Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η τηλεόραση Hisense δεν ενεργοποιείται: Γρήγορη επιδιόρθωση

Η τηλεόραση Hisense δεν ενεργοποιείται: Γρήγορη επιδιόρθωση

Η Hisense με έδρα το Qingdao συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο δημοφιλών MNC που κατασκευάζουν τηλεοράσεις και συστήματα ψυχαγωγίας για τους καταναλωτές, μεταξύ άλλων ηλεκτρονικών. Οι έξυπνες τηλεοράσεις Hisense είναι από τις πιο προσιτές που κυκλοφορούν. Ωστόσο, όπως και κάθε άλλο υλικό εκεί έξω,

Οι τηλεοράσεις Hisense είναι επίσης επιρρεπείς σε σφάλματα και σφάλματα. Ένα τέτοιο συνηθισμένο σφάλμα που αναφέρουν οι άνθρωποι είναι ότι η τηλεόραση Hisense δεν ενεργοποιείται. Ένας από τους κύριους λόγους για αυτό το σφάλμα είναι ένα πρόβλημα με την παροχή ρεύματος στην τηλεόραση, την πλακέτα τροφοδοσίας μέσα στην τηλεόραση ή ένα προσωρινό σφάλμα λογισμικού που εμποδίζει τη λειτουργία της συσκευής.

Εάν η τηλεόρασή σας Hisense δεν ενεργοποιείται, εδώ έχουμε συζητήσει πέντε γρήγορους τρόπους επίλυσης του σφάλματος.

Διαβάστε επίσης: Το κόκκινο φως της τηλεόρασης Hisense αναβοσβήνει 2 φορές: 4 Διορθώσεις

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα είναι να ενεργοποιήσετε τον κύκλο ισχύος της τηλεόρασης Hisense.

 • Αποσυνδέστε την τηλεόραση από το τροφοδοτικό.
 • Περιμένετε περίπου πέντε λεπτά.
 • Συνδέστε ξανά το τροφοδοτικό και επανεκκινήστε την τηλεόραση.
Το βίαιο κλείσιμο του υπολογιστή σας βλάπτει τη CPU; | Candid.Τεχνολογία

Εάν ένας απλός κύκλος τροφοδοσίας και επανεκκίνηση δεν βοηθούν, ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επαναφέρετε την τηλεόραση Hisense.

 • Αποσυνδέστε την τηλεόραση από το τροφοδοτικό.
 • Περιμένετε περίπου 15 λεπτά.
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στην τηλεόραση (όχι το τηλεχειριστήριο) και συνδέστε ξανά την τηλεόραση στο τροφοδοτικό.
 • Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για περίπου 60 δευτερόλεπτα αφού συνδέσετε την τηλεόραση και την ενεργοποιήσετε.
Ανάγνωση:  iPad Pro 2024 vs iPad Pro 2024: Τι νέο και βελτιωμένο υπάρχει;

Εάν αυτό δεν λειτουργεί, συνεχίστε με τα παρακάτω βήματα.

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Ενταση ΗΧΟΥ και Μενού/Οδηγός κουμπί στο τηλεχειριστήριο.
 • Πατήστε και αφήστε το κουμπί λειτουργίας (στην τηλεόραση, όχι στο τηλεχειριστήριο).

Και στις δύο περιπτώσεις, ελέγξτε αν εμφανίζεται μπλε φως. Εάν ναι, περιμένετε 15 δευτερόλεπτα πριν απελευθερώσετε το Ενταση ΗΧΟΥ και Μενού κουμπιά.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι τα μέσα VZ; Πώς να το βρείτε στο τηλέφωνο;

Δεδομένου ότι το τροφοδοτικό μπορεί να είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους εμφανίζεται αυτό το σφάλμα, θα πρέπει πρώτα να συνδέσετε την τηλεόραση απευθείας στο τροφοδοτικό τοίχου — εάν την έχετε συνδέσει σε καλώδιο επέκτασης.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν η τάση της εν λόγω εξόδου τροφοδοσίας τοίχου ταιριάζει με αυτήν της τηλεόρασης. Μια αναντιστοιχία στην έξοδο και την είσοδο ισχύος μπορεί επίσης να προκαλέσει βραχυκύκλωμα στο κύκλωμα της τηλεόρασης.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το καλώδιο τροφοδοσίας και τον προσαρμογέα για ζημιές και να τα αντικαταστήσετε εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η τηλεόρασή σας HIsense ενδέχεται να μην ενεργοποιείται είναι ένα συνδεδεμένο δίκτυο ή συσκευή υλικού – όπως ένα Chromecast – που μπορεί να προκαλεί πρόβλημα με την ακολουθία εκκίνησης των τηλεοράσεων.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να επανατοποθετήσετε τη συσκευή μόλις ενεργοποιηθεί η τηλεόραση.

Ανάγνωση:  Η παγομηχανή Frigidaire δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Εάν καμία από τις προαναφερθείσες επιδιορθώσεις δεν βοήθησε στην επίλυση του προβλήματος που αναβοσβήνει δύο φορές το κόκκινο φως της τηλεόρασης Hisense, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ελέγξετε και να επισκευάσετε την πλακέτα τροφοδοσίας της τηλεόρασης ή να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να το κάνει αυτό για εσάς.

Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών του Hisense και να το επισκευάσετε από εξουσιοδοτημένο μέρος για να βεβαιωθείτε ότι το ζήτημα δεν θα εμφανιστεί ξανά.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το Findquide; Είναι ασφαλές? Πρέπει να το αφαιρέσετε;