Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

$ Κριτική: Τιμολόγηση, πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

 $ Κριτική: Τιμολόγηση, πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Αυτό που ξεκίνησε ως προσωπικό έργο του Ντμίτρι Σεργκέεφ τον Νοέμβριο του 2009 στο Κίεβο της Ουκρανίας σύντομα μετατράπηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία microstock στον κόσμο. αυτό είναι αυτό Depositphotos η αναθεώρηση είναι το παν.

Σε λιγότερο από 4 μήνες μέχρι τον Μάρτιο του 2009 η πλατφόρμα είχε ήδη φτάσει το 1 εκατομμύριο αρχεία! Στη συνέχεια χρηματοδοτήθηκαν από την TMT Investments τον Σεπτέμβριο του 2011 και ξεκίνησαν τις υπηρεσίες πώλησης βίντεο τον Αύγουστο του 2012, καθώς μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 η πλατφόρμα είχε φτάσει σε πάνω από 10 εκατομμύρια μοναδικά αρχεία αποθεμάτων!

Το $ δεν σταμάτησε εκεί, το 2013 κυκλοφόρησαν το Clashot που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πουλούν φωτογραφίες για κινητές συσκευές. παρόμοιο με το Foap.

Μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου έτους το $ είχε φτάσει τον 1.000.000 αγοραστή της και πριν από το έτος που έληξε τον Δεκέμβριο η πλατφόρμα διπλασίασε το προηγούμενο ορόσημο των 10 εκατομμυρίων αρχείων αποθεμάτων καταγράφοντας 20 εκατομμύρια αρχεία αποθεμάτων στη συλλογή!

Σε ένα χρόνο ακριβώς? δηλαδή μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 η πλατφόρμα είχε διασχίσει 30.000.000 αρχεία στοκ! Μέχρι στιγμής αυξανόταν κατά περίπου 10 εκατομμύρια αρχεία το χρόνο. αν και τα επόμενα 10 εκατομμύρια αρχεία μεταφορτώθηκαν σε λιγότερο από ένα χρόνο (μόλις 10 μήνες)!

Γρήγορη προώθηση δύο χρόνια? μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 η εταιρεία είχε 80 εκατομμύρια αρχεία αποθεμάτων και υπολογίζοντας με βάση την προηγούμενη φήμη της, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 (σήμερα)η πλατφόρμα διαθέτει τουλάχιστον 110 εκατομμύρια+ αρχεία στη βιβλιοθήκη της!

Γιατί η αφήγηση ιστορίας; Καλά; Προκειμένου να διατηρηθεί αυτή η κριτική με $$$ ειλικρινή και διαφανή, πιστεύω ότι τίποτα δεν θα λειτουργούσε καλύτερα από ένα χρονοδιάγραμμα βασισμένο σε γεγονότα σχετικά με την απόδοση που είχε όλα αυτά τα χρόνια για τους χρήστες του, δεν συμφωνείτε;

Τι μπορείτε να αγοράσετε στις φωτογραφίες κατάθεσης; Και δωρεάν!

Η πλατφόρμα πουλάει αδειοδοτημένες εικόνες, φωτογραφίες, διανύσματα και βίντεο σε διάφορες κατηγορίες και ποιότητες.

Εκτός από αυτό; Διαθέτει μια ειδική σελίδα για δωρεάν φωτογραφίες στην οποία μπορείτε να προσπελάσετε εδώ – https://Depositphotos.com/free-files.html; τώρα μπορεί να μην έχει το πιο επαγγελματικό περιεχόμενο (προφανώς γιατί είναι δωρεάν) αλλά σίγουρα καλύπτει τις βασικές ανάγκες.

Η δωρεάν βιβλιοθήκη ενημερώνεται κάθε εβδομάδα.

$Αναθεώρηση μηχανής αναζήτησης

Ένας ιστότοπος με 110+ εκατομμύρια στοκ εικόνες; Αυτό δικαιολογεί μια εις βάθος αναθεώρηση της μηχανής αναζήτησής της. δεν είναι; Τα φίλτρα, η ταχύτητα, η ακρίβεια που προσφέρει η πλατφόρμα επιτρέποντας στους χρήστες να προσγειωθούν στις ακριβείς φωτογραφίες που σκάβουν είναι αυτά για τα οποία θα μιλήσουμε σε αυτήν την ενότητα αυτής της κριτικής με $29.

Ανάγνωση:  Proxy vs Firewall: Χρήση & Διαφορές [2024 Guide]

Οι χρήστες πληκτρολογούν τη λέξη-κλειδί τους στην αρχική σελίδα. μετά από αυτό εμφανίζεται αυτό, μια σελίδα που περιέχει ορισμένα αποτελέσματα και τα πραγματικά φίλτρα αναζήτησης!

Έψαξα για “Υπολογιστές” και όπως είναι προφανές τα αποτελέσματα περιελάμβαναν φωτογραφίες από Υπολογιστές, σημειώστε ότι ακόμη και χωρίς επιπλέον φίλτρα ή λέξεις-κλειδιά τα αποτελέσματα που εμφανίζονται ήταν αρκετά αποδεκτά και αποτελούνταν από ποικιλία.

Ακριβώς στα δεξιά του πλαισίου αναζήτησης υπάρχει ένα συρόμενο μενού που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από Φωτογραφίες, Διανύσματα και Βίντεο.

Παρόλο που η επάνω γραμμή πρότεινε αυτόματα κάποιες περισσότερες λέξεις-κλειδιά που θα περιόριζαν περαιτέρω την αναζήτησή μου, όπως «Εργασία», «Οθόνη υπολογιστή», «Γραφείο υπολογιστή» και ούτω καθεξής, αυτό είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν πιο ακριβείς φωτογραφίες που μπορεί να μην γνωρίζουν καν ότι χρειάζονταν εξαρχής.

φίλτρα

Στη συνέχεια, υπάρχει ένα βασικό φίλτρο διαθέσιμο ακριβώς κάτω από την επάνω γραμμή που λέει:

 • Καλύτερη αντιστοίχιση: Για την πλησιέστερη αντιστοίχιση για τις λέξεις-κλειδιά σας.
 • Δημοφιλής
 • Νεότερο: Προστέθηκε πρόσφατα στη βιβλιοθήκη.
 • Ανεύρετος

Αν κοιτάξετε στα αριστερά σας, υπάρχει μια στήλη με όλα τα πραγματικά προηγμένα φίλτρα:

Προηγμένα φίλτρα Depositphotos

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι αυτή η στήλη φίλτρου αναζήτησης έχει διπλές λειτουργίες! Μπορείτε είτε να επιλέξετε τη λεπτομερή λειτουργία όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης. ή χρησιμοποιήστε το μικρό βέλος στην επάνω δεξιά γωνία της στήλης για να λάβετε πιο σύντομα, μεμονωμένα φίλτρα, όπως το ακόλουθο στιγμιότυπο οθόνης:

Φίλτρα κατάθεσης φωτογραφιών

Το πρώτο φίλτρο στη στήλη είναι αυτό που σας επιτρέπει να επιλέξετε από το “Indoor Vs. Υπαίθριες» φωτογραφίες! Έχει οριστεί σε “όλα” από προεπιλογή, το οποίο δείχνει τα αποτελέσματα που περιλαμβάνουν έναν συνδυασμό εσωτερικών και εξωτερικών φωτογραφιών, αλλά μπορεί να απομονωθεί σε ένα από αυτά! (Δεν προσφέρεται από τους περισσότερους άλλους σύγχρονους του Depositphotos).

Το επόμενο φίλτρο είναι ότι για τον Προσανατολισμό, σας επιτρέπει να επιλέξετε εάν θέλετε μια οριζόντια, κάθετη ή τετράγωνη φωτογραφία.

Το επόμενο φίλτρο είναι μια άλλη μοναδική υπερδύναμη που το $ φέρνει στο τραπέζι. Στην πραγματικότητα σας επιτρέπει να επιλέξετε εάν υπάρχουν άτομα στις φωτογραφίες σας, ακόμη και τον αριθμό των ατόμων που θέλετε σε αυτές! Πηγαίνοντας το σε άλλο επίπεδο, επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν αν θέλουν «πρόσωπα» ή όχι πρόσωπα!

Προσφέρει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν την εθνικότητα, την ηλικία και το φύλο των ατόμων που πρέπει να εμφανίζονται στις φωτογραφίες που αναζητήθηκαν! Ή, μπορείτε να εξαιρέσετε εντελώς άτομα από τις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το ίδιο φίλτρο.

Το επόμενο φίλτρο είναι αυτό των Κατηγοριών, αυτό βασικά είναι σαν μια πρόσθετη λέξη-κλειδί που συνδυάζεται με την κύρια λέξη-κλειδί σας και τα αποτελέσματα εμφανίζονται ανάλογα, π.χ. Υπολογιστής+φύση ή Υπολογιστής+Κτίριο και ούτω καθεξής.

Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης ένα φίλτρο στη συνέχεια, το οποίο σας επιτρέπει να εισάγετε χειροκίνητα το όνομα του συνεργάτη σε περίπτωση που θέλετε μόνο το περιεχόμενο κάποιου συγκεκριμένου χρήστη.

Έπειτα, υπάρχει το φίλτρο για το μέγεθος της εικόνας, υπάρχουν φορές που χρειαζόμαστε εικόνες συγκεκριμένων μεγεθών για αναρτήσεις ιστολογίου, αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεις και ούτω καθεξής. Το μέγεθος δεν χρειάζεται να εισαχθεί χειροκίνητα. και μάλλον μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα χρησιμοποιώντας ρυθμιστικά. (Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες και η ευκολία διεπαφής χρήστη κάνουν τη μία πλατφόρμα καλύτερη από την άλλη).

Μέγεθος Εικόνας

Επίσης, αν δεν είστε καλά γνώστες των “pixels”? το φίλτρο κατανοεί τις ίντσες και τα εκατοστά, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε αυτό που χρειάζεστε με τις πιο εύκολες δυνατές μετρήσεις.

Ανάγνωση:  Glide Through The Holiday Hustle & Αγκαλιάστε την εορταστική φρενίτιδα με αυτές τις 6 ταξιδιωτικές συμβουλές

Στη συνέχεια, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εάν θέλετε “μόνο εκδοτικές” φωτογραφίες. ή μήπως να εξαιρεθούν τα editorials;

Και μόνο σε περίπτωση που θέλετε να εξαιρέσετε ορισμένα θέματα ή λέξεις-κλειδιά από τις φωτογραφίες σας. υπάρχει φίλτρο και για αυτό.

Και το τελικό φίλτρο σάς επιτρέπει να επιλέγετε φωτογραφίες που αποτελούνται από συγκεκριμένα χρώματα ή είναι κυρίως εμβαπτισμένες σε συγκεκριμένα χρώματα!

Συμπέρασμα, αυτή κατά την προσωπική μου άποψη είναι μια από τις καλύτερες μηχανές αναζήτησης που προσφέρει οποιαδήποτε πλατφόρμα φωτογραφιών στοκ στον πλανήτη. Λοιπόν, μπορεί να κάνω λάθος, οπότε ενημερώστε με (με λόγους) στα σχόλια.

Πακέτα τιμολόγησης με $29/μήνα

Το $ προσφέρει μια σειρά από διαφορετικά προγράμματα συνδρομής προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε χρήστη.

Έχει τρεις τύπους συνδρομών για τους οποίους μπορείτε να πάτε:

 • Συνδρομή
 • Ευέλικτο σχέδιο
 • Κατα παραγγελια

σχέδιο τιμολόγησης με $$$$$$$$$$$$$$$$κόΓ μας να κάνει

Το πρόγραμμα συνδρομής μπορεί να αγοραστεί είτε για ένα μήνα. ή ένα χρόνο. Η τιμή θα διαφέρει ανάλογα με αυτόν τον κύκλο χρέωσης και υπάρχει έκπτωση περίπου 20% συνολικά στην ετήσια τιμή σε σύγκριση με το μηνιαίο πακέτο.

Έχει έναν σταθερό αριθμό εικόνων που μπορούν να ληφθούν κάθε μήνα για κάθε σχέδιο.

Το φθηνότερο πρόγραμμα σάς επιτρέπει να κατεβάσετε συνολικά 75 εικόνες σε ένα μήνα και κοστίζει 69,00 USD/μήνα. ή 699,00 USD/έτος, το σχέδιο μεσαίας κατηγορίας αφορά 150 εικόνες με τιμή είτε 99,00 USD/μήνα είτε 999,00 USD/έτος.

Ή, για σοβαρούς επαγγελματίες, το πρόγραμμα λήψης εικόνας 750/μήνα κοστίζει είτε 199,00 USD/μήνα είτε 1999,00 USD/έτος.

Το ευέλικτο σχέδιο είναι το προσωπικό μου αγαπημένο. και πιθανώς το πιο εφικτό για τους περισσότερους που διαβάζουν αυτήν την κριτική με $$ τώρα. Αυτό συμβαίνει επειδή επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν 10 εικόνες υψηλής ανάλυσης κάθε μήνα για 9,99 $ USD/μήνα.

Σε περίπτωση που δεν κατεβάσετε 10εικόνες σε ένα μήνα? οι υπόλοιπες λήψεις μεταφέρονται στον επόμενο μήνα. Και αν χρειάζεστε περισσότερες από 10 εικόνες σε ένα μήνα. κάθε επιπλέον λήψη κοστίζει μόλις 1,00 USD

Μπορεί επίσης να αγοραστεί για ένα έτος που θα κοστίσει 99,00 USD για το έτος.

Τέλος, υπάρχει το σχέδιο κατ’ απαίτηση. είναι χρονομετρημένος για 1 έτος και έχει δύο υποενοικιάσεις που αφορούν την τυπική άδεια χρήσης ή την εκτεταμένη.

Το τυπικό πρόγραμμα άδειας κατ’ απαίτηση επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν 10 εικόνες για 49,00 USD, 25 εικόνες για 99,00 USD ή 100 εικόνες για 299,00 USD.

Η εκτεταμένη άδεια από την άλλη πλευρά κοστίζει 89,00 USD για 1 εικόνα, 359,00 USD για 5 εικόνες και 1599 USD για 25 εικόνες.

Ανάγνωση:  Πλεονεκτήματα του λογισμικού αποστολής υδραυλικών εγκαταστάσεων

Τα βίντεο-πλάνα διαφέρουν από τα παραπάνω σχέδια και είναι τα εξής:

Κατάθεση φωτογραφιών βίντεο Προγράμματα τιμολόγησης

Αν και σημειώστε ότι διαφέρουν με βάση την “ποιότητα” (240p/ 480p/ 720p / 1080p).

Είναι σε καλή τιμή; Σύγκριση

Αυτό είναι μια κριτική $; Υποθέτω ότι μπορούμε να το συγκρίνουμε με μερικούς από τους κορυφαίους αντιπάλους του και να δούμε πώς τιμολογούν το περιεχόμενό τους έναντι του $;

Το πρόγραμμα κατ’ απαίτηση του Shutterstock κοστίζει 229,00 USD/έτος για 25 εικόνες (για τυπική άδεια) ενώ το $$$$ προσφέρει 25 φωτογραφίες στο σχέδιό του κατ’ απαίτηση μόνο για 99,00 $ USD.

Το κανονικό πρόγραμμα του Shutterstock κοστίζει 199,00 USD/μήνα για 750 εικόνες/μήνα. είναι ακριβώς το ίδιο και για το Depositphotos.

