Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κουπόνια Vertu και εκπτωτικούς κωδικούς

Κουπόνια Vertu και εκπτωτικούς κωδικούς

Η Vertu σχεδιάζει και παράγει πολυτελή τηλέφωνα υψηλής απόδοσης τα τελευταία 20 χρόνια. Τα τηλέφωνά τους όπως το MetaVertu αποτελούνται από το νέο Qualcomm Snapdragon 8Gen1, ένα τσιπ απορρήτου A5, 18 GB RAM, 1 TB ROM και με αποθηκευτικό χώρο 10T IPFS, είναι η απάντηση στις ανάγκες αποθήκευσης σας. Τα τηλέφωνα Vertu είναι κατασκευασμένα από σπάνια υλικά που παρέχουν ένα σύστημα απαγωγής θερμότητας εννέα επιπέδων. Τα τηλέφωνά τους είναι διαθέσιμα σε βασικές ίνες άνθρακα, δέρμα μοσχαριού καφέ καραμέλα, δέρμα αλιγάτορα μαύρο σιδήρου, μαύρο νεφρίτη, πορτοκαλί αυγής, δέρμα αλιγάτορα Himalaya χρυσό 18 καρατίων και διαμάντι καθώς και σε άλλα.

Η Vertu ανεβάζει το βιοτικό επίπεδο πουλώντας κορυφαία αξεσουάρ μόδας εκτός από τα τηλέφωνά της. Η VertuU έχει παρουσιάσει διάφορα μοντέλα τηλεφώνων όπως τα μοντέλα iVERU, ASTER P, Signature και Classic. Τα προϊόντα τους έχουν σχεδιαστεί για έναν πολυτελή τρόπο ζωής που προσφέρει ανώτερη προστασία και ασφάλεια. Τα τηλέφωνα της Vertu έχουν πολύ υψηλό ρυθμό ανανέωσης έως και 144 Hz, προσφέροντας επίσης μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού.

Εδώ έχουμε παραθέσει τους ενεργούς κωδικούς κουπονιών έκπτωσης για το Vertu PHONE που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις υπηρεσίες τους με έκπτωση 10%. Ελέγξτε τους κωδικούς που παρατίθενται παρακάτω και αυτούς στον πίνακα παρακάτω στο άρθρο για να λάβετε την καλύτερη δυνατή προσφορά για τον εαυτό σας.

Ανάγνωση:  Πώς να συνδέσετε το iPhone στο Chromecast χωρίς WiFi

Κουπόνια Razer και εκπτωτικούς κωδικούς

Η Vertu προσφέρει τον δικό της φωνητικό βοηθό AI στα τηλέφωνά τους. Πωλούν ρολόγια υψηλής ποιότητας και περιορισμένης έκδοσης, αξεσουάρ και προϊόντα lifestyle. Οι θήκες των τηλεφώνων τους έχουν το καλύτερο δέρμα και εργονομικά σχέδια με ενσωματωμένα τσαντάκια. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της Vertu θεωρούνται κορυφαία σε στυλ, άνεση και διαθεσιμότητα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις στα εξαιρετικά τηλέφωνα και σε επιλεγμένα προϊόντα τους:

Περιγραφή κουπονιού Vertu PHONE Εκπτώσεις Vertu PHONE Κωδικοί προσφοράς Λάβετε έκπτωση εδώ
Συμφωνία Black Friday έκπτωση 10 Λάβετε έκπτωση εδώ
Κουπόνι Evergreen: Έξτρα έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα 5% έκπτωση αντίκτυπο5 Λάβετε έκπτωση εδώ

Αν ψάχνετε να αποκτήσετε μια υψηλής ποιότητας ιδιωτική υπηρεσία μπάτλερ βρετανικής πολυπλοκότητας, το Vertu μπορεί να είναι το αγαπημένο σας. Το τηλέφωνό τους, οι προδιαγραφές του MetaVertu είναι τεράστιες, όπως φωτεινότητα 1000 nits, γρήγορος φορτιστής για πλήρη φόρτιση του τηλεφώνου σας σε 20 λεπτά, κρυπτογράφηση του VTALK και VOS, μια εφαρμογή εξόρυξης Ethereum.

Κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί Alen Air Purifiers