Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Διόρθωση: Το Netflix δεν λειτουργεί στο Roku

Διόρθωση: Το Netflix δεν λειτουργεί στο Roku

Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι η μη λειτουργία του Netflix στο Roku είναι ένα κοινό πρόβλημα σε διάφορα φόρουμ. Το πρόβλημα δεν είναι τεχνικό και μπορεί να λυθεί με μερικά απλά βήματα.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε γιατί το Netflix μπορεί να μην λειτουργεί με το Roku και πώς να αντιμετωπίσετε και να επιλύσετε το πρόβλημα.

Γιατί το Netflix μπορεί να μην λειτουργεί στο Roku;

Υπάρχουν διάφοροι πιθανοί λόγοι για τους οποίους το Netflix ενδέχεται να μην λειτουργεί με το Roku. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα είναι τα εξής:

 • Ζητήματα δικτύου: Η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο μπορεί να είναι αργή ή ασταθής ή να μην είναι συμβατή με το Netflix. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προσωρινή αποθήκευση, πάγωμα ή μηνύματα σφάλματος κατά τη ροή του Netflix στο Roku.
 • Προβλήματα λογισμικού: Η συσκευή Roku ή η εφαρμογή Netflix ενδέχεται να είναι παλιά ή μη συμβατή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες, σφάλματα ή σφάλματα κατά τη ροή του Netflix στο Roku.
 • Προβλήματα υλικού: Η συσκευή ή η τηλεόρασή σας Roku ενδέχεται να έχει ελαττωματικά ή χαλαρά καλώδια, θύρες ή πηγές τροφοδοσίας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μαύρες οθόνες, χωρίς ήχο ή χωρίς σήμα κατά την προσπάθεια ροής του Netflix στο Roku.
 • Προβλήματα λογαριασμού: Ο λογαριασμός σας στο Netflix μπορεί να έχει λήξει, να έχει παραβιαστεί ή να έχει φτάσει τον μέγιστο αριθμό συσκευών. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σφάλματα ελέγχου ταυτότητας, σφάλματα πληρωμής ή όρια ροής κατά την προσπάθεια ροής του Netflix στο Roku.
Ανάγνωση:  Η Intel ανακοινώνει τις προδιαγραφές για τη διακριτή σειρά γραφικών «Arc».

Πώς να ανακτήσετε ένα διαγραμμένο προφίλ Netflix;

Πώς να διορθώσετε το Netflix που δεν λειτουργεί στο Roku;

Ανάλογα με την αιτία του προβλήματος, υπάρχουν διαφορετικές λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε για να διορθώσετε το Netflix που δεν λειτουργεί στο Roku. Εδώ είναι μερικές από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε:

Επανεκκινήστε τη συσκευή και την τηλεόρασή σας Roku

Μερικές φορές, μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα με συσκευές ροής και εφαρμογές. Για να επανεκκινήσετε τη συσκευή και την τηλεόρασή σας Roku, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από τη συσκευή και την τηλεόρασή σας Roku.
 • Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, συνδέστε ξανά το καλώδιο τροφοδοσίας στη συσκευή και την τηλεόρασή σας Roku.

Μετά από αυτό, ελέγξτε αν το Netflix λειτουργεί στο Roku τώρα. Αν όχι, προχωρήστε στα επόμενα βήματα.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο

Μια κακή και ασταθής σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα και την απόδοσή σας στη ροή. Για να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Στο τηλεχειριστήριο Roku, πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα.
 • Παω σε Ρυθμίσεις > Δίκτυο > Έλεγχος σύνδεσης και περιμένετε να ολοκληρωθεί η δοκιμή και δείτε τα αποτελέσματα.

Εάν η δοκιμή δείξει ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι καλή και πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για το Netflix, τότε προχωρήστε στην επόμενη λύση. Εάν η δοκιμή δείξει ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι κακή ή δεν πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για το Netflix, δοκιμάστε τα εξής βήματα:

 • Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει διακοπή του Διαδικτύου στην περιοχή σας. Μπορείτε να ζητήσετε από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου σας για τις πληροφορίες ή μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό του.
 • Εάν δεν υπάρχει διακοπή λειτουργίας, είναι καιρός να ελέγξετε το υλικό για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν υποστεί ζημιά. Ελέγξτε όλο το υλικό που σχετίζεται με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτό περιλαμβάνει το δρομολογητή, το μόντεμ, το καλώδιο τροφοδοσίας και την κύρια πηγή τροφοδοσίας, μεταξύ άλλων. Βεβαιωθείτε ότι όλο το υλικό είναι άθικτο και λειτουργεί σωστά. Αν παρατηρήσετε κάποια ζημιά, αλλάξτε το το συντομότερο.
 • Εάν το υλικό είναι εντάξει, τότε είναι καιρός να ελέγξετε τις συνδέσεις. Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια είναι καλά στερεωμένα στις κατάλληλες θύρες.
 • Μερικές φορές, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ του WiFi και της συσκευής λήψης. Βεβαιωθείτε ότι η απόσταση είναι μικρότερη. Ή, μπορείτε να συνδέσετε απευθείας το Διαδίκτυο στον υπολογιστή σας, καθώς παρέχει πιο σταθερή ταχύτητα από το WiFi.
 • Επίσης, αφαιρέστε τυχόν άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που ενδέχεται να παρεμποδίσουν τα σήματα WiFi. Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, τοποθετήστε το WiFi σε μια ανυψωμένη πλατφόρμα, έτσι ώστε οι συσκευές να πιάνουν σήματα απρόσκοπτα.
 • Εάν πολλές συσκευές είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας, αφαιρέστε τις πριν παίξετε παιχνίδια στο διαδίκτυο, καθώς οι συσκευές μοιράζονται το περιορισμένο εύρος ζώνης του προγράμματος. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να αναβαθμίσετε το υπάρχον πρόγραμμα διαδικτύου σας.
Ανάγνωση:  Τα 10 κορυφαία βιβλία τεχνητής νοημοσύνης για αρχάριους το 2024!

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 224003;

Ενημερώστε τη συσκευή Roku και την εφαρμογή Netflix

Το ξεπερασμένο λογισμικό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα συμβατότητας και απόδοσης με εφαρμογές ροής. Επομένως, θα πρέπει να ενημερώνετε συνήθως το λογισμικό και το υλικολογισμικό αμέσως μόλις τα κυκλοφορήσει η εταιρεία.

Ενημερώστε τη συσκευή Roku

Για να ενημερώσετε τη συσκευή σας Roku, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Στο τηλεχειριστήριο Roku, πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα.
 • Παω σε Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημέρωση συστήματος > Έλεγχος τώρα.

Τώρα, περιμένετε να γίνει λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης στη συσκευή σας Roku.

Ενημερώστε το Netflix στο Roku

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενημερώσετε το Netflix σε μια συσκευή Roku:

 • Στο τηλεχειριστήριο Roku, πατήστε ξανά το κουμπί Home.
 • Παω σε Κανάλια ροής > Netflix > Επιλογές > Έλεγχος για ενημερώσεις.

Περιμένετε να γίνει λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης στην εφαρμογή Netflix και ελέγξτε εάν το Netflix λειτουργεί στο Roku τώρα.

Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Netflix

Τα κατεστραμμένα αρχεία ή τα αρχεία που λείπουν μπορεί να προκαλέσουν σφάλματα ή σφάλματα με εφαρμογές ροής όπως το Netflix. Για να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Netflix, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Στο τηλεχειριστήριο Roku, πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα.
 • Παω σε Κανάλια ροής > Netflix > Επιλογές > Κατάργηση καναλιού.
 • Επιβεβαιώστε επιλέγοντας Κατάργηση καναλιού πάλι.
 • Στο τηλεχειριστήριο Roku, πατήστε ξανά το κουμπί Home.
 • Παω σε Κανάλια ροής > Αναζήτηση καναλιών > Πληκτρολογήστε «Netflix» > Επιλέξτε Netflix > Προσθήκη καναλιού.

Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής Netflix στο Roku θα πρέπει να επιλύσει το πρόβλημα του Netflix που δεν λειτουργεί στο Roku.

Ανάγνωση:  Πώς να αποκτήσετε το Witcher Emblem Destiny 2

Το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης LG δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Ελέγξτε τα καλώδια και τις θύρες σας

Είναι καλύτερα τα χρυσά καλώδια HDMI και οι υποδοχές ήχου 3,5 mm;

Τα ελαττωματικά ή χαλαρά καλώδια και θύρες μπορεί να προκαλέσουν απώλεια σήματος ή παρεμβολές σε συσκευές ροής και τηλεοράσεις. Για να ελέγξετε τα καλώδια και τις θύρες σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Αποσυνδέστε το καλώδιο HDMI από τη συσκευή και την τηλεόρασή σας Roku.
 • Επιθεωρήστε το καλώδιο για τυχόν ζημιά ή φθορά. Εάν το καλώδιο είναι κατεστραμμένο, αντικαταστήστε το με ένα νέο.
 • Επιθεωρήστε τις θύρες της συσκευής και της τηλεόρασής σας Roku για τυχόν βρωμιά ή υπολείμματα. Εάν οι θύρες είναι βρώμικες, καθαρίστε τις με ένα μαλακό πανί ή πεπιεσμένο αέρα.
 • Συνδέστε ξανά το καλώδιο HDMI στη συσκευή και την τηλεόρασή σας Roku. Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο είναι σταθερά και σταθερά συνδεδεμένο και στα δύο άκρα.
 • Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και επιλέξτε τη σωστή είσοδο για τη συσκευή σας Roku.

Ελέγξτε τον λογαριασμό σας στο Netflix

Τα προβλήματα λογαριασμού μπορεί να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε πρόσβαση ή να κάνετε streaming στο Netflix στο Roku ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Για να ελέγξετε τον λογαριασμό σας στο Netflix, μεταβείτε στο Ιστοσελίδα Netflix και συνδεθείτε με το όνομα του λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Μετά από αυτό, ελέγξτε εάν ο λογαριασμός σας είναι ενεργός και έγκυρος. Εάν ο λογαριασμός σας έχει λήξει, ανανεώστε τη συνδρομή σας. Εάν ο λογαριασμός σας παραβιαστεί, επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας και ασφαλίστε τον λογαριασμό σας.

Ανάγνωση:  Πώς να καταλάβετε εάν το Roomba φορτίζει;

Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, ελέγξτε αν έχετε φτάσει τον μέγιστο αριθμό συσκευών που μπορούν να κάνουν ροή Netflix ταυτόχρονα. Εάν έχετε, αποσυνδεθείτε από το Netflix από άλλες συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε. Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας για να αυξήσετε τον αριθμό των συσκευών που μπορούν να κάνουν ροή Netflix ταυτόχρονα.

Το Netflix δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Γρήγορη επιδιόρθωση