Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η εφαρμογή ESPN δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Γρήγορη επιδιόρθωση

Η εφαρμογή ESPN δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Γρήγορη επιδιόρθωση

Ως λάτρης των σπορ, μπορεί να είναι απογοητευτικό αν αντιμετωπίζετε την εφαρμογή ESPN που δεν λειτουργεί στο ζήτημα της Samsung TV.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε μερικές πιθανές λύσεις στο πρόβλημα της μη λειτουργίας της εφαρμογής ESPN στην τηλεόραση Samsung. Θα εξηγήσουμε επίσης γιατί μπορεί να παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα και πώς να το αποτρέψετε στο μέλλον.

Η εφαρμογή ESPN δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Πιθανές αιτίες

Ακολουθούν μερικές από τις πιο συνηθισμένες αιτίες για τις οποίες η εφαρμογή ESPN δεν λειτουργεί:

 • Αργό ίντερνετ.
 • Ξεπερασμένη εφαρμογή ESPN.
 • Ακατάστατη προσωρινή μνήμη εφαρμογών ESPN.
 • Μικρό σφάλμα στην τηλεόραση Samsung.
 • Ξεπερασμένο υλικολογισμικό.

Πώς να επανεκκινήσετε μια τηλεόραση Samsung;

Η εφαρμογή ESPN δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Πιθανές επιδιορθώσεις

Τώρα που καταλάβαμε τους πιθανούς λόγους για το πρόβλημα, ας κατευθυνθούμε τώρα στις επιδιορθώσεις.

Ανάγνωση:  Τα οφέλη που παρέχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα δικτύου στο τέλος σας. Για αυτό, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει πρώτα να προσέξετε:

 • Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει διακοπή του Διαδικτύου στην περιοχή σας. Μπορείτε να ζητήσετε από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου σας για τις πληροφορίες ή μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό του.
 • Εάν δεν υπάρχει διακοπή λειτουργίας, τότε είναι καιρός να ελέγξετε το υλικό για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν υποστεί ζημιά. Ελέγξτε όλο το υλικό που σχετίζεται με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτό περιλαμβάνει το δρομολογητή, το μόντεμ, το καλώδιο τροφοδοσίας και την κύρια πηγή τροφοδοσίας, μεταξύ άλλων. Βεβαιωθείτε ότι όλο το υλικό είναι άθικτο και λειτουργεί σωστά. Αν παρατηρήσετε κάποια ζημιά, αλλάξτε το το συντομότερο.
 • Εάν το υλικό είναι εντάξει, τότε είναι καιρός να ελέγξετε τις συνδέσεις. Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια είναι καλά στερεωμένα στις κατάλληλες θύρες.
 • Μερικές φορές, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ του WiFi και της συσκευής λήψης. Βεβαιωθείτε ότι η απόσταση είναι μικρότερη. Ή, μπορείτε να συνδέσετε απευθείας το Διαδίκτυο στον υπολογιστή σας, καθώς παρέχει πιο σταθερή ταχύτητα σε σύγκριση με το WiFi.
 • Επίσης, αφαιρέστε τυχόν άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που ενδέχεται να παρεμποδίσουν τα σήματα WiFi. Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, τοποθετήστε το WiFi σε μια ανυψωμένη πλατφόρμα, έτσι ώστε οι συσκευές να πιάνουν σήματα απρόσκοπτα.
 • Εάν υπάρχουν πολλές συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυό σας, αφαιρέστε τις πριν παίξετε παιχνίδια στο Διαδίκτυο, καθώς οι συσκευές μοιράζονται το περιορισμένο εύρος ζώνης του προγράμματος. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να αναβαθμίσετε το υπάρχον πρόγραμμα διαδικτύου σας.
Ανάγνωση:  CameraMath – Η εφαρμογή Math Solver με τις περισσότερες δυνατότητες για μαθητές

Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας Samsung

Μερικές φορές μια απλή επανεκκίνηση της τηλεόρασής σας μπορεί να διορθώσει τυχόν σφάλματα λογισμικού που μπορεί να επηρεάζουν τη ροή σας στο Netflix. Απλώς απενεργοποιήστε την τηλεόραση Samsung, αποσυνδέστε την από την πρίζα και αφήστε την για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, συνδέστε το ξανά και ενεργοποιήστε το.

Ενημερώστε την εφαρμογή ESPN

Ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε την εφαρμογή ESPN που δεν λειτουργεί στο πρόβλημα της Samsung TV είναι να ενημερώσετε την εφαρμογή. Ελέγξτε εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για την εφαρμογή ESPN στην τηλεόρασή σας Samsung.

