Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Google εργάζεται σε μια δυνατή ηχητική ειδοποίηση για τηλέφωνα Pixel

Η Google εργάζεται σε μια δυνατή ηχητική ειδοποίηση για τηλέφωνα Pixel

Η πολύτιμη σειρά τηλεφώνων Pixel της Google είναι ήδη γεμάτη με μικρές λειτουργίες ποιότητας ζωής που κάνουν τη μέρα του χρήστη λίγο πιο εύκολη ή καλύτερη. Με την πιο πρόσφατη έκδοση του Android System Intelligence για το Pixel 7, η Google ενδέχεται να αποστέλλει μια λειτουργία ειδοποίησης δυνατού ήχου που θα προειδοποιεί τους χρήστες όταν ανιχνεύεται δυνατός ήχος “βλαβερός για την ακοή”.

Λάβετε υπόψη ότι η λειτουργία δεν υπάρχει ακόμη επίσημα στις ρυθμίσεις Με ​​μια ματιά στο Pixel σας. Αποκαλύφθηκε από 9to5Google αποσυμπιάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Android System Intelligence που ανέβηκε στο Play Store και βλέποντας κάποιο σχετικό κώδικα. Βασίζεται σε υπάρχουσες λειτουργίες που βρίσκονται ήδη σε τηλέφωνα Pixel, όπως η περίφημη λειτουργία “Παίζει τώρα” που εντοπίζει αυτόματα τα τραγούδια που παίζονται γύρω σας και εμφανίζει τυχόν σχετικές πληροφορίες στην οθόνη κλειδώματος.

Το Pixel σας ενδέχεται να λάβει σύντομα μια δυνατή ηχητική ειδοποίηση. | Πηγή: 9to5Google

Αν και δεν γνωρίζουμε πώς λειτουργεί η λειτουργία ή αν η Google σκοπεύει να την αποστείλει επίσημα, πιθανότατα μοιάζει πολύ με τις άλλες προειδοποιήσεις «At a Glance» στην οθόνη κλειδώματος. Σε αυτήν την περίπτωση, ο χρήστης μπορεί απλώς να προωθηθεί είτε να απομακρυνθεί είτε να μειώσει την ένταση του ήχου, αν είναι δυνατόν.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Copilot σε ομάδες;

Η Google δεν είναι επίσης η πρώτη εταιρεία που εφαρμόζει μια τέτοια δυνατότητα. Η Apple έχει προσφέρει μια παρόμοια λειτουργία στο Apple Watch εδώ και αρκετό καιρό, ειδοποιώντας τους χρήστες όταν η μέση στάθμη ήχου σε διάστημα τριών λεπτών υπερβαίνει το όριο ασφαλούς ακοής. Η Apple δεν αποθηκεύει ούτε αυτούς τους ήχους για επεξεργασία και αναμένουμε από την Google είτε να επεξεργάζεται αυτούς τους ήχους τοπικά στη συσκευή είτε να μην τους διατηρεί.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό που είχε να προσφέρει η νέα έκδοση ASI. Αποκάλυψε επίσης ότι περισσότερες συντομεύσεις αναζήτησης του Pixel Launcher ενδέχεται να έρθουν σύντομα, συμπεριλαμβανομένων των Chrome, Files και Photos, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να κάνετε αναζήτηση σε περισσότερες εφαρμογές Google απευθείας από την αρχική οθόνη. Όσον αφορά τις αλλαγές που είναι ήδη ζωντανές, η λίστα ρυθμίσεων Με μια ματιά έχει αναδιαταχθεί με την προσθήκη νέων εικονιδίων.

Στα Νέα: Το Motorola Edge Plus αποκάλυψε: Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και προδιαγραφές

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].