Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Samsung αποκαλύπτει τα Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro στην Ινδία

Η Samsung αποκαλύπτει τα Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro στην Ινδία

Το Samsung Galaxy Watch5 και το Galaxy Watch5 Pro παρουσιάστηκαν στην ινδική αγορά την Παρασκευή, ξεκινώντας από 27.999 INR και 44.999 INR, αντίστοιχα. Και τα δύο έξυπνα ρολόγια της σειράς Galaxy Watch5 είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στο Samsung.com και σε κορυφαία διαδικτυακά και offline καταστήματα από τις 16 Αυγούστου.

Galaxy Watch5 Μέγεθος κλήσης Galaxy Watch5 Συνδεσιμότητα Galaxy Watch5 Τιμή
40mm Bluetooth 27999 INR
40mm LTE 32999 INR
44mm Bluetooth 30999 INR
44mm LTE 35999 INR
Προσφορές προκρατήσεων Αποκτήστε Galaxy Buds2 αξίας 11999 INR με κόστος μόλις 2999 INR Multibank Cashback: 3000 INR
——————
Μπόνους ανταλλαγής: 3000 INR
Εύκολες Οικονομικές Επιλογές

Το νέο Σειρά Galaxy Watch 5 διαθέτει έναν Bioactive αισθητήρα που παρακολουθεί την υγεία και παρακολουθεί τον ύπνο με τρεις ισχυρούς αισθητήρες – οπτικό καρδιακό ρυθμό, ηλεκτρικό σήμα καρδιάς και ανάλυση βιοηλεκτρικής σύνθετης αντίστασης – οι οποίοι λειτουργούν παράλληλα για να προσφέρουν καρδιακό ρυθμό, επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και μετρήσεις επιπέδου στρες.

Galaxy Watch5 Pro Μέγεθος κλήσης Galaxy Watch5 Pro Συνδεσιμότητα Galaxy Watch5 Pro Τιμή
45mm Bluetooth 44999 INR
45mm LTE 49999 INR
Προσφορές προκρατήσεων Αποκτήστε Galaxy Buds2 αξίας 11999 INR με κόστος μόλις 2999 INR Multibank Cashback: 5000 INR
——————
Μπόνους ανταλλαγής: 5000 INR
Εύκολες Οικονομικές Επιλογές

Οι χρήστες μπορούν επίσης να θέσουν στόχους, να εξατομικεύσουν τις προπονήσεις και να παρακολουθήσουν την πρόοδο χρησιμοποιώντας το εργαλείο Body Composition. Το ρολόι παρέχει επίσης δεδομένα ανάκτησης, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παλμών μετά την καρδιοπάθεια μετά από έντονη προπόνηση και συστάσεις με βάση την κατανάλωση νερού και την απώλεια ιδρώτα.

Ανάγνωση:  Οι 10 καλύτερες υπηρεσίες συντόμευσης διευθύνσεων URL και οι δυνατότητές τους

Η σειρά Galaxy Watch5 παρακολουθεί επίσης τα πρότυπα ύπνου, το ροχαλητό και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα για να στείλει σχόλια για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Διαθέτει επίσης ενσωμάτωση SmartThings, που σημαίνει ότι συγχρονίζονται αυτόματα με τα συνδεδεμένα φώτα, τις μονάδες AC και την τηλεόραση.

Το ρολόι θα διαθέτει επίσης Χάρτες Google, ευγενική προσφορά του One UI Watch4.5 OS.

Η Samsung φαίνεται να έχει δουλέψει σκληρότερα για να κάνει το ρολόι ανθεκτικό, καθώς τώρα έρχεται με περίβλημα από τιτάνιο και προεξέχον σχέδιο στεφάνης για προστασία της οθόνης.

«Η σειρά Galaxy Watch5 ενισχύει τις δυνατότητες στις οποίες βασίζονται οι καταναλωτές και προσφέρει ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με την υγεία στους χρήστες με τον επαναστατικό αισθητήρα BioActive που βοηθά στην παροχή εκτεταμένων μετρήσεων του καρδιακού ρυθμού, του οξυγόνου του αίματος και του επιπέδου στρες», δήλωσε ο Aditya Babbar, Senior Director and Head, Product. Μάρκετινγκ, Samsung Ινδίας.

Στα Νέα: Η Mailchimp αναστέλλει τους λογαριασμούς κρυπτογράφησης λόγω συγκρούσεων με την πολιτική της