Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Εργαλεία εποπτείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Τα καλύτερα του 2024

Εργαλεία εποπτείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Τα καλύτερα του 2022

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εγγενώς δημόσια και χρησιμοποιούνται από διάφορες επιχειρήσεις και οργανισμούς για την προώθηση των εμπορικών σημάτων τους και την αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Διάφοροι τύποι περιεχομένου διαδίδονται στη σημερινή κοινότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως εικόνες, βίντεο, κείμενα και μουσική. Οι κοινωνικοί λογαριασμοί των επιχειρήσεων λειτουργούν ως εκπρόσωποι της επωνυμίας. Αλληλεπιδρούν με τους οπαδούς τους, ενημερώνουν, διαδίδουν την ευαισθητοποίηση και χτίζουν την κοινότητα δημοσιεύοντας αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά έχετε ακούσει ποτέ εργαλεία εποπτείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης?

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις τους για οποιοδήποτε θέμα, είτε εξαιρετικό είτε επώδυνο, όπου θέλουν. Ωστόσο, δεν υπάρχει καθολικός τρόπος αντίρρησης για επιβλαβές περιεχόμενο.

Όταν μια επωνυμία δέχεται επίθεση στο διαδίκτυο, διακυβεύονται η εικόνα της επωνυμίας, οι ακόλουθοι και οι υπάρχοντες και μελλοντικοί πελάτες. Οι επωνυμίες κάνουν τα πάντα για να αμυνθούν από διάφορα απεχθή περιεχόμενο, όπως βωμολοχίες, ανεπιθύμητα μηνύματα, ρητορική μίσους, γυμνό, προσβλητικές χειρονομίες κ.λπ.

Ως εκ τούτου, ο ρόλος της εποπτείας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διαδραματίζεται καθώς παρακολουθεί το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες και διαχειρίζεται την ποιότητα του περιεχομένου, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την ακεραιότητα της επωνυμίας σας και καθιστώντας την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ασφαλή για τις επωνυμίες και τους χρήστες.

Η μετριοπάθεια του περιεχομένου που δημιουργείται από τους χρήστες είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, όπως είναι και οι αρνητικές πληροφορίες 63% πιο πιθανό να γίνει κλικ από θετικές πληροφορίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, αυτό το ιστολόγιο θα ρίξει φως στο καλύτερα εργαλεία εποπτείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης το 2022.

Αλλά για αρχή, ας μάθουμε περισσότερα σχετικά με τη μετριοπάθεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι είναι η μετριοπάθεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Η εποπτεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στην παρακολούθηση και διαχείριση διαφόρων περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες (UGC) και δραστηριότητας σε διαδικτυακές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Αυτό βοηθά στην αποτροπή της ανάρτησης και μεταφόρτωσης ανεπιθύμητου περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Με τη βοήθεια της εποπτείας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ελέγχεται κάθε προσβλητικό ή ενοχλητικό περιεχόμενο που είναι ακατάλληλο για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται παρακολουθείται στενά από ειδικούς, γνωστούς και ως συντονιστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή συντονιστές περιεχομένου, οι οποίοι ελέγχουν και αποφασίζουν εάν θα επιτρέψουν τέτοιο περιεχόμενο ή θα το καταργήσουν.

Οποιοδήποτε προσβλητικό ή απαράδεκτο περιεχόμενο αποστέλλεται για έγκριση. Όταν φτάσει στην ομάδα εποπτείας περιεχομένου, ελέγχεται σχολαστικά για να καταργηθεί από τον λογαριασμό του χρήστη και να γίνουν ενέργειες όπως ο αποκλεισμός τους με μια προειδοποίηση ή η έγκρισή του και η ορατή στο κοινό. Υπάρχουν τέσσερις τύποι εποπτείας περιεχομένου για να είσαι αποτελεσματικός συντονιστής, και συγκεκριμένα:

 • Pre-Moderation– Αυτός ο τύπος εποπτείας αποτρέπει τις απειλές UGC από τη διάδοση ανεπιθύμητου περιεχομένου στο διαδίκτυο. Η ανάρτηση που υποβάλλεται από τον χρήστη υποβάλλεται σε ελέγχους που καθορίζουν εάν είναι ασφαλής, κατάλληλη ή αβλαβής.
 • Post Moderation– Αυτός ο τύπος επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν το περιεχόμενό τους ή να δημοσιεύουν σε πραγματικό χρόνο. Μετά από αυτό, μόλις ανακαλυφθεί ακατάλληλο περιεχόμενο που παραβιάζει το οδηγός της κοινότητας των μέσων κοινωνικής δικτύωσηςκανόνες και πολιτικές, το φιλτράρουν.
 • Αντιδραστική μετριοπάθεια– Η αντιδραστική εποπτεία είναι όπου οι χρήστες συμμετέχουν στην επισήμανση οποιουδήποτε ακατάλληλου περιεχομένου που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο κάνοντας κλικ στο περίφημο κουμπί «αναφορά», για να σταματήσει η διάδοση οποιουδήποτε καταχρηστικού, επιβλαβούς ή ακατάλληλου περιεχομένου. Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος μετριοπάθειας και ενσταλάζει την αίσθηση της κοινότητας στους χρήστες σας.
 • Αυτοματοποιημένη εποπτεία–Το σύστημα εποπτείας περιεχομένου που βασίζεται σε AI ελέγχει αυτόματα το περιεχόμενο που ανεβάζει οποιοσδήποτε χρήστης. Η τεχνητή νοημοσύνη έχει αλλάξει το παιχνίδι για την εποπτεία περιεχομένου. Σύμφωνα με αναφορές, πάνω από το 99,2% των σχολίων που αφαιρέθηκαν από το YouTube επισημάνθηκαν από την εποπτεία της τεχνητής νοημοσύνης.
Ανάγνωση:  Ετικέτες επικεφαλίδας έναντι τίτλου: Ποιες είναι οι διαφορές & Πώς να τα δημιουργήσετε;

Η εποπτεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμβαδίζει με τη διαχείριση της δέσμευσής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτός ο οδηγός θα σας παρέχει όλες τις συμβουλές και τα κόλπα που χρειάζεστε. Κατεβάστε το δωρεάν τώρα!

Πώς Μετριάζετε τα Social Media;

Το βασικό συστατικό του τρόπου αποτελεσματικής εποπτείας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι η ύπαρξη κατευθυντήριων γραμμών, περιορισμών, καθορισμένων κανόνων και πολιτικών σε κάθε πλατφόρμα, τις οποίες όλοι πρέπει να τηρούν αυστηρά.

Ακολουθούν πέντε βήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως οδηγίες εποπτείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 • Καθορίστε και αναφέρετε σαφείς κανόνες και κατευθυντήριες γραμμές–Ο συντονιστής πρέπει να κάνει, να εφαρμόζει και να εφαρμόζει περιορισμούς για να ορίσει τον τόνο της φωνής για την επωνυμία και την διαδικτυακή κοινότητα και να αποθαρρύνει την καταχρηστική και επιβλαβή συμπεριφορά.
 • Εξετάστε όλα τα σχόλια, θετικά ή αρνητικά– Οποιαδήποτε ανατροφοδότηση είναι ευπρόσδεκτη. Οι πελάτες θέλουν να αισθάνονται ότι τους ακούνε και τους εκτιμούν. Τα αρνητικά σχόλια θα δώσουν μια σαφή εικόνα του τι θέλουν οι χρήστες από το εμπορικό σήμα.
 • Αρχειοθετήστε όλες τις αναρτήσεις σας για νομικούς σκοπούς–Η αρχειοθέτηση όλου του περιεχομένου σας θα σας βοηθήσει να το χρησιμοποιήσετε ως νομική απόδειξη για μελλοντική χρήση. Κρατήστε αρχείο για οτιδήποτε έχει δημοσιευτεί ανά πάσα στιγμή.
 • Εκπαιδεύστε τους συντονιστές σας–Η διαχείριση της πλατφόρμας είναι μια αποθαρρυντική εργασία και δεν έχει σχεδιαστεί για να τη διαχειρίζεται ένα άτομο. Χρησιμοποιήστε επιπλέον επόπτες και εκπαιδεύστε τους να τηρούν τις συγκεκριμένες οδηγίες σας, καθώς μπορεί να μεγιστοποιήσει τις προσπάθειές σας για να διατηρήσετε την διαδικτυακή σας κοινότητα ασφαλή.
 • Εκχώρηση σελίδων κοινότητας–Εάν έχετε πολύ περιεχόμενο για διαχείριση, προσλάβετε περισσότερους διαχειριστές και διανείμετε τον φόρτο εργασίας σε κάθε διαχειριστή κοινότητας για μια συγκεκριμένη διαδικτυακή κοινότητα.
Ανάγνωση:  Ξεκλείδωμα δυναμικού: Τα βασικά χαρακτηριστικά των εργαλείων διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων

Τι είναι τα εργαλεία εποπτείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Ένα εργαλείο επόπτη κοινωνικής δικτύωσης ρυθμίζει και εποπτεύει το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες που δημοσιεύεται από τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαχειρίζεται τις δραστηριότητες που εκτελούνται στην διαδικτυακή κοινότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το εργαλείο είναι υπεύθυνο για το χειρισμό του περιεχομένου που μεταφορτώνεται στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους κανόνες και οδηγίες.

Ένα αξιόπιστο εργαλείο εποπτείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναμένεται:

 • Χειριστείτε οποιαδήποτε μορφή περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ήχου, βίντεο, κειμένου και εικόνων.
 • Χειριστείτε όλους τους τύπους περιεχομένου, όπως κριτικές, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ιστολόγια, σχόλια κ.λπ.
 • Παρέχετε μια εγκατάσταση στον πίνακα εργαλείων όπου μπορεί να παρακολουθείται και να διαχειρίζεται η διαδικτυακή κίνηση.
 • Να έχετε φίλτρα για χυδαιότητα, βωμολοχίες, πορνογραφικό περιεχόμενο, βία κ.λπ.
 • Επιτρέπει την ανάθεση συγκεκριμένων εργασιών
 • Επιτρέψτε την αυτοματοποίηση των εργασιών όπου είναι δυνατόν

Πώς να επιλέξετε ένα εργαλείο εποπτείας περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Οι επωνυμίες συνήθως λαμβάνουν υπόψη τους διάφορους τύπους εποπτείας περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να αποφασίσουν για ένα συγκεκριμένο εργαλείο εποπτείας περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την πληθώρα των καλύτερων εργαλείων εποπτείας περιεχομένου. Αυτά τα εργαλεία βοηθούν στον έλεγχο οποιουδήποτε περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες. Οι καθορισμένοι κανόνες και κατευθυντήριες γραμμές υποστηρίζουν τη διαδικασία εποπτείας ώστε να είναι πιο αποτελεσματική.

Για να επιλέξετε το σωστό εργαλείο επόπτευσης περιεχομένου κοινωνικών μέσων, βεβαιωθείτε ότι το εργαλείο εστιάζει κυρίως σε:

1. Εποπτεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης – ενσωματωμένα εργαλεία εποπτείας

2. Εποπτεία προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης – ακατανόητα, ασαφή, δύσπιστα προφίλ

3. Φίλτρα βωμολοχίας – άσχετο ή παραπλανητικό περιεχόμενο

4. Κίνητρα περιεχομένου–αναρτήσεις, βίντεο, κριτικές, ιστολόγια κ.λπ.

5 καλύτερα εργαλεία για εποπτεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Hootsuite

Hootsuite προσφέρει μια εφαρμογή Smart Moderation για χρήστες για εποπτεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης δωρεάν. Η εφαρμογή Smart Moderation είναι μια πλατφόρμα λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και αυτόματη εποπτεία. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν όλα τα προφίλ σε έναν λογαριασμό Smart Moderation που τους βοηθά να εποπτεύουν τα πάντα μέσω ενός ενιαίου πίνακα ελέγχου.

Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αποκλείουν ανεπιθύμητους αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και χρήστες. Το λογισμικό Hootsuite Smart Moderation έχει ποσοστό ακρίβειας 95% και χρησιμοποιείται ως εφαρμογή παρακολούθησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για παίκτες σε εκδόσεις όπως το TechCrunch και η Washington Post.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εντοπισμός ακατάλληλου/παράνομου σχολίου
 • Υποστηρίζει Facebook, Instagram και YouTube
 • Αυτοματοποιημένη δημοσίευση
 • Διαχείριση επαφών και περιεχομένου
 • Παρακολούθηση μετατροπών

Πλεονεκτήματα

 • Προσαρμόσιμες τροφοδοσίες χωρίς πλήρωση
 • Εξαιρετικά ευέλικτο συνθέτης και χρονοπρογραμματιστής αναρτήσεων με μαζική επιλογή
 • Απλοποιεί δραστικά την πιο απαιτητική εργασία
 • Τα Εισερχόμενα συγχωνεύτηκαν με κάθε μήνυμα, σχόλιο και αναφορά

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς ψυχογραφικά και δημογραφικά στοιχεία για το κοινό
Ανάγνωση:  Περιεκτικός οδηγός σχετικά με τον τρόπο αυτοματοποίησης των αναρτήσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης 2024

NapoleonCat

Napoleon Cat είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο συντονιστή περιεχομένου, εάν η επωνυμία σας λαμβάνει πολλά σχόλια μίσους ή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για τις αναρτημένες διαφημίσεις σας. Με τις λύσεις αυτόματης εποπτείας, οι χρήστες μπορούν να διαγράψουν αυτόματα τυχόν ανεπιθύμητα σχόλια (αυτό με συνδέσμους) που κοινοποιούνται στο Facebook, το Instagram (οργανικές αναρτήσεις και διαφημίσεις) και το Facebook Messenger.

Πέρα από το να φροντίζεις μόνο για ακατάλληλα σχόλια σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Βοηθά επίσης τις επιχειρήσεις να απαντούν γρήγορα σε ερωτήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απεριόριστοι κανόνες αυτόματης εποπτείας
 • Social Inbox με φίλτρα περιεχομένου
 • Ενσωματωμένη δυνατότητα μετάφρασης
 • Συντονισμός διαφημίσεων στο Facebook
 • Παρακολούθηση ανταγωνιστών

Πλεονεκτήματα

 • Αναζητήσεις με πολλά hashtag
 • Αναλυτικά σε βάθος στα κοινωνικά προφίλ
 • Κοινωνικά Εισερχόμενα που συγκεντρώνει μηνύματα
 • Δημοσίευση και προγραμματισμός για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μειονεκτήματα

 • Δύσκολη στη χρήση και δυσλειτουργική διεπαφή
 • Μπερδεμένες επιλογές χρέωσης

Αποχυμωτής

Εμπιστεύονται επιχειρήσεις όλων των μεγεθών Αποχυμωτής, και η λίστα πελατών τους περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα όπως McDonald’s, Ralph Lauren και Lyft. Η λειτουργία εποπτείας και φιλτραρίσματος μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνονται σε όλα τα επί πληρωμή πακέτα του, γεγονός που βοηθά τις επιχειρήσεις να συνδυάσουν όλες τις αναρτήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε μια ενοποιημένη ροή που μπορεί να ενσωματωθεί στον ιστότοπο.

Αυτό θα βοηθήσει στην επιμέλεια και τον συντονισμό του περιεχομένου που εμφανίζεται στη σελίδα της επωνυμίας και θα δώσει στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο. Ανάλογα με το επίπεδο ελέγχου που θέλει ο χρήστης, μπορεί είτε να στείλει όλες τις αναρτήσεις σε εποπτεία και να εγκρίνει ή να απορρίψει με μη αυτόματο τρόπο αναρτήσεις προτού δημοσιοποιηθούν στη ροή σας ή να αφήσει το Juicer να τις εποπτεύει αυτόματα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Τα φίλτρα εποπτείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης απορρίπτουν επιλεγμένες αναρτήσεις
 • Επιμέλεια και διαχείριση περιεχομένου
 • Ένας αποκλεισμός βωμολοχιών
 • Αποτροπή διπλότυπων αναρτήσεων
 • Στόχευση πελατών
 • Φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών

Πλεονεκτήματα

 • Επιμέλεια περιεχομένου για φρέσκο ​​περιεχόμενο καθημερινά, ωριαία, ακόμη και ανά λεπτό
 • Η απλή εποπτεία επιτρέπει στον χρήστη να διαγράψει τυχόν ανεπιθύμητες αναρτήσεις
 • Απόκριση και υπέροχη εμφάνιση σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad κ.λπ

Μειονεκτήματα

 • Ορισμένες πηγές μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν προστίθενται

Πλαίσιο ετικετών

Πλαίσιο ετικετών είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία συγκέντρωσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης με δυνατότητα εποπτείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εμπιστεύονται χιλιάδες διεθνείς επωνυμίες όπως η Marvel, η Microsoft και το PayPal.

Το Taggbox δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη με τη μη αυτόματη εποπτεία και την αυτόματη εποπτεία. Προσφέρει επίσης άλλες ισχυρές δυνατότητες, όπως φίλτρο βωμολοχιών, εποπτεία προφίλ, εικόνα, βίντεο και κριτικές για όλα τα μεγάλα κοινωνικά κανάλια.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ενσωμάτωση πλατφόρμας
 • Επιμέλεια και εποπτεία περιεχομένου
 • Προσαρμογή Social Hub
 • Φίλτρο και εποπτεία αναρτήσεων
 • Φίλτρο βωμολοχίας
 • Εποπτεία προφίλ

Πλεονεκτήματα

 • Αναπαραγωγή περιεχομένου
 • Ενσωματώσεις τοίχων κοινωνικής δικτύωσης
 • Όμορφα σχέδια
 • Ενσωματώσεις ιστοτόπων

Μειονεκτήματα

 • Μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ροών μπορεί να ενσωματωθεί στον ιστότοπο

HypoChat

HypoChat είναι μια πλατφόρμα all-in-one βασισμένη σε σύννεφο που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παρέχουν απρόσκοπτη εξυπηρέτηση πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. HypoChat επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται όλη τη δέσμευσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν όλες τις αλληλεπιδράσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου χωρίς να χρειάζεται να κάνουν εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών.

Ανάγνωση:  Συμπεριλάβετε αυτά τα κρίσιμα στοιχεία στη στρατηγική προμήθειας πωλήσεων για να διασφαλίσετε την επιτυχία.

Οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μπορούν να χρησιμοποιήσουν το HypoChat για εποπτεία περιεχομένου με προηγμένα εργαλεία και να επιταχύνουν την ικανοποίηση των πελατών συγχωνεύοντας όλα τα μηνύματα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ένα μέρος. Οι χρήστες μπορούν να αποκρύψουν σχόλια και ακόμη και να απαντήσουν σε απευθείας μηνύματα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κριτικές και σχόλια διαφημίσεων από τον πίνακα ελέγχου.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ενοποιημένα Εισερχόμενα για βελτιστοποίηση και διαχείριση κάθε αφοσίωσης πελατών
 • Social Inbox για διαχείριση σχολίων, διαφημίσεων, σχολίων και άμεσων μηνυμάτων μέσων κοινωνικής δικτύωσης από έναν μόνο πίνακα ελέγχου
 • Κανόνες αυτοματισμού για την ταξινόμηση όλων των εισερχόμενων μηνυμάτων
 • Αυτόματο φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών
 • Γρήγορες και ολοκληρωμένες απαντήσεις για να απαντήσετε στις περισσότερες συχνές ερωτήσεις
 • Συνεργασία ομάδας σε πραγματικό χρόνο για την αντιμετώπιση ερωτημάτων πελατών
 • Διαχείριση πολλαπλών πελατών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πλεονεκτήματα

 • Μοναδικός προορισμός για διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Γρήγορη εγκατάσταση και ευκολία στη χρήση
 • Συγκεντρωτικά Εισερχόμενα για μηνύματα
 • Πίνακας εργαλείων μίας οθόνης για διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Μειονεκτήματα

 • Μόνο για επαγγελματικούς λογαριασμούς και σελίδες
 • Δεν περιλαμβάνονται λειτουργίες διαχείρισης περιεχομένου ή δημοσίευσης

Διαβάστε επίσης: Engagement στα Social Media: Ο απόλυτος οδηγός

Ανεβάστε επίπεδο το παιχνίδι εποπτείας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Καθώς οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζουν να αυξάνονται, καθίσταται ολοένα και πιο σημαντικό για τις επωνυμίες να διατηρήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο οργανωμένη και κατάλληλη διαχείριση. Ενώ οι κριτικές των χρηστών είναι κρίσιμες, η τεχνολογία είναι εξίσου σημαντική για την κατάργηση ανεπιθύμητου ή επιβλαβούς περιεχομένου και την επιτάχυνση της διαδικασίας εποπτείας περιεχομένου.

Η εποπτεία περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης λειτουργεί ως φίλτρο που αφαιρεί επιβλαβές περιεχόμενο ή αναρτήσεις και καθιστά την πλατφόρμα ασφαλή για όλους. Η επιλογή του σωστού εργαλείου ψηφιακής εποπτείας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μιας υγιούς παρουσίας στο διαδίκτυο και την παραμονή στην κορυφή της πληθώρας περιεχομένου πολυμέσων.

HypoChat βοηθά στη διατήρηση της αφοσίωσης και της ασφάλειας των καταναλωτών σας και στη διατήρηση της κοινωνικής παρουσίας σας στα υψηλότερα πρότυπα με τις προηγμένες δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του ταμπλό για καλύτερη απόδοση παρέχοντας εξαιρετική ψηφιακή εμπειρία πελάτη.

Θέλετε μέσα; Ξεκινήστε το Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών τώρα!

Σχετικό άρθρο – Τα καλύτερα 5 εργαλεία για τη διαχείριση της αφοσίωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μην παλεύετε να συμβαδίσετε με την αφοσίωση που λαμβάνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά τα εργαλεία αφοσίωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σας βοηθήσουν απίστευτα. Διαβάστε περισσότερα τώρα!