Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Δωρεάν αναθεώρηση του EaseUS Data Recovery Wizard

Δωρεάν αναθεώρηση του EaseUS Data Recovery Wizard

Ο κόσμος έχει ψηφιοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Αυτό όμως φέρνει τα δικά του προβλήματα. Τα Ψηφιακά Δεδομένα είναι επιρρεπή σε καταστροφή, διαγραφή κατά λάθος και είναι πιο εύκολο να χαθούν για πάντα εάν πατηθεί λάθος πλήκτρο. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που στοχεύει να λύσει αυτή η δωρεάν κριτική του EaseUS Data Recovery Wizard.

Δωρεάν αναθεώρηση του EaseUS Data Recovery Wizard

Κατά τη διάρκεια αυτής της δωρεάν επισκόπησης του EaseUS Data Recovery Wizard, θα ερευνούσαμε το εργαλείο από όλες τις πιθανές γωνίες. Η διεπαφή χρήστη, τα αρχεία που μπορεί να ανακτήσει, το σύστημα στο οποίο μπορεί να εκτελεστεί, τα σχέδια τιμολόγησης, ο χρόνος που απαιτείται για μια τυπική ανάκτηση και όλες οι άλλες δυνατότητες.

Είναι το καλύτερο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων εκεί έξω; Ίσως, ή ίσως όχι. Αυτό είναι κάτι που θα σας αφήσω να αποφασίσετε στο τέλος αυτής της κριτικής.

Επισκόπηση EaseUS

Ακολουθεί μια άψογη προβολή της πλατφόρμας, η οποία παραθέτει όλα τα κύρια χαρακτηριστικά που θα συζητηθούν λεπτομερώς σε αυτήν την δωρεάν κριτική του EaseUS Data Recovery Wizard.

Ας μπούμε στις λεπτομέρειες αυτής της δωρεάν κριτικής του EaseUS Data Recovery Wizard

Δεν απαιτείται εγγραφή – Άμεση λήψη

Μισώ να γεμίζω φόρμες, είμαι σίγουρος ότι το κάνεις και εσύ. Με το EaseUS, δεν απαιτείται τέτοια δραστηριότητα. Ως χρήστης, απλώς μπήκα στον ιστότοπο και έκανα κλικ στο κουμπί “Δωρεάν λήψη”.

Ξεκίνησε αμέσως τη λήψη του EaseUS. Δεν απαιτούνται φόρμες ή επαλήθευση e-mail. Το προεπιλεγμένο πρόγραμμα λήψης πραγματοποιεί λήψη του λογισμικού μέσω διαδικτύου. αν και σε περίπτωση αποτυχίας προσφέρει επίσης τους συνδέσμους προς το πρόγραμμα λήψης εκτός σύνδεσης.

Συνολικά, η λήψη, η εγκατάσταση ή η εκκίνηση του λογισμικού δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη.

Διεπαφή χρήστη EaseUS Data Recovery Wizard

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το EaseUS Data Recovery Wizard; Πρέπει να είσαι ο κύριος ρομπότ (αναφορά ταινίας) για να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα αρχεία από ένα σύστημα; Ευτυχώς όχι!

Ανάγνωση:  5 βήματα για να είστε καλά προετοιμασμένοι για την ανακαίνιση του γραφείου πληροφορικής σας

Αυτός είναι ο πίνακας καλωσορίσματος του EaseUS Data Recovery Wizard:

Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν ήξερα καν ότι είχα ένα χαμένο διαμέρισμα! Ωστόσο, το εργαλείο το εντόπισε σε ένα δευτερόλεπτο και μου το έδειξε.

Δεν υπήρχαν σημαντικά αρχεία στο διαμέρισμα στην περίπτωσή μου, αλλά σίγουρα σημαίνει ότι μπορεί να ανιχνεύσει χαμένο διαμέρισμα χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε τίποτα!

Εκτός από αυτό, υιοθετεί μια διεπαφή με μοντέρνα εμφάνιση. Μπορούμε να ξεκινήσουμε επιλέγοντας μία από τις μονάδες σκληρού δίσκου για ανάκτηση των δεδομένων.

Το εργαλείο επιτρέπει ακόμη και την ανάκτηση δεδομένων από ορισμένες άλλες τοποθεσίες, όπως Επιφάνεια εργασίας, Κάδος Ανακύκλωσης και συγκεκριμένους φακέλους.

Η παρακάτω ενότητα θα δείξει πόσο εύκολο είναι να ανακτήσετε αρχεία χρησιμοποιώντας το EaseUS! (Απαιτεί λιγότερα από 4 κλικ συνολικά!).

Λειτουργεί στην πραγματικότητα; [With Video Proof]

Μια πολύ άμεση ερώτηση που συχνά αγνοείται σε αυτές τις κριτικές είναι η πραγματική λειτουργία του εργαλείου.

Λειτουργεί? Ή είναι απλώς μια απάτη; Όσον αφορά το EaseUS Data Recovery Wizard, τώρα μπορώ να εγγυηθώ ότι λειτουργεί 100% όσον αφορά την εύρεση παλαιών, διαγραμμένων αρχείων.

Για να αποδείξει το ίδιο, εδώ είναι ένα βίντεο (επειδή τα στιγμιότυπα οθόνης μπορεί να είναι πλαστά) ενός από τους δίσκους μου και, στη συνέχεια, τα αποτελέσματα σάρωσης της μονάδας χρησιμοποιώντας το EaseUS. Εκτελούμε επίσης ολόκληρη τη διαδικασία ανάκτησης και εμφανίζουμε το ανακτημένο αρχείο, ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα.

Όπως γίνεται αντιληπτό από το βίντεο, ο δίσκος δεν έχει προς το παρόν τους φακέλους που εμφανίζει το αποτέλεσμα σάρωσης επειδή διέγραψα αυτούς τους φακέλους πριν από σχεδόν ένα χρόνο!

Το ανακτημένο αρχείο βρέθηκε πράγματι στον φάκελο ανάκτησης, όπως φαίνεται από το βίντεο, αποδεικνύοντας έτσι το γεγονός ότι το εργαλείο λειτουργεί.

Χρόνος αποθεραπείας

Το εργαλείο μπορεί να ανακτήσει δεδομένα, χορηγείται. Χρειάζεστε όμως συστήματα προηγμένης τεχνολογίας και ώρες αναμονής για την ανάκτηση ενός αρχείου; Ευτυχώς όχι!

Το EaseUS χρειάστηκε κυριολεκτικά δευτερόλεπτα για να ανακτήσει τα αρχεία ανεξάρτητα από το μέγεθος των αρχείων τους. Ανέκτησε ένα αρχείο βίντεο που ζύγιζε ακριβώς 92MB σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα! Τα έγγραφα και άλλα μικρότερα μεγέθη αρχείων ήταν ακόμα πιο γρήγορα!

Διαθέσιμα Παύση-Συνέχιση και «Προεπισκόπηση».

Το EaseUS φέρνει κάτι νέο στο τραπέζι με τη λειτουργία “Παύση-Συνέχιση”. Τα περισσότερα άλλα παρόμοια λογισμικά ανάκτησης δεδομένων με τα οποία έχω συνεργαστεί, απαιτούν να ανακτήσουμε τα δεδομένα με μία κίνηση.

Ανάγνωση:  Πώς τα βασικά στοιχεία του Ιστού της Google επηρεάζουν το SEO σας

Ενώ με το EaseUS, μια διαδικασία σάρωσης ή ανάκτησης μπορεί να τεθεί σε παύση στη μέση και να επανεκκινηθεί χωρίς να χρειάζεται να υποβληθεί ξανά σε ολόκληρη τη διαδικασία σάρωσης.

Επιτρέπει επίσης την “Αποθήκευση της συνεδρίας” συνολικά. Αυτό μας επιτρέπει να εξάγουμε την περίοδο λειτουργίας σάρωσης σε ένα αρχείο και αργότερα να εισάγουμε το αρχείο για να συνεχίσουμε τη συνεδρία με όλα τα αποτελέσματα προ-σαρωμένα.

Προσφέρει επίσης μια δυνατότητα “Προεπισκόπηση πριν από την ανάκτηση”. Έτσι οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τη νομιμότητα/ακρίβεια του αρχείου πριν πατήσουν αυτό το κουμπί ανάκτησης. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά την ανάκτηση χαμένων φωτογραφιών.

Ταυτόχρονη ανάκτηση πολλαπλών φακέλων/δίσκων

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μου άρεσε προσωπικά με το EaseUS είναι οι ικανότητές του για πολλαπλές εργασίες. Επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν πολλούς φακέλους ταυτόχρονα και να ανακτήσουν αρχεία από όλους ταυτόχρονα.

Επίσης, η επιλογή ενός γονικού φακέλου επιλέγει αυτόματα όλα τα αρχεία μέσα σε αυτόν και δεν χρειάζεται χειροκίνητη επιλογή. Ωστόσο, η δυνατότητα είναι προφανώς διαθέσιμη σε περίπτωση που θέλετε να εξαιρέσετε ορισμένα αρχεία.

Προηγμένα φίλτρα

Ο Οδηγός ανάκτησης δεδομένων EaseUS διευκολύνει επίσης τα «φίλτρα» που διευκολύνουν την αναζήτηση των αρχείων μας. Υπάρχουν δύο τύποι φίλτρων, τα βασικά φίλτρα, τα οποία απλώς μας επιτρέπουν να επιλέξουμε τους τύπους αρχείων και ορισμένες τοποθεσίες, όπως:

 • Κάδος ανακύκλωσης
 • Πρόσφατοι φάκελοι
 • Εγγραφα
 • βίντεο
 • Ήχος
 • E-mail κ.λπ.

Ενώ υπάρχει ένα πιο προηγμένο είδος φίλτρου, αυτό μας επιτρέπει να επιλέξουμε την κατάσταση του αρχείου, τον τύπο του, τα αρχικά γράμματα, τον χρόνο τροποποίησης και ακόμη και ένα εύρος μεγέθους.

Συνολικά, με ενεργό αυτό το φίλτρο, τα κριτήρια αναζήτησης περιορίζονται, καθιστώντας την αναζήτηση πολύ πιο γρήγορη και ακριβή.

Αν και υπάρχει επίσης ένα βασικό πλαίσιο αναζήτησης για χρήστες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναζήτηση αρχείων απευθείας χρησιμοποιώντας τα ονόματα αρχείων.

Πιθανά σενάρια ανάκτησης δεδομένων

Η πρώτη ερώτηση που κάνει κάποιος με ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων είναι – «Μπορεί να ανακτήσει τα δεδομένα που έχασα λόγω (ποικίλοι λόγοι)“. Οι άνθρωποι δεν είναι σίγουροι εάν κάποιο συγκεκριμένο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων είναι ικανό να ανακτήσει δεδομένα που χάθηκαν λόγω των μεμονωμένων συμβάντων «τους».

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα γεγονότα από τα οποία το EaseUS μπορεί να ανακτήσει δεδομένα. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι all-inclusive και το πρόγραμμα μπορεί να ανακτήσει δεδομένα και από πολλές άλλες περιπτώσεις.

 • Τυχαία διαγραφή: Συχνά διαγράφουμε δεδομένα οριστικά και, στη συνέχεια, συνειδητοποιούμε ότι τα δεδομένα εξακολουθούν να απαιτούνται. Ανεξάρτητα από το πού διαγράφετε δεδομένα, το EaseUS μπορεί να τα ανακτήσει.
 • Μορφοποιημένα αρχεία: Παρόλο που οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι η “μορφοποίηση” ενός δίσκου/μονάδας δίσκου είναι η απόλυτη θανάτωση αρχείων, αυτό δεν είναι αλήθεια. Μόλις συνειδητοποίησα (κατά την έρευνα για αυτήν την δωρεάν κριτική του EaseUS Data Recovery Wizard) ότι τα μορφοποιημένα δεδομένα αφαιρούνται μόνο από τους “Πίνακες διευθύνσεων” και όχι εξ ολοκλήρου από το δίσκο/μονάδα δίσκου. Το EaseUS μας βοηθά επίσης να ανακτήσουμε διαμορφωμένες κάρτες SD.
 • Το διαμέρισμα γίνεται RAW: Οι σκληροί δίσκοι μας μερικές φορές λόγω καταστροφής δεδομένων γίνονται RAW. Δεν αναγνωρίζεται πλέον ότι είναι μορφοποιημένα με συστήματα αρχείων FAT ή ή NTFS. Δεν είναι δυνατή η απευθείας πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα, αλλά μπορούν να ανακτηθούν με το EaseUS.
 • Διαφθορά σκληρού δίσκου: Οι σκληροί δίσκοι καταστρέφονται κάθε τόσο. Τότε είτε γίνονται εντελώς απρόσιτα, είτε γίνονται εξαιρετικά αργά (πέρα από ένα αξιοποιήσιμο σημείο). Τα δεδομένα που έχουν κολλήσει σε τέτοιους σκληρούς δίσκους μπορούν να ανακτηθούν χρησιμοποιώντας το EaseUS.
 • Ανάκτηση κάδου ανακύκλωσης: Ποιος είπε ότι τα δεδομένα χάνονται για πάντα όταν φύγουν από τον Κάδο Ανακύκλωσης; Μόνο αν ο κόσμος ήταν τόσο απλός! Δεν είναι. Τα δεδομένα που έχουν διαγραφεί μόνιμα ακόμη και από τον Κάδο Ανακύκλωσης μπορούν να αναζωογονηθούν χρησιμοποιώντας το EaseU.
 • Τα αρχεία που χάνονται λόγω επιθέσεων ιών μπορούν επίσης να ανακτηθούν.
Ανάγνωση:  Αναζητώντας την εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών Ios το 2024: Συμβουλές για να επιλέξετε

Δημιουργήστε ένα μέσο εκκίνησης WinPE

Αυτό είναι ένα πιο προηγμένο σενάριο ανάκτησης δεδομένων και, ως εκ τούτου, παρατίθεται ξεχωριστά. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν ένα USB-stick για να δημιουργήσουν ένα μέσο εκκίνησης.

Αυτό το USB-stick με δυνατότητα εκκίνησης χρησιμοποιείται για την εκκίνηση των συσκευών μας σε περίπτωση που το σύστημά μας δεν μπορεί να εκκινηθεί ή το λειτουργικό σύστημα έχει διακοπεί. Τα αρχεία μπορούν στη συνέχεια να ανακτηθούν, ώστε να μην τα χάσετε όταν εγκατασταθεί ένα νέο λειτουργικό σύστημα.

Ποια αρχεία μπορούν να ανακτηθούν;

Όσον αφορά την εμπειρία μου, δεν φαίνεται να υπάρχει “περιορισμός” των τύπων αρχείων καθαυτών. Σχεδόν όλοι οι τύποι αρχείων που υπάρχουν σε έναν υπολογιστή μπορούν πιθανώς να ανακτηθούν.

Μια βασική λίστα με ανακτήσιμες μορφές θα περιλαμβάνει:

 • Αρχεία εικόνας (JPG/PNG/DNG/ RAW / DMF κ.λπ.).
 • Έγγραφα (.docx/ pdf/ XLS κλπ).
 • Όλες οι μορφές βίντεο.
 • Αρχεία ήχου (MP4 / MP3 / MOV / WMV / FLV / MKV κ.λπ.).

Από πού μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα;

Μια ερώτηση που μάλλον πρέπει να απαντήσουμε είναι, μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα μόνο από σκληρούς δίσκους; Ευτυχώς, Όχι!

Λειτουργεί επίσης εξίσου καλά κατά την ανάκτηση δεδομένων από:

 • Συσκευές αναπαραγωγής μουσικής
 • Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι
 • Δίσκοι USB
 • Κάμερες
 • Προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο
 • ΕΠΙΔΡΟΜΗ
 • Κάρτες μνήμης κλπ.

Σχέδια τιμολόγησης του EaseUS Data Recovery Wizard

Αφού διαβάσουμε όλες τις δυνατότητες του προγράμματος σε αυτήν την δωρεάν κριτική του EaseUS Data Recovery Wizard, ας δούμε πώς επηρεάζει τις τσέπες μας.

Ανάγνωση:  Κορυφαίες 5 συμβουλές SEO για να βελτιώσετε τον ιστότοπο του δικηγορικού σας γραφείου

Έτσι το εργαλείο έχει μια ΔΩΡΕΑΝ έκδοση για αρχή. Η δωρεάν έκδοση μπορεί να ανακτήσει αρχεία έως 2 GB. Εκτός από αυτό, οι δύο εκδόσεις επί πληρωμή είναι:

 • Pro: 69,95 $ USD: Απεριόριστη ανάκτηση.
 • Pro + WinPE: 99,00 USD $: Όλες οι δυνατότητες του Pro + WinPE

Υποστήριξη

Η εταιρεία ενδιαφέρεται για τους πελάτες της, αυτό δηλώνεται σχετικά με το γεγονός ότι προσφέρει μια ζωντανή συνομιλία μεταξύ άλλων μεθόδων υποστήριξης.

Η ζωντανή συνομιλία λειτουργεί πράγματι 24Χ7 και η ομάδα υποστήριξης ανταποκρίνεται όσο και γρήγορα.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ομάδα μέσω μιας σειράς διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και χρησιμοποιώντας μια ενσωματωμένη φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του EaseUS

Ας ρίξουμε μια ματιά στις καλύτερες δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα, καθώς και σε αυτές που έχασε;

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.
 • Εκτεταμένη υποστήριξη αρχείων.
 • Εντυπωσιακή Ταχύτητα.
 • Προηγμένα φίλτρα.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διαθέτει επιλογή “Σάρωση ολόκληρου υπολογιστή/σκληρού δίσκου”.

Τελική ετυμηγορία

Ας ολοκληρώσουμε λοιπόν αυτόν τον Οδηγό ανάκτησης δεδομένων EaseUS Δωρεάν αναθεώρηση, παιδιά; Αν τα δούμε όλα τώρα, δεν υπάρχουν πολλά κόκκινα φώτα.

Όπως αναφέρεται στην ενότητα “Πλεονεκτήματα” παραπάνω, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να το ακολουθήσετε. Αλλά το πιο σημαντικό, «δουλεύει».

Δεν χρειάζεται να είστε tech-wiz για να το χρησιμοποιήσετε, ανακτά σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο και έχει ακόμη και προηγμένες επιλογές όπως το WinPE.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο τόσο σε Windows όσο και σε Mac.

Συνολικά, είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος προς το παρόν και θα έλεγα ότι αξίζει να το δοκιμάσετε ως επί το πλείστον. Αλλά είμαι μόνο εγώ, γιατί δεν μας γνωστοποιείτε τη γνώμη σας για αυτήν τη δωρεάν κριτική του EaseUS Data Recovery Wizard στα σχόλια;