Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις φωτογραφίες

Οι επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook εμφανίζονται εμφανής στο προφίλ.

Επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις φωτογραφίες

Επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook Ανατρέξτε σε μια επιλογή φωτογραφιών που ένας χρήστης ή ένας ιδιοκτήτης σελίδας επιλέγει να εμφανίσει πιο εμφανή στο προφίλ ή τη σελίδα του. Επομένως, αυτές οι επιλεγμένες φωτογραφίες εμφανίζονται συνήθως σε εμφανή θέση στο προφίλ, εκτός εάν δεν κλειδώσετε το προφίλ σας στο Facebook. Ωστόσο, ως επί το πλείστον εμφανίζονται στην κορυφή και είναι πιο εμφανείς από άλλες φωτογραφίες.

Επομένως, διαβάστε αυτήν την ανάρτηση για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook, όπως πώς να τις προσθέσετε και να τις αλλάξετε. Επιπλέον, θα μάθετε επίσης πώς να μάθετε πόσα άτομα τα έχουν δει.

Πώς να βρείτε επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook

Μπορείτε να αναγνωρίσετε τις επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook από ορισμένα από τα βασικά στοιχεία που τις διαχωρίζουν από τις τυπικές εικόνες του Facebook. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι «ιδιαίτερες», εμφανίζονται ευδιάκριτα στα προφίλ γνωριμιών στο Facebook. Ακολουθούν ορισμένα βασικά σημεία σχετικά με τις επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook:

 • Εξέχουσα οθόνη: Εμφανίζονται ευδιάκριτα για να τραβήξουν την προσοχή σε συγκεκριμένες εικόνες που θέλει να επισημάνει ένας χρήστης ή κάτοχος σελίδας.
 • Προσαρμογή: Μπορείτε να επιλέξετε ποιες φωτογραφίες θέλετε να εμφανίζονται. Αυτό σας επιτρέπει να επιμελείτε και να προβάλλετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας, όπως σημαντικά γεγονότα ζωής, επιτεύγματα ή αξέχαστες στιγμές.
 • Ορατότητα: Οι επιλεγμένες φωτογραφίες είναι ορατές σε οποιονδήποτε επισκέπτεται το προφίλ ή τη σελίδα. Λειτουργούν ως οπτική αναπαράσταση ή εισαγωγή στον χρήστη ή στο περιεχόμενο της σελίδας.
 • Έλεγχος και επεξεργασία: Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν ή να ενημερώσουν τις επιλεγμένες φωτογραφίες τους όπως επιθυμούν. Επομένως, μπορούν να προσθέσουν, να αφαιρέσουν ή να αναδιατάξουν αυτές τις φωτογραφίες για να διατηρήσουν το προφίλ ή τη σελίδα τους φρέσκο ​​και σχετικό.
 • Προσωπικά προφίλ έναντι σελίδων: Στα προσωπικά προφίλ, οι επιλεγμένες φωτογραφίες συχνά περιλαμβάνουν εικόνες που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα ή σημαντικές στιγμές της ζωής του χρήστη. Ωστόσο, σε σελίδες (όπως επαγγελματικές σελίδες ή δημόσια πρόσωπα), οι επιλεγμένες φωτογραφίες ενδέχεται να επισημαίνουν βασικά προϊόντα, συμβάντα ή στοιχεία επωνυμίας.
 • Εξώφυλλα άλμπουμ: Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα ολόκληρο άλμπουμ φωτογραφιών για προβολή εκτός από μεμονωμένες φωτογραφίες. Επομένως, η φωτογραφία εξωφύλλου αυτού του άλμπουμ γίνεται η επιλεγμένη φωτογραφία στο προφίλ ή στη σελίδα τους.
Ανάγνωση:  Ανεβάζοντας το παιχνίδι σας στο Instagram: Μια ολοκληρωμένη ανάλυση της αγοράς ακολούθων
Πώς να προσθέσετε επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook

Η προσθήκη επιλεγμένων φωτογραφιών στο Facebook περιλαμβάνει μερικά απλά βήματα. Ακολουθεί ένας λεπτομερής οδηγός για το πώς να αλλάξετε τις επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook:

