Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η HTC ανακοινώνει τα καθηλωτικά γυαλιά Vive Flow που «πάνε με τη ροή»

Η HTC ανακοινώνει τα καθηλωτικά γυαλιά Vive Flow που «πάνε με τη ροή»

Η HTC ανακοίνωσε ένα νέο ακουστικό Vive που ονομάζεται Vive Flow. Το νέο ακουστικό είναι μια συμπαγής, ελαφριά, καθηλωτική συσκευή γυαλιών που ζυγίζει μόνο περίπου 189 γραμμάρια, έχει οπτικό πεδίο 100 μοιρών και οθόνες με συνδυασμένη ανάλυση 3,2 k και ρυθμό ανανέωσης 75 Hz. Το Vive Flow θα είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο.

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού ή «γυαλιά» φαίνεται να είναι μια διασταύρωση μεταξύ ενός ολοκληρωμένου ακουστικού VR και των έξυπνων γυαλιών. Άλλες εταιρείες όπως η Google έχουν δώσει μια ευκαιρία στα έξυπνα γυαλιά στο παρελθόν, αν και με μικρή επιτυχία. Ωστόσο, με την τεχνογνωσία της HTC στον τομέα αυτό, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το νέο προϊόν.

Τα ακουστικά θα πωλούνται στην τιμή των 499 $ και θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελίες από τις 14 Οκτωβρίου παγκοσμίως με ανοιχτές πωλήσεις να ξεκινούν τον Νοέμβριο. Οποιοσδήποτε προπαραγγείλει το Flow θα λάβει επίσης μια θήκη μεταφοράς και ένα πακέτο δώρου με επτά δωρεάν κομμάτια περιεχομένου.

Στα Νέα: Το Twitter δοκιμάζει τις διαφημίσεις στις απαντήσεις. Οι συντάκτες των tweet μπορεί να αποκομίσουν ανταμοιβές

Σε αντίθεση με τις άλλες συσκευές στο χαρτοφυλάκιο ακουστικών της HTC, η εταιρεία προωθεί αυτή τη συσκευή ως συσκευή χαλάρωσης για διαλογισμό και διασκέδαση και όχι με σοβαρά ακουστικά VR. Το Vive Flow έχει τις ακόλουθες δυνατότητες για την εν λόγω λειτουργικότητα.

  • Διαλογισμός 2.0 που περιλαμβάνει εφαρμογές όπως το TRIPP και το MyndVR. Η πρωτότυπη σειρά του MyndVR A Road to Remember θα είναι επίσης διαθέσιμη στα ακουστικά.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης τηλεόρασης ή ταινιών.
  • Εφαρμογές εκπαίδευσης εγκεφάλου που βοηθούν στην εξάσκηση του μυαλού.
  • Μια κοινωνική εμπειρία χρησιμοποιώντας το VIVE Sync.
Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Steam 118 εύκολα με αυτά τα απλά βήματα

Η εταιρεία λανσάρει επίσης ένα ειδικό πρόγραμμα συνδρομής Viveport παράλληλα με το VIVE Flow με τιμή 5,99 $/μήνα. Αυτό θα δώσει στους χρήστες πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές που καλύπτουν κατηγορίες όπως ευεξία, εκπαίδευση του μυαλού, ελαφριά παιχνίδια, παραγωγικότητα και άλλο αποκλειστικό περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί για να χαλαρώνει το μυαλό.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το σετ μικροφώνου-ακουστικού ζυγίζει 189 γραμμάρια και διαθέτει δύο οθόνες 1600 x 1600 δίνοντας στους χρήστες μια συνδυασμένη ανάλυση 3,2 k που τρέχει στα 75 Hz. Μπορείτε επίσης να έχετε πλήρη 3D χωρικό ήχο. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού μπορεί να τροφοδοτηθεί από power bank και μπορεί να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό σας ως ελεγκτή. Έχετε επίσης 4 GB RAM και 64 GB εσωτερική αποθήκευση με USB-C, Wi-Fi και Bluetooth 5.0 ως επιλογές συνδεσιμότητας.

«Με το Vive Flow, η HTC οδηγεί την τεχνολογία σε μια νέα κατεύθυνση, εστιάζοντας όχι σε αυτό που κάνουμε, αλλά στο πώς νιώθουμε. Παρέχει την τέλεια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τους τέσσερις τοίχους μας και να βυθιστούμε στην ιδανική μας ατμόσφαιρα», δήλωσε η Cher Wang, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HTC. την Πέμπτη.

Στα Νέα: Η Google φέρνει τη «συνεχή κύλιση» στα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά στα Αγγλικά