Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης ισπανικών για αρχάριους

Η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης ισπανικών για αρχάριους

Ψάχνετε τρόπους για να μάθετε Ισπανικά ως αρχάριος; Η έρευνα δείχνει ότι περίπου 500 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μιλούν άπταιστα τη ρομανική γλώσσα.

Επιπλέον, τουλάχιστον το 13% του πληθυσμού στις ΗΠΑ μιλά μόνο ισπανικά. Αυτό κάνει τα ισπανικά μια από τις πιο συχνά ομιλούμενες μη αγγλικές γλώσσες στη χώρα. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μάθετε Ισπανικά είναι μέσω του καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης ισπανικών.

Η εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τα οφέλη που συνεπάγεται η εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας, όπως:

  • Ενίσχυση των δεξιοτήτων κριτικής σκέψης και επίλυσης προβλημάτων
  • Βελτίωση συγκέντρωσης και μνήμης
  • Ενίσχυση των ακουστικών δεξιοτήτων
  • Αύξηση των ικανοτήτων πολλαπλών εργασιών
  • Διεύρυνση των οριζόντων σε διαφορετικές εθνοτικές κουλτούρες

Εάν έχετε προσπαθήσει να μάθετε ισπανικά ως αρχάριος και σας φαίνεται σαν μια τρομακτική διαδικασία, θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό σήμερα. Αυτό το άρθρο εκθέτει την καλύτερη εφαρμογή για την εκμάθηση ισπανικών για να διασφαλίσει ότι έχετε εξαιρετική κατανόηση της γλώσσας.

Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για την εκμάθηση ισπανικών ως αρχάριος;

Σύμφωνα με εις βάθος γνωστική έρευνα, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ισπανικά είναι μέσω της μελέτης στον πραγματικό κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει ανάγνωση, ομιλία και ακρόαση. Επεκτείνεται επίσης στη χρήση σκόπιμων εργαλείων εκμάθησης για το λεξιλόγιο και τη γραμματική.

Ανάγνωση:  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή CheckPeople.com το 2024

Ωστόσο, ορισμένα άτομα έχουν βρει απίστευτη επιτυχία με τις καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών εκεί έξω.

Ακολουθούν μερικές από τις κορυφαίες εφαρμογές εκμάθησης ισπανικής γλώσσας που πρέπει να εξετάσετε:

Babbel

Το Babbel είναι μια κορυφαία εφαρμογή εκμάθησης ισπανικών που βοηθά τους χρήστες να μάθουν νέες λέξεις ενώ βελτιώνει σημαντικά τις δομές προτάσεων και τις γραμματικές τους δεξιότητες. Αυτή η μοναδική εφαρμογή εκμάθησης ισπανικής γλώσσας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων ισπανικών και οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν αυτά τα μαθήματα, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και το επίπεδό τους.

Το Babbel είναι γεμάτο με προηχογραφημένο περιεχόμενο προγράμματος σπουδών που βασίζεται κυρίως στη βοήθεια των χρηστών να αναπτύξουν δεξιότητες συνομιλίας. Τα σύντομα μαθήματα Ισπανικών διάρκειας 10–15 λεπτών απευθύνονται ακόμη και στους πιο πολυάσχολους ανθρώπους.

Αυτή η εφαρμογή εκμάθησης ισπανικών είναι ιδανική για αρχάριους, καθώς χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας. Αυτό βοηθά τους χρήστες που αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις με τις ισπανικές προφορές.

Σύμφωνα με τον Babbel, οι χρήστες μπορούν να συζητήσουν πρακτικά αλλά ουσιαστικά θέματα στα ισπανικά μέσα στον πρώτο μήνα χρήσης της εφαρμογής εκμάθησης γλωσσών. Ωστόσο, όπως ίσως έχετε μαντέψει, αυτό θα εξαρτηθεί σημαντικά από τη συνεπή ή αδιάκοπη προσπάθεια και τον χρόνο που ο χρήστης επενδύει για την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας.

Παρόλο που η Babbel προσφέρει το πρώτο μάθημα ισπανικής γλώσσας δωρεάν, θα σας κοστίσει 12,95 $ το μήνα για να εγγραφείτε για περαιτέρω μαθήματα. Ωστόσο, μπορείτε να μειώσετε αυτές τις μηνιαίες χρεώσεις εάν εγγραφείτε στην εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών μερικούς μήνες νωρίτερα.

Ανάγνωση:  Πώς να πιάσετε το Necromus στο Palworld

Duolingo

Το Duolingo είναι μια άλλη εφαρμογή εκμάθησης ισπανικών που κάνει την εκμάθηση της νέας γλώσσας εξαιρετικά εθιστική και ευχάριστη, ενσωματώνοντας μαθήματα παιχνιδιών στο πρόγραμμα σπουδών της.

Η εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κερδίζουν πόντους όταν λαμβάνουν τις σωστές απαντήσεις, να ανεβαίνουν επίπεδο και ακόμη και να αγωνίζονται ενάντια στο ρολόι. Μπορείτε να μάθετε οποιαδήποτε από τις 26 γλώσσες του Duolingo, με τα ισπανικά να είναι τα πιο δημοφιλή από όλα.

Το Duolingo βοηθά τους χρήστες να προσδιορίσουν τους προσωπικούς μαθησιακούς τους στόχους. Μπορείτε επίσης να υποδείξετε πόσα λεπτά σκοπεύετε να αφιερώσετε στα μαθήματα Ισπανικών καθημερινά. Η εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών είναι γνωστή για τις διαδραστικές της ασκήσεις στα Ισπανικά και παρέχει αμέσως σχόλια για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις νέες γλωσσικές σας δεξιότητες.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης πολλή ομιλία, γραφή, ανάγνωση, πρακτική συζήτησης και ακρόαση ισπανικού περιεχομένου.

Το Duolingo έχει μια δωρεάν έκδοση, αλλά η μαθησιακή σας εμπειρία θα διακοπεί με πολλές διαφημίσεις. Ωστόσο, μπορείτε να εγγραφείτε στο Duolingo Plus με 9,99 $ το μήνα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εφαρμογή εκμάθησης. Αυτό εξαλείφει τις ενοχλητικές διαφημίσεις, ενώ σας παρέχει πρόσβαση σε ορισμένες μοναδικές λειτουργίες.

Πέτρα Ροζέτα

Το Rosetta Stone είναι ένα από τα μακροβιότερα συστήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών σήμερα. Η εφαρμογή εκμάθησης περιλαμβάνει μαθήματα σε 24 ξένες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της διάσημης ισπανικής γλώσσας.

Αυτή η εφαρμογή εκμάθησης μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για αρχάριους, καθώς οι χρήστες βυθίζονται αμέσως σε καθηλωτικές μεθόδους—π.χ. προσφέρει μηδενική μετάφραση—καθώς βασίζεται κυρίως σε πραγματικές συνομιλίες στα Ισπανικά.

Ανάγνωση:  Το Instagram τείνει να παρακολουθεί το 2024

Εδώ παίζουν τα ένστικτά σας για την εκμάθηση νέων εννοιών και λέξεων μέσω αυτής της εξαιρετικής μεθόδου εκμάθησης γλώσσας. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την έντονη χρήση φράσεων αντί των δημοφιλών ασκήσεων λεξιλογίου μιας λέξης.

Το Rosetta Stone χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας που βοηθά στη βελτίωση των ισπανικών προφορών σας. Θα λάβετε άμεσα σχόλια κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και θα μάθετε πόση πρόοδο έχετε σημειώσει.

Επιπλέον, το Rosetta Stone διαθέτει πολλές προκλήσεις και παιχνίδια που εξασφαλίζουν ενεργή μάθηση ανά πάσα στιγμή. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή 3 ημερών. πέρα από αυτό, μπορεί να χρειαστεί να εγγραφείτε είτε στην 3μηνη είτε στην 1ετή συνδρομή. Είναι διαθέσιμα με 11,00 $ ανά μήνα και 6,99 $ ανά μήνα, αντίστοιχα.

MosaLingua

Το MosaLingua είναι μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών που σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε ισπανικές φράσεις και λεξιλόγιο μέσω μιας φόρμας ψηφιακής κάρτας flash.

Καθώς προχωράτε, η εφαρμογή εκμάθησης σας υπενθυμίζει όλα όσα έχετε μάθει μέχρι τώρα. Θα προτρέψει επίσης τους χρήστες να επανεξετάσουν όλες τις κάρτες flash σε μια άριστα σχεδιασμένη μορφή για να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την ισπανική γλώσσα.

Το MosaLingua προσφέρει πολλές ισπανικές λέξεις σε διάφορες καταστάσεις και θέματα. Οι συνεπείς χρήστες καταλήγουν να εκφράζονται ξεκάθαρα στην ισπανική γλώσσα.

LingQ

Το LingQ είναι μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών που σας καθοδηγεί σταδιακά στη μελέτη της ισπανικής γλώσσας στον πραγματικό κόσμο και σε πραγματικό χρόνο.

Ανάγνωση:  Στατιστικά στοιχεία για το εμπόριο

Αυτή η μοναδική δυνατότητα θα παρακινεί πάντα τους χρήστες να μαθαίνουν νέες ισπανικές φράσεις/λεξιλόγιο στο πλαίσιο. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης χιλιάδες ώρες σε βάθος ισπανικών ακουστικών μαθημάτων, με αντίστοιχες μεταγραφές.

Το LingQ επιτρέπει στους χρήστες να ακούν μαθήματα Ισπανικών και να διαβάζουν με τον δικό τους ρυθμό. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν το επίπεδο δυσκολίας έως ότου ταιριάζει στα επίπεδα δυνατοτήτων τους.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να εισάγουν στην εφαρμογή το προσωπικό τους περιεχόμενο που βασίζεται στην Ισπανία. Στη συνέχεια, μπορούν να μετατρέψουν το εξατομικευμένο ισπανικό τους περιεχόμενο σε εξαιρετικά διαδραστικά μαθήματα.

συμπέρασμα

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκμάθησης ισπανικής γλώσσας για να διαλέξετε εάν θέλετε να μάθετε τη γλώσσα ως αρχάριος. Η αλήθεια είναι ότι καμία εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών δεν μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει ολόκληρα ταξίδια εκμάθησης γλωσσών.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που κοινοποιούνται σε αυτόν τον οδηγό θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση όταν αναζητάτε την καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης Ισπανικών για αρχάριους. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές εκμάθησης ισπανικών που επισημαίνονται σε αυτό το άρθρο και να είστε στο δρόμο σας για να γίνετε ισπανόφωνος επαγγελματίας.