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών της τηλεόρασής σας, εντοπίστε την εφαρμογή ESPN και εγκαταστήστε τυχόν ενημερώσεις που εκκρεμούν.

Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή ESPN

Η κατάργηση και, στη συνέχεια, η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ESPN είναι μια άλλη πιθανή συμβουλή αντιμετώπισης προβλημάτων. Για να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή ESPN στην τηλεόρασή σας Samsung, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Ανοίξτε το App Store στην τηλεόρασή σας Samsung και, στη συνέχεια, επιλέξτε το Ρυθμίσεις εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 • Επιλέξτε ESPN και μετά κάντε κλικ στο Εγκαθιδρύω πάλι.

Εάν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα που δεν λειτουργεί η εφαρμογή ESPN στην τηλεόραση Samsung, προχωρήστε στα επόμενα βήματα.

Ενημερώστε το υλικολογισμικό της τηλεόρασης Samsung

Το ξεπερασμένο υλικολογισμικό μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα με την τηλεόραση Samsung. Για να διασφαλίσετε ότι η τηλεόραση Samsung λειτουργεί σωστά, θα πρέπει να ενημερώνετε τακτικά το υλικολογισμικό. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

Ανάγνωση:  Το τηλεχειριστήριο οροφής ανεμιστήρα Hampton Bay δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Βήμα 1: Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Βήμα 2: Τώρα, πηγαίνετε στο Υποστήριξη > Ενημέρωση λογισμικού.

Βήμα 3: Μετά από αυτό, επιλέξτε το Ενημέρωση τώρα επιλογή.

Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά, ανάλογα με την ταχύτητα του Διαδικτύου και το μέγεθος της ενημέρωσης. Μην απενεργοποιείτε την τηλεόραση κατά την επεξεργασία της ενημέρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους ενημέρωσης του υλικολογισμικού της Samsung, κατευθυνθείτε σε αυτήν τη σελίδα της Samsung.

Επαναφέρετε το Smart Hub

Ένας άλλος τρόπος για να επιλύσετε το πρόβλημα του ESPN που δεν λειτουργεί στην τηλεόραση Samsung είναι να επαναφέρετε το Smart Hub στην τηλεόραση Samsung:

Βήμα 1: Κατευθυνθείτε προς το Ρυθμίσεις της τηλεόρασής σας Samsung και επιλέξτε Υποστήριξη.

Βήμα 2: Επίλεξε το Φροντίδα συσκευής επιλογή.

Βήμα 3: Τώρα, επιλέξτε Αυτοδιάγνωση.

Βήμα 4: Τέλος, επιλέξτε το Επαναφορά Smart Hub επιλογή.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη του ESPN ή της Samsung

Ως τελευταίο βήμα για να επιλύσετε ότι η εφαρμογή ESPN δεν λειτουργεί στην τηλεόραση Samsung, μπορείτε επικοινωνήστε με το ESPN ή Υποστήριξη πελατών Samsung για μια πιο εις βάθος ανάλυση του προβλήματός σας.

Πώς να φτιάξετε μια τηλεόραση χωρίς ήχο αλλά εικόνα;

ΕΝΑπρόσθετες συμβουλές για να διορθώσετε την εφαρμογή ESPN που δεν λειτουργεί στην τηλεόραση Samsung

Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες συμβουλές για την επίλυση του προβλήματος:

 • Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόρασή σας είναι συμβατή με την εφαρμογή ESPN: Η εφαρμογή ESPN δεν είναι συμβατή με όλες τις τηλεοράσεις Samsung. Μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα συμβατότητας στον ιστότοπο του ESPN.
 • Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική συσκευή ροής: Εάν η εφαρμογή ESPN δεν λειτουργεί στην τηλεόρασή σας Samsung, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική συσκευή ροής, όπως Roku, Amazon Fire TV ή Apple TV.
 • Ελέγξτε την κατάσταση του διακομιστή ESPN+: Εάν οι διακομιστές ESPN+ είναι εκτός λειτουργίας, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο στην εφαρμογή. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή ESPN+ στον ιστότοπο του ESPN ή από οποιονδήποτε ιστότοπο τρίτων, όπως Downdetector.
Ανάγνωση:  Η Samsung ανακοινώνει το UFS 4.0. ισχυρίζεται 2x απόδοση σε σχέση με το UFS 3.1

Ποιος φτιάχνει το Insignia TV; Είναι καλοί?