Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Εξέλιξη Hisuian Qwilfish Pokemon Scarlet & Violet

Ξεκινώντας μια νέα περιπέτεια στον ζωντανό κόσμο των Pokémon Scarlet and Violet αναδεικνύει συναρπαστικές συναντήσεις με διάφορα Pokémon, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού Hisuian Qwilfish. Σε αυτό το εκτεταμένο ταξίδι μέσω του The Indigo Disk DLC, οι Trainers προσπαθούν να ξετυλίξουν τα μυστήρια της εξέλιξης και να ενισχύσουν τις ομάδες τους. Η αινιγματική εξέλιξη του Hisuian Qwilfish σε Overqwil είναι μια πρόκληση, αλλά μην φοβάστε—αυτός ο οδηγός θα φωτίσει το δρόμο για την επίτευξη αυτού του μετασχηματισμού και την ενίσχυση του Pokédex σας.

Εντοπισμός του Hisuian Qwilfish από το πολικό βίωμα

Πριν βουτήξουν στη διαδικασία της εξέλιξης, οι εκπαιδευτές πρέπει πρώτα να βρουν το Hisuian Qwilfish στο Polar Biome. Αυτή η σκοτεινή παραλλαγή τύπου νερού γενιάς II μπορεί να βρεθεί να κολυμπά σε παγωμένες λίμνες σε αυτή την ψυχρή περιοχή. Μεγιστοποιήστε την εμπειρία σύλληψης Pokémon εξερευνώντας διεξοδικά το Polar Biome και αιχμαλωτίζοντας όχι μόνο το Hisuian Qwilfish αλλά και άλλους κατοίκους όπως το Alolan Vulpix, το Duraludon και το Beldum.

Ρωτήθηκε από τον Hisuian Qwilfish

Αφού εντοπίσετε το Hisuian Qwilfish να γλιστράει με χάρη στα παγωμένα νερά, ξεκινήστε τη μάχη για να συλλάβετε αυτό το συναρπαστικό Pokémon. Χρησιμοποιήστε στρατηγικές κινήσεις όπως το Pokémon όπως το Sinistcha ή το Bellibolt για να εξαντλήσετε την υγεία του και να δημιουργήσετε ένα εφέ κατάστασης. Οι βέλτιστες κινήσεις είναι το Matcha Gotcha, το Scald ή το Thunderwave. Όταν το Qwilfish του Hisuian φτάσει σε ένα κατάλληλο επίπεδο υγείας, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να το πιάσετε ρίχνοντας μια μπάλα Poké της επιλογής σας.

Ανάγνωση:  Βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία εφαρμογών Robust React

Εξέλιξη μέσω Barb Barrage

Για εκπαιδευτές που είναι εξοικειωμένοι με τα εξελικτικά χαρακτηριστικά του Hisuian Qwilfish του Legends Arceus, το Overqwil περιμένει ως εξελιγμένη μορφή. Ωστόσο, η μέθοδος εξέλιξης παίρνει μια μοναδική ανατροπή στο Pokémon Scarlet και στο The Indigo Disk της Violet. Προκειμένου το Hisuian Qwilfish να μετατραπεί σε Overqwil, το κλειδί είναι να το ισοπεδώσετε αφού κατακτήσετε την κίνηση Barb Barrage. Αυτή η κίνηση συνήθως μαθαίνεται στο επίπεδο 28, παρέχοντας μια σαφή προσέγγιση στην εξέλιξη.

Κάνοντας την εξέλιξη να συμβεί

Μόλις καταγράψετε το Qwilfish του Hisuia και βεβαιωθείτε ότι έχει την κίνηση Barb Barrage, μπείτε στο μενού του πάρτι. Επιλέξτε Hisuian Qwilfish, κάντε κλικ στο “Check Summary” και μεταβείτε στη σελίδα “Moves and Stats”. Μεταβείτε στο “Change Moves” και αναζητήστε “Barb Barrage”. Μάθετε την κίνηση και αντικαταστήστε μια λιγότερο σημαντική κίνηση στο τρέχον σετ σας. Τώρα ανεβείτε επίπεδο το Hisuian’s Qwilfish με ένα Barb Barrage.

Η άνοδος του επιπέδου μπορεί να επιτευχθεί με διάφορες μεθόδους, όπως η καταπολέμηση των άγριων Pokémon, η πρόκληση εκπαιδευτών ή η χρήση καραμέλες EXP. Μια ισχυρή επιλογή είναι να ταΐσετε τη σπάνια καραμέλα Hisuian Qwilfish, η οποία ανεβάζει αμέσως το επίπεδό της. Περάστε από το Terrarium του Indigo Disk για να βρείτε αρκετές σπάνιες καραμέλες διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο. Καθώς ο Hisuian Qwilfish ανεβάζει το επίπεδο με το Barb Barrage στο ρεπερτόριό του, δείτε τη μαγική εξέλιξη σε ένα πανίσχυρο Overqwil έτοιμο να σας βοηθήσει στη συνεχή σας περιπέτεια.

Ανάγνωση:  Πώς να εξελίξετε τον Rockruff στη μορφή του Twilight στο Pokemon GO

Η επιλογή της καλύτερης φύσης

Οι εκπαιδευτές που θέλουν να κάνουν το Overqwil σταθερό μέλος της ομάδας τους Pokémon θα πρέπει να δώσουν προσοχή στη φύση του. Τα χαρακτηριστικά επηρεάζουν σημαντικά τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία ενός Pokémon, ενισχύοντας ένα stat και αποδυναμώνοντας ένα άλλο. Δεδομένου ότι το Overqwil έχει υψηλότερο στατιστικό επίθεσης (115) και αξιοπρεπή ταχύτητα 85, η στρατηγική φυσική επιλογή είναι ζωτικής σημασίας.

Αδάμαντα Φύση:

Αυτό το χαρακτηριστικό, που ενισχύει την επίθεση και μειώνει την ειδική επίθεση, ταιριάζει απόλυτα με τη φυσική ικανότητα επίθεσης του Overqwil. Κινήσεις όπως το Crunch, το Barb Barrage και το Gunk Shot γίνονται ακόμη πιο ισχυρές, καθιστώντας το Adamant την κατάλληλη επιλογή για εκπαιδευτές που αναζητούν δύναμη που να προκαλεί ζημιά στη λειτουργία ιστορίας.

Επιφυλακτική φύση:

Για εκπαιδευτές που δίνουν έμφαση στην αντοχή και τη στρατηγική σύνθεση, το Careful nature αυξάνει την Ειδική Άμυνα και μειώνει την Ειδική Επίθεση. Αυτή η επιλογή αυξάνει την ικανότητα του Qwilfish ή του Overqwil να αντέχει χτυπήματα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για τη χρήση κινήσεων όπως αιχμές ή Toxic κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Η εξέλιξη του Hisuian Qwilfish σε Overqwil προσθέτει μια ενδιαφέρουσα διάσταση στην εμπειρία σας στο Pokémon Scarlet and Violet. Οι μοναδικές απαιτήσεις σε συνδυασμό με την εισαγωγή του The Indigo Disk DLC δημιουργούν μια συναρπαστική πρόκληση για εκπαιδευτές που θέλουν να επεκτείνουν το Pokédex τους. Με αυτόν τον περιεκτικό οδηγό, μπείτε στο Polar Biome, αιχμαλωτίστε το Hisuian Qwilfish και δείτε τη μεταμόρφωσή του στο πανίσχυρο Overqwil.