Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Διόρθωση: Το σύστημά σας επισκευάζεται μόνο του, περιμένετε

Διόρθωση: Το σύστημά σας επισκευάζεται μόνο του, περιμένετε

Τα Chromebook είναι γνωστά για την απλότητα και την αποτελεσματικότητά τους, προσφέροντας στους χρήστες μια εμπειρία χωρίς προβλήματα για μια ποικιλία εργασιών. Ωστόσο, όπως κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσουν προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση. Ένα τέτοιο μήνυμα που μπορεί να συναντήσουν οι χρήστες του Chromebook είναι: Το σύστημά σας επισκευάζεται μόνο του, περιμένετε.

Αυτό το άρθρο συζητά τις αιτίες του προβλήματος “το σύστημά σας επιδιορθώνεται μόνο του, περιμένετε” και μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να το διορθώσετε.

Αιτίες του προβλήματος “Το σύστημά σας επιδιορθώνεται μόνο του”.

Παρακάτω, αναφέραμε μερικούς πιθανούς λόγους που μπορεί να προκαλούν πρόβλημα επιδιόρθωσης του συστήματός σας.

 • Προσωρινό σφάλμα συστήματος.
 • Ξεπερασμένο λογισμικό.
 • Προσωρινό πρόβλημα υλικού.
 • Επίθεση κακόβουλου λογισμικού.

Σφάλμα Chromebook κατά τη διαμόρφωση δικτύου: Γρήγορη επιδιόρθωση

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα;

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την επιδιόρθωση του συστήματος, τότε έχουμε εξηγήσει μερικές μεθόδους που μπορεί να σας βοηθήσουν να το διορθώσετε.

Ανάγνωση:  Γιατί δεν ενεργοποιείται το Vizio TV μου;

Περίμενε υπομονετικά

Το πρώτο και πιο κρίσιμο βήμα είναι να περιμένεις. Αυτό το μήνυμα υποδεικνύει ότι το Chromebook σας εργάζεται ενεργά σε μια λύση. Ανάλογα με την πολυπλοκότητα του προβλήματος, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επισκευής. Δώστε του χρόνο να τελειώσει.

Επανεκκινήστε το Chromebook

Εάν το μήνυμα παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα ή το Chromebook σας φαίνεται κολλημένο, μπορείτε να δοκιμάσετε να το επανεκκινήσετε. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας μέχρι να απενεργοποιηθεί το Chromebook και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό επιλύει το πρόβλημα.

Ελεγχος για ενημερώσεις

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία επισκευής, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε για τυχόν εκκρεμείς ενημερώσεις λογισμικού. Η ενημέρωση του Chrome OS σας μπορεί να αποτρέψει μελλοντικά προβλήματα. για να ενημερώσετε το Chrome OS, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Κάνε κλικ στο Πίνακας ειδοποιήσεων, και μετά στα πολλά, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εικόνισμα.

Βήμα 2: Κάνε κλικ στο Σχετικά με το Chrome OS διαθέσιμο στο κάτω μέρος της πλαϊνής γραμμής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ελεγχος για ενημερώσεις κουμπί στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Πώς να αντιστοιχίσετε τα AirPods με ένα Chromebook;

Ελέγξτε για κακόβουλο λογισμικό

Ελέγξτε για κακόβουλο λογισμικό και ανεπιθύμητες επεκτάσεις. Αυτά μπορεί να κάνουν το σύστημά σας ασταθές. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία ασφαλείας του Chrome ή αποκτήστε ένα αξιόπιστο πρόσθετο προστασίας από ιούς για να σαρώσετε τον υπολογιστή σας.

Ανάγνωση:  Οι 7 κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές για τους χάκερ

Επαναφέρετε σκληρά το Chromebook σας

Μερικές φορές, το Chromebook σας μπορεί να έχει ορισμένα προβλήματα υλικού. Όταν βλέπετε επανειλημμένα το μήνυμα επισκευής, μπορεί να υποδηλώνει πρόβλημα με τον SSD. Εάν αυτό είναι ένα προσωρινό πρόβλημα, μπορείτε συνήθως να το λύσετε κάνοντας σκληρή επαναφορά του Chromebook σας. Για να επαναφέρετε το Chromebook σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Απενεργοποιήστε το Chromebook σας.
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Φρεσκάρω κουμπί και μετά πατήστε στο Εξουσία κουμπί.
 • Όταν ενεργοποιηθεί το Chromebook, αφήστε το Φρεσκάρω κουμπί.

Powerwash το Chromebook σας

Εάν το πρόβλημα παραμένει ή υποψιάζεστε ότι σχετίζεται με πιο σοβαρά προβλήματα, σκεφτείτε να εκτελέσετε ένα Powerwash. Αυτό θα επαναφέρει το Chromebook σας στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις, διαγράφοντας όλα τα δεδομένα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για τυχόν σημαντικά αρχεία πριν συνεχίσετε. Για να κάνετε Powerwash το Chromebook σας χρησιμοποιώντας συντομεύσεις πληκτρολογίου, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Αποσυνδεθείτε από το Chromebook σας.
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Ctrl + Alt + Shift + R πλήκτρα στην οθόνη σύνδεσης.
 • Στο αναδυόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο Επανεκκίνηση.
 • Στο πλαίσιο που εμφανίζεται, επιλέξτε Powerwash > Συνέχεια.
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
 • Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google και, στη συνέχεια, ρυθμίστε το Chromebook σας.

Εναλλακτικά βήματα για το powerwash του Chromebook από τις ρυθμίσεις.

Ανάγνωση:  Καλύτερο Antivirus για Mac τον Ιανουάριο του 2024

Βήμα 1: Κάνε κλικ στο Πίνακας ειδοποιήσεων, και μετά στα πολλά, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εικόνισμα.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο Προχωρημένος στην πλαϊνή γραμμή για να το επεκτείνετε.

Βήμα 3: Στις Επιλογές για προχωρημένους, κάντε κλικ στο Προσιτότητα επιλογή και μετά κάντε κλικ στο Επαναφορά κουμπί στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Το Chromebook σας θα επανεκκινήσει. ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.

Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια

Εάν η διαδικασία αυτοεπισκευής αποτυγχάνει επανειλημμένα ή εάν υποψιάζεστε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υλικού, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία τεχνικό που μπορεί να διαγνώσει και να επιλύσει το πρόβλημα.

Το τηλέφωνό μου έχει ασύρματη φόρτιση;