Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κουπόνια Hapbee και εκπτωτικούς κωδικούς

Κουπόνια Hapbee και εκπτωτικούς κωδικούς

Εάν αισθάνεστε ανήσυχοι στο κρεβάτι και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε καλά, τότε το Hapbee ίσως αξίζει να το δοκιμάσετε. Ο Hapbee υπόσχεται να βελτιώσει τον κύκλο του ύπνου σας στέλνοντας «σήματα χαλάρωσης» ή κύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF). Η φορητή τεχνολογία τους αναπαράγει τις μαγνητικές υπογραφές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη διάθεσή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής διάθεσης και να ελέγξετε τη ρύθμιση της διάθεσης με τη βοήθεια της εφαρμογής τους. Η Hapbee φροντίζει τρεις βασικούς τομείς υγείας που αφορούν τον ύπνο, τη διάθεση και την απόδοση.

Το μαξιλαράκι ύπνου της Hapbee για τη νύχτα και το έξυπνο φορητό για την ημέρα σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε τις αλλαγές της διάθεσής σας και να σας κρατήσει ικανοποιημένους. Συνειδητοποιούν πόσο σημαντικός είναι ένας καλός βραδινός ύπνος για τη βέλτιστη λειτουργία του μυαλού, του σώματος και της υγείας σας. Η Hapbee έχει επίσης ξεκινήσει επί του παρόντος ένα πρόγραμμα επαγγελματικής προσέγγισης αθλητών και φυσικής κατάστασης, το οποίο βοηθά τους αθλητές να προσφέρουν υψηλό ποσοστό απόδοσης. Η εφαρμογή τους σάς βοηθά να καλλιεργήσετε τη δημιουργικότητα, ενισχύει την παραγωγικότητα και σας βοηθά να εστιάσετε.

Εδώ έχουμε παραθέσει τους ενεργούς κωδικούς κουπονιών έκπτωσης για το Hapbee που θα σας βοηθήσουν να λάβετε τις υπηρεσίες του με έκπτωση 100 $. Ελέγξτε τους κωδικούς που παρατίθενται παρακάτω και αυτούς στον πίνακα παρακάτω στο άρθρο για να λάβετε την καλύτερη δυνατή προσφορά για τον εαυτό σας.

Ανάγνωση:  Top 11 Gadgets για αύξηση της παραγωγικότητας

Κουπόνια Revolut και εκπτωτικούς κωδικούς

Με την είσοδο, μπορείτε να λάβετε έκπτωση 50 $ έκπτωση. Το Hapbee παρέχει Deep Sleep Signals και Bedtime Signals για να βελτιώσει την απόδοση στην καθημερινή σας ζωή και ενισχύει την παραγωγικότητα με τη διάθεσή του Focus, Alert και Boost Signals.

Η Hapbee διεξήγαγε επίσης μια μελέτη ύπνου για να αναλύσει τα αποτελέσματα της τεχνολογίας ULRE της Hapbee στα αποτελέσματα ύπνου και υπήρξε αύξηση 48% στον βαθύ ύπνο (REM) και έως και 17% αύξηση στις βαθμολογίες Oura Sleep. Το Oura ring είναι ένα δαχτυλίδι παρακολούθησης ύπνου με τη δική του εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου και δραστηριότητας που βαθμολογεί έναν καλό βραδινό ύπνο με βάση τη διάρκεια του ύπνου REM και του βαθιού ύπνου του χρήστη.

Περιγραφή κουπονιού Hapbee Εκπτώσεις Hapbee Λάβετε έκπτωση
Εξοικονομήστε χρήματα για αγορές 250 $ και άνω
στο Hapbee smart wearable
Εξοικονομήστε 100 $ έκπτωση Λάβετε έκπτωση εδώ
Εξοικονομήστε χρήματα στο Hapbee.com τώρα Έκπτωση 25%. Λάβετε έκπτωση εδώ

Το Hapbee παρέχει επίσης 27 τρόποι εκτός από τη λήψη οποιουδήποτε φαρμάκου στο eBook τους. Είναι περήφανοι που παρέχουν προϊόντα που βοηθούν στον ύπνο που βελτιώνουν την παραγωγικότητα και την εστίαση. Το μη καταπόσιμο φάρμακο για τον ύπνο είναι ο τρόπος της Hapbee να σας κρατά ευτυχισμένους. Πρόσφατα έλαβαν θετικά σχόλια από επαγγελματίες αθλητές ότι το Hapbee δρα ως λύση χωρίς διεγερτικά για αναπλήρωση και ύπνο.

Ανάγνωση:  Η OnePlus και η Oppo συνεργάζονται για την ενημέρωση της βάσης κωδικών OxygenOS

Κουπόνια Snapmaker και εκπτωτικούς κωδικούς