Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η επερχόμενη συσκευή χειρός της Logitech θα υποστηρίζει παιχνίδια Android

Η επερχόμενη συσκευή χειρός της Logitech θα υποστηρίζει παιχνίδια Android

Η Logitech πρόκειται να κυκλοφορήσει μια επερχόμενη φορητή κονσόλα βασισμένη σε παιχνίδια cloud που φέρεται να υποστηρίζει παιχνίδια Android. Τα παιχνίδια Logitech G και Tencent ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους στις 2 Αυγούστου, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά τους να κατασκευάσουν μια αποκλειστική συσκευή χειρός. Η υποστήριξη Android δεν αναφέρθηκε πουθενά στο ανακοίνωσημε έμφαση στις δυνατότητες gaming cloud της συσκευής.

Ωστόσο, tipster του Twitter Έβαν Μπλας έχει αναρτήσει στο Twitter φωτογραφίες της συσκευής που δείχνουν πρόσβαση στο Google Play Store, μαζί με το Xbox Cloud Gaming και το GeForce Now της Nvidia. Ενώ οι δύο πρώτες είναι ήδη καθιερωμένες υπηρεσίες παιχνιδιών που βασίζονται σε σύννεφο, η εγγενής πρόσβαση στο Play Store σημαίνει ότι η συσκευή θα μπορεί να εκτελεί παιχνίδια Android στη συσκευή χωρίς πρόβλημα. Μια άλλη εικόνα που διέρρευσε έδειχνε τις εφαρμογές Chrome και YouTube, μαζί με εικονίδια Xbox, Nvidia και Steam.

Η Logitech, αφού δεν είχε ποτέ διαρροή συσκευής στο παρελθόν, υπέβαλε γρήγορα ένα α Καταγγελία DMCA για να αφαιρεθούν οι φωτογραφίες, επιβεβαιώνοντας λίγο πολύ την αυθεντικότητα της διαρροής.

Η επερχόμενη συσκευή χειρός της Logitech θα υποστηρίζει παιχνίδια Android

Όσον αφορά τη φυσική εμφάνιση, η συσκευή φαίνεται παρόμοια με το Nintendo Switch, με joysticks εκτός θέσης, ένα D-Pad και κουμπιά A, B, X και Y σε κάθε πλευρά. Το μπροστινό μέρος διαθέτει επίσης τέσσερα ακόμη κουμπιά για Logitech, Home, Menu και ένα κουμπί Context Menu με δύο προφυλακτήρες και σκανδάλες σε κάθε πλευρά.

Ανάγνωση:  Κωδικοί σφάλματος πλυντηρίου πιάτων Bosch

Αυτή είναι μια αρκετά τυπική διάταξη χειριστηρίων της εποχής μας, κάτι που έχει ήδη δει στο Nintendo Switch, το Steam Deck και το Ayaneo Air. Τούτου λεχθέντος, και οι τρεις προαναφερθείσες κονσόλες τρέχουν παιχνίδια εγγενώς, με το Steam Deck και το Ayaneo Air να είναι πλήρως εξοπλισμένα. υπολογιστές τσέπης που μπορούν να τρέξουν Windows και Steam.

Η επερχόμενη συσκευή χειρός της Logitech θα υποστηρίζει παιχνίδια Android

Η κονσόλα αναμένεται να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα G3x της Qualcomm, που ανακοινώθηκε πέρυσι. Το τσιπ ανακοινώθηκε ειδικά για τα Steam Decks και Nintendo Switches του κόσμου, αλλά μόνο ένα κιτ προγραμματιστών της Razer το έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής.

Η GPU Adreno στο εσωτερικό διαθέτει προγράμματα οδήγησης με δυνατότητα αναβάθμισης για καλύτερη βελτιστοποίηση του παιχνιδιού. Έχετε μια θύρα USB-C που υποστηρίζει συνδέσεις με ακουστικά AR ή VR, ακόμη και μια οθόνη 4K έως 144 FPS, εκτός από την υποστήριξη 10-bit HDR gaming. Τέλος, υπάρχει υποστήριξη για σκίαση μεταβλητού ρυθμού και μια ενσωματωμένη απτική μηχανή. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε ότι η χειρολαβή θα κρατήσει τη δική της και μετά μερικά.

Τούτου λεχθέντος, η Logitech υπόσχεται ότι θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος και έρχεται ενάντια σε μια νέα και ανταγωνιστική αγορά γεμάτη με φορητές συσκευές που αλλάζουν τα παιχνίδια υπολογιστών και κονσόλων εν κινήσει.

Στις Ειδήσεις: Κυκλοφορεί το Twitter Circle: Στείλτε tweets σε έως και 150 επιλεγμένα άτομα

Ανάγνωση:  Το Helldivers 2 θα έρθει ποτέ στο Xbox;