Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Samsung πειράζει τις υβριδικές συρόμενες και πτυσσόμενες φορητές οθόνες

Η Samsung πειράζει τις υβριδικές συρόμενες και πτυσσόμενες φορητές οθόνες

Samsung υπαινίχθηκε στις πιο πρόσφατες υβριδικές συρόμενες και αναδιπλούμενες οθόνες την Τρίτη. Ανάμεσά τους είναι το «Flex Hybrid», ένας συνδυασμός δύο τεχνολογιών που επιτρέπουν στην οθόνη να διπλώνει και να ολισθαίνει.

Οι άνθρωποι μπορούν να διπλώσουν την οθόνη από την αριστερή πλευρά και η δεξιά πλευρά θα έχει μια συρόμενη τεχνολογία που θα επεκτείνει την οθόνη για να προσφέρει μια πιο καρτέλα εμπειρία σε μια φορητή συσκευή.

Samsung Flex Hybrid οθόνη

Αν και δεν είναι γνωστά πολλά για τις άλλες προδιαγραφές της συσκευής εκτός από την οθόνη 10,5 ιντσών σε αναλογία διαστάσεων 4:3, η οποία μπορεί να επεκταθεί σε μεγαλύτερη οθόνη 12,4 ιντσών σε αναλογία οθόνης 16:10.

Η έκθεση θα έχει επίσης μια συρόμενη οθόνη 17 ιντσών, η οποία είχε προεπισκόπηση στο Intel Innovation 2022. Αυτή η συρόμενη οθόνη λειτουργεί σε δύο έννοιες — Flex Slidable Solo, που μπορεί να επεκτείνει την οθόνη προς μία κατεύθυνση και Flex Slidable Duet, που εκτείνεται οθόνη και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Η Samsung πειράζει τις υβριδικές συρόμενες και πτυσσόμενες φορητές οθόνεςSamsung Flex Slidable Duet

Η οθόνη είναι 13-14 ίντσες, αλλά μπορεί να επεκταθεί στις 17,3 ίντσες για να δώσει μια πιο ζωντανή εμπειρία στους χρήστες.

Άλλα καινοτόμα προϊόντα που παρουσιάζονται είναι το νέο QD-OLED 2023, μια βελτιωμένη έκδοση του 2022 QD-OLED. Η Samsung έχει ήδη προσθέσει την πιο πρόσφατη τεχνολογία OLED στην τηλεόραση 77 ιντσών, τη μεγαλύτερη στην οικογένεια QD-OLED που περιλαμβάνει οθόνες 55, 65 και 34 ιντσών και μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη 49 ιντσών.

Ανάγνωση:  Μια σύγκριση του Ram 1500 και του Chevrolet Silverado 1500

Η Samsung παρουσίασε επίσης ένα Νέο Ψηφιακό Πιλοτήριο που στοχεύει στην αγορά αυτοοδηγούμενων οχημάτων, συνδυάζοντας οθόνη 34 ιντσών με οθόνη 15,6 ιντσών.

Στα Νέα: Το MeitY δημοσιεύει το προσχέδιο τροπολογιών για τα διαδικτυακά παιχνίδια

Κουμάρ Χέμαντ

Κουμάρ Χέμαντ

Αναπληρωτής Συντάκτης στο Candid.Technology. Ο Hemant γράφει στη διασταύρωση τεχνολογίας και πολιτισμού και έχει έντονο ενδιαφέρον για την επιστήμη, τα κοινωνικά ζητήματα και τις διεθνείς σχέσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected]