Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ενσωμάτωση γνώσης για να φανεί η οικονομική επιτυχία – Τα 7 κορυφαία βιβλία που μπορείτε να διαβάσετε

Ενσωμάτωση γνώσης για να φανεί η οικονομική επιτυχία – Τα 7 κορυφαία βιβλία που μπορείτε να διαβάσετε

Η ανάγνωση ενός βιβλίου είναι μια εξαιρετική προσέγγιση για να μάθετε για τα προσωπικά οικονομικά, επειδή μπορείτε να εστιάσετε στο περιεχόμενο και να σκεφτείτε πώς σχετίζεται με τη ζωή σας χωρίς να σας αποσπά η τεχνολογία.

Οι επιτυχημένοι bloggers και οι τηλεοπτικές προσωπικότητες μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω τις προοπτικές τους γράφοντας βιβλία, κάτι που τους δίνει την ευκαιρία να το κάνουν.

Οι περισσότεροι συγγραφείς οικονομικών μη μυθιστορηματικών λογοτεχνικών λογοτεχνικών κειμένων εξετάζουν τη γραφή, καθώς έχουν εμμονή με τα οικονομικά βιβλία για το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής τους.

Για όποιον επιθυμεί να αυξήσει τον χρηματοοικονομικό του γραμματισμό, κλασικά έργα όπως το «The Intelligent Investor» του Benjamin Graham και πρόσφατα έργα όπως το «The Psychology of Money» του Morgan Housel μπορούν να παρέχουν οξυδερκή ανάλυση και χρήσιμη καθοδήγηση.

Πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε βιβλίο ή ταινία χρηματοοικονομικών, είναι ζωτικής σημασίας να διεξάγετε εκτεταμένη έρευνα, καθώς συγγραφείς ή δημιουργοί με ισχυρό οικονομικό υπόβαθρο και ικανότητα για απλή επικοινωνία θα εξοικονομήσουν τελικά χρόνο και χρήμα στους αναγνώστες.

Μπορείτε να βρείτε τη σύνοψη μερικών από τα καλύτερα βιβλία για να διαβάσετε για επιτυχία online και επιλέξτε την επιλογή σας.

Εδώ θα σας βοηθήσουμε με μια λίστα με 7 τέτοια βιβλία που θα σας βοηθήσουν να βρείτε εύκολα μια καλή ανάγνωση—

1. Πλούσιος μπαμπάς Φτωχός μπαμπάς

Σύμφωνα με τον Robert Kiyosaki, οι καθηγητές πανεπιστημίου που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα ​​είναι λιγότερο έξυπνοι από όσους εγκαταλείπουν το γυμνάσιο που ξοδεύουν λιγότερα από όσα βγάζουν.

Ανάγνωση:  Τα 16 καλύτερα εργαλεία ανάλυσης κοινωνικών μέσων για το 2024 | KWork

Αν και η απόκτηση σταθερού μισθού είναι απλή, υποστηρίζει ότι η καλύτερη χρονική και οικονομική επένδυση είναι η αγορά ενός σπιτιού ή μιας εταιρείας.

Το βιβλίο είναι αμφιλεγόμενο, αλλά λειτουργεί αν σας κάνει να κάνετε κάτι. Το βιβλίο βασίζεται εν μέρει στη ζωή του κ. Kiyosaki, ο οποίος του δίδαξε δύο διαφορετικούς τρόπους διαχείρισης χρημάτων.

Τα μαθήματα συνδυάζουν μια εννοιολογική προσέγγιση στα χρήματα, βασικές γνώσεις λογιστικής, προϋπολογισμού, επενδύσεων και διαχείρισης χρημάτων με τρόπο που λειτουργεί για εσάς.

Το Rich Dad Poor Dad είναι ένα βιβλίο που αλλάζει τη ζωή του το οποίο προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον αναζητά οικονομική ελευθερία και καλύτερη κατανόηση των χρημάτων και των επενδύσεων.

2. Ο Αυτόματος Εκατομμυριούχος

Ένας προϋπολογισμός, η εξόφληση του χρέους με υψηλά επιτόκια, ο καθορισμός οικονομικών στόχων, η επένδυση στην ικανότητα κάποιου να βγάλει χρήματα, η αυτοματοποίηση των αποταμιεύσεων και των επενδύσεων και η διαβίωση με τις δυνατότητές του προτείνονται στο βιβλίο The Automatic Millionaire.

Ο David συμβουλεύει τους αναγνώστες να επενδύσουν στο δυναμικό κερδών τους, να αυτοματοποιήσουν τις αποταμιεύσεις και τις επενδύσεις τους, να κάνουν έναν προϋπολογισμό, να εξοφλήσουν το χρέος υψηλού επιτοκίου, να θέτουν οικονομικούς στόχους και να ζουν με τις δυνατότητές τους.

Η λέξη “αυτόματο” στον τίτλο δεν αναφέρεται στο χρονικό πλαίσιο για να γίνει κάποιος δισεκατομμυριούχος, αλλά μάλλον στη διαδικασία αυτοματοποίησης όλων των λογαριασμών κάποιου προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια των χρημάτων που ανακατευθύνονται σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου. συνταξιοδοτικών λογαριασμών και αποπληρωμής του χρέους.

Ανάγνωση:  5 Τύποι διαδραστικού περιεχομένου που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε

3. Σκέψου και γίνε πλούσιος

Το Think and Get Rich (1937) του Napoleon Hill είναι ένα διαχρονικό αγαπημένο θέμα για την αυτοβελτίωση που προωθεί την ιδέα ότι η απληστία είναι καλό πράγμα αν είσαι πρόθυμος να μοιραστείς τον πλούτο σου.

Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι συνδυάζει τον εγκέφαλο δύο ή περισσότερων ανθρώπων για να λύσει ένα πρόβλημα, με αποτέλεσμα ένα αποτέλεσμα μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Εγκέφαλος είναι τόσο ισχυρός. Προσθέτουμε αξία μέσω της ανταλλαγής εμπειριών, ιδεών και δεξιοτήτων που δεν θα μπορούσε ποτέ να επιτύχει κάθε άτομο αν δούλευε μόνος του στην εργασία.

Η έρευνα του Hill διερεύνησε τη δύναμη των προσωπικών πεποιθήσεων και τον ρόλο τους στην προσωπική επιτυχία. Ξυπνά τα βασικά ένστικτα των μεγάλων ηγετών, των επιχειρηματιών και των ανθρώπων με ισχυρή θέληση που έχουν εξελιχθεί από μέτριο σε εξαιρετικό ταλέντο.

4. Γίνε καλός με τα χρήματα

Το Be Good with Money από την Tiffany Aliche εξηγεί εύκολες μεθόδους για να αναλάβετε τα οικονομικά σας με τρόπο που σας ταιριάζει.

Προσφέρει πρακτικές συμβουλές, πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει, καθώς και στοιχεία δράσης για να βοηθήσει τους αναγνώστες να είναι οικονομικά «ολόκληροι» προσφέροντας τέτοιες πληροφορίες. Καλύπτει επίσης την ασφάλιση, τον προϋπολογισμό, την αποπληρωμή χρέους, την αποταμίευση και τη συσσώρευση πλούτου.

Ανάγνωση:  Πώς μπορείτε να ενισχύσετε την έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον ιστότοπο της περιπέτειας σας

Η Aliche, πρώην δασκάλα προσχολικής ηλικίας, διαθέτει τη σαφήνεια που προκύπτει από το να έχει περάσει χρόνο σε μια τάξη με μικρά παιδιά και από την εμπειρία από πρώτο χέρι με οικονομικές δυσκολίες.

Αυτό το βιβλίο σας δίνει την αίσθηση ότι μιλάτε με έναν φίλο και όχι με έναν αυστηρό κριτή ή έναν απόμακρο εκπαιδευτή καθώς το διαβάζετε.

5. Σταματήστε να ενεργείτε πλούσιοι

Ο Δρ Thomas J. Stanley είναι μια αναγνωρισμένη και σεβαστή αρχή για τη συμπεριφορά και τη σκέψη των πλούσιων ανθρώπων.

Στο Stop Acting Rich…and Start Living Like a Millionaire, εξερευνά πώς οι λιγότερο πλούσιοι έπεσαν στην παγίδα των ελίτ επωνυμιών πολυτελείας που εμποδίζουν την απόκτηση πλούτου και πώς εργάζονται οι εξαιρετικά πλούσιοι. Αναλυτικά πώς να το ξεφύγετε μιμούμενοι τους πλούσιους και την πλούσια ελίτ.

Αυτό το βιβλίο εξηγεί γιατί ξοδεύουμε τόσα πολλά και πώς να σπάσουμε αυτόν τον καταστροφικό κύκλο. Υποστηρίζει ότι το να είσαι «πλούσιος» σημαίνει περισσότερα από απλά μεγάλα σπίτια και φανταχτερά αυτοκίνητα. Το βιβλίο μεταφέρει ένα ξεκάθαρο και ξεκάθαρο μήνυμα στον αναγνώστη.

Οι ακριβές αγορές σπάνια φέρνουν διαρκή ευημερία ή ευτυχία. Αντίθετα, δείχνει στους αναγνώστες πώς να ζουν όπως οι πλούσιοι συσσωρεύοντας περισσότερο πλούτο και χρησιμοποιώντας τον για να επιτύχουν οικονομική ελευθερία.

6. The Millionaire Fastlane

Το βιβλίο The Millionaire Fastlane περιγράφει τρία διαφορετικά επίπεδα πλούτου: The Sidewalk, The Slowlane και The Fastlane.

Προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και τακτικές για να βοηθήσει τους αναγνώστες να επιτύχουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τυχόν προκλήσεις που μπορεί να συναντήσουν.

Ανάγνωση:  Πλήρης οδηγός για το μοντέλο απόδοσης

Όποιος θέλει να αναλάβει τη μοίρα του θα πρέπει να διαβάσει αυτό το βιβλίο γιατί είναι μια ιστορία επιμονής, γενναιότητας, ανάληψης κινδύνων και ασυνήθιστης σκέψης.

Ο MJ DeMarco συνειδητοποίησε ότι ήθελε να είναι πλούσιος, αλλά δεν ήθελε να εργαστεί για 40 χρόνια όταν ήταν νέος και εντόπισε έναν άνδρα να οδηγεί μια Lamborghini.

Ξεκίνησε την εταιρεία του, την έχτισε, την πούλησε και μετά την αγόρασε ξανά. Στη συνέχεια συνταξιοδοτήθηκε σε ηλικία 33 ετών και συγκέντρωσε μια περιουσία. Ένα εμπνευσμένο ανάγνωσμα!

7. Ο απλός δρόμος προς τον πλούτο

Το The Simple Path to Wealth είναι ένα βιβλίο που εξηγεί τη δύναμη των κεφαλαίων δεικτών ως ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε να επενδύετε στο χρηματιστήριο.

Η JL Collins εξηγεί πώς λειτουργούν τα κεφάλαια ευρετηρίου και γιατί είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Διαβάζεται εύκολα και δίνει στον αναγνώστη μια σταθερή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν τα κεφάλαια ευρετηρίου.

Το βιβλίο του Τζ.

Πιστεύει ότι βρήκε μια λύση γράφοντας το The Easy Way to Wealth για την κόρη του, η οποία ενδιαφέρεται να αφιερώνει λιγότερο χρόνο σε επενδυτικές στρατηγικές. Εξηγεί ότι η επένδυση σε index funds είναι ο ευκολότερος τρόπος συσσώρευσης πλούτου.