Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Logitech παρουσιάζει τα ακουστικά Zone Learn για μαθητές K-12

Η Logitech παρουσιάζει τα ακουστικά Zone Learn για μαθητές K-12

Η Logitech κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση των ακουστικών Zone της που ονομάζεται Zone Learn, η οποία είναι πιο συμβατή με παιδιά όλων των ηλικιών από το νηπιαγωγείο μέχρι το γυμνάσιο. Κατασκευασμένα με γνώμονα τη βιωσιμότητα, τα ακουστικά Zone Learn είναι εναλλάξιμα, ανθεκτικά και αναβαθμίσιμα, ιδανικά για χρήση για τα επόμενα χρόνια.

Η Logitech έχει σχεδιάσει τα φιλικά προς τα παιδιά ακουστικά της με εξαρτήματα που μπορούν να αντικατασταθούν εάν καταστραφούν. Τα ακουστικά Learn Zone διαθέτουν εναλλάξιμα μαξιλαράκια αυτιών και καλώδια με σχεδιασμό περιστροφής και κλειδώματος που προσφέρει δυνατότητα plug-and-play.

Τα σετ μικροφώνου-ακουστικού διαθέτουν δύο επιλογές — μαξιλαράκια πάνω από το αυτί και στο αυτί με καλώδια 3,5 mm aux, USB-A και USB-C για να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές.

Η κύρια εστίαση της εταιρείας να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των ακουστικών της, να επαναχρησιμοποιήσει υλικό και να ανακυκλώσει περισσότερα είναι τέλεια για να βοηθήσει τα σχολεία ή τους γονείς να εξοικονομήσουν χρήματα κάνοντας μια μακροπρόθεσμη επένδυση στα νέα ακουστικά Zone Learn της Logitech.

ο Ακουστικά Zone Learn διαθέτουν ρυθμιζόμενους βραχίονες ολίσθησης για να χωράνε σε οποιοδήποτε κεφάλι, μαξιλαράκια αυτιών από δερματίνη και προγράμματα οδήγησης ήχου που είναι ρυθμισμένα για ευκρίνεια φωνής που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για ανάγνωση, μάθηση, μαθητές ESL/ELL και κατά τη χρήση εφαρμογών εκμάθησης γλώσσας. Προσφέρουν άνεση με πλούσιο ήχο και διαθέτει μικρόφωνο με μικρόφωνο που συνοδεύεται από μήκος καλωδίου για χρήση για μεγάλες περιόδους στις τάξεις.

Ανάγνωση:  Αυτό το αξεσουάρ ενδέχεται να μην υποστηρίζεται: Γρήγορη επιδιόρθωση

Αυτά τα ακουστικά έχουν πειραματιστεί αυστηρά στο εκπληκτικό περιβάλλον μιας τάξης όπου το σύρμα έχει λυγίσει και θεωρείται ανθεκτικό στο μάσημα. Το Zone Learn μπορεί να καθαριστεί επαναλαμβανόμενα χωρίς φθορά για τρία χρόνια και έχει δοκιμαστεί σε πτώση έως και τέσσερα πόδια.

Ανάλογα με το μαθησιακό περιβάλλον, η Logitech παρέχει δύο επιλογές:

  • Ακουστικό πάνω από το αυτί, που προσφέρει άφθονη ηχομόνωση
  • Ακουστικά στο αυτί, άφθονο περιβάλλον

Το πλαστικό υλικό στα ακουστικά Zone Learn είναι κατασκευασμένο με 22% πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση και είναι απαλλαγμένο από PVC, αέρια VOC και χρώματα.

Το επερχόμενο τσιπ Snapdragon 8cx Gen 4 της Qualcomm εντοπίστηκε στο Geekbench με CPU 12 πυρήνων