Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Διόρθωση σφαλμάτων μενού Call of Duty: Warzone

Το Call of Duty: Warzone, οι παίκτες περίμεναν με ανυπομονησία την ενημέρωση Season 1 Reloaded, αλλά αντιμετώπισαν μια σειρά από απογοητευτικά σφάλματα. Αυτό το άρθρο στοχεύει να καθοδηγήσει τους παίκτες στον λαβύρινθο των σφαλμάτων, εστιάζοντας στο περίφημο πρόβλημα του βρόχου μενού που έχει αφήσει πολλούς παίκτες να κολλήσουν και να ξύνουν τα κεφάλια τους. Μην φοβάστε, καθώς εξερευνούμε πιθανές λύσεις και στρατηγικές για να σας επαναφέρουμε στον γεμάτο δράση κόσμο του Warzone.

Κυκλοφόρησε στις 17 Ιανουαρίου, η ενημέρωση Season 1 Reloaded έφερε πολλά υποσχόμενες προσθήκες, όπως δύο όπλα, ένα Champion’s Quest και ένα συναρπαστικό event Gulag. Ωστόσο, προκάλεσε επίσης ένα κύμα απροσδόκητων προβλημάτων που επισκίασαν τον ενθουσιασμό. Αρχικά προοριζόταν να εισαγάγει τις λειτουργίες Covert Exfil και Weapons Case, καθυστέρησαν, αφήνοντας τους παίκτες να αντιμετωπίσουν απροσδόκητες προκλήσεις.

Ένας σημαντικός αριθμός λάτρεις της Warzone αντιμετώπισαν ένα ενοχλητικό πρόβλημα μετά την ενημέρωση – ένα ατελείωτο σφάλμα βρόχου στο μενού του παιχνιδιού. Όταν οι παίκτες προσπάθησαν να πλοηγηθούν από το κεντρικό μενού του Call of Duty στο Warzone, οι οθόνες τους έπεφταν σε ένα χαοτικό χάος, τρεμοπαίζοντας ασταμάτητα μεταξύ των οθονών φόρτωσης. Αυτό το πρόβλημα επηρέασε τους χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες και αμβλύνει το πνεύμα των άπληστων παικτών.

Ως απάντηση στην αυξανόμενη απογοήτευση, η ομάδα ανάπτυξης της Warzone ανέλαβε γρήγορα δράση και απενεργοποίησε προσωρινά τη νέα δυνατότητα Champion’s Quest. Επιπλέον, ένας πολυμήχανος χρήστης υπολογιστή βρήκε μια λύση κάνοντας κλικ στο κουμπί Rio 24/7 και μετά πατώντας το escape. Η κοινότητα περιμένει τώρα με ανυπομονησία και ελπίδα μια γρήγορη επείγουσα επιδιόρθωση από το Call of Duty για να επιλύσει αυτό το επίμονο ζήτημα.

Μια δόση πραγματικότητας: Περιμένουν περισσότερα σφάλματα

Για όσους είναι αρκετά τυχεροί να ξεπεράσουν το φράγμα του μενού, μια άλλη πρόκληση παρουσιάζεται – ένα μπερδεμένο σφάλμα που προκαλείται από την αλληλεπίδραση με μια λιγότερη προσφορά. Οι χρήστες βρίσκουν την οθόνη τους να τραυλίζει και μαστίζονται από μαύρες σκιάσεις που εμφανίζονται και εξαφανίζονται ρυθμικά γύρω από το οπτικό τους πεδίο. Δυστυχώς, αυτό το σφάλμα σηκώνει το κεφάλι του σε όλες τις πλατφόρμες, προσθέτοντας την απογοήτευση των παικτών που θέλουν να βουτήξουν στην τελευταία σεζόν.

Συμβουλές για να ξεπεράσετε το πρόβλημα του βρόχου μενού επαναφορτωμένου εμπόλεμου ζώνης

1. Διατηρήστε το παιχνίδι σας ενημερωμένο

Το Raven Software εργάζεται ενεργά σε επείγουσες επιδιορθώσεις και ενημερώσεις κώδικα για να διορθώσει αυτά τα σφάλματα. Ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις με μη αυτόματο τρόπο, για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να αυξάνετε τις πιθανότητές σας να λάβετε μια γρήγορη επιδιόρθωση.

