Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Η ένταση του τηλεχειριστηρίου Firestick δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Η ένταση του τηλεχειριστηρίου Firestick δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το Amazon Firestick είναι μια δημοφιλής συσκευή ροής που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας, όπως ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και μουσική. Ωστόσο, ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι ότι η ένταση ήχου του τηλεχειριστηρίου Firestick δεν λειτουργεί. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι απογοητευτικό, ειδικά αν θέλετε να ρυθμίσετε την ένταση ή να σβήσετε τον ήχο κατά την αναπαραγωγή.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τις αιτίες του προβλήματος του απομακρυσμένου τόμου Firestick που δεν λειτουργεί και μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα.

Το τηλεχειριστήριο Firestick που αναβοσβήνει πορτοκαλί: Γρήγορες επιδιορθώσεις

Ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματος του απομακρυσμένου όγκου Firestick που δεν λειτουργεί;

Παρακάτω αναφέραμε μερικούς πιθανούς λόγους που μπορεί να προκαλούν πρόβλημα μη λειτουργίας του τόμου απομακρυσμένου ήχου Firestick.

  • Οι μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου έχουν τελειώσει.
  • Το Firestick βρίσκεται σε λάθος θύρα HDMI.
  • Το τηλεχειριστήριο και το κιβώτιο τηλεόρασης δεν έχουν αντιστοιχιστεί σωστά ή συνδεδεμένο σε άλλο κουτί τηλεόρασης.
  • Λανθασμένες ρυθμίσεις ήχου.
Ανάγνωση:  Λογισμικό προγραμματισμού υπηρεσιών με τεχνητή νοημοσύνη: Το μέλλον της διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου – Δεν απαιτείται κρυστάλλινη σφαίρα!

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα;

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τόμο του τηλεχειριστηρίου Firestick, έχουμε εξηγήσει μερικούς τρόπους που μπορεί να σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα.

Ελέγξτε τις μπαταρίες

Το πρώτο και πιο προφανές βήμα για τη διόρθωση της έντασης του τηλεχειριστηρίου Firestick είναι να ελέγξετε τις μπαταρίες. Βεβαιωθείτε ότι έχουν τοποθετηθεί σωστά και ότι δεν έχουν εξαντληθεί. Ένας γρήγορος τρόπος για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα είναι οι μπαταρίες είναι να τις αντικαταστήσετε με ένα νέο σετ και να δείτε εάν η ένταση ήχου του τηλεχειριστηρίου Firestick αρχίζει να λειτουργεί ξανά.

Συνδέστε τη θύρα Firestick HDMI-CEC

Η εσφαλμένη σύνδεση του FireStick σε μια θύρα HDMI μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τη λειτουργικότητα του τηλεχειριστηρίου σας, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων με την ένταση και άλλα κουμπιά. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι σημαντικό να συνδέσετε το FireStick στη σωστή θύρα HDMI-CEC, η οποία επιτρέπει στο τηλεχειριστήριό σας να διαμορφώσει τις λειτουργίες της τηλεόρασης για τηλεχειρισμό.

Συνήθως, η θύρα HDMI-CEC αναγράφεται καθαρά στο πίσω μέρος της τηλεόρασής σας, αλλά εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο λειτουργίας για οδηγίες. Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε συνδέσει το FireStick σας σε λάθος θύρα, απλώς αλλάξτε το στη σωστή και δοκιμάστε τα κουμπιά έντασης ήχου για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν σωστά.

Ανάγνωση:  Πώς να αποκτήσετε την πανοπλία του Lionel στο Elden Ring

Αντιστοιχίστε ξανά το τηλεχειριστήριο

Είναι πιθανό ότι κατά κάποιο τρόπο το τηλεχειριστήριό σας αποσυνδέθηκε ή κάποια άλλα προβλήματα με τη σύζευξη προκαλούν προβλήματα με τις λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου Firestick. Για να καταργήσετε τη σύζευξη του τηλεχειριστηρίου, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> Ελεγκτές & Συσκευές Bluetooth> Τηλεχειριστήρια Amazon Fire TVμετά επιλέξτε το τηλεχειριστήριο Firestick από τη λίστα και, τέλος, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Μενού και Πίσω κουμπιά ταυτόχρονα για περίπου 10 έως 15 δευτερόλεπτα.

Για να το αντιστοιχίσετε ξανά, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Συνδέστε το Firestick στη θύρα HDMI και ενεργοποιήστε το, μετά την επανεκκίνηση του Firestick πατήστε και κρατήστε πατημένο το Σπίτι κουμπί για περίπου δέκα δευτερόλεπτα.

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ήχου

Είναι πιθανό να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ένταση ήχου του τηλεχειριστηρίου Firestick επειδή δεν έχετε ενεργοποιήσει τις σωστές ρυθμίσεις ελέγχου ήχου. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ελέγχου ήχου, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> Έλεγχος εξοπλισμού> Mange Equipment. Εάν δεν μπορείτε να δείτε τα ηχεία σας στη λίστα, επιλέξτε το Προσθήκη Εξοπλισμού.

Επαναφέρετε το Firestick

Εάν καμία από τις παραπάνω επιδιορθώσεις δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το Firestick στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του. Αυτό θα διαγράψει όλες τις ρυθμίσεις και τις προτιμήσεις σας, επομένως φροντίστε πρώτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τυχόν σημαντικά δεδομένα. Για να επαναφέρετε το Firestick, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> My Fire TV> Επαναφορά στις εργοστασιακές προεπιλογές.

Το τηλεχειριστήριο Firestick δεν λειτουργεί μετά την αλλαγή μπαταριών: Γρήγορη επιδιόρθωση