισης + βαρύτητα και voila!

Insight σελίδας προορισμού

Α, δεν υπάρχουν πολλά σε αυτό. Εμφανίζει απλώς όλες τις σελίδες προορισμού που χρησιμοποιεί ο τρέχων διαφημιστής για τις διαφημίσεις του.

Λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο, ένα κουμπί “Επίσκεψη σελίδας” και “Αντιγραφή διεύθυνσης URL” ή το κουμπί “Λήψη και ανάπτυξη”.

Εκδότες

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η καρτέλα μας παρέχει πρόσβαση σε όλους τους εκδότες όπου εμφανίζεται η διαφήμιση.

Οι πληροφορίες εμφανίζονται σε δύο μέρη, πρώτον, υπάρχει ένα γράφημα με φυσαλίδες που εμφανίζει τους εκδότες:

Δεδομένα εκδότη για τον τρέχοντα διαφημιστή
 • Κατάταξη Alexa
 • Διάρκεια για την οποία προβάλλεται η διαφήμιση σε κάθε Εκδότη.

Και στη συνέχεια, αν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, υπάρχει ένας πίνακας με τα ακόλουθα κομμάτια δεδομένων:

 • URL εκδότη
 • Δίκτυο διαφημίσεων που χρησιμοποιείται από κάθε μεμονωμένο Εκδότη.
 • % της συνολικής επισκεψιμότητας που λαμβάνει η διαφήμιση από κάθε Εκδότη.
 • Ημερομηνία πρώτης και τελευταίας εμφάνισης για τη διαφήμιση.
 • Εκτέλεση-διάρκεια.
 • Και Alexa Rank του Publisher.

Το τι μπορείτε να κάνετε με αυτές τις πληροφορίες εξαρτάται πραγματικά από τη δημιουργικότητά σας (και τα κεφάλαια και τον αριθμό των δικτύων διαφημίσεων/συνεργατών από τα οποία έχετε εγκεκριμένο λογαριασμό).

Δίκτυα διαφημίσεων

Έτσι, όταν τελικά βρίσκω μια διαφήμιση που φαίνεται κερδοφόρα, το ένα ερώτημα παραμένει, “Με ποιο δίκτυο διαφημίσεων να πάω;”

Το Anstrex προσφέρει σαφείς, βασισμένες σε δεδομένα απαντήσεις στο ίδιο. Η καρτέλα “Δίκτυα διαφημίσεων” στο ad-insight μας δίνει ένα γράφημα + δεδομένα πίνακα. Ακολουθεί μια κλεφτή ματιά:

Μετρήσεις δικτύων διαφημίσεων

Αυτά είναι λοιπόν τα δίκτυα διαφημίσεων που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή από τον διαφημιζόμενο και το συνολικό % της επισκεψιμότητας που φέρνει το καθένα για τη διαφήμιση. Απλώς διάλεξε το καλύτερο, ε;

Συσκευές & Γεωγραφικό

Αυτές είναι στην πραγματικότητα δύο ξεχωριστές καρτέλες, “Συσκευές” και “Geo”. Ωστόσο, δεν απαιτούνται πολλές εξηγήσεις και ως εκ τούτου τα έχω ομαδοποιήσει μαζί.

Η καρτέλα “Συσκευές” εμφανίζει όλες τις συσκευές που φέρνουν επισκεψιμότητα για τη διαφήμιση και το % της επισκεψιμότητας που παρέχουν η καθεμία.

Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε μόνο τις πιο κερδοφόρες συσκευές αντί για όλες τις πιθανές επιλογές (ευπρόσδεκτες οικονομίες!)

Όσον αφορά την καρτέλα “Geo”, εμφανίζει όλες τις χώρες και το μέγεθος της επισκεψιμότητας (σε %) κάθε χώρα είναι υπεύθυνη.

Ανάγνωση:  Πώς να στείλετε πολλές φωτογραφίες μέσω email
Γεωγραφικά δεδομένα για τον τρέχοντα διαφημιστή

Και πάλι, αν προβάλλετε ακριβώς την ίδια διαφήμιση ή ένα παρόμοιο προϊόν, μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα για να αγνοήσετε εντελώς τις χώρες με πολύ χαμηλή επισκεψιμότητα (και πάλι, η δοκιμή και το σφάλμα/δοκιμή θα κόστιζε γενικά πολύ χρόνο και χρήμα).

Αυτό είναι περίπου όσον αφορά το “Ad-insight”. Αν και το Anstrex αφήνει ακόμα πολλά να καλυφθούν για αυτήν την κριτική Anstrex.

Τα φίλτρα αναζήτησης

Τα φίλτρα αναζήτησης είναι σημαντικά για περισσότερους από έναν λόγους. Για αρχή, αυτά είναι που μας επιτρέπουν να βρούμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις, τις δυνατότητες και τον προϋπολογισμό μας. Διαφορετικά, θα μείναμε να ψαρεύουμε για πάντα στην τεράστια βάση δεδομένων διαφημίσεων που έχει να προσφέρει η Anstrex.

Δεύτερον, επειδή, όταν δεν μελετάμε πληροφορίες για διαφημίσεις, ψάχνουμε για διαφημίσεις, έτσι δεν είναι; Αυτό το καθιστά τη δεύτερη πιο χρησιμοποιούμενη λειτουργία σε οποιοδήποτε εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων.

Λοιπόν, η Anstrex προσφέρει όχι μόνο έναν αλλά δύο τρόπους αναζήτησης διαφημίσεων:

 • Αναζήτηση που δεν βασίζεται σε λέξεις-κλειδιά/φιλτράρισμα
 • Προηγμένη αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.

Αναζήτηση που δεν βασίζεται σε λέξεις-κλειδιά/φιλτράρισμα

Αυτή είναι η δυνατότητα αναζήτησης που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε φίλτρα, χωρίς να εισάγετε λέξεις-κλειδιά.

Λειτουργία αναζήτησης

Όπως είναι προφανές, η επάνω γραμμή από μόνη της μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιορίσουμε πολύ τις αναζητήσεις μας. Μπορείτε να επισημάνετε τα εξής:

 • Δίκτυο διαφημίσεων
 • Χώρα
 • Πλατφόρμα
 • Γλώσσα
 • Δίκτυο συνεργατών
 • Και Tracker.

Αλλά αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να αναζητήσετε διαφημίσεις με συγκεκριμένα αρχεία απόδοσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να καθορίσετε:

 • Διαφημίσεις που έχουν προβληθεί από 1 έως 402 ημέρες.
 • Σελίδες προορισμού με συγκεκριμένες κατατάξεις Alexa.
 • Συγκεκριμένες μετρήσεις Ad-Strength και Ad-Gravity.

Συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά-Αναζήτηση

Εάν έχετε κατά νου συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ή άλλες σύνθετες παραμέτρους (που θα συζητήσουμε σύντομα) μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί «Αναζήτηση» στον πίνακα ελέγχου.

Με αυτόν τον τρόπο εμφανίζεται η ακόλουθη οθόνη:

Συγκεκριμένες αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών

Όπως είναι προφανές, χωρίζεται επίσης σε δύο διαφορετικές ενότητες.

 • Βασική Αναζήτηση
 • Προχωρημένη Αναζήτηση

Η Βασική αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν έχετε στο μυαλό σας μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Η Λέξη-κλειδί μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως δείχνει το στιγμιότυπο οθόνης, μπορεί να είναι είτε η επικεφαλίδα/κείμενο, το μεταφρασμένο κείμενο, η διεύθυνση URL σελίδας προορισμού, οι αλυσίδες URL, ο τομέας εκδότη και το αναγνωριστικό γραφικού στοιχείου εκδότη.

Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε τα περισσότερα από αυτά. Απλώς καθορίστε μια λέξη-κλειδί (π.χ. «βγάλτε χρήματα») και καθορίστε πού θέλετε να αναζητήσετε τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί στο διαφημιστικό κείμενο.

Το “μεταφρασμένο κείμενο” δεν είναι κάτι που βρίσκουμε με τα περισσότερα εργαλεία κατασκοπείας διαφημίσεων εκεί έξω. Λοιπόν, αυτό μας επιτρέπει να αναζητούμε διαφημίσεις “Μη Αγγλικά” χρησιμοποιώντας Αγγλικά. Έτσι, εάν πληκτρολογήσετε “αυτοκίνητο” στα Αγγλικά και επιλέξετε “μεταφρασμένο κείμενο” για την παράμετρο αναζήτησης, θα εμφανιστούν όλες οι διαφημίσεις που έχουν “αυτοκίνητο” στα διαφημιστικά τους δημιουργικά σε μη αγγλικές γλώσσες.

Σημειώστε ότι η δυνατότητα αναζήτησης λέξεων-κλειδιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα φίλτρα που εξέτασα στην προηγούμενη ενότητα αυτής της κριτικής Anstrex.

Προχωρημένη Αναζήτηση

Με την απλούστερη λέξη, η λειτουργία “Σύνθετη αναζήτηση” μας επιτρέπει να προσθέσουμε περισσότερα από ένα φίλτρα σε μία αναζήτηση. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά φίλτρα για να συμπεριλάβετε ή να εξαιρέσετε δεδομένα.

Μήπως λοιπόν χρειάζεστε διαφημίσεις που στοχεύουν περισσότερες από μία χώρες, συσκευές, γλώσσες; Ή διαφημίσεις που μπορεί να περιλαμβάνουν χώρες X, Y και Z, αλλά εξαιρούν τη χώρα W;

Ή, ίσως χρειάζομαι διαφημίσεις από το Max Bounty και το Clickbank, αλλά θέλω να εξαιρέσω το Peerfly. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιθανά σενάρια.

Δείτε πώς φαίνεται ο πίνακας Σύνθετη αναζήτηση:

Πίνακας σύνθετης αναζήτησης

Είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη μια πολύ καλή ιδέα για τη λειτουργία Σύνθετης αναζήτησης; Έτσι μπορείτε βασικά να προσθέσετε μια παράμετρο (Δίκτυο διαφημίσεων/ Συσκευή/ Χώρα/ Παρακολούθηση/ Αλυσίδες URL/ Κείμενο / Ημερομηνία / οτιδήποτε άλλο) και μετά επιλέξτε αν θέλετε να το συμπεριλάβετε ή να το εξαιρέσετε για την αναζήτησή σας.

Όσον αφορά τους τελεστές, κάθε παράμετρος μπορεί να οριστεί με έναν από τους παρακάτω τελεστές:

 • Equal/Not Equal: Θα γίνει αναζήτηση “μόνο” για την παράμετρό σας, χωρίς να εμφανίζονται επιπλέον αποτελέσματα.
 • Λιγότερο/Μεγαλύτερο: Χρησιμοποιείται για ημερομηνίες.
 • Περιέχει/ Δεν περιέχει: Λαμβάνει υπόψη την παράμετρό σας, αλλά εμφανίζει και επιπλέον αποτελέσματα.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να «ταξινομήσετε» αυτά τα αποτελέσματα με βάση διάφορους παράγοντες όπως:

 • Alexa
 • Ημερομηνία
 • Διάρκεια
 • Ad-Strength/Gravity κ.λπ.

Και τέλος, υπάρχουν δύο τελεστές Boolean, τα κουμπιά “And/Or”. Αυτά σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας έτσι ώστε είτε να λαμβάνετε αποτελέσματα που περιέχουν όλες τις παραμέτρους αναζήτησης. Ή εάν επιλέξετε τον τελεστή “Ή” Boolean, θα λάβετε αποτελέσματα που περιέχουν τουλάχιστον μία από τις παραμέτρους αναζήτησής σας και όχι όλες.

Επιτρέπει ακόμη και τη δημιουργία «ομάδων». Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές ομάδες με το δικό τους σύνολο παραμέτρων. Στη συνέχεια επιλέγετε τον τελεστή “And/Or”. Με βάση αυτό, τα αποτελέσματά σας είτε θα περιέχουν διαφημίσεις και από τις δύο ομάδες είτε μόνο από μία από αυτές.

Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε και να αγαπήσετε την απομακρυσμένη εργασία σας το 2024

Με λίγα λόγια, αυτό είναι και πάλι ένα από εκείνα τα «μοναδικά» χαρακτηριστικά σε αυτήν την κριτική Anstrex που φαίνεται να στερούνται οι περισσότεροι άλλοι ανταγωνιστές, ακόμη και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου.

Σελίδα προορισμού- Όλα σε ένα Editor/ Ripper/ Website Builder

Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα προσωπικά αγαπημένα χαρακτηριστικά σε αυτήν την κριτική Anstrex.

Για αρχή, έχει τη δυνατότητα να «κατεβάζει» οποιαδήποτε σελίδα προορισμού με ένα μόνο κλικ. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Λήψη και ανάπτυξη» σε οποιαδήποτε καρτέλα Σύνοψη του διαφημιστικού δημιουργού.

Σελίδα προορισμού

Τα ληφθέντα αρχεία δεν γεμίζουν τον τοπικό σας χώρο. Αντίθετα, αποθηκεύονται στον λογαριασμό σας στο Anstrex στο διαδίκτυο. (Διατηρούνται για 24 ώρες πριν διαγραφούν). Προφανώς μπορείτε να κάνετε λήψη των αρχείων εκτός σύνδεσης εάν τα χρειάζεστε για περισσότερο.

Έτσι, μόλις γίνει λήψη (στον λογαριασμό σας Anstrex), μπορείτε να “Επεξεργαστείτε” οποιαδήποτε σελίδα απλά κάνοντας κλικ στο κουμπί “επεξεργασία” στο Anstrex. Ο Επεξεργαστής είναι πραγματικά πολύ προηγμένος. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο προγράμματα επεξεργασίας, έναν “γρήγορο επεξεργαστή” με λιγότερες δυνατότητες ή έναν πιο “περιεκτικό” επεξεργαστή με καλύτερες δυνατότητες επεξεργασίας.

Anstrex Editor

Δεν θα ήθελα να το εξηγήσω, αλλά είμαι σίγουρος ότι η γραμμή εργαλείων στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης σας λέει για τις δυνατότητές του. Λοιπόν, βασικά, κείμενο, εικόνες, σύνδεσμοι, χρώμα, μορφοποίηση, emoticons και οτιδήποτε άλλο μπορούν να αλλάξουν και/ή να εισαχθούν.

Η τελευταία και πιο εντυπωσιακή πτυχή του Landing-page Ripper είναι οι δυνατότητές του “Deployment”. Έτσι, αφού κατεβάσετε μια σελίδα προορισμού και την επεξεργαστείτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε πραγματικά να την ανεβάσετε στον διακομιστή σας απευθείας, σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να κάνετε λήψη των αρχείων στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να προσθέσετε τρεις τύπους καναλιών μεταφόρτωσης:

 • Ένας λογαριασμός AWS
 • Λογαριασμός FTP.
 • Ή έναν λογαριασμό SFTP.

Δεν είπα μόλις πριν από λίγα δευτερόλεπτα; Ζητώ συγγνώμη, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει ένα ακόμη χαρακτηριστικό που απλά δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Το Anstrex έχει αυτό το κουμπί “URL-chain” στην καρτέλα Σύνοψη όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Εμφανίζει ολόκληρη την αλυσίδα ανακατευθύνσεων για μια διαφήμιση. Με άλλα λόγια, εάν ο διαφημιστής/δίκτυο αποκρύπτει τους συνδέσμους του ώστε να μην μπορούν να διαγραφούν, δεν λειτουργεί με το Anstrex. Εξακολουθείτε να λαμβάνετε όλους τους συνδέσμους, συμπεριλαμβανομένου του πραγματικού συνδέσμου διαφήμισης και όχι των μανδύων με μανδύα.

Υποστήριξη

Η μόνη πτυχή που μπορεί να χρειαστεί αναβάθμιση σε αυτήν την κριτική Anstrex είναι η υποστήριξή της. Ενώ υπάρχει διαθέσιμη ζωντανή συνομιλία, δεν είναι 24 X7. Είναι διαθέσιμο μόνο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, είναι γρήγορο, ανταποκρινόμενο και ενημερωτικό όταν είναι διαθέσιμο.

Επιπλέον, υπάρχει μια εξαιρετικά λεπτομερής Γνωσιακή Βάση διαθέσιμη. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, αναλυτικά, βήμα προς βήμα βίντεο σχετικά με το πώς να κάνετε σχεδόν τα πάντα είναι διαθέσιμα από τον πίνακα ελέγχου ενός χρήστη.

Έτσι, ενώ η ζωντανή συνομιλία θα μπορούσε να βελτιωθεί, θα έλεγα ότι σπάνια θα τη χρειαστείτε για αρχή.

Διαβάστε: Anstrex vs Adplexity: Ποιο είναι το καλύτερο;

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Anstrex:

#1. Το Anstrex προσφέρει επιστροφές χρημάτων;

Ναί.

Λαμβάνετε 100% επιστροφή χρημάτων εάν ζητηθεί εντός 2 ημερών (48 ώρες) της πραγματοποίησης της αγοράς.

#2. Πώς μπορώ να κάνω πληρωμές στο Anstrex;

Μπορείτε να αγοράσετε πακέτα Anstrex χρησιμοποιώντας τόσο πιστωτικές κάρτες όσο και PayPal.

#3. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Anstrex για κατασκοπεία διαφημίσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Δυστυχώς όχι.

Το Anstrex προς το παρόν υποστηρίζει μόνο την κατασκοπεία διαφημίσεων Native και Push.

#4. Μπορώ να αλλάξω τη συνδρομή Anstrex αργότερα;

Απολύτως.

Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμα συμβόλαια με την Anstrex.

Μπορείτε να αλλάξετε προγράμματα συνδρομής και είτε να τα υποβαθμίσετε είτε να τα αναβαθμίσετε ανά πάσα στιγμή.

#5. Μπορώ να δημιουργήσω αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις/ειδοποιήσεις με το Anstrex;

Ναι, αυτό είναι πράγματι ένα από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά που προσφέρει η Anstrex.

Μπορούν να δημιουργηθούν “ερωτήματα” ειδοποίησης.

Η συχνότητα μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα. Μπορεί να είναι είτε “μία φορά την ημέρα”, “πολλές φορές” (στιγμή) ή «ποτέ».

Ακόμη και όταν έχει οριστεί το “ποτέ”, οι ειδοποιήσεις είναι προσβάσιμες από τον λογαριασμό.

#6. Μπορώ να αποκτήσω δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό Anstrex;

Όχι, η Anstrex δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό.

Αυτό είναι για αυτήν την κριτική Anstrex παιδιά. Ελπίζω να έχετε τουλάχιστον κάποια ιδέα όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Anstrex; Ρίξτε τα δύο σεντ σας για τη γνώμη σας για το Anstrex;