Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κουπόνια εκδήλωσης και εκπτωτικούς κωδικούς

Κουπόνια εκδήλωσης και εκπτωτικούς κωδικούς

Τις πέντε δεκαετίες από την έναρξη της Eventide, έχουν προχωρήσει στην κατασκευή ψηφιακού επεξεργαστή ήχου, πλακέτες επέκτασης RAM, οθόνη πολλαπλών λειτουργιών για εμπορικά αεροσκάφη, λογισμικό επεξεργαστή ψηφιακού σήματος και εφέ κιθάρας. Το Eventide αναπτύσσεται τόσο στη βιομηχανία ήχου όσο και στις επικοινωνίες, με τον εξοπλισμό τους να αποτελεί μέρος της σύγχρονης βιομηχανίας ηχογράφησης, αναπαραγωγής και εκπομπής ήχου.

Η ιστορία της καινοτομίας τους ξεκίνησε το 1971 και με την προσθήκη διαφόρων gadget ήχου και επικοινωνίας έχει προσγειωθεί επί του παρόντος στο H90 Harmonizer που είναι ένα πεντάλ πολλαπλών εφέ μετά την εισαγωγή της οικογένειας dot9 το 2020. Προσφέρει 62 αλγόριθμους με διάφορους συνδυασμούς για διάφορα όργανα και είδη.

Εδώ έχουμε παραθέσει τους ενεργούς κωδικούς εκπτωτικών κουπονιών για το Eventide που θα σας βοηθήσουν να λάβετε εκπτώσεις έως και 60%. Ελέγξτε τους κωδικούς που παρατίθενται παρακάτω και αυτούς στον πίνακα παρακάτω στο άρθρο για να λάβετε την καλύτερη δυνατή προσφορά για τον εαυτό σας.

Κουπόνια Ahsuite και εκπτωτικοί κωδικοί

Εκπτώσεις εκδήλωσης: Έκπτωση έως και 60%.

Η Eventide παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα σε όλους τους τύπους βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων εγκαταστάσεων εγγραφής και εκπομπής, αστυνομικών τμημάτων σε όλη τη χώρα και σε πολλά αεροσκάφη. Η Eventide προσφέρει λύσεις καταγραφής για κλήσεις 911, αποστολή, ATC, επίγειο έλεγχο, πυροσβεστικά τμήματα και υπηρεσίες διάσωσης, καθώς και σε βιομηχανίες όπως η άμυνα, οι μεταφορές, η υγειονομική περίθαλψη, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τα σωφρονιστικά κέντρα και τα κέντρα κράτησης, η εξόρυξη και η μεταποίηση.

Ανάγνωση:  Οι 7 κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές για τους χάκερ
Περιγραφή κουπονιού εκδήλωσης Εκπτώσεις για την εκδήλωση Εγκυρο μέχρι Λάβετε έκπτωση
Εξοικονομήστε χρήματα από τη συλλογή Clockworks Bundle με τα κλασικά στούντιο εφέ Eventide που έχουν επανασχεδιαστεί για το DAW σας ως πρόσθετα VST. 60% έκπτωση 1 Απριλίου 2023 Λάβετε έκπτωση εδώ

Η εκδήλωση έχει α μακρά και πλούσια ιστορία γεμάτο ανακαλύψεις και καινοτομίες. Τα προϊόντα τους διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία κατηγοριών και μοντέλων. Μερικές από αυτές τις κατηγορίες είναι πεντάλ, αξεσουάρ, πρόσθετα, όπως ισοσταθμιστές, pitch shifters και εφέ rackmount που συνδυάζουν ισχύ επεξεργασίας με εφέ Eventide, εξοπλισμός μετάδοσης με προστασία καθυστέρησης και συμβατό λογισμικό για τη διαχείριση των συσκευών Eventide.

Κουπόνια Green Man Gaming και εκπτωτικοί κωδικοί