Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Logitech ανακοινώνει συνεργασία με το iFixit για επισκευές DIY

Η Logitech ανακοινώνει συνεργασία με το iFixit για επισκευές DIY

Η Logitech συνεργάστηκε με το iFixit για να δώσει στους πελάτες της περισσότερες επιλογές για να επισκευάσουν το υλικό τους εκτός εγγύησης αντί να το πετάξουν στα απόβλητα. Η εταιρεία θα προμηθεύει επίσημα ανταλλακτικά, μπαταρίες και οδηγούς επισκευής για επιλεγμένα προϊόντα από «αυτό το καλοκαίρι» με τα μοντέλα ποντικιών MX Master και MX Anywhere.

Η τιμολόγηση δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί και η Logitech δεν έχει ανακοινώσει άλλα προϊόντα που θα λάβουν γνήσια ανταλλακτικά και οδηγούς επισκευής. Πολλά προϊόντα της Logitech, συμπεριλαμβανομένων των webcam, των πληκτρολογίων, των ακουστικών, των ηχείων Bluetooth και των περιφερειακών παιχνιδιών, περιλαμβάνονται ήδη στο Κόμβος επισκευής iFixit Logitech.

Τα περισσότερα από αυτά είναι μόνο σύμβολα θέσης κατά τη στιγμή της σύνταξης, αλλά ορισμένα προϊόντα έχουν οδηγούς επισκευής, όπως αντικατάσταση μπαταρίας για το Logitech H800 Wireless. Αν και ο οδηγός φτιάχτηκε από μέλος της κοινότητας του iFixit και είναι πριν από την ανακοίνωση της συνεργασίας.

Τα κορυφαία 7 ασύρματα gadget που πρέπει να έχετε για να ξεκινήσετε το 2020 με στυλ

Εκτός από το να παρέχει στους πελάτες επιλογές αυτοεπισκευής, η Logitech εστιάζει επίσης πολύ στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων. Σύμφωνα με την Έκθεση Global E-Waste Monitor 2020 που αναφέρεται στο ανακοίνωση, τα παγκόσμια ηλεκτρονικά απόβλητα προβλέπεται να αυξηθούν σε πάνω από 75 εκατομμύρια μετρικούς τόνους έως το 2030. Οι κύριες αιτίες για αυτό είναι η αυξημένη κατανάλωση και οι περιορισμένες επιλογές επισκευής για υπάρχοντα προϊόντα. Η ανακοίνωση του προγράμματος αυτο-επισκευής είναι ο τρόπος της Logitech για την καταπολέμηση αυτού του αυξανόμενου προβλήματος πριν ξεφύγει από τον έλεγχο.

Ανάγνωση:  8 πρότυπα προϋπολογισμού μάρκετινγκ για επιχειρήσεις με παραδείγματα [2024]

Το iFixit είναι ίσως μια από τις καλύτερες επιλογές για ένα πρόγραμμα αυτο-επισκευής. Η μάρκα έχει ήδη συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Google, η Samsung και η Valve για να φέρουν οδηγούς επισκευής και ανταλλακτικά στην αγορά βοηθώντας τους πελάτες να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των συσκευών τους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα MX Master και MX Anywhere είναι δύο από τα πιο δημοφιλή ποντίκια της εταιρείας, είναι λογικό να ξεκινήσετε το πρόγραμμα μαζί τους.

Στις ειδήσεις: Οι χάκερ της Lancefly συγκέντρωσαν πληροφορίες από στόχους της ασιατικής κυβέρνησης από το 2022-23

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].