Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Startup Telly στέλνει το πρώτο κύμα δωρεάν τηλεοράσεων 55 ιντσών 4K

Η Startup Telly στέλνει το πρώτο κύμα δωρεάν τηλεοράσεων 55 ιντσών 4K

Η Telly, μια εταιρεία υλικού που στοχεύει να μεταμορφώσει τη βιομηχανία της τηλεόρασης με τις δωρεάν έξυπνες τηλεοράσεις της που υποστηρίζονται από διαφημίσεις, έχει στείλει το πρώτο της κύμα τηλεοράσεων διπλής οθόνης 55 ιντσών σε πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η εταιρεία αναφέρεται σε αυτήν την αρχική αποστολή ως «δημόσιο πρόγραμμα beta» και έχει προσκαλέσει μια διαφορετική ομάδα νοικοκυριών, με ιδιαίτερη έμφαση στο Gen Z και τους millennial καταναλωτές. Πάνω από 250.000 άτομα έχουν εγγραφεί για δωρεάν τηλεοράσεις, οι οποίες διαθέτουν μια δεύτερη οθόνη κάτω από την κύρια οθόνη που εμφανίζει συνεχώς εναλλασσόμενες διαφημίσεις.

Προς την λάβετε τη δωρεάν τηλεόραση, οι πελάτες πρέπει να παρέχουν λεπτομερείς δημογραφικές πληροφορίες, όπως ηλικία, φύλο, διεύθυνση και εθνικότητα, καθώς και τις συνήθειες προβολής και τις αγοραστικές τους συμπεριφορές. Συμφωνώντας με τους όρους παροχής υπηρεσιών της εταιρείας, οι χρήστες επιτρέπουν στην Telly να χρησιμοποιεί τα δεδομένα τους για στοχευμένους σκοπούς προβολής διαφημίσεων. Οι τηλεοράσεις διαθέτουν αισθητήρα που ανιχνεύει τον αριθμό των ατόμων μπροστά στην οθόνη ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, υπάρχουν προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούν οι χρήστες. Οι όροι παροχής υπηρεσιών της Telly αναφέρουν ότι η τηλεόραση πρέπει να χρησιμοποιείται ως η κύρια τηλεόραση στο νοικοκυριό και να παραμένει συνδεδεμένη στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή. Απαγορεύεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, να τροποποιούν φυσικά την τηλεόραση ή να προσαρτούν περιφερειακές συσκευές χωρίς την έγκριση της Telly. Η μη συμμόρφωση με αυτές τις προϋποθέσεις μπορεί με αποτέλεσμα η Telly να απαιτήσει την επιστροφή της τηλεόρασης ή χρέωση της σχετικής πιστωτικής κάρτας έως και 1.000 $.

Ανάγνωση:  Τιμή και προδιαγραφές iPhone 14: Τι να περιμένετε;

Το ενοχλητικό επιχειρηματικό μοντέλο της Telly που υποστηρίζεται από διαφημίσεις στοχεύει να προσφέρει μια θετική εμπειρία καταναλωτή, επιτρέποντας παράλληλα στους διαφημιστές να προσεγγίσουν μια νεότερη δημογραφική ομάδα. Η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνία αδειοδότησης δεδομένων με τη Nielsen για τη συλλογή και ερμηνεία πληροφοριών σχετικά με την προβολή και την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων για διαφημιστές και τηλεοπτικούς προγραμματιστές. Επιπλέον, η Telly συνεργάζεται με τις Microsoft, Magnite και MNTN για να τροφοδοτήσει τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στη δεύτερη οθόνη.

Η δεύτερη οθόνη, που βρίσκεται κάτω από την κύρια οθόνη, όχι μόνο εμφανίζει διαφημίσεις 24/7, αλλά λειτουργεί και ως κέντρο ελέγχου, επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάζουν κανάλια, να προσαρμόζουν τη φωτεινότητα και να ελέγχουν την ένταση του ήχου. Αν και οι χρήστες δεν μπορούν να απενεργοποιήσουν τη δεύτερη οθόνη, μπορούν να προσαρμόσουν τη φωτεινότητά της για να μειώσουν την απόσπαση της προσοχής σε πιο σκοτεινά περιβάλλοντα.

Ενώ το μοντέλο της Tellly απαιτεί από τους πελάτες να θυσιάσουν κάποιο απόρρητο μοιράζοντας προσωπικά δεδομένα, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι κάθε τηλεόραση αξίζει 1.000 $, καθιστώντας την ανταλλαγή χρήσιμη για όσους θέλουν να παρέχουν τις πληροφορίες τους για μια δωρεάν τηλεόραση. Με το αρχικό κύμα αποστολών να βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, μόνο ο χρόνος θα δείξει πώς θα πάει στο μέλλον αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

Ανάγνωση:  Κουπόνια εκδήλωσης και εκπτωτικούς κωδικούς

Η Fortinet και η Sonicwall αναφέρουν κρίσιμα τρωτά σημεία στα προϊόντα τους