Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κορυφαίες εταιρικές παραγωγές βίντεο για επένδυση

Κορυφαίες εταιρικές παραγωγές βίντεο για επένδυση

Η εταιρική παραγωγή βίντεο δεν είναι πλέον μόνο για τις μεγάλες περούκες. Κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το σχήμα, το μέγεθος και τη βιομηχανία της μπορεί να επωφεληθεί πολύ από τα εταιρικά βίντεο.

Τα βίντεο, ειδικά στη σύγχρονη αρένα των ψηφιακών μέσων, όπου οι κινητές συσκευές είναι αγαπημένες και οι αναζητήσεις, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκονται στο επίκεντρο, δεν μπορούν να τονιστούν αρκετά. Καθώς προσπαθείτε να διευρύνετε την απήχησή σας και να χτίσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, επενδύοντας σε εταιρική παραγωγή βίντεο δεν μπορώ να πάω στο πίσω κάθισμα.

Υπάρχει ένα βίντεο για σχεδόν οτιδήποτε, αλλά από πού να ξεκινήσετε και σε ποια εταιρικά βίντεο πρέπει να επενδύσετε; Ακολουθεί μια σύνοψη των κορυφαίων εταιρικών βίντεο που πρέπει να εξετάσετε για να βελτιώσετε την απόδοση της επιχείρησής σας.

1. Βίντεο προϊόντων

Πόσο εύκολα μπορείτε να εξηγήσετε τα προϊόντα/υπηρεσίες σας; Η κύρια εστίαση των βίντεο προϊόντων δεν είναι η προώθηση, αλλά η παροχή χρήσιμων πληροφοριών στο κοινό-στόχο σας. Επικεντρώνονται στην προβολή των χαρακτηριστικών και των πλεονεκτημάτων των προσφορών σας.

Η συμπερίληψη παραδειγμάτων για το πώς λειτουργεί το προϊόν είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να διατηρήσετε την αφοσίωση των χρηστών και να παρέχετε λεπτομερείς πληροφορίες. Επίσης, επενδύστε σε βίντεο ενημέρωσης προϊόντων, ενημερώνοντας τους υπάρχοντες πελάτες για τις αλλαγές που κάνετε και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις νέες λειτουργίες.

Ανάγνωση:  Εκπαίδευση ψηφιακού μάρκετινγκ για να αποδείξετε την καριέρα σας στο μέλλον

2. Επεξηγητές

Τα εκπαιδευτικά βίντεο βοηθούν τους καταναλωτές να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Καθώς βοηθάτε τους χρήστες-στόχους να αντιμετωπίσουν τα σημεία πόνου τους, μπορεί να περιλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο τα προϊόντα σας ταιριάζουν, καθιστώντας τη διαδικασία πιο διαχειρίσιμη. Ωστόσο, τα βίντεο δεν χρειάζεται απαραίτητα να σχετίζονται άμεσα με τα προϊόντα/υπηρεσίες σας.

Μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του άλλου περιεχομένου, όπως τα ιστολόγιά σας. Ο πρωταρχικός στόχος των επεξηγηματικών βίντεο είναι να βοηθήσουν τους καταναλωτές να ενεργούν με βάση τη γνώση που συγκεντρώνεται από τις παρεχόμενες πληροφορίες. Είναι εξαιρετικά σε ενότητες όπως οι συχνές ερωτήσεις, μειώνοντας τον φόρτο εργασίας της υποστήριξης πελατών καθώς τα βίντεο είναι λεπτομερή και κατανοητά.

3. Ενσωμάτωση

3. Ενσωμάτωση3. Ενσωμάτωση

Έχετε εντυπωσιάσει έναν πελάτη και βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της ένταξης στην οικογένεια της εταιρείας σας. Πώς τους καλωσορίζετε, διασφαλίζοντας ότι απολαμβάνουν μια εμπειρία χωρίς τριβές;

Εκεί εμφανίζονται τα βίντεο ενσωμάτωσης. Παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη και διασφαλίζουν ότι ο πελάτης ξεκινά με το δεξί πόδι. Με το σωστό βίντεο, ο πελάτης θα απολαύσει μια απρόσκοπτη εμπειρία. Αυτό διευκολύνει τη διατήρησή τους, την απόλαυση επαναλαμβανόμενων εργασιών και την ανάπτυξη μιας σημαντικής πιστής βάσης.

4. Μαρτυρίες

Οι μαρτυρίες βοηθούν τις επιχειρήσεις να κερδίσουν την εμπιστοσύνη, καθώς οι άνθρωποι επηρεάζουν τους άλλους. Η μαρτυρία βίντεο το κάνει ένα βήμα πιο ψηλά, καθώς μπορούν να φέρουν ένα πρόσωπο σε άλλους χρήστες. Η εμπειρία unboxing, η χρήση των προϊόντων και οι πληροφορίες σχετικά με το πώς και γιατί οι χρήστες επωφελούνται, μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθειά σας να κερδίσετε περισσότερους πελάτες.

Ανάγνωση:  Εξατομίκευση στην εμπειρία του πελάτη

5. Κοινωνικά βίντεο

Πρότυπο προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο για κινητά, μαύρη οθόνη με κόκκινο στρογγυλό κουμπί και χρονοδιάγραμμα.  παράθυρο σωλήνα σε απευθείας σύνδεση.  Πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο smartphone Premium Vector

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να κατευθύνουν περισσότερους χρήστες στην επιχείρησή σας και βελτιώνονται με ελκυστικό περιεχόμενο. Τα βίντεο αιχμαλωτίζουν περισσότερους χρήστες και με σύντομες και γλυκές επιλογές, μπορείτε να εντυπωσιάσετε και ακόμη και να γίνουν viral. Χρησιμοποιήστε τα κοινωνικά βίντεο με δυνατότητα κοινής χρήσης, αξιοποιώντας τους χρήστες σας για να προσεγγίσουν περισσότερα μάτια.

6. Προπονητικά βίντεο

Ενώ η εστίαση στη λειτουργία μάρκετινγκ είναι η τυπική χρήση εταιρικών βίντεο, είναι επίσης αποτελεσματικά στη στρατολόγηση και την ενσωμάτωση νέων ταλέντων. Τα εσωτερικά εκπαιδευτικά βίντεο, για παράδειγμα, παρέχουν στα νέα ταλέντα τις απαραίτητες πληροφορίες για μια εις βάθος κατανόηση των επιχειρηματικών διαδικασιών σας. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και εξαλείφει το άγχος που θα μπορούσε να εκτροχιάσει την πρόοδο της ομάδας.

Η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας, τα μετρήσιμα αποτελέσματα, οι βελτιωμένες δεσμεύσεις και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι μεταξύ των κορυφαίων εταιρικών ελκυστικών πλεονεκτημάτων παραγωγής βίντεο. Τα εταιρικά βίντεο προσφέρουν πολλά περισσότερα, καθιστώντας τα μια αξιόλογη επένδυση. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για αυτό, καθώς μπορείτε να προσλάβετε επαγγελματικές υπηρεσίες για τη διαχείριση της λειτουργίας.