Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Telly προσφέρει δωρεάν τηλεόραση διπλής οθόνης αλλά με συνεχείς διαφημίσεις

Η Telly προσφέρει δωρεάν τηλεόραση διπλής οθόνης αλλά με συνεχείς διαφημίσεις

Η Telly, μια start-up με επικεφαλής τον Ilya Pozin, έναν από τους συνιδρυτές του Pluto TV, εισέρχεται στην αγορά της τηλεόρασης με την πιο πρόσφατη και παράξενη προσφορά της — μια τηλεόραση διπλής οθόνης δωρεάν. Αλλά υπάρχει μια σύλληψη, θα υπάρχει συνεχής ροή διαφημίσεων στη δεύτερη, μικρότερη οθόνη.

Αυτή η οθόνη ονομάζεται «Smart Display» από την εταιρεία και διαχωρίζεται από την κύρια τηλεόραση με μια γραμμή ήχου. Εκτός από την εμφάνιση διαφημίσεων, μπορεί επίσης να εμφανίζει γραφικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων αθλημάτων, ενός δείκτη ειδήσεων, του καιρού και τιμών μετοχών, μεταξύ άλλων. Οι διαφημίσεις θα εμφανιστούν στη δεξιά πλευρά της Έξυπνης οθόνης ή με τη μορφή μιας χορηγούμενης ροής ειδήσεων στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

Ο επικεφαλής στρατηγικής της Telly, Dallas Lawrence, εξηγεί ότι οι διαφημίσεις μπορεί να χρησιμοποιούν και τις δύο οθόνες όταν η τηλεόραση δεν χρησιμοποιείται. Δηλώνει επίσης ότι η Telly εργάζεται στο πρόγραμμα Telly Rewards που θα ανταμείβει τους χρήστες με μια δωροκάρτα σε υπηρεσίες όπως το Netflix ή τα Starbucks για τη συμμετοχή τους σε πράγματα όπως οι δημοσκοπήσεις επί της οθόνης. “Όταν δεν χρησιμοποιείται η οθόνη Θεάτρου (επάνω οθόνη), η ενότητα διαφημίσεων θα μπορούσε να ζωντανέψει με έναν διασκεδαστικό τρόπο συνδέοντας και τα δύο”, είπε ο Lawrence Το χείλος.

Η τηλεόραση διαθέτει πάνελ 4K HDR 55 ιντσών που συνδέεται με τη δευτερεύουσα οθόνη μέσω του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας — Telly OS. Ωστόσο, το Telly OS δεν υποστηρίζει επί του παρόντος εφαρμογές ροής τρίτων όπως το Netflix.

Ανάγνωση:  Το MacBook Pro ενημερώθηκε με τσιπ M2 Pro και M2 Max

Για να αντισταθμιστεί αυτό, το Telly συνοδεύεται από μερικά dongles 4K Android TV που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία ροής θέλετε. Είναι επίσης συμβατό με άλλες συσκευές ροής, όπως το Roku, το Amazon Fire Stick και το Apple TV.

Η τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα στη μέση της ηχητικής γραμμής που επιτρέπει «δωρεάν προηγμένα προγράμματα γυμναστικής παρακολούθησης κίνησης» και ενσωμάτωση Zoom. Για τους πιο εστιασμένους στο απόρρητο χρήστες, διαθέτει παντζούρια απορρήτου ώστε να μπορούν να ανοίγουν και να κλείνουν όταν απαιτείται.

Η τηλεόραση διαθέτει 40 διαφορετικά παιχνίδια και οι χρήστες μπορούν να παίζουν μουσική από δημοφιλείς υπηρεσίες μουσικής. Διαθέτει ακόμη και έναν βοηθό φωνής που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη που απαντά στο Hey Kelly σύμφωνα με τις γραμμές του Hi Alexa και άλλων.

Πριν κυκλοφορήσει το Telly, ο Ilya έβαλε στοίχημα στη δωρεάν τηλεόραση στο παρελθόν με το Pluto TV, μια από τις πιο επιτυχημένες δωρεάν υπηρεσίες ροής τηλεοπτικής ροής που υποστηρίζονται από διαφημίσεις, και πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τη γνώση και την εμπειρία και στην τηλεόραση. Η εταιρεία σχεδιάζει να στείλει 500.000 δωρεάν τηλεοράσεις αυτό το καλοκαίρι. Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς freetelly.com για να κάνετε κράτηση της τηλεόρασής σας.

Οι ανώνυμοι κυβερνοεγκληματίες του Σουδάν υποστηρίζονται από τη Ρωσία: Έρευνα