Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η τηλεόραση LG λέει ότι το WiFi είναι απενεργοποιημένο: Γρήγορη επιδιόρθωση

Η τηλεόραση LG λέει ότι το WiFi είναι απενεργοποιημένο: Γρήγορη επιδιόρθωση

Οι έξυπνες τηλεοράσεις έχουν προχωρήσει πολύ από το να είναι απλώς τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με εκσυγχρονισμένο λειτουργικό σύστημα. Δεν είναι ως επί το πλείστον εξοπλισμένα με Android TV ή ισοδύναμο από τον κατασκευαστή της τηλεόρασης και διαθέτουν δυνατότητες συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του WiFi που τους επιτρέπει να συνδέονται στο διαδίκτυο και να μεταδίδουν τις αγαπημένες σας πλατφόρμες.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το σφάλμα απενεργοποίησης WiFi της τηλεόρασης LG, τις αιτίες του και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το σφάλμα.

Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα μάλλον γενικό σφάλμα που μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους. Μερικές από τις πιο κοινές αιτίες είναι οι εξής.

  • Το σήμα του δρομολογητή δεν είναι αρκετά ισχυρό.
  • Ζητήματα με τη μονάδα WiFi της τηλεόρασης.
  • Εσφαλμένες ρυθμίσεις.
  • Προβλήματα υλικού στην τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης: Ποιος φτιάχνει το Insignia TV; Είναι καλοί?

Ακολουθούν έξι διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ενεργοποιήστε την τηλεόραση

Τις περισσότερες φορές, η απλή ενεργοποίηση της τηλεόρασής σας θα διορθώσει το πρόβλημα. Αποσυνδέστε την τηλεόρασή σας από τον τοίχο και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μόλις τελειώσετε, περιμένετε άλλα 30 δευτερόλεπτα πριν συνδέσετε την τηλεόρασή σας και θα λειτουργήσει μια χαρά.

Ανάγνωση:  Επεξηγούνται οι ρυθμίσεις Προσωπικών αποτελεσμάτων Google Nest Mini και Voice Match

Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας

Η ενεργοποίηση του εξοπλισμού του δικτύου σας είναι η λύση σε περισσότερα προβλήματα από όσα φαντάζεστε. Τις περισσότερες φορές, τα προβλήματα συνδεσιμότητας μπορεί να προκληθούν από ένα υποκείμενο σφάλμα στο δρομολογητή σας και μπορούν να διορθωθούν με επανεκκίνηση.

Τι είναι το WiFi 6 (802.11ax): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας

Ορισμένοι χρήστες της LG ανέφεραν ότι η αλλαγή της τοποθεσίας σε οτιδήποτε τυχαίο και στη συνέχεια η επαναφορά της στην προεπιλεγμένη ρύθμιση έχει επιλύσει το πρόβλημα.

Βήμα 1: Πάτα το Αρχική/Έναρξη κουμπί στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης LG.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εικονίδιο επάνω δεξιά ακολουθήστε από Όλες οι Ρυθμίσεις κάτω δεξιά.

Βήμα 3: Επίλεξε το Γενικός επιλογή ακολουθήστε από Τοποθεσία.

Βήμα 4: Αλλαξε το Χώρα εκπομπής και Χώρα Υπηρεσιών LG ρυθμίσεις σε άλλη τυχαία χώρα. Μετά από αυτό, επιστρέψτε στην περιοχή σας.

Τώρα δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε το WiFi και θα αρχίσει να λειτουργεί μια χαρά.

Τι σημαίνει Wireless Caller;

Ενημερώστε το υλικολογισμικό της τηλεόρασης

Το ξεπερασμένο υλικολογισμικό στον υπολογιστή σας μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα με άλλα περιφερειακά που χρησιμοποιείτε. Δοκιμάστε να ενημερώσετε το υλικολογισμικό της τηλεόρασής σας στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση, εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, δηλαδή, για να δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημά σας.

Καθαρίστε την πλακέτα WiFi

Η σκόνη και τα υπολείμματα στην πλακέτα WiFi μέσα στην τηλεόραση μπορούν επίσης να προκαλέσουν δυσλειτουργία στη μονάδα WiFi, η οποία με τη σειρά της μπορεί να προκαλέσει το σφάλμα. Αν και αυτό απαιτεί να ανοίξετε το πίσω πλαίσιο της τηλεόρασής σας, είναι σχετικά εύκολο έργο. Απλώς αφαιρέστε το πίσω πλαίσιο, αποσυνδέστε το καλώδιο της κορδέλας και καθαρίστε τη μονάδα με τη μαλακή βούρτσα.

Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από το ενημερωτικό δελτίο σας με 5 εύκολους τρόπους

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις επαφές στη μονάδα και στο καλώδιο της ταινίας. Μιλώντας για αυτό, βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο της ταινίας είναι σταθερά στη θέση του και δεν έχει εκτεθειμένη καλωδίωση ή αιχμηρές στροφές.

Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών είναι ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσετε την τηλεόρασή σας. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα είναι σε θέση να επισημάνει την ακριβή αιτία του προβλήματος και να το διορθώσει για εσάς.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα μη διαθεσιμότητας του iPad;