Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η Apple ανακοινώνει το HomePod δεύτερης γενιάς στα 299 $

Η Apple ανακοινώνει το HomePod δεύτερης γενιάς στα 299 $

Δύο χρόνια μετά την κατάργηση του αρχικού Homepod, η Apple ανακοίνωσε μια έκδοση δεύτερης γενιάς του έξυπνου ηχείου που τροφοδοτείται από το Siri. Θα είναι διαθέσιμο στα 299 $ στον ιστότοπο της Apple Store στην Αυστραλία, τον Καναδά, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και 11 άλλες χώρες και περιοχές από τις 3 Φεβρουαρίου.

Ενώ η σχεδίαση παραμένει σχετικά παρόμοια, το νέο Homepod λαμβάνει ένα ενημερωμένο τσιπ S7 από το Apple Watch Series 7, υποστήριξη για το ασύρματο πρωτόκολλο Thread και το πρότυπο έξυπνου σπιτιού Matter, καθώς και ενσωματωμένους αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για smart οικιακές σκανδάλες.

Υπήρχαν αναφορές ότι αυτοί οι αισθητήρες ήταν παρόντες και στο Homepod Mini. Όπως αποδεικνύεται, η Apple θα ενεργοποιήσει αυτούς τους αισθητήρες συσκευών μέσω μιας επερχόμενης ενημέρωσης λογισμικού. Η εταιρεία ενημέρωσε ελαφρώς την περιγραφή χαρακτηριστικών του Homepod Mini, υποδεικνύοντας ότι οι λανθάνοντες αισθητήρες, οι οποίοι δεν είχαν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα από την κυκλοφορία της συσκευής το 2020, μπορούν επιτέλους να χρησιμοποιηθούν.

Το νέο Homepod διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας. | Πηγή: Apple

Όσον αφορά τη δεύτερη γενιά Homepod, η Apple μείωσε τον αριθμό των tweeter από επτά στην πρώτη γενιά σε μόλις πέντε στην τρέχουσα. Υπάρχουν επίσης λιγότερα μικρόφωνα, με μόλις πέντε σε σύγκριση με τα επτά που είχε ο προκάτοχός του.

Ανάγνωση:  Η νέα τεχνική κατασκοπείας χρησιμοποιεί δονήσεις ακουστικών για την εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων

Τούτου λεχθέντος, η Apple ισχυρίζεται ότι το ηχείο μπορεί τώρα να αντιληφθεί εάν είναι τοποθετημένο σε έναν τοίχο ή στο κέντρο ενός δωματίου και να ελέγχει ανάλογα την ένταση του ήχου εξόδου.

Παρόμοια με το τελευταίο Homepod, δύο από αυτά τα ηχεία μπορούν να συνδυαστούν για στερεοφωνική εμπειρία στο Apple TV 4K. Υπάρχει επίσης υποστήριξη χωρικού ήχου με το Dolby Atmos. Το ηχείο μπορεί επίσης να μεταφέρει μουσική σε άλλες συσκευές Apple, όπως φαίνεται στο Homepod mini, χάρη στην τεχνολογία υπερευρείας ζώνης της Apple. Το Siri μπορεί επίσης να αναγνωρίσει έως και έξι μεμονωμένες φωνές και να δώσει εξατομικευμένες απαντήσεις.

Στα Νέα: Το Mailchimp υφίσταται παραβίαση δεδομένων. διέρρευσαν στοιχεία 133 πελατών