Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κουπόνια Snapmaker και εκπτωτικούς κωδικούς

Κουπόνια Snapmaker και εκπτωτικούς κωδικούς

Η Snapmaker αναπτύσσει και κατασκευάζει τρισδιάστατους εκτυπωτές για επιτραπέζιους υπολογιστές. Τα σχέδιά τους είναι φιλικά προς το χρήστη και τους επιτρέπουν να δημιουργήσουν και να ζωντανέψουν τις δημιουργικές τους ιδέες. Έχουν κατασκευάσει τρεις τύπους τρισδιάστατων εκτυπωτών, τους J1, Artisan και Snapmaker 2.0 σε μοντέλα AT και F. Οι εκτυπωτές της Snapmaker είναι χτισμένοι σε μια τεχνολογία τρία σε ένα που περιλαμβάνει τρισδιάστατη εκτύπωση, χάραξη με λέιζερ και κοπή CNC. Εξοπλίζουν επίσης τους 3D εκτυπωτές σας με μονάδες και πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας μονάδας διπλής εξώθησης.

Το J1 του Snapmaker προσφέρει αστραπιαία IDEX που φέρνει εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης και αυξάνει την ταχύτητα εκτύπωσης στα 350 mm/s. Το Snapmaker Luban τους είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα τρισδιάστατης εκτύπωσης, CNC και χάραξης με λέιζερ. Οι εκτυπωτές της Snapmaker περιέχουν λειτουργίες όπως σύστημα ψύξης με τέσσερις ανεμιστήρες, αυτόματη ισοπέδωση, διαλυτά και διαχωριστικά στηρίγματα, συμβατότητα ακροφυσίων πολλαπλών μεγεθών και συμβατότητα Έξυπνης Ανάκτησης Εργασιών.

Εδώ έχουμε παραθέσει τους ενεργούς κωδικούς κουπονιών έκπτωσης για το Snapmaker που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις υπηρεσίες του με έκπτωση 50 $. Ελέγξτε τους κωδικούς που παρατίθενται παρακάτω και αυτούς στον πίνακα παρακάτω στο άρθρο για να λάβετε την καλύτερη δυνατή προσφορά για τον εαυτό σας.

Ανάγνωση:  Πώς λειτουργεί το AutoScout24 για την αγορά και την πώληση αυτοκινήτων

Anycubic κουπόνια και εκπτωτικούς κωδικούς

Σύμφωνα με την εταιρεία, στην επωνυμία τους, το «Snap» σημαίνει γρήγορη σκέψη και το «maker» αντιπροσωπεύει ανθρώπους που μετατρέπουν τις ιδέες σε πραγματικότητα. Οι ανεξάρτητοι εκτυπωτές διπλής εξώθησης J1 ή IDEX 3D της Snapmaker είναι ικανοί να δημιουργούν τρισδιάστατες εκτυπώσεις σε δύο χρώματα. Διεξάγουν ομαδικές δραστηριότητες όπως προγράμματα παραπομπής και διαγωνισμούς όπως το Snapmaking. Τα ιστολόγια και τα φόρουμ τους είναι χρήσιμα για τους λάτρεις του 3D σε όλο τον κόσμο. Μεταβείτε στον παρακάτω πίνακα για να λάβετε διάφορες προσφορές:

Περιγραφή κουπονιού Snapmaker Εκπτώσεις Snapmaker Κωδικοί προσφοράς Λάβετε έκπτωση
Έκπτωση για ελάχιστη αγορά 3 ειδών για νήματα Snapmaker 3D Printing Έκπτωση 15%. 3DFILAMENTS15 Λάβετε έκπτωση εδώ
Χρησιμοποιήστε τον κωδικό για να λάβετε έκπτωση (εξαιρείται το Artisan) Έκπτωση 50$ FULL800SAVE50 Λάβετε έκπτωση εδώ
Ο Snapmaker J1 3D Printer είναι online Εξοικονομήστε $200
Δωρεάν αποστολή
Λάβετε έκπτωση εδώ
Προπαραγγείλετε τον εκτυπωτή Snapmaker Artisan με περίβλημα Εξοικονομήστε $100
Δωρεάν αποστολή
Λάβετε έκπτωση εδώ
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 99 USD Δωρεάν αποστολή Λάβετε έκπτωση εδώ
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €99 Δωρεάν αποστολή Λάβετε έκπτωση εδώ

Με το πρόγραμμα παραπομπής του Snapmaker, μπορείτε να λάβετε ένα κουπόνι έκπτωσης 10% όταν παραπέμψετε έναν φίλο και αυτός θα λάβει έκπτωση 10% στον εκτυπωτή του. Ομοίως, με την παραπομπή πέντε ατόμων, θα έχετε έκπτωση 50%. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους εκτυπωτές Artisan ή J1, μπορείτε πάντα να ανατρέξετε στο Snapmaker Wiki, το οποίο περιλαμβάνει εγχειρίδια, συντήρηση, συχνές ερωτήσεις και προσφορές για αντιμετώπιση προβλημάτων.

Ανάγνωση:  Pixel 8 και 8 Pro εναντίον Pixel 7 και 7 Pro: Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση;

Κουπόνια Funhole και εκπτωτικούς κωδικούς