Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Logitech ανακοίνωσε έναν νέο σταθμό σύνδεσης με οθόνη αφής

Η Logitech ανακοίνωσε έναν νέο σταθμό σύνδεσης με οθόνη αφής

Φωτογραφία: BalkansCat / Shutterstock.com

Η Logitech ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Logi Dock Flex, ενός καινοτόμου σταθμού σύνδεσης USB-C που στοχεύει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που σχετίζονται με το hot desking, στα 699 $.

Η συσκευή μοιάζει με την έξυπνη οθόνη του Amazon Echo Show και διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κράτηση δωματίων και να παρακολουθούν τη διαθεσιμότητα του γραφείου μέσω δημοφιλών πλατφορμών όπως το Zoom Workspace, το Microsoft Teams ή το λογισμικό κρατήσεων γραφείου της Logitech.

Παρά την ασυνήθιστη προσθήκη μιας ενσωματωμένης οθόνης, η Logitech κατάφερε να ενσωματώσει πολλές θύρες για να καλύψει τις τυπικές ρυθμίσεις γραφείου. Τοποθετημένο κάτω από την οθόνη στο μπροστινό μέρος, υπάρχουν δύο θύρες USB-C και μία θύρα USB-A. Στην πίσω πλευρά, οι χρήστες θα βρουν δύο επιπλέον θύρες USB-A, μια θύρα USB-C, μια θύρα Ethernet gigabit και μια υποδοχή κλειδώματος Kingston.

Πηγή: Logitech

Το Logi Dock Flex μπορεί να υποστηρίξει διπλές οθόνες 4K, χρησιμοποιώντας συνδέσεις HDMI και DisplayPort. Παρέχει επίσης φόρτιση 100 W σε κάθε συνδεδεμένο φορητό υπολογιστή μέσω της αποκλειστικής του σύνδεσης USB-C.

Αυτός ο νέος σταθμός σύνδεσης χρησιμεύει ως ο διάδοχος του αρχικού Logi Dock της Logitech, μιας βάσης σύνδεσης σε σχήμα κύβου εξοπλισμένο με ενσωματωμένο μεγάφωνο.

Ανάγνωση:  Γιατί κάθε επιχειρηματίας ασχολείται με το Metaverse και γιατί πρέπει να το κάνετε κι εσείς

«Ακολουθήσαμε μια πολυδιάστατη προσέγγιση για την κατασκευή του Logi Dock Flex που όχι μόνο επιλύει ζητήματα κράτησης γραφείου και διαχείρισης, αλλά προωθεί την κοινωνική συνεργασία και παρέχει στους διαχειριστές πληροφορικής και χώρου εργασίας δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης της τεχνολογίας και του χώρου», Scott Wharton, γενικός διευθυντής της Logitech B2B. , είπε Το χείλος.

Με τιμή 699 $, το Logi Dock Flex βρίσκεται στην υψηλότερη σειρά σταθμών σύνδεσης. Ωστόσο, εάν δεν χρειάζεστε ενσωματωμένη οθόνη, μπορείτε να επιλέξετε πολλές φθηνότερες επιλογές όπως το TS4 του CalDigit.

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο στους χρήστες μπορεί να μην αρέσει το Logi Dock Flex είναι η έλλειψη υποστήριξης Thunderbolt που υπάρχει σε πολλά φθηνότερα μοντέλα. Ωστόσο, η εταιρεία έχει συμπεριλάβει μια δωρεάν έκδοση του λογισμικού κρατήσεων γραφείου της Logitech.

Το Logi Dock Flex έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023, αν και η ακριβής ημερομηνία δεν έχει αποκαλυφθεί. Το λογισμικό κρατήσεων γραφείου Logitech είναι επί του παρόντος διαθέσιμο και οι premium λειτουργίες του, που περιλαμβάνονται στην προσφορά με τιμή, θα εκτελούνται ως δωρεάν beta έως την 1η Ιουλίου 2024.

Το Netflix θα χρεώσει 7,99 $ για κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης στις ΗΠΑ, 4,99 £ στο Ηνωμένο Βασίλειο