Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η κάμερα TrueDepth δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Η κάμερα TrueDepth δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Η Apple είναι γνωστή για τη δημιουργία μερικών από τα πιο premium smartphones που κατασκευάστηκαν ποτέ. Η εταιρεία κατασκευάζει σταθερά τηλέφωνα καλής ποιότητας με καλά ενσωματωμένες εμπειρίες λογισμικού και νέες δυνατότητες. Ωστόσο, όπως και κάθε άλλη τεχνολογία, αυτές οι δυνατότητες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα από καιρό σε καιρό.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για τη μη λειτουργία της κάμερας Truedepth, τους λόγους πίσω από αυτήν και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα «μη φόρτωση του αποθηκευτικού χώρου του iPhone»;

Γιατί η κάμερα TrueDepth δεν λειτουργεί;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η κάμερα Truedepth του iPhone σας μπορεί να μην λειτουργεί όπως αναμένεται. Οι κοινές αιτίες περιλαμβάνουν:

 • Ξεπερασμένη έκδοση iOS.
 • Κατεστραμμένες ρυθμίσεις FaceID.
 • Σφάλματα στο Face ID.

Πώς να διορθώσετε προβλήματα κάμερας Truedepth;

Ακολουθούν έξι διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Επανεκκινήστε το iPhone σας

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να επανεκκινήσετε το iPhone σας για να δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα. Η επανεκκίνηση της συσκευής σας μπορεί να λύσει πολλά φαινομενικά τυχαία προβλήματα που θα ήταν δύσκολο να εντοπιστούν.

Ανάγνωση:  10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν αγοράζετε ακουστικά

Εναλλακτικά, συνιστάται επίσης να δοκιμάσετε να κάνετε αναγκαστική επανεκκίνηση του iPhone σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε και αφήστε γρήγορα το κουμπί αύξησης της έντασης και κάντε το ίδιο με το κουμπί μείωσης της έντασης. Μετά από αυτό, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί ένα λογότυπο της Apple στην οθόνη. Λάβετε υπόψη ότι δεν χρειάζεται να αφήσετε το πλευρικό κουμπί όταν εμφανιστεί το ρυθμιστικό απενεργοποίησης στην οθόνη.

Ελέγξτε την κάμερα για εμπόδια

Ένα άλλο πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι εάν η κάμερα παρεμποδίζεται ή όχι. Όπως θα περίμενε κανείς, η κάμερα Truedepth δεν θα λειτουργήσει όπως αναμένεται, εάν παρεμποδίζεται ή καλύπτεται από κάτι. Επιπλέον, μερικές φορές η σκόνη, η βρωμιά και οι μουτζούρες από τα δάχτυλά σας μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως εμπόδια, επομένως βεβαιωθείτε ότι η εγκοπή στο iPhone σας είναι καθαρή και ανεμπόδιστη πριν προσπαθήσετε ξανά.

Επαναφορά Face ID

Η επαναφορά του FaceID μπορεί να απαλλαγεί από τυχόν κατεστραμμένα δεδομένα που ενδέχεται να παρεμποδίζουν τη λειτουργικότητα της κάμερας Truedepth. Να πώς.

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και πατήστε Face ID & Passcode.
 • Παρακέντηση Επαναφορά Face ID.

Μόλις ολοκληρωθεί η επαναφορά, θα πρέπει να ρυθμίσετε ξανά το Face ID, αλλά θα λειτουργήσει η κάμερα.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε τις λήψεις Disney Plus που δεν λειτουργούν το 2024

Ενημερώστε το iPhone σας

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, το πιθανότερο είναι ότι η Apple έχει ήδη κυκλοφορήσει μια ενημέρωση κώδικα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Γιατί το iMessage δεν λειτουργεί; | Candid.Τεχνολογία
 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και πατήστε Γενικός.
 • Πατήστε Αναβάθμιση λογισμικού.
 • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη διαθέσιμη ενημέρωση. Εάν όχι, ενημερώστε αμέσως τη συσκευή σας.

Μετά την ενημέρωση, δοκιμάστε ξανά την κάμερα Truedepth και το σφάλμα θα πρέπει να διορθωθεί.

Επαναφέρετε το iPhone σας

Τέλος, εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το iPhone σας για να ελέγξετε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα.

Κάθε χρόνο από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone το 2008, η Apple κυκλοφορεί μια νέα επανάληψη της συσκευής με τις πιο πρόσφατες να είναι τα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max. Εάν σκοπεύετε να μεταβείτε σε μια νεότερη έκδοση του iPhone και σκοπεύετε να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε το παλιό σας iPhone, είναι λογικό να διαγράψετε όλα τα δεδομένα και να επαναφέρετε τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει ότι κανένα από τα δεδομένα σας δεν θα μπει στα χέρια κάποιου άλλου, αλλά και δίνει στη συσκευή μια πιο φρέσκια εμφάνιση εάν σκοπεύετε να πουλήσετε. Προτού προχωρήσετε και επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του iPhone σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του μέσω iTunes ή iCloud, ώστε να μπορείτε να το επαναφέρετε στη νέα συσκευή. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει έναν απλό οδηγό για να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του iPhone σας σε τρία απλά βήματα. Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPad σας σε λειτουργία Split Screen; Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά ένα iPhone; Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του iPhone σας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Γενικά. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και πατήστε Επαναφορά. Στην επόμενη σελίδα, πατήστε στη δεύτερη επιλογή από το επάνω μέρος Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Μόλις ολοκληρωθεί η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του iPhone, θα γίνει επανεκκίνηση από την οθόνη Hello. Σημειώστε ότι εάν δεν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας και θέλετε απλώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της συσκευής, μπορείτε να το κάνετε πατώντας στο Reset All Settings, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επιλογή Erase All Content and Settings. Εκτός από τα προαναφερθέντα, οι χρήστες μπορούν επίσης να επαναφέρουν μεμονωμένα τις ρυθμίσεις δικτύου, το λεξικό πληκτρολογίου, τη διάταξη της αρχικής οθόνης και τις ρυθμίσεις τοποθεσίας και απορρήτου πατώντας στις άλλες επιλογές στην ίδια οθόνη. Διαβάστε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το WiFi και το Bluetooth στο iPhone;
 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και πατήστε Γενικός.
 • Στην επόμενη σελίδα, κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε Επαναφορά.
 • Στην επόμενη σελίδα, πατήστε στη δεύτερη επιλογή από την κορυφή Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Διαβάστε επίσης: Η υπαγόρευση iPhone δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση