Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που ονομάζεται CapCut

Δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που ονομάζεται CapCut

Το CapCut είναι ένα πολυλειτουργικό online πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με εύχρηστες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, διάφορα εφέ και γραμματοσειρές. Διαθέτει επίσης δωρεάν προηγμένες λειτουργίες, όπως ομαλή αργή κίνηση, κινούμενη εικόνα βασικού καρέ και σταθεροποίηση που βοηθούν τους χρήστες να αποσπάσουν και να απαθανατίσουν τις τέλειες στιγμές.

Υποστηρίζει λειτουργίες όπως εφέ, αυτοκόλλητα, φίλτρα, ταξινόμηση χρωμάτων, μουσική υπόκρουση, ακόμη και αντιστροφή και διάσπαση του βίντεο που επεξεργάζεστε. Το καλύτερο από όλα, το CapCut είναι μια δωρεάν λύση επεξεργασίας βίντεο all-in-one και ένας δημιουργός βίντεο με όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο.

Η Bytedance αναπτύσσει αυτήν την εφαρμογή. Είναι απλό στη χρήση, γεμάτο προαιρετικές λειτουργίες και διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μουσική υπόκρουση, φίλτρα, αυτοκόλλητα και εφέ. Είναι πλήρως ενσωματωμένο με το Instagram, το TikTok και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να το μοιραστείτε με ένα κλικ. Εάν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε για έργα σύντομης διάρκειας βίντεο, η ποιότητα του περιεχομένου θα ξεχωρίσει μεταξύ των φίλων σας.

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής

Βασική επεξεργασία βίντεο

 • Συντόμευση, περικοπή κλιπ και συγχώνευση ή διαχωρισμός βίντεο.
 • Προσαρμόστε την ταχύτητα του βίντεο από 0,1x σε 100x και μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε καμπύλες ταχύτητας στα κλιπ.
 • Επισημάνετε τις καλύτερες στιγμές με τη νέα λειτουργία παγώματος.
 • Όταν κάνετε κίνηση στα βίντεο κλιπ, έχει μερικά συναρπαστικά εφέ zoom-in/out.
 • Εξερευνήστε τις επιλογές μετάβασης με μοναδικά εφέ πάνω και μεταξύ των κλιπ.
Ανάγνωση:  12 τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα του παιχνιδιού Apex Legends που συντρίβεται στον υπολογιστή

Μερικά έξυπνα χαρακτηριστικά

 • Αφαίρεση φόντου: το φόντο μπορεί να αφαιρεθεί αυτόματα χωρίς κόστος.
 • Οι υπότιτλοι είναι αυτόματα: έχει αυτοματοποιημένη αναγνώριση ομιλίας και υπότιτλους στα βίντεο.
 • Κείμενο σε ομιλία: μπορεί να εφαρμοστεί ομιλία κειμένου σε πολλές γλώσσες.
 • Αλλαγή μεγέθους του βίντεο: το μέγεθος των βίντεο μπορεί να αλλάξει εντελώς.
 • Ομιλία σε κείμενο: Αυτή η τεχνολογία λειτουργεί συλλέγοντας τους κραδασμούς και μεταφράζοντας τους σε μια ψηφιακή γλώσσα μέσω του μετατροπέα αναλογικού σε ψηφιακό.

Προηγμένη επεξεργασία βίντεο

 • Η κινούμενη εικόνα επεξεργασίας βίντεο βασικού καρέ είναι διαθέσιμη σε όλες τις ρυθμίσεις.
 • Επεξεργασία βίντεο όπως η δημιουργία ομαλών βίντεο SlowMo με τη λειτουργία οπτικής ροής και το εργαλείο καμπύλης ταχύτητας.
 • Το πλήκτρο Chroma αφαιρεί ορισμένα συγκεκριμένα χρώματα από τα βίντεο.
 • Η τακτοποίηση και η προεπισκόπηση των κλιπ σε πολλά κομμάτια και χρονοδιαγράμματα είναι εύκολη.
 • Μια δυνατότητα σταθεροποίησης που κρατά τα βίντεο σταθερά.

Εφέ και φίλτρα που είναι trending

 • Αντιστοιχίστε το περιεχόμενο βίντεο με διάφορα φίλτρα, τα οποία ενημερώνονται εβδομαδιαία με τις πιο πρόσφατες και πιο πρόσφατες τάσεις.
 • Επεξεργαστείτε τα βίντεο με εκατοντάδες εφέ και μοντέρνα φίλτρα, όπως το θάμπωμα, το 3D, το Glitch κ.λπ.
 • Προσθέστε φίλτρα ταξινόμησης χρωμάτων σε στυλ ταινίας ή προσαρμόστε ελεύθερα τη φωτεινότητα του βίντεο, την αντίθεση, την επισήμανση κ.λπ.

Μουσικοί Πόροι & SFX

 • Προσθέστε τρισεκατομμύρια μουσικά κλιπ και ηχητικά εφέ σε βίντεο.
 • Εξαγωγή ήχου, κλιπ και εγγραφών από βίντεο.
Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα OpenAI 400 το 2024; Εύκολοι τρόποι!!

Κείμενο & αυτοκόλλητα

 • Προσθέστε κείμενο στα βίντεο με διαφορετικές γραμματοσειρές και στυλ και επιλέξτε τυχόν μοναδικά πρότυπα κειμένου. Οι γραμματοσειρές μπορούν επίσης να εισαχθούν τοπικά.
 • Οι υπότιτλοι μπορούν επίσης να προστεθούν στη γραμμή χρόνου των κομματιών βίντεο και να μετακινηθούν και να προσαρμοστούν σε ένα μέρος.

CapCut για διαφορετικές ανάγκες

Για Προσωπικές Χρήσεις

Εύκολη κοινή χρήση

 • Προσαρμόστε την ανάλυση εξαγωγής βίντεο. Το CapCut διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο HD που υποστηρίζει εξαγωγές 4K 60 fps με έξυπνο HDR.
 • Η προσαρμογή της μορφής είναι απλή. μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε άλλες πλατφόρμες.

Οι αρχάριοι μπορούν να ξεκινήσουν με αυτό CapCut μηχανικοί και τεχνικές εφαρμογών σε δευτερόλεπτα, ενώ χιλιάδες προχωρημένοι επαγγελματίες χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις λειτουργίες που χρειάζονται για να επεξεργαστούν τα βίντεό τους. Μπορείτε να εκφράσετε πλήρως το στυλ και την αισθητική σας με αυτά τα αποκλειστικά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο με λειτουργίες δημιουργίας βίντεο. Αφού δημιουργήσετε το βίντεό σας, μπορείτε να το μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα κλικ και να λάβετε τα σχόλια, τα likes και την προσοχή όλων.

Για Επαγγελματικές Χρήσεις

Έχουν πλέον διαθέσει ορισμένες υπηρεσίες εμπορικής χρήσης (συμπεριλαμβανομένων πολλών υλικών για εμπορική χρήση, σεμιναρίων για πρότυπα διαφήμισης, που σας επιτρέπουν να συγχρονίζετε τα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί στο CapCut ad maker με οποιονδήποτε λογαριασμό TikTok for Business κ.λπ.) στο CapCut ad maker για τους χρήστες δημιουργία βίντεο εμπορικής χρήσης.

Ανάγνωση:  Fotor Review: Είναι το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας και επεξεργασίας φωτογραφιών AI;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CapCut για εμπορικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς, αλλά θα πρέπει να διασφαλίζει ότι συμμορφώνεται με την άδεια χρήσης, τους όρους παροχής υπηρεσιών και τη συμφωνία εφαρμογής. Δεν παρέχουν διαφημίσεις ή διαφημιστικές υπηρεσίες στην εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο.

Αντίθετα, ο κατασκευαστής διαφημίσεων CapCut, ως μέρος της πλατφόρμας, ενός εργαλείου επεξεργασίας βίντεο, σας επιτρέπει απλώς να δημιουργήσετε τα διαφημιστικά σας βίντεο. Το φροντιστήριο για τα πρότυπα διαφήμισης που παρέχονται στο CapCut ad maker είναι μόνο παραδείγματα και δεν είναι διαφημίσεις οι ίδιες.

Οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης της εφαρμογής που παρέχονται στο πλαίσιο του κατασκευαστή διαφημίσεων CapCut είναι τεχνικά ουδέτερες, μέσω των οποίων το περιεχόμενο που αποκτήσατε από το CapCut προτείνεται αυτόματα με βάση τις πληροφορίες που παρείχατε.

Για Εκπαιδευτικές Χρήσεις

Πολλοί από εμάς έχουμε δει αστεία, ξεκαρδιστικά και δημιουργικά σύντομα βίντεο σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και απολαμβάνουμε την αφήγηση, τα τοπία και άλλες μοναδικές πτυχές. Αυτά τα σύντομα βίντεο γενικά γυρίζονται σε κινητά τηλέφωνα και χρειάζονται μια αποτελεσματική και γρήγορη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο.

Παραδοσιακά, η επεξεργασία ορισμένων βίντεο απαιτεί ακριβό λογισμικό και ισχυρούς υπολογιστές και η επεξεργασία εν κινήσει είναι πολύ πιο δύσκολη. Τώρα, διάφορα έξυπνα τηλέφωνα μπορούν να επεξεργάζονται γρήγορα σύντομα βίντεο σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το CapCut.

Ανάγνωση:  10 καλύτερα δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας το 2024

Αυτό το μάθημα βοηθά τους χρήστες να μάθουν περιεκτικές δεξιότητες σύντομης επεξεργασίας βίντεο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή CapCut. Το μάθημα προσφέρει δύο ενότητες, προχωρημένες δεξιότητες και βασικές αρχές. Η εκπαίδευση είναι κατάλληλη για άτομα με διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων επεξεργασίας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας και εξερευνήστε τη διασκέδαση της επεξεργασίας βίντεο με πολλές διαφορετικές δυνατότητες. Οι αυτόματοι υπότιτλοι είναι διαθέσιμοι στα Αγγλικά, Ιαπωνικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

συμπέρασμα

Το CapCut είναι ένα φανταστικό εργαλείο για την επεξεργασία βίντεο κοινωνικών μέσων, αλλά έχει περιορισμούς. Η συμπλήρωση της ζώνης εργαλείων μέσων κοινωνικής δικτύωσης σάς επιτρέπει να μετακινηθείτε εντελώς ελεύθεροι από την πλατφόρμα στην πλατφόρμα και να επεξεργάζεστε και να ανεβάζετε γρήγορα τα βίντεό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ισχυρό συνδυασμό εργαλείων και αφήστε το κοινό σας να αξιοποιήσει στο έπακρο την εμπειρία επεξεργασίας βίντεο που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας. Αφού διαβάσετε το παραπάνω άρθρο, μπορείτε να επιλέξετε τις επιλογές αποτελεσματικά και σωστά.