Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Samsung είναι πιθανό να αποκαλύψει το Galaxy S23 στο Unpacked 2023 τον Φεβρουάριο


Η Samsung είναι πιθανό να αποκαλύψει το Galaxy S23 στο Unpacked 2023 τον Φεβρουάριο

Μετά από τρία χρόνια, η Samsung επιστρέφει στις προσωπικές εκδηλώσεις καθώς η εταιρεία έστειλε προσκλήσεις για την εκδήλωση Galaxy Unpacked 2023, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο την 1η Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 10 π.μ. PST, και ενώ η εταιρεία δεν έχει μοιραστεί ακριβώς λεπτομέρειες σχετικά με τις επερχόμενες ανακοινώσεις, αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενης γενιάς σειρά Galaxy S, το Galaxy S23. Αν γίνουν πιστευτές οι φήμες, το τηλέφωνο θα διαθέτει τον αισθητήρα κάμερας 200MP που παρουσίασε η Samsung τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ενώ η εκδήλωση σηματοδοτεί την επιστροφή της μάρκας της Νότιας Κορέας στα φυσικά γεγονότα, το Unpacked 2023 θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά στο Samsung.com, στο Samsung Newsroom και στο κανάλι τους στο Youtube.

Η Samsung προσφέρει επίσης κρατήσεις προπαραγγελίας για άτομα που ενδιαφέρονται για τις συσκευές που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Όσοι κάνουν κράτηση θα λάβουν έκπτωση 50 $ (ως πίστωση καταστήματος Samsung) εάν αποφασίσουν να αγοράσουν τη νέα συσκευή και 100 $ εάν αγοράσουν δύο. Δεν υπάρχει υποχρέωση αγοράς μετά την πραγματοποίηση της κράτησης.

«Έρχεται μια νέα εποχή καινοτομίας Galaxy. Οι καινοτομίες μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν απίστευτες δυνατότητες στους ανθρώπους σήμερα και όχι μόνο. Η νέα σειρά Galaxy S θα είναι η επιτομή του πώς ορίζουμε την απόλυτη premium εμπειρία. Ανεβάζουμε τον πήχη και θέτουμε νέα πρότυπα για το επικό», ανακοίνωσε η Samsung την Τετάρτη.

Ανάγνωση:  Χωρίς ήχο στο Genshin Impact: Γρήγορες επιδιορθώσεις για προβλήματα ήχου

Την περασμένη εβδομάδα, η Samsung παρουσίασε μια νέα σειρά υβριδικών αναδιπλούμενων και συρόμενων οθονών που θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν την επόμενη γενιά των φορητών συσκευών της.

Στα Νέα: Οι χάκερ χρησιμοποιούν το ChatGPT για να γράψουν κακόβουλο κώδικα

Συντακτική ομάδα CT

Συντακτική ομάδα CT