Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κορυφαίες 7 οθόνες HDMI 2.1

Κορυφαίες 7 οθόνες HDMI 2.1

Οι πολυαναμενόμενες οθόνες HDMI 2.1 επιτέλους φτάνουν και μαγνητίζουν πολλά βλέμματα. Αυτές οι οθόνες διαφέρουν μια κατηγορία. Με 8k στα 60 FPS και 4k στα 120 FPS, αυτές οι οθόνες είναι βέβαιο ότι θα είναι αγαπημένες για κάθε παίκτη.

Αν και υπάρχουν μόνο ελάχιστα διαθέσιμα μοντέλα στην αγορά, έχουμε ταξινομήσει τα καλύτερα 7 για να σας διευκολύνουμε.

Μάρκα: Acer | Τιμή: 1059 $

Κορυφαίες 7 οθόνες HDMI 2.1

Η Acer είναι γνωστή για το high-end gaming hardware της, προσφέροντας μερικές από τις καλύτερες οθόνες gaming όλων των εποχών. Το Nitro XV282K είναι η πρώτη τους οθόνη 2.1 HDMI που κυκλοφορεί στις αγορές.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Acer Nitro XV282K

Διαβάστε επίσης: Οι κορυφαίες 7 φορητές οθόνες παιχνιδιών

Μάρκα: Gigabyte | Τιμή: $1358

Κορυφαίες 7 οθόνες HDMI 2.1

Αφού ήταν οι πρώτοι που ανακοίνωσαν τις οθόνες HDMI 2.1, οι οθόνες της εταιρείας δεν ήταν διαθέσιμες στην αγορά μέχρι τώρα. Ωστόσο, η οθόνη μεγάλης οθόνης καλύπτει την καθυστέρηση πολύ ομαλά και τα χαρακτηριστικά της την καθιστούν εξαιρετική συμφωνία.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Gigabyte M28U εδώ

Μάρκα: LG | Τιμή: $899

Κορυφαίες 7 οθόνες HDMI 2.1

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο προϊόν gaming από την LG. Μια οθόνη παιχνιδιών προηγμένης τεχνολογίας με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό γίνεται ένα μεγάλο πόλο έλξης για τους παίκτες. Με πολλά χαρακτηριστικά, αυτή η οθόνη δίνει έναν σκληρό ανταγωνισμό στους αντιπάλους της.

Ανάγνωση:  Πώς να συνδέσετε το Vizio TV σε WiFi χωρίς τηλεχειριστήριο;

Μπορείτε να αποκτήσετε το LG Ultragear 27GP950 εδώ

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το Monitor Ghosting; 5 Διορθώσεις

Μάρκα: Samsung | Τιμή: 2499,99 $

Κορυφαίες 7 οθόνες HDMI 2.1

Μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη παιχνιδιών, η Samsung αναμφίβολα έχει φτάσει στο σωστό σημείο με αυτήν την οθόνη παιχνιδιών υψηλής ποιότητας. Η οθόνη είναι βέβαιο ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία μεταξύ των gamers.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Samsung Odyssey Neo G9 εδώ

Μάρκα: ASUS | Τιμή: $1399

Κορυφαίες 7 οθόνες HDMI 2.1

Καμία λίστα που να σχετίζεται με προϊόντα τυχερών παιχνιδιών δεν είναι πλήρης χωρίς την ASUS. Και πάλι, η ASUS κατάφερε να σημειώσει όλα τα κουτιά με το προϊόν της. Ένα προϊόν που αξίζει όλη την προσοχή που μπορεί να τραβήξει, η ASUS είναι βέβαιο ότι θα φτάσει σε νέα επίπεδα με αυτό.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Asus ROG Strix XG43UQ εδώ

Διαβάστε επίσης: Οι κορυφαίες 7 επιτοίχιες βάσεις οθόνης

Μάρκα: LG | Τιμή: $1499

Κορυφαίες 7 οθόνες HDMI 2.1

Αν ψάχνετε για μια τεράστια οθόνη, η LG σας έχει καλύψει. Εκεί η οθόνη OLED C1 tv cum είναι μια πραγματική ανατροπή στην ιστορία, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως τηλεόραση όσο και ως οθόνη παιχνιδιών. Αυτή είναι πράγματι η πραγματική συμφωνία.

Μπορείτε να αποκτήσετε το LG OLED 48C1PUB εδώ

Μάρκα: Gigabyte | Τιμή: 999

Κορυφαίες 7 οθόνες HDMI 2.1

Αυτή η οθόνη ξεχωρίζει από άλλες οθόνες λόγω του πάνελ VA, που παρέχει το κύριο πλεονέκτημα της χρωματικής αντίθεσης. Αυτό ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της Gigabyte στην αγορά παιχνιδιών.

Ανάγνωση:  Κορυφαίες 10 Συμβουλές για συνέντευξη στο Skype

Μπορείτε να αποκτήσετε το Gigabyte Aorus FV43U εδώ

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίοι 7 βραχίονες οθόνης για οθόνες Ultrawide