Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η εφαρμογή Nest δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Η εφαρμογή Nest δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Εάν είστε χρήστης Nest, μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει το ενοχλητικό πρόβλημα της μη σωστής λειτουργίας της εφαρμογής Nest.

Αυτό μπορεί να σας αποτρέψει από τον έλεγχο των έξυπνων συσκευών σας, τον έλεγχο των ροών της κάμερας ή την προσαρμογή των ρυθμίσεων του θερμοστάτη σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να διορθώσετε γρήγορα αυτό το πρόβλημα και να επαναφέρετε την εφαρμογή Nest στην κανονική λειτουργία.

Η εφαρμογή Nest δεν λειτουργεί: Πιθανοί λόγοι

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η εφαρμογή Nest ενδέχεται να μην λειτουργεί. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους είναι οι εξής:

  • Η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι ασταθής ή αργή.
  • Το λογισμικό της συσκευής είναι παλιό ή δεν είναι συμβατό με την εφαρμογή Nest.
  • Η μπαταρία της συσκευής είναι χαμηλή ή βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι πλήρης ή κατεστραμμένος.
  • Η κρυφή μνήμη ή τα δεδομένα της εφαρμογής Nest είναι κατεστραμμένα
Ανάγνωση:  4DDiG: Πώς λειτουργεί η λύση ανάκτησης δεδομένων all-in-one

Το Youtube Vanced δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Η εφαρμογή Nest δεν λειτουργεί: Πιθανές επιδιορθώσεις

Ακολουθούν οι λύσεις για να διορθώσετε την εφαρμογή Nest που δεν λειτουργεί στο πρόβλημα της συσκευής σας:

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Μια απλή επανεκκίνηση μπορεί συχνά να επιλύσει προσωρινές δυσλειτουργίες ή διενέξεις στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο

Φωτογραφία: DG Studio / Shutterstock.comΦωτογραφία: DG Studio / Shutterstock.com

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ισχυρό και σταθερό σήμα Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε να δοκιμάσετε την ταχύτητα σύνδεσής σας χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο όπως το speedtest.net ή μια εφαρμογή όπως το Ookla Speedtest.

Εάν η σύνδεσή σας είναι αργή ή ασταθής, δοκιμάστε να πλησιάσετε τον δρομολογητή σας, να μεταβείτε σε διαφορετικό δίκτυο Wi-Fi ή να επανεκκινήσετε το δρομολογητή και το μόντεμ σας.

Ενημερώστε το λογισμικό της συσκευής σας

Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της συσκευής σας και την εφαρμογή Nest. Μπορείτε να ελέγξετε για ενημερώσεις μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της συσκευής σας και αναζητώντας την επιλογή ενημέρωσης λογισμικού.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε για ενημερώσεις ανοίγοντας την εφαρμογή Nest και πατώντας στο εικονίδιο μενού στην επάνω αριστερή γωνία και, στη συνέχεια, πατώντας στο Ρυθμίσεις > Πληροφορίες > Έλεγχος για ενημερώσεις.

Για να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα Android, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Σύστημα > Έλεγχος για ενημερώσεις.

Για να ενημερώσετε το iOS, μεταβείτε στο Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Λήψη και εγκατάσταση.

Ελέγξτε την κατάσταση της υπηρεσίας Nest

Προτού αντιμετωπίσετε περαιτέρω προβλήματα, βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία Nest είναι λειτουργική μεταβαίνοντας στον επίσημο υπάλληλο Κατάσταση υπηρεσίας Google Nest σελίδα.

Ανάγνωση:  Διόρθωση: Το ασύρματο ποντίκι δεν λειτουργεί

Φορτίστε την μπαταρία της συσκευής σας ή απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Εάν η μπαταρία της συσκευής σας είναι χαμηλή ή βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της εφαρμογής Nest. Μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία της συσκευής σας συνδέοντάς την σε πρίζα ή χρησιμοποιώντας ασύρματο φορτιστή.

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της συσκευής σας και αναζητώντας την επιλογή μπαταρίας ή τροφοδοσίας.

Ελευθερώστε λίγο χώρο αποθήκευσης

Εάν ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής σας είναι πλήρης ή κατεστραμμένος, ενδέχεται να διακοπεί η λειτουργία της εφαρμογής Nest ή να παγώσει. Μπορείτε να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης διαγράφοντας ορισμένα περιττά αρχεία, εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο ή μουσική από τη συσκευή σας.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα

Μια ακατάστατη ή κατεστραμμένη κρυφή μνήμη Nest μπορεί να οδηγήσει σε πολλά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της μη λειτουργίας του Nest. Επομένως, θα πρέπει να κάνετε συνήθεια να καθαρίζετε την προσωρινή μνήμη μια στο τόσο.

Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη Nest, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Nest > Αποθήκευση και προσωρινή μνήμη > Εκκαθάριση αποθηκευτικού χώρου και Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Nest

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, απευθυνθείτε στο Υποστήριξη πελατών Nest για περαιτέρω βοήθεια.

Το τηλεχειριστήριο DirecTV δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση