Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κουπόνια Govee και εκπτωτικούς κωδικούς

Κουπόνια Govee και εκπτωτικούς κωδικούς

Η Govee ιδρύθηκε το 2017 και σχεδιάζει έξυπνα οικιακά προϊόντα υψηλής απόδοσης για την άνεσή σας και για να προσθέσει διασκέδαση. Η βασική τεχνολογία τους περιλαμβάνει μια μέθοδο αντιστοίχισης χρωμάτων για μαγευτικά γραφικά, RGBIC για πολλαπλές οθόνες φωτός και DreamView, ένα σύστημα χαρτογράφησης φωτός. Τα έξυπνα gadget τους μπορούν να χρησιμοποιούν και να υποστηρίζουν Amazon Echo Alexa, Google Assistant, Siri, IFTTT και Razor Chroma.

Η Govee έχει δημιουργήσει 235 πατέντες και οι συλλογές τους αποτελούνται από φώτα για κάθε περίσταση. Προσαρμόζουν τα φώτα για οικιακά θέατρα, παιχνίδια, υπνοδωμάτια και εξωτερικούς χώρους. Το Govee συνεργάζεται με την Pantone για να παρέχει μια μεγάλη γκάμα πολύχρωμων οπίσθιων φωτιστικών που δίνουν μια ατμοσφαιρική αύρα.

Εδώ έχουμε παραθέσει τους ενεργούς κωδικούς εκπτωτικών κουπονιών στο Govee που θα σας βοηθήσουν να λάβετε εκπτώσεις έως και 50%. Ελέγξτε τους κωδικούς που παρατίθενται παρακάτω και αυτούς στον πίνακα παρακάτω στο άρθρο για να λάβετε την καλύτερη δυνατή προσφορά για τον εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης: Κουπόνια IObit και εκπτωτικούς κωδικούς

Μπορείτε να λάβετε έκπτωση 5 $ στην πρώτη σας παραγγελία προϊόντων Govee. Πάντα αλλάζουν και προσφέρουν προσφορές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όπως Ειδικές εκπτώσεις σε πακέτο, εκπτώσεις Flash και Χριστουγεννιάτικες προσφορές, μαζί με ανακαινισμένα προϊόντα. Οι έξυπνοι αισθητήρες, οι θερμαντήρες και τα φώτα τους διατίθενται αυτήν τη στιγμή με τεράστια έκπτωση. μεταβείτε στον παρακάτω πίνακα για περισσότερες πληροφορίες:

Ανάγνωση:  Τάσεις κοινωνικού εμπορίου 2024: Ανάπτυξη τακτικών και εργαλείων |

Το Govee προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δωρεάν αποστολή και υποστήριξη πελατών μια ζωή για κάθε σας ανάγκη. Έχουν επίσης συνεργαστεί με το Stranger Things 4 και το Razer Chroma για να προσεγγίσουν τους πελάτες τους. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για να λάβετε πολλά ακόμη προσαρμοσμένα προϊόντα.

Διαβάστε επίσης: Κουπόνια DataCamp και εκπτωτικούς κωδικούς