Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Google διέρρευσε τη διαφήμιση NBA του Pixel Fold ενόψει του I/O 2023

Η Google διέρρευσε τη διαφήμιση NBA του Pixel Fold ενόψει του I/O 2023

Αφού επιβεβαίωσε επίσημα το πρώτο της αναδιπλούμενο Pixel, η Google διέρρευσε τώρα ένα βίντεο με το Pixel Fold και αρκετούς αστέρες του NBA και του WNBA καθώς και τον κωμικό Druski σε ένα tweet πριν από την αναμενόμενη ανακοίνωσή της στο Google I/O στις 10 Μαΐου.

Το βίντεο, με τίτλο “Google Pixel x NBA: The Greatest Watch Party”, συνδέθηκε σε ένα τώρα διαγραμμένο tweet από την επίσημη λαβή της Google που δημοσιεύτηκε στις 9 Μαΐου και παρουσίαζε μια εικόνα του MVP Joel Embiid να κρατά το Pixel Fold. Φαίνεται ότι κάποιος στο τμήμα κοινωνικής δικτύωσης της Google είχε ολισθηρά δάχτυλα καθώς το tweet ζήτησε ξεκάθαρα από τους αναγνώστες να «ελέγξουν ξανά αύριο» αλλά περιλάμβανε επίσης ένα σύνδεσμος στο βίντεο που έκτοτε δεν είναι εισηγμένη.

Αν και το βίντεο που διέρρευσε δεν ανέφερε τις προδιαγραφές του αναδιπλούμενου τηλεφώνου, έδειξε ορισμένες από τις δυνατότητές του. Δείχνει μια προσομοιωμένη βιντεοκλήση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αλλάζει απρόσκοπτα μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής οθόνης. Όταν αλλάζει στην εσωτερική οθόνη και ανοίγει στις 90 μοίρες, το επίπεδο μισό εμφανίζει τα στοιχεία ελέγχου για την κλήση Meet και το επάνω μισό δείχνει την ίδια τη βιντεοκλήση.

Ανάγνωση:  Ο ρόλος των επενδυτικών εργαλείων στην απλοποίηση της διαχείρισης του χαρτοφυλακίου σας

Επιδείχθηκαν επίσης ορισμένα χαρακτηριστικά της κάμερας, κυρίως πώς η εξωτερική οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σκόπευτρο όταν χρησιμοποιείτε τις πίσω κάμερες. Τέλος, ένα φωτεινό πορτοκαλί Pixel 7A εμφανίζεται επίσης στο φόντο σε μία από τις λήψεις.

Η Google έχει ήδη δημιουργήσει μια σχέση με το NBA, με την εταιρεία να δημιουργεί το Pixel Arena το 2022, ένα εικονικό στάδιο για να βιώσουν οι χρήστες το NBA. Επιπλέον, τα πλέι οφ του ΝΒΑ του 2023 χρηματοδοτούνται επίσης από την Google, εμφανιζόμενα με ένα banner “παρουσιάζεται από το Google Pixel”. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Google συνεργάζεται με το NBA για μια διαφήμιση pixel, με τον γίγαντα αναζήτησης να δημιουργεί ένα παρόμοιο διαφημιστικό βίντεο για το Pixel 7 τον Οκτώβριο του 2023.

Στα Νέα: Το μοντέλο ImageBind AI της Meta χρησιμοποιεί έξι διαφορετικούς τύπους δεδομένων

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].