Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Επιχειρηματικές προκλήσεις και καλύτερος εικονικός αριθμός τηλεφώνου για μικρές επιχειρήσεις

Επιχειρηματικές προκλήσεις και καλύτερος εικονικός αριθμός τηλεφώνου για μικρές επιχειρήσεις

Γνωρίζετε περισσότερους ανθρώπους που έχουν τις δικές τους επιχειρήσεις ή αυτούς που εργάζονται σε ορισμένες επιχειρήσεις; Φυσικά, μπορείτε να έχετε έναν κύκλο γεμάτο από επιχειρηματίες, αλλά η πλειοψηφία των ανθρώπων εξακολουθεί να εργάζεται ως υπάλληλοι. Όλοι γνωρίζουν ότι η λειτουργία μιας επιχείρησης μπορεί να ανοίξει έναν κόσμο νέων ευκαιριών και πλεονεκτημάτων. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι φοβούνται τέτοιες ευθύνες. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει να αντιμετωπίζουν έναν τεράστιο αριθμό προκλήσεων και να αντιμετωπίζουν πολλές εργασίες καθημερινά. Δεν είναι όλοι έτοιμοι να το κάνουν. Από όσο γνωρίζουμε, το forewarned είναι forearmed. Γι’ αυτό έχουμε φτιάξει μια λίστα με δημοφιλείς προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες. Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι για να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα. Ο καλύτερος εικονικός αριθμός για μικρές επιχειρήσεις από το eSimPlus είναι ένας εξαιρετικός βοηθός όσον αφορά την επικοινωνία. Ένας διαδικτυακός αριθμός κινητού θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε εύκολα τα μηνύματα και τις τηλεφωνικές σας κλήσεις. Μείνετε σε επαφή ενώ βρίσκεστε σε επαγγελματικά ταξίδια και χρησιμοποιήστε το γρήγορο Διαδίκτυο όπου κι αν βρίσκεστε.

Τώρα ας προχωρήσουμε στο «το πιο δύσκολο κομμάτι». Ας συζητήσουμε μερικές από τις προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ως νέος επιχειρηματίας και πώς να τις αντιμετωπίσετε.

Ψάχνετε για Πελάτη

Ψάχνετε για Πελάτη

Ας ξεκινήσουμε με την πιο σημαντική πρόκληση. Η ύπαρξη οποιασδήποτε επιχείρησης εξαρτάται από τους πελάτες της. Εάν δεν έχετε πελάτες, μπορεί να χρεοκοπήσετε, κάτι που είναι ελαφρώς δυσάρεστο, λαμβάνοντας υπόψη όλη την προσπάθεια που έχετε καταβάλει στην επιχείρησή σας. Γι’ αυτό η εύρεση πιστών πελατών πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σας. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Hubspot, περισσότερο από το 40% των επιχειρηματιών παλεύουν με αυτήν την πρόκληση.

Ανάγνωση:  Ο απόλυτος οδηγός για την ανάπτυξη ιστού Sitecore: Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε προγραμματιστής

Στις μέρες μας, μια μικρή επιχείρηση πρέπει να ανταγωνιστεί πραγματικούς γίγαντες. Για παράδειγμα, εάν είστε σχεδιαστής, πρέπει να αποδείξετε στους πιθανούς πελάτες σας ότι η αγορά από εσάς είναι πιο ωφέλιμη από τις αγορές σε Zara ή H&M.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν καταστήσει ακόμα πιο δύσκολο τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, οι λογαριασμοί Instagram ή TikTok μπορούν να θεωρηθούν ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε τους μελλοντικούς πελάτες να μάθουν για εσάς. Μην αγνοήσετε ποτέ αυτή την ευκαιρία. Ένας όμορφος λογαριασμός και μια ευνοϊκή εικόνα θα βοηθήσουν τους πελάτες να μάθουν για εσάς χωρίς εσείς να προσπαθείτε να διαφημίσετε ενεργά την επιχείρησή σας. Αναλύστε το κοινό-στόχο σας και χρησιμοποιήστε τις αξίες και τις προτιμήσεις του για να έρθετε πιο κοντά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να προσφέρετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Πιστότητα και Εμπιστοσύνη

Ας φανταστούμε ότι έχετε καταφέρει να προσελκύσετε έναν πελάτη. Τώρα η κύρια πρόκληση είναι να τους ικανοποιήσεις και να τους πάρεις πίσω. Το να αποκτήσεις έναν νέο πελάτη είναι πολύ πιο ακριβό από το να κάνεις έναν υπάρχοντα χαρούμενο και πιστό. Θα πρέπει πάντα να θυμάστε αυτό το γεγονός. Επιπλέον, οι πιστοί πελάτες είναι πιο πιθανό να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Σας εμπιστεύονται, επομένως περιμένουν τα προϊόντα σας να είναι εξαιρετικής ποιότητας. Ναι, η ποιότητα είναι η απάντηση. Θα πρέπει να είναι ένας από τους πρώτους συνειρμούς που έχουν οι άνθρωποι με αυτό που κάνετε.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το BCG Matrix | Ψηφιακό μάρκετινγκ

Είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις γιατί οι μικρές επιχειρήσεις μπορεί να έχουν προβλήματα με τη διαχείριση χρημάτων και χρόνου. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση πελατών σας χωρίς να θυσιάσετε πολύ χρόνο και κεφάλαιο. Πρώτον, θα πρέπει να αναλύσετε με ακρίβεια τις ανάγκες και τις αξίες του πελάτη σας. Ποιοι είναι οι λόγοι που επιλέγουν την επιχείρησή σας; Ποιες είναι οι προσδοκίες τους; Ποια προνόμια μπορώ να παρέχω στους πελάτες μου για να βελτιώσουν την εμπειρία τους μαζί μου;

Αφού απαντήσετε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Όλες οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν με πίστη και εμπιστοσύνη.

Διαχείριση χρόνου

Αυτή είναι μια πραγματική αχίλλειος πτέρνα για κάθε νέο επιχειρηματία. Η λειτουργία μιας επιχείρησης περιλαμβάνει τη διαχείριση ενός τεράστιου αριθμού εργασιών και ανθρώπων. Και ο αριθμός των εργασιών αυξάνεται ενώ η επιχείρησή σας μεγαλώνει. Θα πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να γίνετε φίλοι με τον προγραμματισμό και τη διαχείριση χρόνου. Είσαι το αφεντικό του εαυτού σου. Σημαίνει ότι κανείς δεν θα σας δώσει ποτέ οδηγίες. Θα πρέπει να οργανώσετε τα πάντα μόνοι σας.

Ανάγνωση:  Πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαγραφεί ο λογαριασμός ChatGPT;

Ευτυχώς, διαχείριση χρόνου είναι σημαντικό για όλους σχεδόν στις μέρες μας. Μπορείτε να βρείτε πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τον χρόνο σας και να θυμάστε όλες τις εργασίες που πρέπει να κάνετε. Μερικοί από αυτούς έχουν ακόμη και σύστημα κινήτρων.

Ορισμένοι επιχειρηματίες δυσκολεύονται να συνδυάσουν την επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή. Σε αυτήν την περίπτωση, η ιεράρχηση προτεραιοτήτων είναι το κλειδί. Να είστε ευέλικτοι και ικανοί να προσαρμοστούν στην κατάσταση. Δώστε προτεραιότητα στις εργασίες που είναι οι πιο σημαντικές αυτή τη στιγμή. Βρείτε μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για να αποτρέψετε την ψυχική σας υγεία.

Μην υποτιμάτε ποτέ μια αντιπροσωπεία. Δεν μπορείς να είσαι συνεχώς πολυλειτουργικός. Προσλάβετε άτομα που εμπιστεύεστε για να εξοικονομήσετε χρόνο και να επικεντρωθείτε στα πράγματα που μπορείτε να κάνετε καλύτερα.

Αναζήτηση Υπαλλήλων

Είναι δύσκολο να εμπιστευτείς κάποιον, ειδικά όταν εργάζεσαι σκληρά για να χτίσεις και να διατηρήσεις την επιχείρησή σου. Παρά το γεγονός ότι μια αντιπροσωπεία ακούγεται ωραία, πρέπει να βρείτε άτομα στα οποία μπορείτε να αναθέσετε αυτές τις εργασίες.

Η πρόσληψη είναι ακριβή. Γι’ αυτό ο αριθμός των λαθών που μπορείτε να κάνετε εδώ είναι περιορισμένος. Θα πρέπει να είστε πολύ υπεύθυνοι και επιλεκτικοί όταν μελετάτε βιογραφικά και κάνετε συνεντεύξεις για δουλειά. Βεβαιωθείτε ότι ένας πιθανός υποψήφιος μπορεί να σχετίζεται με την επιχείρησή σας και να κατανοεί τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Είναι σημαντικό να μάθετε πόσο καλά λειτουργούν σε μια ομάδα και πόσο ανθεκτικοί στο άγχος είναι.

Ανάγνωση:  18 τρόποι για να λάβετε τη μέγιστη αξία από συνεδρίες συμβουλευτικής και καθοδήγησης

Υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι στο χτίσιμο μιας ομάδας. Ωστόσο, θα καταφέρετε να βρείτε τα κατάλληλα άτομα ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες και τα πράγματα που θεωρείτε σημαντικά στους ανθρώπους. Μην φοβάστε να κάνετε λάθος.

Και πάλι, η εύρεση επαγγελματία υπαλλήλου είναι μόνο το ήμισυ της δουλειάς. Όπως και με τους πελάτες σας, θα πρέπει να εργαστείτε για να κάνετε τους υπαλλήλους σας ικανοποιημένους και πιστούς δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες εργασίας.

Παρόλο που η δημιουργία και η λειτουργία μιας επιχείρησης είναι δύσκολη, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν αυτού του είδους τη δουλειά. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα, από την επιλογή μιας σφαίρας για την οποία σας ενδιαφέρει μέχρι να είστε το αφεντικό του εαυτού σας. Ωστόσο, αφού σκεφτείτε να ξεκινήσετε τη δική σας εταιρεία, σκεφτείτε δύο φορές εάν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις.