Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Διόρθωση: Σφάλμα κατά τη φόρτωση του FSS0 atmoshpehere/fusee-secondary.bin λάθος ini cfg

Διόρθωση: Σφάλμα κατά τη φόρτωση του FSS0 atmoshpehere/fusee-secondary.bin λάθος ini cfg

Οι τροποποιήσεις κονσόλες παιχνιδιών σπάνια περνούν χωρίς προβλήματα, ειδικά εάν εκτελείτε εξομοιωτές για παλαιότερες κονσόλες σε νεότερο υλικό που μπορεί να υποστηρίζει ή να μην υποστηρίζει το λογισμικό που προσπαθείτε να εκτελέσετε.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το πρόβλημα “Σφάλμα κατά τη φόρτωση του FSS0 atmoshpehere/fusee-secondary.bin λάθος ini cfg”, το οποίο μπορεί να προκύψει όταν εκτελείτε εξομοιωτές GameBoy σε σύγχρονες κονσόλες χειρός όπως το Nintendo Switch και σας δίνουμε x επιδιορθώσεις σε λύσε το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Nintendo Switch 2137 8056;

Πρώτα, ελέγξτε την κάρτα SD για να βεβαιωθείτε ότι έχει διαμορφωθεί στη σωστή μορφή αρχείου. Ενώ διαφορετικοί εξομοιωτές υποστηρίζουν διαφορετικές μορφές, είστε γενικά ασφαλείς να χρησιμοποιήσετε το FAT32 ή το NFTS.

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το Atmosphere και το Hekate είναι ενημερωμένα με τις πιο πρόσφατες σταθερές εκδόσεις. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι όλα τα απαιτούμενα αρχεία για τη λειτουργία των προγραμμάτων μετά την ενημέρωση βρίσκονται στη μονάδα αποθήκευσης του Switch (ή στην κάρτα μνήμης), καθώς η ενημέρωση συχνά τείνει να αφαιρεί τα αρχεία διαμόρφωσης που απαιτούνται για τη λειτουργία του εξομοιωτή.

Διαβάστε επίσης: Σφάλμα Windows 0xc1900106: 7 Διορθώσεις

Δεδομένου ότι το σφάλμα υποδεικνύει πρόβλημα με τα αρχεία διαμόρφωσης, δοκιμάστε να αντικαταστήσετε αυτά που έχετε αυτήν τη στιγμή με αυτά που λάβατε με την κατασκευή του fss0 για να δείτε αν αυτό κάνει τα πράγματα.

Ανάγνωση:  Τι είναι το κρυφό μενού IoT;

Μερικές φορές, κατά τη δημιουργία διαμερίσματος, το διαμέρισμα EMUMMC είναι το μόνο που παραμένει με δεδομένα, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα άλλα αρχεία και οι φάκελοι, συμπεριλαμβανομένου του Atmosphere, διαγράφονται. Ελέγξτε τον ριζικό φάκελο της κάρτας SD και εάν έχετε μόνο το bootloader και το EMUMMC, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το Atmosphere για να δείτε αν αυτό βοηθάει.

Εκτός από την αντικατάσταση των αρχείων διαμόρφωσής σας, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετε το τρέχον χρησιμοποιούμενο αρχείο fusee-primary.bin με fusee.bin και το αρχείο fusee-secondary.bin με πακέτο. Αυτό θα πρέπει να φέρει σε τάξη τη διαμόρφωση του εξομοιωτή και να επιλύσει το σφάλμα.

Διαβάστε επίσης: Η βάση σύνδεσης Nintendo Switch δεν λειτουργεί: 6 Διορθώσεις