Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Motorola μπορεί να κατασκευάζει ένα οικονομικό αναδιπλούμενο τηλέφωνο, το Moto Razr Lite

Η Motorola μπορεί να κατασκευάζει ένα οικονομικό αναδιπλούμενο τηλέφωνο, το Moto Razr Lite

Φωτογραφία από το MySmartPrice

Η Motorola, παρά το γεγονός ότι ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που έκανε το ντεμπούτο του αναδιπλούμενου τηλεφώνου με το Moto Razr το 2019, δεν γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία στον χώρο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει με την επερχόμενη κυκλοφορία του Moto Razr Lite. Το Razr Lite είναι το δεύτερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Motorola το 2023 και θα είναι πιο προσιτό από την κύρια σειρά Razr, που βρίσκεται κάτω από το Razr Plus 2023.

Δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες όσον αφορά τις προδιαγραφές, την τιμή ή ακόμα και την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά γνωρίζουμε ότι το τηλέφωνο διαθέτει μικρότερη οθόνη καλύμματος. Το όνομα «Lite» προτείνει επίσης υποβαθμίσεις όσον αφορά τις εσωτερικές προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένου του επεξεργαστή, της κάμερας και άλλων εξαρτημάτων, ώστε να επιτευχθεί συνολική χαμηλότερη τιμή. Προς το παρόν, φαίνεται ότι το Moto Razr Lite θα διαθέτει ρύθμιση διπλής κάμερας, οπή διάτρησης για την μπροστινή κάμερα και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι.

MySmartPrice κυκλοφόρησε αποκλειστικά renders του τηλεφώνου και ενώ βασίζονται σε χαμηλής ποιότητας, πραγματικές εικόνες δοκιμών του πρωτοτύπου, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα το κυρτό πλαίσιο του τηλεφώνου με τις γραμμές κεραίας να τρέχουν σε όλο το σώμα, υποδηλώνοντας μεταλλική κατασκευή. Η Motorola έχει επίσης εγκαταλείψει την εμβληματική εμφάνιση Razr με το κάτω πηγούνι και έχει επιλέξει ένα σχέδιο που μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με τη σειρά Galaxy Flip της Samsung.

Ανάγνωση:  Απενεργοποίηση Περιγραφή ήχου BBC iPlayer: Οδηγός βήμα προς βήμα
Το Moto Razr Lite μπορεί να είναι απλώς ένα καλό αναδιπλούμενο τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας. | Πηγή: MySmartPrice

Η εταιρεία φαίνεται να έχει προγραμματίσει δύο πτυσσόμενα για το 2023. Η κύρια σειρά Razr φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει με το όνομα Moto Razr Plus 2023. Όσον αφορά την παραλλαγή “lite”, η Motorola έχει εγκαταλείψει το κύριο όνομα Razr για να ονομάσει τη φθηνότερη συσκευή Moto Razr Lite 2023.

Η μικροσκοπική εξωτερική οθόνη μπορεί να είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο Razr φέτος. Από το μέγεθος, φαίνεται ότι η χρήση του μπορεί απλώς να περιορίζεται στην εμφάνιση εικονιδίων ειδοποιήσεων, ώρας και ειδοποιήσεων εισερχόμενων κλήσεων. Σε σύγκριση με άλλες δημοφιλείς συσκευές αναδίπλωσης, όπως το Oppo Find N2 ή το Samsung Galaxy Z Flip4, ενδέχεται να μην βλέπετε τόσο μεγάλη χρησιμότητα, πράγμα που σημαίνει ότι οι πιθανοί αγοραστές μπορεί να χρειαστεί να ανοίξουν το τηλέφωνό τους πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση ή το παράθυρο κυκλοφορίας, αλλά η ετικέτα lite, η μικρότερη οθόνη και η πιο λεπτή κατασκευή υποδεικνύουν ότι η Motorola στοχεύει στην κατηγορία κάτω των 1000 $ εδώ. Αναμένουμε ότι η τιμή θα κυμαίνεται μεταξύ $700 και $800 ή ακόμα χαμηλότερη όταν η συσκευή κάνει το ντεμπούτο της αργότερα φέτος.

Ανάγνωση:  Poppy Playtime Κεφάλαιο 3: Αποκάλυψη των νεότερων φρίκης και παζλ

Η Google σπεύδει να διορθώσει το σφάλμα μηδενικής ημέρας του Chrome