Το iStockPhoto άλλος ένας από τους ανταγωνιστές με $206,00 USD (περίπου). για 24 μονάδες, οι οποίες θα σας φέρουν το πολύ 24 λήψεις (ή λιγότερο, καθώς ορισμένες εικόνες κοστολογούνται σε περισσότερες από 1 μονάδες); και πάλι περισσότερο από $99,00 $ $.

Το πρόγραμμα συνδρομής του iStockPhoto κοστίζει 15.858 INR/μήνα (περίπου. 230,00 $ USD) για 750 λήψεις/μήνα για ένα χρόνο. και πάλι πιο ακριβό από την τιμή $199,00 USD.

Κατώτατη γραμμή, όσον αφορά την τιμολόγηση το $ είναι αναμφισβήτητα η φθηνότερη πλατφόρμα stockphoto εκεί έξω, έχοντας κατά νου την ποιότητά της και το τεράστιο οπλοστάσιο διαθέσιμων αρχείων.

*Σημειώστε ότι η σύγκριση βασίζεται καθαρά σε «αριθμούς» λήψεων, η ποιότητα μπορεί να είναι ή να μην είναι ίδια για όλες τις συγκρίσιμες πλατφόρμες.

Διαθέσιμα Μεγέθη

Αυτά είναι φωτογραφίες και βίντεο, τα μεγέθη είναι πρωταρχικής σημασίας, έτσι δεν είναι; Αυτό που είναι καλύτερο στο Depositphotos και το διαχωρίζει από ορισμένους από τους αντιπάλους του είναι ότι το μέγεθος της εικόνας δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την τιμή της φωτογραφίας που αγοράζεται.

Τα πιο κοινά διαθέσιμα μεγέθη είναι:

 • 500X334 (72dpi)
 • 1000X667 (300dpi)
 • 2000X1335 (300dpi)
 • 7360X4912 (300dpi)
 • 14720X9824 (300dpi)
 • 7360X4912 (300dpi).

Όσο για τα βίντεο, είναι διαθέσιμα σε μορφή MOV, @30FPS σε μεγέθη:

 • 320X240 (240p)
 • 640X480 (480p)
 • 1280X720 (720p)
 • 1920Χ1080

Αγορά στο $

Ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε αγοράσει ποτέ στο παρελθόν φωτογραφία στοκ ή μέσα με άδεια χρήσης στο διαδίκτυο. Είναι η πρώτη σου μέρα. Το πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι για εσάς να μπορείτε να αγοράσετε ένα τέτοιο αρχείο από το $$$$ είναι αυτό με το οποίο θα ασχοληθούμε σε αυτήν την ενότητα αυτής της κριτικής του Depositphotos.

Πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πρόγραμμα συνδρομής για τον λογαριασμό σας. στη συνέχεια βρείτε την εικόνα/βίντεο που χρειάζεστε χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα φίλτρα αναζήτησης.

Μόλις το κάνετε, απλώς επιλέξτε ένα μέγεθος από τη συνομιλία μεγέθους και κάντε κλικ στη λήψη.

Αυτό είναι! Πιστεύω ότι είναι μια από τις πιο απλές και εύκολες διεπαφές λήψης που υπάρχουν, δεν χρειάζονται περιττά κλικ, κουτιά, φόρμες. Βρείτε μια εικόνα που σας αρέσει > επιλέξτε μέγεθος > λήψη.

Σημειώστε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν πιστεύετε ότι αγοράσατε μια εικόνα που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κάποιο λόγο (υπάρχει μια συγκεκριμένη λίστα επιλεγμένων λόγων) επιτρέπουν ακόμη και επιστροφές χρημάτων ή/και επιστροφές.

Ανάγνωση:  Στατιστικά διαχείρισης έργου

μέθοδοι πληρωμής

Μπορείτε να αγοράσετε συνδρομές σε $$$$$$$$$$$ამ τρόπο ունեն πληρωμής:

 • PayPal
 • MoneyBrookers
 • WebMoney
 • Πιστωτικές/Χρεωστικές κάρτες.

Πώληση στο $

Όπως είναι πιθανώς προφανές, το $$$ είναι μια πλατφόρμα μαζικής διαχείρισης. που σημαίνει ότι κάθε άτομο μπορεί να αρχίσει να πουλά την εργασία του στην πλατφόρμα (εφόσον πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις).

Οι βασικές αρχές της πώλησης με $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΚΚ toστη

 • Οι τιμές δεν καθορίζονται από τους πωλητές και καθορίζονται από το $.
 • Η ελάχιστη πληρωμή απαιτεί $50,00 USD
 • Ο λογαριασμός πωλητή είναι δωρεάν.

Η Επιτροπή (ή δικαιώματα) εξαρτάται από τα επίπεδα συνεισφέρων του πωλητή τα οποία κατανέμονται ως εξής:

επίπεδα συνεργατών πωλητών

Και εδώ είναι τα δικαιώματα που θα πληρώνεστε για κάθε πώληση:

Υποστήριξη

Ας συνοψίσουμε αυτήν την κριτική με $$$$ μαζί με αυτήν την τελευταία ενότητα σχετικά με την ομάδα υποστήριξής της. η εταιρεία έχει μετατραπεί σε MNC με γραφεία στη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Ουκρανία και ακόμη και την Κύπρο.

Όσον αφορά την υποστήριξη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου, e-mail ή ακόμα και ζωντανής συνομιλίας. Η ζωντανή συνομιλία έχει χρόνο απόκρισης λιγότερο από 1 λεπτό (με βάση την προσωπική μου εμπειρία).

Επιτρέπουν επίσης τη χρήση του ιστότοπου σε έως και 20 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, αγγλικά, Français Español Русский 日本語 Česky , 中文 , Türkçe, Ελληνικά 한국어, Πορτογαλικά, Ουκρανικά και ούτω καθεξής (Απλώς ανέφερα αυτές με ωραίες γραμματοσειρές).

Έχω δει ακόμη και να απαντούν σε ερωτήσεις και παράπονα χρηστών σε ιστότοπους τρίτων, όπως το TrustPilot, κάτι που μιλάει για τον επαγγελματισμό τους.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ακολουθούν τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που θεωρώ ότι υπάρχουν στην πλατφόρμα ή μαζί με αυτήν:

Πλεονεκτήματα:

 • 110 εκατομμύρια+ αρχεία.
 • Γρήγορη υποστήριξη.
 • Εύκολη διεπαφή χρήστη.
 • Φθηνότερο από τους περισσότερους άλλους ανταγωνιστές.

Μειονεκτήματα:

 • Η ανανέωση του προγράμματος είναι αυτόματη, εκτός εάν ακυρωθεί χειροκίνητα.

Τελικές λέξεις στο $ Review

Λοιπόν, εγώ υπογράφω αυτήν την κριτική με $$$$$$$ επανάληψη. Ελπίζω ότι κάθε σημαντικός παράγοντας ή πτυχή για την οποία αναζητάτε απάντηση έχει καλυφθεί στο κομμάτι;

Κατά την προσωπική μου άποψη, όσον αφορά την τεράστια βιβλιοθήκη του διαθέσιμου περιεχομένου, τη φθηνότερη τιμή από τους ανταγωνιστές και την αποδεκτή υποστήριξη, αξίζει σίγουρα μια δοκιμή.

Αν και σημειώστε ότι φαίνεται να έχουν προβλήματα με τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης. αν και η ομάδα υποστήριξής τους ήταν γρήγορη στην αντιμετώπιση του προβλήματος και προσφέρει επίσης επιστροφές χρημάτων σε περίπτωση αυτόματης ανανέωσης του λογαριασμού σας χωρίς συγκατάθεση.

Λοιπόν αυτό είναι περίπου? ρίξτε τα δύο σεντ σας σχετικά με αυτήν την κριτική του Depositphotos καθώς και την πλατφόρμα γενικά στα σχόλια.