2. Η ικανότητα της συγκόλλησης με κουμπιά

Μια εναλλακτική μέθοδος, όπως προτείνεται από ορισμένους χρήστες του Reddit, περιλαμβάνει το συνεχές πάτημα του κουμπιού αρχικής οθόνης στο χειριστήριο (ή του κουμπιού κλειδώματος στο πληκτρολόγιο). Εάν εκτελεστεί ακριβώς τη στιγμή που εμφανίζεται για λίγο το κύριο μενού, μπορεί να εμφανίσει το μενού ρυθμίσεων, απελευθερώνοντάς σας από τους συμπλέκτες του βρόχου.

Ανάγνωση:  Διόρθωση: Το Apple Pencil 2 δεν εμφανίζεται στο Bluetooth

3. Κλασική επανεκκίνηση

Ενώ περιμένετε μια επίσημη επιδιόρθωση, εκτελέστε μια πλήρη επανεκκίνηση στην κονσόλα ή τον υπολογιστή σας με σύνδεση στο διαδίκτυο. Αν και η επανεκκίνηση του συστήματος δεν είναι μια εγγυημένη λύση, μπορεί να προσφέρει μια προσωρινή ανάπαυλα όπου μπορείτε να πιέσετε το παιχνίδι πριν εμφανιστεί ξανά το σφάλμα.

4. Προσαρμόστε και εξερευνήστε

Εξετάστε το ενδεχόμενο να εξερευνήσετε διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού μέχρι να κυκλοφορήσουν οι επίσημες ενημερώσεις κώδικα. Η υπομονή είναι το κλειδί καθώς οι ομάδες ανάπτυξης εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν μια σταθερή εμπειρία παιχνιδιού. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να βελτιώσετε και να ξεκλειδώσετε νέες δυνατότητες στο MW3 και στο Warzone, μετατρέποντας τον χρόνο αναμονής σε στρατηγική ευκαιρία.

5. Μείνετε ενημερωμένοι μέσω των επίσημων καναλιών

Μείνετε ενημερωμένοι με διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις ακολουθώντας τις επίσημες σελίδες πολυμέσων για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Αν ακολουθήσετε κανάλια σαν το δικό μας, θα είστε μεταξύ των πρώτων που θα μάθετε εάν η Raven Software και η Activision διαθέτουν επείγουσες επιδιορθώσεις που θα σας επαναφέρουν στο παιχνίδι.

Ενώ η τρέχουσα δυσλειτουργία του μενού μπορεί να χαλάσει τη διάθεση των θαυμαστών της Warzone, υπάρχουν συναρπαστικές εξελίξεις στον ορίζοντα. Το Call of Duty ανακοίνωσε πρόσφατα ένα ενημερωμένο σύστημα anti-cheat που απευθύνεται σε παίκτες ποντικιού και πληκτρολογίου που χρησιμοποιούν δόλια υποβοήθηση στόχευσης. Αυτή η κίνηση στοχεύει να κλείσει την πόρτα στους απατεώνες χρησιμοποιώντας κόλπα λογισμικού και να προσφέρει ένα πιο δίκαιο περιβάλλον παιχνιδιού για όλους.

Ανάγνωση:  10 Συμβουλές για να ζήσετε κανονική ζωή ακόμα και με αναπηρία

Στο μέλλον, η Warzone υπόσχεται να εισαγάγει τη λειτουργία Covert Exfil, η οποία θα προσφέρει στους παίκτες έναν νέο τρόπο για να τερματίσουν με επιτυχία έναν αγώνα. Αρχικά σχεδιασμένο ως λειτουργία Battle Royale, το χαρακτηριστικό φαίνεται έτοιμο να βρει τη θέση του σε μια μοναδική νέα λειτουργία, προσθέτοντας ένα στρώμα ίντριγκας στο σύμπαν της Warzone.