Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Bigscreen ανακοινώνει τα ακουστικά Beyond VR που ξεκινούν από 999 $

Η Bigscreen ανακοινώνει τα ακουστικά Beyond VR που ξεκινούν από 999 $

Η Bigscreen παρουσίασε τα πρώτα της ακουστικά VR, Beyond. Αυτό το ενσύρματο ακουστικό VR μόνο για υπολογιστή χρησιμοποιεί φακούς pancake για να επιτύχει έναν μάλλον μικρό παράγοντα μορφής και ζυγίζει μόνο 127 γραμμάρια. Τα ακουστικά είναι φορτωμένα με προδιαγραφές και χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, αλλά δεν είναι φθηνά, ξεκινώντας από 999 $. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και η αποστολή αναμένεται να ξεκινήσει το τρίτο τρίμηνο του 2023, ξεκινώντας από την αγορά των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν συμβιβασμούς ούτε στις προδιαγραφές, με το ακουστικό έρχεται με δύο οθόνες OLED με ανάλυση 5120 x 2560 και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz με παρακολούθηση SteamVR ενσωματωμένη στο ίδιο το ακουστικό. Το οπτικό πεδίο είναι μόνο 90 ​​μοίρες, αλλά το σετ μικροφώνου-ακουστικού υπερκαλύπτει χάρη στην αξιοπρεπή παρακολούθηση SteamVR, η οποία είναι συμβατή με τους σταθμούς βάσης SteamVR, τους ελεγκτές και τα αξεσουάρ.

Το Beyond είναι ένα από τα μικρότερα ακουστικά VR στην αγορά αυτή τη στιγμή. | Πηγή: Bigscreen

Άλλα χαρακτηριστικά του σετ μικροφώνου-ακουστικού περιλαμβάνουν στερεοφωνικά μικρόφωνα, αισθητήρα εγγύτητας για την ανίχνευση της απόστασης των ακουστικών από το πρόσωπό σας και συνδεσιμότητα USB-C που η Bigscreen ισχυρίζεται ότι σας επιτρέπει να συνδέσετε το σετ μικροφώνου-ακουστικού σε μια «σειρά πηγών ήχου ή άλλα στοιχεία USB». Τέλος, έρχεται επίσης με δύο επιλογές ιμάντα, μια ελαφριά ζώνη για άνεση και μια άλλη με ενσωματωμένα ηχεία για μια «υψηλής ποιότητας» ακουστική εμπειρία.

Ανάγνωση:  Η Lenovo ανακοινώνει τη μαζική ανανέωση της σειράς στο MWC 2024

Ωστόσο, το μοναδικό χαρακτηριστικό του ακουστικού είναι το προσαρμοσμένο μαξιλάρι προσώπου. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Bigscreen και ένα iPhone XR ή νεότερο, μπορείτε να σαρώσετε μια εικόνα του προσώπου σας για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο μαξιλάρι προσώπου. Αυτό απαιτεί iPhone XR ή μεταγενέστερο λόγω των αισθητήρων Truedepth που βρίσκονται στα iPhone και επιτρέπουν στην εφαρμογή να δημιουργήσει ένα «τρισδιάστατο πλέγμα ακριβείας κάτω του χιλιοστού του προσώπου σας». Το μαξιλάρι συνδέεται με μαγνήτη, που σημαίνει ότι μπορείτε να σχεδιάσετε πολλά μαξιλάρια για διαφορετικούς χρήστες ή να δημιουργήσετε ένα με ένθετα για φακούς συνταγής.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί στα ακουστικά. Για αρχή, είναι συμβατό μόνο με υπολογιστή και δεν συνοδεύεται από ασύρματη συνδεσιμότητα, πράγμα που σημαίνει ότι οι περιπτώσεις χρήσης περιορίζονται από τη συσκευασία. Επιπλέον, για 999 $, δεν συνοδεύεται από κανέναν από τους απαιτούμενους σταθμούς βάσης SteamVR ή ελεγκτές Valve Index. Συνιστά το Tundra ή το HTC Vive tracker για παρακολούθηση πλήρους σώματος, το οποίο δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Το μικρό μέγεθος του Beyond έρχεται με μερικούς συμβιβασμούς. | Πηγή: Bigscreen.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το σετ μικροφώνου-ακουστικού επιτυγχάνει τη μικρή του μορφή, εξαλείφοντας τις προσαρμογές IPD (διακορική απόσταση). Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα 15 μεγέθη κατά την αγορά. Αυτά κυμαίνονται από 58-72 cm και πρέπει να ταιριάζουν στα περισσότερα πρόσωπα. Αυτό είπε, θα έπρεπε Ρυθμίσεις της μεγάλης οθόνης και τα μεγέθη δεν λειτουργούν για εσάς, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πιο παραδοσιακό σετ μικροφώνου-ακουστικού VR.

Ανάγνωση:  Πώς καθορίζονται τα αγαπημένα στη συνομιλία στο Facebook;

Στα Νέα: Το Zlibrary επιστρέφει με προσωπικούς τομείς για κάθε χρήστη