Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Google σκοτώνει την έκδοση Glass Enterprise. Η υποστήριξη λήγει τον Σεπτέμβριο

 Η Google σκοτώνει την έκδοση Glass Enterprise.  Η υποστήριξη λήγει τον Σεπτέμβριο

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015 στους καταναλωτές ως Google Glass και μετονομάστηκε για να υποστηρίζει επιχειρήσεις και προγραμματιστές το 2019Το Google Glass Enterprise Edition 2 είναι ένα άλλο προϊόν της Google για να δαγκώσει τη σκόνη.

ο ιστοσελίδα του προϊόντος λέει ότι η Google σταμάτησε να το πουλάει, αλλά θα συνεχίσει να το υποστηρίζει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2023, με το μήνυμα «Σας ευχαριστούμε για πάνω από μια δεκαετία καινοτομίας και συνεργασίας».

Όποιος έχει στην κατοχή του ένα κομμάτι αυτής της τεχνολογίας της Google 999 $ θα εξακολουθεί να μπορεί να το χρησιμοποιεί μετά τη λήξη της υποστήριξης αυτόν τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, θα πρέπει να βασιστούν στο υπάρχον λογισμικό και υλικό, καθώς η Google δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει ενημερώσεις λογισμικού.

Ωστόσο, η Google θα συνεχίσει να παρέχει τις πιο πρόσφατες εικόνες συστήματος μέσω ενημερώσεων OTA τουλάχιστον έως την 1η Απριλίου 2024. Τα τρίτα μέρη θα παραμείνουν υπεύθυνα για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των εφαρμογών τους.

Στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου Google Glass

Επιπλέον, η προεγκατεστημένη εφαρμογή Meet on Glass θα σταματήσει επίσης να λαμβάνει υποστήριξη τον Σεπτέμβριο και η εφαρμογή ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί οποιαδήποτε στιγμή μετά από αυτό το σημείο.

Ανάγνωση:  7 Συμβουλές για την πρόσληψη μιας ποιοτικής εταιρείας εγκατάστασης ηλιακών πάνελ

Η εταιρεία λέει ότι θα συνεχίσει να αντικαθιστά τις συσκευές «υπό υπάρχουσα διαδικασία» μέχρι το τέλος της υποστήριξης.

Ενώ το Google Glass ζωγράφισε μια συναρπαστική εικόνα για το μέλλον της επαυξημένης και μικτής πραγματικότητας, δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτές τις προοπτικές και με τις συνεχιζόμενες απολύσεις σε όλο τον κλάδο, φαίνεται ότι η Google καθαρίζει καταστήματα και κλείνει προϊόντα που δεν είναι τόσο καλά άλλα στο χαρτοφυλάκιό τους, τα περισσότερα από τα οποία βασίζονται σε λογισμικό.

Το Starlink προσφέρει ένα παγκόσμιο πρόγραμμα περιαγωγής 200 $ το μήνα

Συντακτική ομάδα CT

Συντακτική ομάδα CT