Για Προσωπικά Προφίλ

Εάν θέλετε να προσθέσετε επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook στο προσωπικό σας προφίλ, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Συνδεθείτε στο Facebook: Μεταβείτε στο Facebook και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας.
 2. Πρόσβαση στο προφίλ σας: Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στο επάνω μέρος της αρχικής σελίδας του Facebook ή μεταβείτε στο προφίλ σας κάνοντας κλικ στο όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία.
 3. Επιλέξτε “Προσθήκη επιλεγμένων φωτογραφιών”: Στο προφίλ σας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την περιοχή όπου εμφανίζονται οι επιλεγμένες φωτογραφίες σας (συνήθως κοντά στην κορυφή) και θα πρέπει να δείτε μια επιλογή όπως “Προσθήκη επιλεγμένων φωτογραφιών” ή “Επεξεργασία επιλεγμένων”. Κάντε κλικ σε αυτό.
 4. Επιλέξτε Φωτογραφίες: Αυτή η ενέργεια θα σας ζητήσει να επιλέξετε φωτογραφίες από τα υπάρχοντα άλμπουμ φωτογραφιών σας ή να ανεβάσετε νέες. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες.
 5. Τακτοποίηση και αποθήκευση: Αφού επιλέξετε τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να αναδιατάξετε τη σειρά τους σύροντάς τις. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τη ρύθμιση, κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση” ή “Τέλος” για να επιβεβαιώσετε τις επιλογές σας.
 6. Προβολή των επιλεγμένων φωτογραφιών σας: Μόλις αποθηκευτεί, επισκεφτείτε το προφίλ σας για να δείτε τις αλλαγές. Οι φωτογραφίες που έχετε επιλέξει θα εμφανίζονται ως επιλεγμένες φωτογραφίες στο επάνω μέρος του προφίλ σας.
Ανάγνωση:  Πώς να κάνετε ping στο Apple Watch σας;

Για Σελίδες (Επιχειρηματικές Σελίδες, Δημόσια Πρόσωπα κ.λπ.)

Είναι απαραίτητο να προσθέσετε μια λειτουργία Facebook εάν θέλετε να αυξήσετε τους ακόλουθους στη σελίδα σας στο Facebook. Επομένως, εάν θέλετε να προσθέσετε επιλεγμένες φωτογραφίες στο εταιρικό προφίλ σας στο Facebook, ακολουθήστε. αυτά τα βήματα:

 1. Πρόσβαση στη σελίδα σας: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook και μεταβείτε στη σελίδα στην οποία θέλετε να προσθέσετε επιλεγμένες φωτογραφίες.
 2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις σελίδας: Κάντε κλικ στην επιλογή «Ρυθμίσεις» στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας σας.
 3. Επεξεργασία σελίδας: Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, κάντε κλικ στο “Επιλεγμένα”. Αυτή η ενότητα σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις επιλεγμένες φωτογραφίες σας.
 4. Επιλέξτε “Επεξεργασία επιλεγμένων”: Κάντε κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία επιλεγμένων».
 5. Επιλέξτε Φωτογραφίες: Παρόμοια με τα προσωπικά προφίλ, μπορείτε να επιλέξετε φωτογραφίες από τα υπάρχοντα άλμπουμ σας ή να ανεβάσετε νέα. Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να εμφανίζονται.
 6. Προσαρμογή παραγγελίας και αποθήκευση: Μπορείτε να αναδιατάξετε τις φωτογραφίες σύροντάς τις στη σειρά που προτιμάτε. Αφού τακτοποιήσετε, κάντε κλικ στο «Αποθήκευση» ή «Τέλος» για να οριστικοποιήσετε τις επιλογές σας.
 7. Προβολή των επιλεγμένων φωτογραφιών σας: Επισκεφτείτε τη σελίδα σας για να δείτε πώς εμφανίζονται οι επιλεγμένες φωτογραφίες ως επιλεγμένες εικόνες.

Σημείωση: Μπορείτε να αλλάξετε τις επιλεγμένες φωτογραφίες σας ανά πάσα στιγμή, ανατρέχοντας σε αυτά τα βήματα και αντικαθιστώντας ή αναδιατάσσοντας τις φωτογραφίες όπως επιθυμείτε. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαφέρει ελαφρώς λόγω των περιστασιακών ενημερώσεων του Facebook στη διεπαφή του, αλλά τα γενικά βήματα για την προσθήκη επιλεγμένων φωτογραφιών παραμένουν συνεπή.

Ανάγνωση:  5 προηγμένες στρατηγικές βελτιστοποίησης περιεχομένου που θα βελτιώσουν την κατάταξή σας το 2024
Πώς να δείτε ποιος είδε τις επιλεγμένες φωτογραφίες σας στο Facebook

Στο Facebook, δεν υπάρχει μια άμεση, ενσωματωμένη λειτουργία που σας επιτρέπει να βλέπετε ακριβώς ποιος έχει δει τις επιλεγμένες φωτογραφίες σας. Το Facebook γενικά δεν παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για μεμονωμένους χρήστες που έχουν δει συγκεκριμένο περιεχόμενο όπως επιλεγμένες φωτογραφίες σε προσωπικά προφίλ ή σελίδες. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι ρωτούν, “Γιατί δεν μπορώ να δω τους επιλεγμένους θεατές μου στο Facebook;

Τα εργαλεία ανάλυσης του Facebook προσφέρουν βασικές πληροφορίες και μετρήσεις για αναρτήσεις και περιεχόμενο σε σελίδες μέσω της λειτουργίας “Πληροφορίες σελίδας”. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν κυρίως συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την προσέγγιση χρηστών, την αφοσίωση και την απόδοση των αναρτήσεων και της σελίδας σας και όχι συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με μεμονωμένους θεατές των επιλεγμένων φωτογραφιών.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να λάβετε κάποιες γενικές πληροφορίες:

Προσωπικά Προφίλ

Για επιλεγμένες φωτογραφίες σε προσωπικά προφίλ, το Facebook δεν προσφέρει εργαλεία για να δείτε ποιος τις είδε. Οι ρυθμίσεις απορρήτου στο Facebook εμποδίζουν την πλατφόρμα να παρέχει τόσο λεπτομερείς πληροφορίες λόγω του χρήστη ζητήματα απορρήτου.

Σελίδες Facebook

Εάν διαχειρίζεστε μια σελίδα στο Facebook (επαγγελματική σελίδα, σελίδα δημοσίων προσώπων, κ.λπ.), μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των αναρτήσεών σας, συμπεριλαμβανομένων των επιλεγμένων φωτογραφιών, μέσω των “Πληροφοριών σελίδας”:

 1. Μεταβείτε στο Page Insights: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook, μεταβείτε στη σελίδα σας και κάντε κλικ στο “Insights” στο επάνω μέρος της σελίδας.
 2. Επιλέξτε Post Insights: Στην ενότητα Insights, μεταβείτε στην καρτέλα “Αναρτήσεις”. Εδώ, μπορείτε να δείτε μετρήσεις που σχετίζονται με την προσέγγιση χρηστών, την αφοσίωση και τις αλληλεπιδράσεις των αναρτήσεών σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με επιλεγμένες φωτογραφίες.
 3. Αναλύστε μετρήσεις αφοσίωσης: Αναζητήστε μετρήσεις αφοσίωσης, όπως αντιδράσεις, σχόλια και κοινοποιήσεις στη συγκεκριμένη ανάρτηση που περιέχει την επιλεγμένη φωτογραφία σας. Αυτές οι μετρήσεις υποδεικνύουν πόσο ελκυστικό είναι το περιεχόμενο, αλλά δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα των μεμονωμένων θεατών.
Ανάγνωση:  Instagram Marketing για οποιαδήποτε επιχείρηση 2024: Απόλυτος οδηγός

Εφαρμογές ή εργαλεία τρίτων

Μπορεί να υπάρχουν εφαρμογές ή υπηρεσίες τρίτων που ισχυρίζονται ότι σας δείχνουν ποιος είδε το προφίλ σας στο Facebook και το περιεχόμενό του. Ωστόσο, το Facebook επίσημα δεν εγκρίνει ούτε επιτρέπει τέτοιες λειτουργίες λόγω των πολιτικών απορρήτου.

Σημαντική σημείωση: Να είστε προσεκτικοί με τυχόν εφαρμογές τρίτων που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με το ποιος είδαν το περιεχόμενό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές από αυτές μπορεί να είναι απάτες που παραβιάζουν τους όρους παροχής υπηρεσιών του Facebook. Η κοινή χρήση των πληροφοριών σύνδεσής σας στο Facebook ή η χρήση μη εξουσιοδοτημένων εφαρμογών τρίτων μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

συμπέρασμα

Επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook παρέχει έναν τρόπο στους χρήστες και τους ιδιοκτήτες σελίδων να επιμελούνται και να επισημαίνουν συγκεκριμένες εικόνες που θέλουν να προβάλλουν εμφανώς στους επισκέπτες. Επομένως, αυτό σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε και να αφηγηθείτε τις ιστορίες σας μέσω οπτικού περιεχομένου.

Ωστόσο, το Facebook δίνει προτεραιότητα στο απόρρητο των χρηστών και δεν παρέχει άμεσο τρόπο για τα άτομα ή τους ιδιοκτήτες σελίδων να δουν ποιοι είδαν τις επιλεγμένες φωτογραφίες τους. Αντίθετα, η πλατφόρμα εστιάζει σε συγκεντρωτικά αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες που σχετίζονται με τη συνολική απόδοση του περιεχομένου.

Ωστόσο, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις επιλεγμένες φωτογραφίες στο Facebook, σχολιάστε τα ερωτήματά σας παρακάτω!