Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κριτική: Σύστημα διπλού ασύρματου μικροφώνου Maono WM821

Κριτική: Σύστημα διπλού ασύρματου μικροφώνου Maono WM821

Είτε είστε δημιουργός περιεχομένου βίντεο είτε ήχου, το να έχετε έναν εξαιρετικό εξοπλισμό ήχου είναι ζωτικής σημασίας για να κάνετε τα έργα βίντεο ή ήχου να φαίνονται καλά. Αλλά αυτό που είναι ακόμα καλύτερο είναι αν ο ηχητικός εξοπλισμός σας είναι ασύρματος — όποιος θέλει να αντιμετωπίσει ούτως ή άλλως μεγάλα καλώδια.

Πήραμε στα χέρια μας ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα ασύρματου μικροφώνου εκεί έξω – το σύστημα διπλού ασύρματου μικροφώνου Maono WM821 – και ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι κοιτάζει όταν βρίσκεται στη θήκη φόρτισης (επίσης έξω) και κάνει τη δουλειά .

Εδώ θα σας δώσουμε μερικά κύρια σημεία, ακολουθούμενη από μια ανασκόπηση του Maono WM821 και θα σας αφήσουμε να κρίνετε αν αξίζει τα λεφτά σας.

Ανασκόπηση συστήματος διπλού ασύρματου μικροφώνου Maono WM821

Αρχικά, ας δούμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος ασύρματου μικροφώνου Maono WM821 με διπλούς πομπούς πριν προχωρήσουμε στην αναθεώρηση.

 • Το WM821 διαθέτει εμβέλεια μετάδοσης έως και 100 μέτρα.
 • Ο πομπός και ο δέκτης ζευγαρώνουν αυτόματα μόλις ενεργοποιηθούν.
 • Και τα δύο έχουν ενσωματωμένη κεραία.
 • Οι πομποί έχουν ενσωματωμένα πανκατευθυντικά μικρόφωνα, αλλά μπορείτε επίσης να συνδέσετε εξωτερικά μικρόφωνα lavalier.
 • Το συμπαγές σύστημα ασύρματου μικροφώνου χρησιμοποιεί την ασύρματη τεχνολογία 2,4 GHz για μετάδοση σήματος ήχου.
 • Το ελαφρύ και φορητό ασύρματο σύστημα μικροφώνου μπορεί να λειτουργεί συνεχώς για οκτώ ώρες και ζυγίζει μόλις 35 γραμμάρια ανά φορητό.
 • Ο όγκος εξόδου μπορεί να ελεγχθεί. Η σίγαση είναι επίσης ελεγχόμενη.
 • Η καθυστέρηση μπορεί να παρακολουθηθεί σε πραγματικό χρόνο μέσω του δέκτη.

Μπορείτε να μεταβείτε στην κριτική απευθείας από κάνοντας κλικ εδώ ή διαβάστε τα γρήγορα αποσπάσματα μας παρακάτω.

Το Maono WM821 είναι διαθέσιμο στο Maono.com για 169,99 $ και 189 $ στο Amazon.

Ακολουθούν οι τεχνικές προδιαγραφές για το ασύρματο σύστημα μικροφώνου Maono WM821.

Ανάγνωση:  Το Xbox αποκαλύπτει σύστημα που βασίζεται σε απεργίες για την επιβολή των κοινοτικών προτύπων
Τύπος μετάδοσης Ασύρματο 2,4 GHz
Polar Pattern (Ενσωματωμένο μικρόφωνο) Πανκατευθυντικό
Ενσωματωμένη απόκριση συχνότητας μικροφώνου 80Hz-16KHz
Απόκριση συχνότητας εξωτερικού μικροφώνου 50Hz-18KHz
Μέγιστο επίπεδο εξόδου Έξοδος γραμμής 10dBu | Έξοδος ακουστικών 3,2dBu
Μέγιστο SPL (Επίπεδο ηχητικής πίεσης) 105dB SPL (1KHz@1m)
Ολική αρμονική παραμόρφωση + θόρυβος (THD+N) 0,90%
Λόγος σήματος/θορύβου (Λόγος S/N) Έξοδος γραμμής 75dB | Έξοδος ακουστικών 80dB
Χωρητικότητα μπαταρίας 350mAh/3,7V για πομπούς και δέκτες | 2500mAh/3,7V για τη θήκη
Θύρα φόρτισης Τύπος-C, DC 5V
Διάρκεια ζωής μπαταρίας 20 ώρες
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΗΧΟΥ Είσοδος μικροφώνου TRS Lavalier 3,5 mm (Πομποί)
Εξοδος ήχου 3,5mm TRS (Δέκτης)

Ακολουθεί μια πρώτη ματιά στο Maono WM821, μαζί με την αρχική μας ανασκόπηση μετά τη δοκιμή του κατά τη διάρκεια ενός βιντεοπρογράμματος φωνητικής προβολής για την ίδια διάρκεια μιας ημέρας. Θα προσθέσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτήν την κριτική μετά από ένα μήνα χρήσης και εκτέλεσης πολλών έργων.

Η συνολική ποιότητα κατασκευής του Maono WM821 είναι κορυφαία. Η θήκη είναι στιβαρή και οι πομποί και ο δέκτης μεγέθους τσέπης είναι ελαφροί, με πλήκτρα που διαρκούν πολύ. Το βάρος βοηθά επίσης, καθώς αν μπορείτε να εργαστείτε με το ενσωματωμένο πανκατευθυντικό μικρόφωνο και δεν συνδέετε μικρόφωνο lav, μπορείτε εύκολα να κρατάτε τους πομπούς αρκετά κοντά στα ηχεία. Τα δύο γούνινα παρμπρίζ βοηθούν επίσης στη διάχυση του ήχου, παράγοντας έξοδο υψηλής ποιότητας.

Ανάγνωση:  Κριτική Anstrex: Είναι το καλύτερο εργαλείο κατασκοπείας διαφημίσεων; (+ Κωδικός κουπονιού έκπτωσης 20%)
Ανασκόπηση συστήματος διπλού ασύρματου μικροφώνου Maono WM821

Ο πομπός διαθέτει κουμπί τροφοδοσίας, σίγασης, σύζευξης και χαμηλής αποκοπής. Ο δέκτης διαθέτει οθόνη LED, υποδοχή εξόδου, υποδοχή ακουστικών για παρακολούθηση μηδενικού λανθάνοντος χρόνου και κουμπιά ελέγχου τροφοδοσίας, στερεοφωνικό/μονοφωνικό και έντασης ήχου. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν ένα συμπαγές κούμπωμα/γάντζο στο πίσω μέρος για να τις στερεώνουν σε λεπτές επιφάνειες ή ρούχα.

Το ζεύγος πομπών και δέκτη αυτόματα μόλις ενεργοποιηθεί — πατήστε το κουμπί λειτουργίας σε καθένα για λίγα δευτερόλεπτα — και θα μπορείτε να δείτε το επίπεδο μπαταρίας των πομπών καθώς και τα επίπεδα έντασης για τον καθένα στην οθόνη του δέκτη.

Είναι συμβατό με συσκευές που διαθέτουν θύρα 3,5 mm. Ωστόσο, θα χρειαστεί ένα καλώδιο προσαρμογέα lightning για τη σύνδεσή του με iPhone, το οποίο δεν παρέχεται στη συσκευασία.

Ανασκόπηση συστήματος διπλού ασύρματου μικροφώνου Maono WM821

Το Maono WM821 διαθέτει τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, απόκριση ευρείας συχνότητας και λόγο σήματος προς θόρυβο 82dB, τα οποία διασφαλίζουν ότι αποτυπώνεται κάθε λεπτομέρεια ήχου – διευκολύνοντας το φιλτράρισμα των θορύβων περιβάλλοντος κατά την επεξεργασία. Τα γούνινα παρμπρίζ που παρέχονται μαζί μπορούν εύκολα να στερεωθούν στον πομπό και να παρέχουν ένα χρήσιμο κάλυμμα σε συνθήκες ανέμου.

Εάν δεν είστε λάτρης του ενσωματωμένου πολυκατευθυντικού μικροφώνου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μικρόφωνα με πιο lavaler στο κουτί ή ένα δικό σας για να έχετε αυτόν τον τέλειο ήχο.

Ανάγνωση:  Sprout Social – Καλύτερη κριτική από χρήστη το 2024 [Genuine Information]

Η εταιρεία υπόσχεται μια λειτουργική απόσταση έως και 100 μέτρων, κάτι που είναι λίγο-πολύ αληθές σε ανοιχτό πεδίο, αλλά μπορεί να παρεμποδιστεί από αντικείμενα ή τοίχους σε αστικές εγκαταστάσεις, κάνοντας την αποτελεσματική εμβέλεια λίγο μικρότερη. Ωστόσο, η συσκευή κάνει καλή δουλειά για να διατηρεί μια απρόσκοπτη σύνδεση ακόμα και όταν περπατάτε ή κάνετε τζόκινγκ. Επίσης, το σύστημα παρακολούθησης λανθάνοντος χρόνου σε πραγματικό χρόνο είναι πολύ χρήσιμο.

Ανασκόπηση συστήματος διπλού ασύρματου μικροφώνου Maono WM821

Κατά καιρούς, αντιμετωπίσαμε μικρά προβλήματα μετάδοσης όταν μετακινούμασταν μέσα σε δωμάτια κατά την εγγραφή του ήχου, αλλά αυτό μπορεί να διορθωθεί ρυθμίζοντας λίγο τους πομπούς, καθώς διαπιστώσαμε ότι η παρεμπόδισή τους προκαλεί κυρίως το πρόβλημα.

Το διπλό ασύρματο μικρόφωνο WM821 μπορεί να υπερηφανεύεται για έως και 20 ώρες εγγραφής με μία μόνο φόρτιση. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν συνεχώς για 8 ώρες. Η θήκη φόρτισης κάνει καλή δουλειά στο να διατηρεί τα επίπεδα της μπαταρίας σε υψηλά επίπεδα, επομένως κάθε φορά που δεν χρησιμοποιείτε τους πομπούς και τους δέκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, η διατήρηση τους στη θήκη φόρτισης είναι αποτελεσματική για να διατηρούνται φορτισμένοι και ασφαλείς.

Το κουτί περιέχει τα εξής:

Ανασκόπηση συστήματος διπλού ασύρματου μικροφώνου Maono WM821
 • 1 Θήκη φόρτισης
 • 2 Πομποί
 • 1 Δέκτης
 • 1 Καλώδιο ήχου για την κάμερα
 • 1 Καλώδιο ήχου για το τηλέφωνο
 • 1 Καλώδιο USB-A σε USB-C
 • 2 Μικρόφωνα Lavalier
 • 2 Γούνινο παρμπρίζ
 • 1 τσάντα αποθήκευσης
Ανάγνωση:  Zadarma Review: Είναι το καλύτερο εικονικό τηλεφωνικό σύστημα;
Ανασκόπηση συστήματος διπλού ασύρματου μικροφώνου Maono WM821

Διαβάστε επίσης: Οι 7 κορυφαίες κάμερες για βιντεοκλίπ